Путин затегна военните редици и подкрепата за мобилизацията

На заседание на специализирания Координационен съвет стана ясно, че Русия може би не е била напълно подготвена за съпротивата, която е срещнала от страна на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Путин затегна военните редици и подкрепата за мобилизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните 9 месеца са най-дългите 3 дни в живота на Путин и русофилистиците!

требаше още първия път да сринат киев.... а ся глей зарад доброто сърце кво стана

требваше, ама като не могат? За какво мислиш търтиха да бягат като бити гейове?

няма. По дефиниция оптимизираното е най-доброто според обстоятелствата. По-добри обстоятелства за него няма да има.

И сега само подскача Да си го намести

Вместо да приказва глупости, Путин, да вземе да препише заповед 227 от 28 юли 1942 ра! Няма кой да го обвини в плагиатство а и успехът е гарантиран!

Преди да коментирате ,седнете си на задните части и четете малко ИСТОРИЯ ! ЧЕ ПОКАЗАХТЕ НА СВЕТА КОЛКО СТЕ ПРОСТИ!

Да им имам самочувствието на циганите от Лвов. Ако диваците от англосаксонския ционизъмне са толкова лъжливи и нагли те отдавна щяха да пеят друго.Сега ще стане по бавно.

Как диктатор затяга подкрепа бе ? Подкрепа се утвърждава или засилва ама да се затяга не бях чувал

Когато стомахът ти не е добре и си се одрискал, трябва с нещо да се затегнеш - стоперан, стомахон и н.н.

Стига с този Путин бе. Разбрахме че е пич отвсякъде. И младеж. Ще ги води към светлото бъдеще до краят на света. Какво става с митрофанова. Притеснявам се за тая госпожа. Върнаха ли и готвача.

Да, и ще идат право в Рая! Той сам им го каза на своите -"ще отидете направо в Рая"! Завършен джихадист!

Оказа се накрая, че тази война е предизвикана за да може Путин да си реши вътрешните проблеми. Косвения резултат е друг. украинците се утвърдиха като нация.хора със самочувствие, повярвали в своите сили и защитаващи своята Родина. Войната на Путин е кърваво разпадане на Руската империя. Следва да видим какво ще стане и в азиатските републики.

Така е! Точно казано. И още нещо: веднъж завинаги им отнеха удоволствието да казват "пак ще го повторим"!!! Нищо не могат да повторят, станали са просто едни словоблудници!

Родина Украйна никога не е имало . Първо беше Русия/ Великая Русь

Вярно е, че всъщност Русия най-добре се развива в условия на война, просто защото успява да се мобилизира и да поправя грешките си в движение... Доказвали са го не веднъж.

Русия 100% от времето си на съществуване е във война. Може с другите войни да се е "развивала" но с последната в Украина влезе в средновековието.

си затегне колана около врата по стегното.

Вова напред. Чистене на петата колона и унищожаване на укротерористите. Това трябва да се изкорени.

Петата колона сте вие предателски отрепки на късокаракия гном и скоро ще ви пратим там където заслужавате за да можем да станем бяла държава а не азиатска кочина в която сте свикнали да живеете вие-понял мръсен предател??

путин каквото и да направи-губи

е, тогава скоро ще бъдеш неприятно изненадан ...

ТИ ОТДАВНА СИ СИ ЗАГУБИЛ ГЛАВАТА , ДИШАЙ ДОКАТО МОЖЕШ .НЕ ТИ ОСТАВА МНОГО

бил , така се затяга руската кочина .

Нем съпротива воюват срещу САЩ и нато на усраинска зема

Русия само от ВСУ яде дебелия, имаш ли изобщо на идея какво би останало от армията им крадци на тоалетни чинии ако воюваше с НАТО ? :D

Копейката

ТЕБЕ

Руснаците, които са на възраст да бъдат мобилизирани, масово се крият, за да не получат призова. Някои живеят в колиби в гората или заминават в нелегални колонии в Сибир. Роднините им, които до скоро са подкрепяли войната, сега дават всичко, което имат, за да ги отърват. Затягането е за замазване на очите.

Май ги бъркаш с укрите, масово скатали се в други страни, включително България. При това - на наши издръжки.

Каква твоя издръжка ? Парите са от ЕС бе скъсаняк

Колко пари получи България от ЕС за украинците бе лойно? Нали щеше да е проглушено всичко ако беше постъпил и един лев. От нашите данъци се плаща на хотелиерите.

