Путин: Западът да осъди политическите убийства, а не изборите в Донбас

Властта в Украйна не е способна да направи каквото и да е за разрешаване на ситуацията, твърди руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният опит да бъде очернена младата украинска демокрация. Азиатите не могат да простят на единна, демократична и независима Украйна, че се откъсна от мъртвата има хватка и също като нас стана част от прогресивното човечество и тръгна към светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Поредният опит да бъде очернена младата украинска демокрация. Азиатите не могат да простят на единна, демократична и независима Украйна, че се откъсна от мъртвата има хватка и също като нас стана част от прогресивното човечество и тръгна към светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Убийството на човек, без значение дали е журналист или не, е отвратително престъпление, освен по време на военни действия. То показва безсилие да представиш стойностни аргументи в икономически, политически и човешки план. Но да държиш менторски тон в случая на "Западът", след като страната ти носи названието "гробница за журналисти" е меко казано цинично! Да убит е в Турция един журналист най-вероятно по политически подбуди, но САЩ наложиха санкции на 17 съпричастни към случая саудитци - това не е ли осъждане на политическо убийство? "Според международната федерация на журналистите през десетте години на управление на Путин в Русия са убити най-малко 110 журналисти". Това е официална статистика и не може да се пренебрегне.

Какво и кого да осъди Западът, като г-жа "Майната му на ЕС!" се похвали, че САЩ-исаните СА ИНВЕСТИРАЛИ 5 млрд. долара В ДЕМОКРАЦИЯТА в Украйна?! :))) И продължават ДА ИНВЕСТИРАТ?!

Много ме кефи този човек, винаги когато изръси някоя от поредните си глупости има усещането че светът изтръпва от възторг, и трепет, а в това време светът гледа на него като на пилот на формула едно, който се включва в състеЗанието с БТР

каза: держать политическия убиец

КГБ

Най-после Путин им каза истината в очите. Повече тази хунта в Киев дошла на власт чрез въоръжен преврат , не може да управлява.

че кой го пита джуджето в тъпия му монолог...нито е фактор нито някой го бръсне за сливенска слива :))))

Sopol

КГБ, на теб съм ти казал да не цапаш българския свещен трикольор с руски фекалии!!! Ясно!!Какви са тия извращения на аватара ти ?

КГБ

Можеш да казваш на оная си работа, на мен не.

кой ти дава право да поругаваш национални символи

Русия просто не трябва да признават изборите в Украйна и властта в Киев, както правят САЩ и ЕС за някои страни, които не са им удобни.

А ти как смяташ да се организират избори в условия на война в окупирана от руската армия територия на съседна държава? Според теб такива избори ще са легитимни ли?

КГБ

Там няма руска армия, къде видя такава.

щом не е легитимна армия тогава са терористи...а с терористите има само един практически подход-терминиране!!

Квиченето на чиракопитеците е музика за ушите ми!хахаха Ней големия квичалник Щерю чирака, да не квичи тук ами да оди да протестира с искане да върнат отнетите земи на Българя!мбухахаха

Ти не сили на протест за високите цени на руските горива ??или ти плащат от там ...

Откога РФ е световен монополист? Ми, купувай си от ШЕЛ, ОМВ, БП и от който друг си искаш. Пазарна икономика. Нали за това скачахме.

Ами за това вие подскачате да не се развали рахат-локума на руските монополисти и да скубите българския народ

Едно не мога да разбера. Защо му е на Путин земя от чужда територия като територията на руската империя пустее. Какво иска да направи половин Украйна руска пустиня ....Това джудже не е с всичкия си. ...

Я, ти май искаш пак да се върнат границите от "Ялтенската конференция"?

Преведено от дипломатически език, изказването на Путин означава, че игрите свършиха. Русия ще защитава руснаците в Украйна. Дори и ако се наложи, ще воюва с фашистката хунта в Киев. Между другото, току що Орбан също каза, че няма за какво да се договаря с хунтата в Киев.

Ами ако не си разбрал руската армия воюва нелегално(от страх) в Украйна!!! От къде мислиш се издържат тези така наречени "опълченци"-терористи (оръжия,храна,гориво и дрехи) ?!?! Това си е руска армия финансирана от Москва.

