В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници

Издръжливи на стрес, водещи природосъобразен живот и с т.нар. зелени умения ще са едни от търсените работници до 2025 г. в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те вече са ги намерили, в Китай. Всички фирми там изнесоха вредните производства.

Даааам търсят си идръжливи на стрес да не се разболяват да са млади до 60год. да живеят до 130-140год да не се пенсионират и по възможност да не искат голяма заплата купа ороз на ден по възможност и чаша вода стигат .Напреееееед те тея обяви са само за българи дружно да ходим да робуваме на алчните капиталисти това е мечта за всеки!!

Затова и новината идва само в България, за да подковава българските работници, да си знаят как да се държат, как е из Европа.

Защо ли пък изведнъж се сетих за един филм с Чарли Чаплин "Модерни времена"?

Poneje ste mnogo ghlupavi 6te vi go obqsnq naburzo. BG e nai-bedna v celiq ES NAI-VE4E za6toto imame niska produktivnost. Edin germanec za edin 4as vur6i 3 puti pove4e rabota, otkolkoto edin bulgarin. Eto za6to trqbvat takiva rabotnici - za da proizvejdat pove4e za po-malko vreme.

Искате да ви се работи денонощно а, уважаеми капиталисти източни и западни. Но няма да я бъде вашата. Работя ви на 10% от капацитета си, за ден свършвам работата за седмица а през останалото време симулирам и се кодоша с колежките. За толкова пари - толкова работа.

Като си толкова знаещ и можещ, що не си направиш фирма и да работиш 100% за себе си?

Защото в моята професия мой човек, фирмите отдавна са направени. По-малките риби големите акули ги изядоха, пазарите са разпределени и не ни остава нищо друго освен да им работим за жълти стотинки.

Все някой нали трябва да бачка, не може всеко фирма да има. Затова е най-хубаво да си я писател, композитор, музикант. Ама от добрите.

и всички тези умения за 600 лв. заплата + бонус: шеф комплексар.

В ПРЕВОД : ТЪРСЯТ СЕ РАБОТНИЦИ КОИТО МОГАТ ДА БАЧКАТ НА КОНВЕЙР ПО 16 ЧАСА , ИЗЛИЗАТ НА РАЗХОДКА САМО ДО ДЖАМИЯТА И МОГАТ ДА ПРЕЖИВЯВАТ НА СЕНО :))) ... МЕЧТАТА НА ВСЕКИ КАПИТАЛИСТ ОЩЕ ОТ 17 ВЕК НАСАМ :)))

Капиталистите, ще ги "ИЗДУХАТ". Инженер съм бил ... и съм чувАл, що е то механизация, автоматизация и роботизация. Проблемът идва ОСНОВНО от Уолстрийт, ДЕТРОЙТА. Дано да съм жив, за да видя не 9/11, а закриването на системата на ФЕД и Лондонското сити. Тогава ще са нужни 500 милиона Човека, а не 7,5 милиарда маргинали.

След 10-на години в Европа въбще няма да има европейци да работят. СТарците ще са огромно мнозинство, техните внуци ще са презадоволение и няма да има нужда въобще да работят. Ще се търсат тъпи и упорити третоземни чужденци, дето да се прилъгват да работят по 10-12 часа на ден. Те ще ще поработят по 1-2 години, ще се усетят за какво става въпрос и ще увиснат на социалните помощи.

Доколкото разбрах от текстовата структура в публицистично-футуристичен дизайн,едно от най-ценените умения в бъдещето на ЕС ще бъде копаенето,българската об разователна система да се преструктурира, фаст и немедленно

Аз пък нищо не ти разбрах,пробвай отново:)Давай!!!

Явно разбираш от копаене. На Бай Ганьо като се подвизавал из Европа му показали паметника на някой си, а той казал: Една шашка динамит му е майката.