В момента съм в Анталия и е пълно с плюскащи и пиещи руснаци. Не е лошо и от тук да си ги приберат.

РУСНАЦИ ИЛИ УКРАИНЦИ ??

Хубу, че стегнарл редиците, ама как така стегнал и подкрепата за мобилизацията? Мнозшнството руснаци вече са СРЕЩУ войната.

В информационното пространство бурна дискусия предизвикаха цифрите за загубите по време на СВО в Украйна. Последният анализ показа, че повече от 400 000 украинци са загинали за 8 месеца. По-специално OSINT (разузнаване с отворен код) оцени безвъзвратните загуби на Украйна към 20 октомври 2022 г. на 402 000 души, от които 387 000 са убити. За основа са взети докладите на погребалните агенции, извлечения от морги, както и резултатите от анализа на радио, клетъчни и сателитни комуникации на силите на въоръжените сили на Украйна.

Само в Мариупол руснаците доведоха до смъртта на поне 20 000 мирни граждани. Но това не са загуби на бойното поле. И не се радвай, русоробе, защото всеки, загубил близките си, ще бъде триж по-яростен защитник на своята украинска земя. Ако не знаете, девизът на украинската съпротива е "Свобода или смърт".

Земята е руска, не украинска

Даааа...даже Лиман законово си влезе в Русия, Путкин подписа Ама после излезе от Русия , без да пита Путкин.

и не са цивилни, а украински войници, изпратени от Зеленчука на смърт...

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

Ония ден четох някакъв уникално малоумен укроински фейк - Украински пенсионер бил свалил руски изтребител с ловна пушка. Викам си добре де какъв е смисъла да се пишат такива очевадни небивалици, обаче като чета тук коментарите много малоумна сган има и явно вярват на всичко, което идва от запада срещу Русия.

Да, има малоумна сган. Ти си част от тази не просветен, русоробска сган. Вервай си! Проблемът си е твой.

Нафтофобе, гледа ли клипа как полицията на Киев сваля дрон с калашници ? Ако пенсионера има късмет защо не ?

Тук мирише, вони на руски PR, засрамете се. Толкова ли е трудно да бъдете обективни?

Гаден соросоиден трол-педал.

Само соросоидната ,,истина" е обективна

Русия бавно и сигурно потрошава Украйна.

изглежда се пробва да се измъкне по терлици. До неотдавна гордо обявяваше за поредния указ простотия, който е подписал. Сега взе да се скатава зад някакви колективни органи.

Какво се случи с великия защитен купол над Киефф - пропусна ли всички ракети, които руснаците му пратиха - пропусна ги май.

Какво се случи с 60-километровата колона с военна техника на път към Киев? Да не спукаха гуми танковете?

Бла-бла 1 метър празни приказки. С какви пари ще се осъществят тези фантасмагории. Видеовръзка....това болно джудже живее в бункерна реалност,точно като Хитлер в последните месеци на 3 райх.

Путин е затегнал конеца на ануса си. Стягай, Путине,че дебел и корав хуй те чака!

Явно виртуално реализираш собствените си фантазии...

Тоя се оказа точно тъпакът който всички подозираха. Тия се модернизират от началото на 18 век. Още не могат да произведат велосипед.

Ще си го внесат от Китай. А ти произвеждаш ли велосипеди, или чакаш на руснаците ??

Да! Произвеждаме и велосипеди. При това доста добри.

Ами то само велосипеди произвеждаме, иначе дори и една ютия не можем.

Заваряваме само рамки като 1960-та. Всички части са от Китай а ние ги слагаме по рамката.

Хич. Нищо, че преди повече от 70 години изстреляха първия космически спътник, после - успешна обиколка на Земята от първия космонавт... Май само вие, мангалите, сте на ниво даже не 18-и, а 1-и век...

Руски лайняни памперси, да ви ева маiката, прости боклуци! Що не идете в Русия да работите, ами измекерувате във Франция, Германия, Холандия на белите хора бе,смрад миризлива? Много хора избягаха на Запад, никой в Русия. Това обяснява нещата. Цървули червени!

Що ше евеш майката? Да нямаш да си връщаш?..

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

защо Русия воюва с Украина, когато всъщност трябва да воюва със запада.

Имайки предвид кой подкрепя усраина, си е точно така - Русия воюва срещу ев(роатлантиц)ите

Ватниците що трябва да воюват с когото и да е?

Ти няма да го разбереш и след милион години. То не става само с ядене...