Руския народ гладува и вече има канибали: Хванаха руски канибал, който е убивал, за да изяде черния дроб на жертвите си. Руската пенсионерка, известна още с прякора „бабата изкормвач”, ... Според една от версиите Тамара е канибал, 25.09.2017 г. - Съпрузи нарязаха млада жена, ядоха от нея и се снимаха с частите на тялото ѝ, това е само една от жертвите15.08.2013 г. - Смразяващата история на един канибал, който проследил .... Сибир. Какво точно се е случило на четиримата руски пътешественици, . В Русия семейство канибали смразиха от ужас, изяли към 30 души

руснаците да не видят нещо от американците

Путин казва точно истината на западните колониални хайдуци. За сега само казва и накрая ще ги изтряска по алчните чутури и тлъсти задници

Е май руската империя е такава. Ползва богатствата на поробените народи, младите момчета са принудени да умират за руски интереси-не за техни....както еничарите в османската империя .

Кримските татари подаряват бял жребец на Хитлер. Като всички татарски монголци са двулични и предатели. Крим е отвоюван от Русия във война с Турция, а не с Татарстан

Местните жители на Крим не участваха в референдума на окупаторите и нашествениците -бойкотираха го!!!!!18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.

не пиши простотии бе тъпако

историческата истина- на Крим руснаците са окупатори и нямат право да провеждат избори на чужда територия!!

Докога ше пишеш тия дивотии спуснати от козяк,тая теза издишва като вас сороските спукани гуми

избори по руски

Избори по Албански. ЦРУ - главорези араби от чечня и пр. Джорж Тенет-екс шеф на ЦРУ по баща шиптър Тенети. Как станаха изборите в Албония бе чокондур шибан ? УЧК колеше и трепеше нали рязан помако

А помните ли какви "хубави" временца беха а? $120 за барел регулярна цена.А имаше и времена когато беше $150 и то не за два петъка а с месециии."Хубави" времена,мнооого "хубави".Що за "цени" беха това?Некой тарикат би казал ми "пазарни".Бах тоа пазар...А когато за една седмица от $120 за барелче паднаха двойно че след това още та станаха тройно по-малки, помнители.Що за пазар е тоа? Ми за всеки един НОРМАЛЕН пазар такива сривове ше доведат до апокалипсис за тези дето продават на него.Нещо такова да помните?Щото аз не.Правилото за производство на всека стока го знаат и бебетата-"труд","материални разходи","профит".Да не би производителите да са си намалили разходите за труд и за материали в пъти че цената като падне три пъти и те ДА НЕ СА УМРЕЛИ.Хаха...Едва ли тва е станало.Нали ви казах: бах тоа пазар.И така при $40 за барелченце производителите имат далаверка, тоест "профит".Айде сега да си представим какво ли им е било "профитченцето" при $120 за барел.Ами при $150.Бах таа печалба.Ми то при дрогата нема такава печалба бе.Та така.ТОВА НЕ Е БИЛ НИКАКЪВ "ПАЗАР". НИКАКЪВ!тВА Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ПАЗАР.ТОВА Е БИЛО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ НА "НЕКОЙ".И тази агония е продължавала десетилетия.И друг път съм задавал въпроса:ТЕЗИ КОИТО СА НАПРАВИЛИ ТОВА ДА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ-и да не се лАжем не е дик чейни колкото и могъщ да е бил,щото това един човек не може да го направи,не са и производителите на нефт щото ако беха те,то щеха да го направат и $220 за барел,що па не-ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА ЧЕ ТАКА СА ЗАБАВИЛИ РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.Казвал съм че всеки проект в разходнатая част има и енргийна съставка.И ако тя е непосилна -проекта умира.Казвал съм че един проект е като малко дете в началото.Гледаш го слабичко болнавичко И АКО ОКОЛО НЕГО ИМА НЕБЛАГОПРИЯТАНА СРЕДА-ТО СИ ЗАГИВА БЕ. А от него е можело да излезе я некой нютон,я некой галоа или фреге или риман или...Ми тва си е престъпление срещу човечеството бе.Та викам кой може да си позволи да направи такова безумие.И ако се фанем по линията на безумията можем да питаме КОЙ НАПРАВИ ВСВ-щото тва е най-големото безумие в историята.И не ми казвайте че това е немския идиот,прочее той май е австриец.Нема значение.КОЙ НАПРАВИ ВЪЗМОЖЕН ИДИОТА АДОЛФ,КАТО ПРЕВЪРНА ГЕРМАНИЯ В ПОМИЙНА ЯМА,И СЛЕД ТОВА ДОВЕДЕ НА ВЛАСТ ИДИОТА КАТО ГО ФИНАНСИРА ...Сещате ли се кои са теа и ЗАЩО НЕ СЕ ЗАДАВАТ ТАКИВА ВЪПРОСИ...хаха,ама не е смешно май.ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НА КРАА ЧЕ СА СЪЩИТЕДЕТО ПРЕДИ 25ГНАПРАВИХА ЦЕНАТА НА ЕНЕРГО РЕСУРСИТЕ ТАКАВА БЕЗУМНА.А тикви кво ше кажете Да не си мислите че задавам теа въпроси щото си немам работа.хаха,ми то връзката на казаното по-горе и "самовъзсатновяването" на съветска русия от колабса през 1980 е повече от директна.Да сте чували некой удавник да се е спасил като се е Фанал за косата и се е извадил от водата сам?Аз не съм чувал за такъв случай.ТОВА Е СВЕТА ПЛАТИ сметката за ЗАПАЗВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТА НА ГОРЕ ЗАПИТАНИТЕ-съветска русия.Плати я ,а цената беше забавяне на човешкото развитие.