българската образователна система отдавна се е насочила тази категория

Не разбрах от заглавието и съдържанието на тази статия какво ще да става . От заглавието следва, че стресът в Европа така ще скочи, че ще се търсят специално устойчиви хора ( разбирай дебелокожи, безпардонни, зли и егоисти). А в статията се дрънка нещо за умението да изкопаеш изкоп без да повредиш тревата?! А хората, които не са устойчиви на стрес ( болни, възрастни или така родени чувствителни ) - те какво да правят? Не е ли това дискриминция? И си мисля за горката кметица на София - ще остане без работа. при нейното кметуване се изрязват де където има дървета в града, унищожава се зеленината и се садят цветя в кашпи )ще пострада по закона за .тревата)

Жичкаджии ?

А конкретно за България ще се търсят под дърво и камък хора и от немай къде ще се наемат каквито са останали, то и сега си е така. Ще удари и часът на ромите да поработят. Може би. А който оцелее до към 65 ще продължи докато диша, щото законово ще е принуден.

Зелени умения ли?? Като ги познавам какви алчни гниди са тия от Брюксел,сигурно искат пак да откраднат всичко, и после ще кажат,че са излъгани,и всъщност тия с зелените умения са били зелени човечета на Путин,внедрени за да саботират ЕвропаТА... На всичко са способни брюкселските шутове батка...........

доносничето пак се изака, против ЕС! От дочените ти дрехи (съветско производсто) смърди на нафталин, разкарай се!

dionisiosd@yahoo.com

Тюфлек-моите коментари срещу тези които глупаци като теб,наричат -упорито-"комунисти",ти не можеш и да ги сънуваш..... Относно смрадта,я кажи бе шут-днес комюникето на пентагона какво пише?? Клоуните като теб-как наричат към днешната дата ИДИЛ??"Патриоти"и"демократи"или терористи?? Видиш ли,най добре е-да се погрижиш,душата ти да не смърди!!! П.П. К`в е тоя ник?? Шамарите които си получил досега като бълваш небивалици ли?

това е нещо положително. Това е... демократичен стрес!!! долу комунистите!!!

В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници Със сигурност самата новина е стресираща.

мда... така е по-лесно - вместо да се направи нещо по въпроса да се намали стреса, ще се търсят издръжливи на стрес работници ... а в акумулаторния завод ще се търсят издръжливи на киселини и оловно отравяне работници...

Стресът на работното място се дължи на тъп мениджър поставяш реално неизпълними задачи за деня. И тия западняци ли са издухали?

Минусчета смотани,от три години дъртия си е в къщи и не му е през крачола:) Малко преди да избягам ми възложиха задача която искаха да изпълним за 9 дни,а нормалното е за 40:)) Ако не спазиш срока си наказан,ако изпълниш всичко по твой проект пак си наказан.....колегите бяха на колене и ми казаха прави каквото искаш на 10 ден искаме цеха чист....много пекани колеги имах....товарачи,самосвали....всичко ми дадоха. Накрая го отнесох но съм дебела глава скорпионска,шефът вика аз след него,нямаше време да ме наказва,пенсионирах се:)))

Има служители,справящи се на ниво в стресови ситуации в службата.Това не означава ,че те не страдат от последствията на стреса.Напротив,и те плащат цената !

На мен, не ми ли дадат 8-10 хиляди евро месечна заплата, хич даже няма и да си завърша средното образование, да не говорим да работя усърдно и да уча езици!

Ще ти дадат 8-10 палки в устата да поемеш. За тях може само и с основно.

Обичам да общувам с интелигентни хора, които имат толкова тънко чувство за женската душевност ;) Не спирайте да ми пишете

Скъпи сънародници, ако хората от ЕС знаят при какви условия работите и за колко, никога няма да могат да си обяснят защо сте зад мониторите, а не на улицата. Ако вие можете, честно да отговорите на себе си, пак ще е нещо. И не, не е работа на германци, англичани, французи, гърци, словенци и други да ви оправят батака у вас. Всеки си чисти неговата кочинка.