Руски боклуци

Цигански боклук си ти.

Впечатляващо колко много е говорил Путин, без да каже нищо. Това си е цяло изкуство. И не много хора го владеят. Съжалявам за Русия и за руснаците. Независимо как ще свърши войната, те тепърва ще трябва да се научат да живеят, така, като че ли останалият свят не съществува. Защо света ще бъде затворен за тях с големи катинари, за много дълго време.

Недей да съжаляваш руснаците, света в по голямата си част е напълно отворен за тях. Само БРИКС, където Русия е член, е половината свят, а има още толкова държави в света, които държат на връзките си с Русия.

В едно си прав Русия е член и то пълен член. От изброените държави които уж я поддържат, бих добавил, че използват позицията въздържал се за да получат изгодни сделки със суровините. Нито Китай нито Индия са и истински съюзници, само сев. корея и Сирия са такива.

Трябва да се притесняваш не за Русия , а за Европа, която си отряза източника на евтини суровини и енергоресурси. Трябва да се притесняваш за галопиращата инфлация в Европа, настъпващата рецесия и т.н. Руснаците не ги мисли, те си имат енергия, ресурси, а което нямат ще си го внесат от Китай.

Нито един диктатор не е приключил кариерата си добре - лошо му се пише на Зелю

Минаха 8 месеца. Виждаме колко зле в рашата. Нищо ново. В началото на 1942ра година, пак след 8 месеца война и трупане на опит срещу Хитлер руската армия прави едни от най-големите си самопровали. Не в 1941ва, а точно в 1942ра са реално найголемите им провали. Т.е. те опит не трупар рашагите. Няма такова понятие. Няма как и да има. Кадровите военни на рашагите започнали войната преди 8 месеца са повечето у гроба, а има и доста осакатени, инвалидизирани от неадекватната им медицина на фронта, пък и доста се уволниха с изтичането на договора им. Та руската армия като качество на хора, команден състав на ниско ниво и техника си е все по-зле. Освен това 101ва въздушнопреносима американска дивизия е там дето никога не е била в историята си. Била е в Нормандия, Виетнам, Залива, ноооо сега е на границата на Украйна. Хахахахахахахаха. РАша пак загуби. За сведение през зимата на 1942ра, пак 8 месеца опит зад гърба един Червен малоумник руски Мехлис щеф на полот. управление на Черв. армия взема нещата в свои ръце и успява да унищожи в Крим примерно 4 руски армии, а срещу него Манщайн е само с една армия. При това Манщайн на практика няма танкове. Та нищо ново. На осмия месец. Взели сериозни мерки. Цялата 1942ра така я карат рашагите. Същото го виждаме и сега. През 1942ра с помощта на Англия и САЩ, с лендлийз зад гърба си, с опит и т.н. СССР прави най-големите военни провали. Кримския е само един от доста такива. Споменах го, че есвързан с Крим. Хахахахахахах. Раша капут. Няма ли американска и английска помощ. Ама сега знаем де е помощта. Хахахахахаха. Русофилията е психично отклонение. Вид Стокхолмски синдром. Хаххаахахахахахахаха.

Утре, като прекопаят пак с ракетки, пак говори колко са зле, слепец зашморцан!

Германия побеждава СССР. Историята казва друго.

Минаха 8 месеца. Виждаме колко зле в рашата. Нищо ново. В началото на 1942ра година, пак след 8 месеца война и трупане на опит срещу Хитлер руската армия прави едни от най-големите си самопровали. Не в 1941ва, а точно в 1942ра са реално найголемите им провали. Т.е. те опит не трупар рашагите. Няма такова понятие. Няма как и да има. Кадровите военни на рашагите започнали войната преди 8 месеца са повечето у гроба, а има и доста осакатени, инвалидизирани от неадекватната им медицина на фронта, пък и доста се уволниха с изтичането на договора им. Та руската армия като качество на хора, команден състав на ниско ниво и техника си е все по-зле. Освен това 101ва въздушнопреносима американска дивизия е там дето никога не е била в историята си. Била е в Нормандия, Виетнам, Залива, ноооо сега е на границата на Украйна. Хахахахахахахаха. РАша пак загуби. За сведение през зимата на 1942ра, пак 8 месеца опит зад гърба един Червен малоумник руски Мехлис щеф на полот. управление на Черв. армия взема нещата в свои ръце и успява да унищожи в Крим примерно 4 руски армии, а срещу него Манщайн е само с една армия. При това Манщайн на практика няма танкове. Та нищо ново. На осмия месец. Взели сериозни мерки. Цялата 1942ра така я карат рашагите. Същото го виждаме и сега. През 1942ра с помощта на Англия и САЩ, с лендлийз зад гърба си, с опит и т.н. СССР прави най-големите военни провали. Кримския е само един от доста такива. Споменах го, че есвързан с Крим. Хахахахахахах. Раша капут. Няма ли американска и английска помощ. Ама сега знаем де е помощта. Хахахахахаха. Русофилията е психично отклонение. Вид Стокхолмски синдром. Хаххаахахахахахахаха.