пише дълъг пост

Говедо тоа текст е за хора а не за такива като теб.Така че не се мори да го четеш.Тъй и тъй нема да разбереш нищо

Това не е коментар , а реч написана от руското посолство..ха.ха connoisseur (нерегистриран), ти разбираш ли това дето пействаш..ха.ха

пише дълъг пост и си верва че не е прост

Ами върнете Янукович заедно с откраднатите 23 млрд. долара както предлага Жириновски като първа стъпка. Що ли се крие в Москва ?

"Докато такива хора са на власт в Киев"!!! Кой е Путин, та да определя какви хора ще са на власт в Киев? На него не му харесват и хората които са на власт в Полша, в Румъния, в България, в Грузия, в Латвия, в Литва, в Естония, в Македония, в Черна гора, в Финландия защото тези хора вземат мерки срещу агресивната путинова политика - завладяваща чужди територии от граничещи с нея държави, без да се съобразява с международните ангажименти на страната си - Чечня, Нагорни Карабах, Южна Осетия, Крим, Донбас и Лугатск. Излиза, че управата на тези всички държави са прости, елементарни и заблудени относно намеренията на Кремъл и Путин! Е, позволете ми да не се съглася, и да ви кажа, че когато един и същ човек се кара пооделно с други десет, дванавдесет, то причината за това е в този , единият а не в десетте и това е истината. Всичко останало са нагли лъжи, прах и пепел!

Периода ти е ретрограден.

Аре бегай да мочаш бе омочко

Ругатните не те правят по-умен! Аргументи да чуя!

Е по голям аргумент от малоумието ти ретроградно има ли бе меркурийчо

"Докато такива хора са на власт в Киев"!!! Кой е Путин, та да определя какви хора ще са на власт в Киев? На него не му харесват и хората които са на власт в Полша, в Румъния, в България, в Грузия, в Латвия, в Литва, в Естония, в Македония, в Черна гора, в Финландия защото тези хора вземат мерки срещу агресивната путинова политика - завладяваща чужди територии от граничещи с нея държави, без да се съобразява с международните ангажименти на страната си - Чечня, Нагорни Карабах, Южна Осетия, Крим, Донбас и Лугатск. Излиза, че управата на тези всички държави са прости, елементарни и заблудени относно намеренията на Кремъл и Путин! Е, позволете ми да не се съглася, и да ви кажа, че когато един и същ човек се кара пооделно с други десет, дванавдесет, то причината за това е в този , единият а не в десетте и това е истината. Всичко останало са нагли лъжи, прах и пепел!

Руски човек по целия свят -звучи "подло"!!! Путин принуди не само украинците ,но и целия свят да ненавиждат руснаците.

Руското посолство в САЩ вече се намира на площад Немцов! Случаят Скрипал ще остави вечно петно от позор върху Русия! Заради гнусният акт и заради жалката некадърност на службите им!

що виеш като койот след като си гладен джендър

теб кой те натиска та звъниш

в Донбас няма политически убийства а осъдени и извършени екзекуции на руски терористи и окупатори !!Всяка държава като Украйна има право да си защитава територията и да се бори с терористите.

ХОХЛЬО, не си интересен.

и теб никой не те чете..ха.ха жалко за похабените рубви на руското посолство сволачь

Гладиатор--ета очен харошая червена дупара, да го иебе кои го добара

Путьо се държи досущ като Хитлер в навечерието на ВСВ. Смята че всичко му е позволено и изнудва Запада с война. Знаем как завърши Хитлер. Знаем как завърши СССР. И действията на руските сепаратисти в Донбас, подпомагани от руски части ан Спецназ само потвърждават намесата на Русия в Украйна. Да, в Москва не обичат управниците в Киев. Но с действията си те водят само до радикализация на омразата към Русия. В Зап Украйна винаги са мразили Русия. Сега и украинците в Източна Украйна трайно ще намразят Русия. Етническите руснаци - ОК. Но да живееш непрекъснато във война със страх за децата си не виждам да води към особено щастие. Пък и Русия не е най-добрия пример за следване. А Путьо ще има все повече и повече врагове. Щото никой не обича окупаторите. Под никаква форма. И вече на Запад никой не си прави н8икакви илюзиии че Русия с нещо с еразличава от сталинския СССР. Същите боклучарници.