Моля,за не бъде махнат коментарът-понеже,не е точно по темата(въпреки,че има пряка връзка)!!!! Отгосно предишната ни коресподенция,видях твоя коментар,но не мога да ти дам точен линк,защото информацията се съдържа на различни места.... Ако сложиш на търсачката на гугъл различни думи-имащи отношение към въпроса-ще излезне много информация!!Също така,държавният вестник на Гърция,в електронен вид-на английски!! Имай предвид,че прословутото намаляване на част от гръцкия дълг-е пълна измама!!Става въпрос,за намаляване на стойността на държавните ценни книжа,които са били на 80% собственост на Дойче Банк.Един месец преди да намалн стойността им,излезна информация,че тези ценни книжа са сигурен източник на доходи,защото гръцката държава ще получи милиарди евра като безвъзмездна помощ!!Тогава,Дойче Банк,продаде най голямата част от тях-на гръцки граждани...След това-ги намалиха..... Германия се явява гарант за заемите на Гърция(не е получена нито стотинка като помощ-само заеми,отново) и това,утежнява лихвата,и досега-немски икономически кръгове са спечелили около 20,000,000,000 евра.... Гръцките банки,отиваха към фалит!Явиха се-ОТНОВО-немски икономически кръгове,и им купиха контролните пакети-на безценица!!След-няма и два месеца,получиха от бюджета на Гърция 35,000,000,000 евра-БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ...След още една година-още толкова.... Фирма С..МЕНС ощети държавата с около 25,000,000,000 от фиктивни поръчки!!Извън съдебно споразумение,за инвестиция от 75,000,000 в Гърция...директорът,избягал в Германия,не беше върнат от "правдивите" германци 3 години,поради различни предтекстове.... Един от светилата на немската икономика(Професор-не помня името,но мога да га потърся ако искаш)даде интервю (на спигел мисля че беше)и каза:"спрете да атакувате гърците!!Ако ни поискат това което им дължим от войната,ще ни вземат всичко!!Освен това,те са една от държавите,платили скъпо за построяването на новата Германия след войната...Въпреки нашите зверства срещу тях!!Сега трябва да върнем жестта!!" Не забравяй,че Германия,три пъти досега(след войната)отрече външния си дълг,и не го плати!!Последният беше след 2000 година-но малко хора го знаят!!!

Много репарации платихме на Гърция, а за българските инвестиции в Гърция не получихме нищо. Сега гърците живеят пет пъти по-добре от нас.

Така е! Всеки си чисти своята кочина, но и за мен е загадка откъде се пръкнаха толкова робовладелци в тази България, пък и всичките възпитавани по времето на социализма, дето съвсем друго са ги учили. Как така изведнъж се научиха как да тормозят хората, вместо да се научат как да ги запазят ,че да разчитат повече на тях като работници. Иначе това за образованието и правописните грешки няма да го коментирам, защото темата ми е много болна.

За какво им е да си пазят хората? Нали на улицата чакат 15-20 човека за 1 работно място?

Търсим издържливи на стрес и вибрации работнички, които освен това издържат на глад, студ и бой.

ZA6TO NE TARSIAT IAHTMENI

Моля, какво да търсят. Яхтмени? Ами те търсят ама яхтпички за купони братчед. Ти за чий ще го дириш там, да им го дръжиш да не падне. Яхтмен бил. Цървул.

Аз па ще издържам на ядене и пиене. Ша ги яйбъ и тъпити авропейци.

Робите трябва да издържат на стрес и трябва да мислят за здравето на околната среда, което алчните работодатели традиционно осират.

По-добре се пресели по-бързо в отвъдното, стресиран и обречен на глад, мизерия и геноцид "лош български мат'риале", че и сега си трън в очите и много пречиш на плановете на БОКо-умното, жидовете и еврогейците....!!!

Поредните глупости на мършите от ес и поредните измислени класации, в които ни вкарват...

Зелени умения - да могат да рупат зелен хайвер ... и асвалт примерно.

Преди 10 години в САЩ се създаде мания за търсене на работници, които работят в стресова среда. Допълнително мениджърите бяха инструктирани да държат хората под стрес, дори да не се налага, защото били така по-продуктивни. 5-6 години по-късно възниква лавина от искове за компенсации от работници, чиито здраве е било увредено от този стрес, който бил умишлено създаден. Сега в САЩ няма да видите обява в която да пише думата стрес! Или да се прилагат сходни методи за изкуствено създаване на стрес! Дори напротив прави се обратното! Явно в ЕС са с 10 години назад!

Това е вярно. Преди 20тина години си чатех по интернет с един българин в Калифорния. Неговите думи бяха: "Калифорния е 100 години пред САЩ, а САЩ са 100 години пред света."