За рашата не знам, но виждаме колко са зле укрите, въпреки милиардите под една или друга форма, пращани от "запад(налият). Лошото е, че и ние сме сред прецаканите, както обикновено.

Гаден платен соросоиден трол.

Защо никое от проукраинските копеленца не спомене нещо за протестите в Хаити срещу окупатора САЩ ?

напълни се с путлеристки копеленца, които отклоняват темата, само за да подмият анала на Путлер

Основната им грешка е че започнаха войната без да се учат от опита на САЩ - танкови колони, смяна на режими, щадящи действия - ала-бала, както казват half-ass attempt. Но все пак СССР/РФ не е толкова “опитна” както Америка в създаване и участвате в прокси войни - явно се учат в движение.

нито един диктатор не е приключил кариерата си добре

ще свърши както Хитлер, изгорял пред бункера :)

и ви се размекнаха коленцата нали?

А Путин какво точно ще обясни на семействата на тези които никога няма да се върнат от Украйна ? Може би, че са загинали за Родината…. нападайки съседна държава. Не върви някак си. Или може би, ще каже “Война беше все пак , случват се тези неща”. И това не върви, защото употребата на думата война е забранена в момента в Русия. Най вероятно всички загинали войници, ще получат медали за храброст, посмъртно. Но това едва ли ще стопли техните родители, жени и деца. Етот раз Путин сильно перепутался ! Пиздец блядь ! Пошол нахуй господин президент ! Вот такие дела

Ами на семействата на украинците, изстреляна които няма да се върнат и са умрели за земята вече продадена на Монсанто?

Ватниците са толкова прости.Гледам руска телевизия.Повечето от провинцията вярват,че Русия е нападната от нацистите и те трябва да бранят матушката Не е шега, като слушах по улиците какво говорят,колко са зомбирани,чак е невероятно,че има такива неспособни на мислене овце

Крайно време беше Лилипутин да осъзнае в какви лай-а е нагазил. Положението е осрано без надежда за почистване. Поне едно може да му се признае, влезе в историята в графата “най-големите военни провали”!

Най-тъпия военен стратег на Русия. Единственото което не ми е ясно е дали е комбина с Байдън или само от тъпотия закопава руснаците на два метра под земята.

Оставете Краварските тролове да умрът от глад - не им слагайте нито минуси, нито плюсове, нито им отговаряйте. За всяко от изброените те взимат пари. Игнорирайте ги и ще изчезнат, като есенната шума...

Ние тука сме българи а ти защитаваш убиец на деца и жени…кво краяари пак те гонят

И ще останем само щастливи копейки.Ние обичаме Рассия,но искаме да живеем в Европа.

300 000 студенти ... направо от дискотеките на фронта ... в калта и снега ... ... през зимата ... няма да гледат Аватар 2 няма да ебат путки ... ... ще гонят "фашисти"... от чужда земля ... А де бе Владимир Владимирович ... прати още 300 000 ... за да мотивират студентите ... в гръб ... 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Щом има съпротива, мястото ти не е там-терорист убиец, долен ботоксов

И Копейката.

Путин истински се излага! Почнал война, и след 9 месеца разбрал че няма необходимата екипировка за това?!?! Ти може ли да си такъв идиот, че дори да не си преброиш бронежилетките преди да започнеш инвазия ...

Що за малоумник трябва да си зада вярваш на соросите от дир? Нали видя Путин, че попика Киефф за два дни буквално с минимум жертви им спря тока. Само вие малоуминците живеете в някакъв измислен свят.

Щом е стигнала до Путин липсата на екипировка, значи осирането е голямо. Путин сам го казва, и на него ли да не вярваме?

На хартия имат всичко, даже атомно бомби, но на практика се оказа, че всичко е окрадено. Корупция на всяко ниво. И понеже и тук има такъв тип дегенерати, останали от соц времето, още не можем да се оправим.