Много дълъг пост, от плиткоумник прост.

"В Зап Украйна винаги са мразили Русия..." обяснява злобата ти-)

съдът на Запада реши: убиеца ми да се обеси и после разстреля.

Западе, Литвиненко,Немцов,Политковская, какво още чакате?

Забрави да напишеш и за едната котка на Скрипалови. Защо не спомена Бабченко? Ох, и той като Скрипал възкръсна.

хехехе Руските тролчета се опитват да обиждат. Отдавна ви разбрахме, що за русофилистична кал сте, обидите ви не държат. Цял свят мрази Путлер, дори да обидите всички, вие сте пет платени смотаняка, от които на никой не му дреме.

нежното сороско лочниче,има ли кръвчица по задничето нежно

Я, верно ле? Нещо списък с желаещи да се договарят с Путин в Сингапур, бе много, много дълъг.

"цял свят" , ето кто !??

Ясно е че скоро Путя ще бъде арестуван и пратен в Гуантанамо.Там ще му се радват ония черните с големите "ятагани"

се радват тия,затова е твоят джендърския вой

Абре будала, ти не знаеш, че Путин назначи Тръмп?

Знам,ама мен кво ме боли фара това

опонентите на путин все загиват при инциденти, я отрова поели "погрешка", я ги сгазила кола, я ги гръмнали чеченци пред кремъл... Все "случайности" са това, и дума не може да става за политически убийства.

Ти си глупак

Така де, Запада да вземе отношение!

Този, Късият, за убийството на Немцов ли говори... наглецът...

Пълзящия лочник изпълзя от празния помиен казан

Къс е на баща ти.....

Идва краят на Русия - като на всяка кочина. Джуджака нещо се е сбръчкал от злоба.Трбва да отиде да му пооправят малко ботокса

Доколкото видях на видеото, където Путин казва това, човекът си изглежда много спокоен.

може да изглежда така, но това не го прави човек, остава си едно джудже

Украйна Азиатската Кочина и Потрошенко ВРАГ на ЕВРОПА !!!!

Колко невинни избиха в Донбас Укрите на Потрошенко ? Запада не вижда това , а сбодното волеизявление на Гражданите от Донбас , че не желаят да жишвеят с убиици в Украйна ! Украйна не спазва Минските споразомения и всячески се стараят да ги забравят , а наблюдателите които са в Донбас никой не слуша ! Голям смех ме хваща Укрите са записали Шрьодер във враг на Украйна , защото е назначен от частна компания Газпром за шеф на строителството на Северен поток -2 !

Най-накрая на Путин му писна и обясни на меките китки, че за него Украйна в днешния си вид и с днешните ръководители не е държава ...

Чакай сега,нали и Путин е мека китка.От 2006г никой не го е виждал с жена

А бе защо на вас тримата форумни педали сороски все педали ви се привиждат,айде сберете се и беж под дъгата

Опаааа, публично се озвучават намеренията на Кремъл най-после да бъде решена съдбата на киевската хунта... Превратаджиите в бивша Украйна останаха без подкрепата на запада, който в момента има по-големи грижи на главата си... Времето, бивша Украйна да бъде най-после избавена от лапите на фашизма очевидно е дошло!

Путлер преди да ръси "остроумия" първо да отговори защо в руската кочина само за година са убити 60 журналисти, освен това да каже кой уби Немцов. Защо Навални бива държан амо за тази година повече от 3 месеца в следствен арест, кой ще плати сумата от над 75000 евро присъдени му от ЕСПЧ, и защо трябва руския данъкоплатец да плаща-при условие, че Навални е репресиран политически лично от Путлер!!! Про3т кагебеец....

в днешна статия ДИР-а съобщи че дори и Европейския съд по правата на човека е потвърдил че Навални е престъпник и в осъдителните му присъди няма политически мотиви. Та да те питам ти наистина ли плачеш за руснаците или те боли за един доказан престъпник?

Теб какво те ебе това че се интересуваш , да не си УКРА Миризлив Боклучив ???

Щото убийствата не са поръчани от Русия. Нее, в никакъв случай. Русия може само позитивна енергия и чиста добросърдечност да излъчва.

Помня Хитлер и Гьобелс, сага имаме Путин, сплав от двамата!

сороския лочник,да не би и днес да си получил дръжката на черпака

А ББ и ЦвЦв не си ли спомняш -Фесчо !

към шоколадения пудел на еврогейзерите,или да играе по правилата или ще има украинска губерния към руската федерация