с ква програма ?

Започвайте да пасете!!!!

Вече е жизнено важно да излезнем от скапания ЕС!!! Как ви звучи "зелени умения"??????

... като фотосинтеза ;)

Излизай, кой те спира? Или искаш и мен да изкараш? :)) Тук вече няма да се съглася.

" Малко над 65% от работниците у нас са под стрес заради претоварване с работа Сн.: link Издръжливи на стрес, водещи природосъобразен живот и с т.нар. зелени умения ще са едни от търсените работници до 2025 г. в ЕС. Това коментира директорът на дирекцията "Политика на пазара на труда" в социалното министерство Елка Димитрова" ДРЪН ДРЪН ЯРИНА

Търся: - издържливи на стрес - издържливи на глад - издържливи на мизерия - издържливи на 25 часов работен ден (те да си мислят един час от къде ще наваксат, щото са ми такива разчетите) Заплата - колкото дадат!

В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници Аз предлагам вариант, при който ще се елиминира стреса. За това е необходимо заедно с работника да се наема и по един циганин, като циганина ще отговаря за поемането на стреса.

Айде пазара на роби се разширява! Права - да изпълняват, да се подчиняват и да не се ебават! Задължения - дибидюс като правата!!

уж няма да има стресс , а пък ще се налага да ги лекуват? търсят ги нестресирани, да ги стресират и да ги пратят да се лекуват.

Що не пишат направо, че ще се търсят предимно работници-гейове? Ако не си гей - няма работа за теб, не заслужаваш.

Ей земльо македонска, вече и работа за роби няма...

то това изискване ми заприлича като на правите краставици и щастливите кокошки. Роботи ли ще сме

Абе направо да си назначат "зелените" човечета от другите планети - те ни ядат ни сер..т! Даже и без пари ще им работят по 32 часа в денонощието като ветрогенераторите на Цветелинка.

Всичко Мара втасала и сколасала... Ебати и простотиите-направиха хората сами да си говорят, дай сега да оправяме нещата с измислените ни глупости.

Това е като едно време на Пазара на черни Роби,закарват ги всички на едно място под строй,вързани със вериги,и минават един след един на подиум,където им гледат зъбите и зад ушите да няма възпаление,и после се надава за роба като търг,та и тук във този случай е така.

Съвсем същото е :) А тука робите се събират през работно време и готвят бунт... ;)

Работя в частна болница! Само две седмици годишен отпуск! Искам повече!

Значи няма да се търси начин за намаляване на стреса, а ще се търсят издръжливи на стрес работници! А издръжливи на бой и на глад? Това съвсем ще удовлетвори работодателите. Също така да не са семейни, да нямат и да не планират да имат деца и т.н. Трябва да могат да са конкурентни на китайските работници, които спят в близост до работните си места и се редуват на общи легла. Изобщо устойчив човешки ресурс, който преди да е умрял, да е изкарал необходимите милярди за богопомазания работодател. Тия ще надминат Сталин по цинизъм и жестокост.

В ЕС ще се търсят издръжливи на стрес работници Най издръжливи на стрес са българските цигани, но не са работници.

Отново политическа коректност! Политическата коректност и еболата имат една обща черта! Не прощават на човека и безкомпромисно го убиват. Понеже в България лъсна оголената природа на родната милиционерщина и сега веднага да поизложат някой каун в ЕС. Ама ние толкова сме издули платната в циганията, че приличаме на летяща циганска махала по склоновете на Рио Деженейро. Верно, неведоми са пътищата Господни, но "некои много си поверваха"! Добре, че сме в ЕС с валутен борд, че няма такъв срам да бъдеш българин.

Мен, мен вземете ! На стрес, на бой, на пиене и ядене издържам много.

Забрави да добави, че и тук без пари работиш.

И си "зелен" работник отвсякъде, нали Кире - зелените банкноти най ги радиш?;о)

По принцип крада диаманти и скъпоценни камъни но тук в Подуяне няма и сега се налага да крада всичко. Стресът е невероятен, на какви компоти без захар и турший без оцет съм попадъл не е истина.