На 4 румънски имигранти се падал по 1 български

На всеки четирима румънски имигранти се пада по един българин, т.е. делът на нашите граждани е една пета, коментира социалният министър в оставка Тотю Младенов информацията на Европейската комисия, че от 2007 до 2012 г. 3 млн. българи и румънци са се преселили в държава от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - На 4 румънски имигранти се падал по 1 български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

време е нашите полици да вземат отношение ......кога ще спрат да ни слагат в един кюп с руманците,обираме всички техни негативи,сварзваики ни с тях.цяла еуропа е пропищъсла от рунанци.за саяление,когато каят руманец ,хората си мислят,че сме рдно ъ сащо,а разликата е огромна.риманската паплач се даржи като неандерталци,.вярвсите ми балгатина зад граница е савсем друг,работи,даржи се примерно и спазва законите на саответната страна...е винаги има изключеня.руманците са друга работа,това е едно диво и необраховано племе.

Драги читатели и и Редактори на сайта има разлика в значението на думите "Емигрант" и "Имигрант"! В тази статия мисля, че се имат в предвид първите! Моля поправете ме, ако греша!

Изоставаме, другари! Дайте повече ентусиазъм, пускайте чаветата в Европа

7 364 570 от които 1.7 млн пенсионери, 400 000 инвалиди и тежко болни (не като тиквара само с високо кръвно), ок. 1.5 млн крайно бедни, които даже пари за билет на нискотарифна авиокомпания нямат, 900 хил. мъртви душИ, фигуриращи в списъка само за нуждите по време на избори. Останаха около 1.5 млн, които и всички да се преселят из Европа, няма да се усети сред 460 млн. общо.

Това е вялно по една единствена причина, вече не ни останааха никакви пари и не можем даже да емигрираме, не защото искаме и ни е добре тук!

не съм расистка , но имат ли представа колко са турците и арабите из Европа ..... какво са се лепнали на нас .....

Бай Тотьоооооооооо ... пак си се объркАл бре цървул! Румъния - 20 млн. население; Чалгария - 6 млн. население; Отношение: 3,3 :1, т.е практически еднакъв брой на глава циганин! хаха

пак че ядем хурката заедно стях...

Доколкото разбрах, става дума за цигани 4:1 :)

да, за истински натурални цигани. обаче след Възродителния процес нали знаеш - нема цигани бате , на паспорта пише българи..

То те румънците са 24 млн., а ние 6 млн. Ето откъде идва съотношението 1към 4.