Путин закъсня с 50 минути за срещата с папата

Държавният секретар на Ватикана отбеляза, че руският президент представя себе си като "вярващ човек"

Обратно в новината

Коментари - Путин закъсня с 50 минути за срещата с папата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежкар. Накарал и папа да го чака...

Аз кат са сета бойчето на 2 пъти какво чакане му отчака на Путин. В Полша къдя 2 часа беше... и пак му стоя прав и не го дочака...

Кво ли значи тва на езика на дипломацията? Хахах..

Закъснява този,който освен с липса на възпитание се отличава и с комплекс за малоценност.

Чакаш по големия по пагон и длъжност, стоиш без да разваляш строя и само си проверяваш копчетата и колана.... дали си по устав.

А в дипломацията как е? М? Аааа, не знаеш.....

Липсата за малоценност се проявява най-ярко, когато като неграмотен и анонимен плъх надраскаш нещо и сам си сложиш +

"Точността е учтивостта на кралете и задължение на всички добри хора." Е, ми не е крал и си му личи отвсякъде...;)

През циркония ми е за вас от Ватикана.

Написаната статия е тенденциозна , срещата се състоя и Владимир Путин бе приет , дали 50 ,60 или повече минути закъснение няма значение за мен и милиони хора ! Важно е също решенията които се приемат ! Наблюдавах посрещането на Путин и вядях във Владимир Путин добро родителско възпитание изчака Папата като по -възрастен да седне и тогава седна ! Това че чифута Порошенко обърка Украинката църква си е проблем на Украйна и Русия и Путин нищо общо нямаха , както и Гражданската война в Украйна между Западна и Източната част ! Много обичат някой националности бързо да определят ,кой е виновен за едно или друго военно събитие ! Най- Важното , Путин и Папата се срещнаха !!!

Обаче като отиде в Пекин са точни като часовници и той и Си! И си пият водката по разписание! А бойкото плаче горкото. Него никой го не ще. 2 коза беше натикал в ръкава... и пак капо! Абе верно, как ли ги е събрал в ръкавите си тия двете козчетата? Еле па едната особено, оная потомашката, дето на брега на Потомак ривър живее, а?

Господ!

ходят по хората,все пак...

Е как да не са точни. Нали Сибир вече трябва да се разпродава на Китай. Част от него вече на практика е под китайско управление. Питай там руснаците как се чувстват.

......е така се избиват комплекси, а когато е и нискоръстов това е непоправимо....

простотията.

Няма галене по глава ...

Че тва е ПУТИН бре, как ще гали папата по главата...

Е па не го ли разпродадоха тоя Сибир?! Тая опорка излезе веднага след събитията от Осмия месец на двеиляди и осма година. Днес сме 2019 и още го продавате?! И аз получавам опорките от козяк, ама и там вече няма такива небивалици. Дайте нещо ХАЙЛИ-ЛАЙКЛИ от последните години.

Щурев, ти знаиш ли какво е станало през ОСМИЯ МЕСЕЦ на ДВЕИЛЯДИ И ОСМА година? Да ти разказвам ли?

Никой не може да ти стори повече от това, което сам си направиш.

Дори и папата си има началник. Само така чичо Вова, не ги оставяй да се разхайтат...

Ела да ти покажа. Доволен ще останеш. Е ще шептиш вместо да тръцкаш, но това е подробност някаква.

Баси ко,. еле, 15 плъха драскат едновременно...

А,на 88-годишния Сатанист ще бъде забранен достъпа до Европейския съюз...!

Когато някой има проблеми , веднага кани Путин да му помогне в решението ! Разни малоумници се хванаха че закъснял и т.н. глупости и плямпане на соросоидни робски маймуни ! Най-важното на Укрите им забраниха да влизат в Европа без пари и край на мечтите ! Путин е Лидер на Света и може да си позволи да закъснява , това е трик на Специалните служби !

А колко танкови дивизии има папата ?

Путин закъсня с 50 мин. ..има причини човека... трябва да обяснява на руснаците как вчера само 32 -а руснака станаха мъртви герой..ха.ха Сега на срещата с папата ще ги пратят в рая въпреки санкциите..ха.ха

и да, и не. Путин е уж вярващ и значи няма място да говори с антихриста. Това че е закъснял е добре, но всъщност не е трябвало да ходи изобщо. Това показва, че е повече политик, отколкото вярващ. А това изобщо не е добре (за него най-вече). В крайна сметка колко да е вярващ бивш полковник от КГБ? Те уж старците като почнат да се приготвят за срещата с Него и почват да вярват, ама тук не е така. Еми, ще си носи последствията.

Толкова е грозно и невъзпитано да закъснееш. И то за среща с Папата, на който и на лицето му е изписано колко е недоволен. Путлер е едно нагло ченгеджийско човече, което може да прави само евтините номера на които са го учили в КГБ, но не и да бъде истински държавник.

...много повече от крал е...

Путин просто показа че му е насрать на папата

Това е трик, да, но на дребни ченгетеа. А не на широко скроени държавници, които уважават човека отстреща. Путин нищо свястно не направи за страната си. Закрепи олигарсите и краде заедно с тях. Руснаците продават суровини и от това живеят. Нямат икономика, не развиха никакви икономически връзки с Китай, с амеркианците, с никой. В пълна изолция са. Ходят да трепят хора като Скрипал и ествствено се издънват.

един ден папи няма да има ватикана ще е музей в Съветския Съюз но Името и сътвореното от Владимир Владимирович ще го има както и нов Вечен СЪветсски Съюз

Папата е длъжен да чака началника си!!! Иначе... в катраня!!!

Не е вЕрно!!! Долна,соросоидна опорка си написал!!! Закъснява по-важния,за да се подчертае,че е НАД другия!!! В цял Свят е така...

Ха сега бягай Щерев да те огъзват на Козяк 16!!!

А галили са го 3-ма папи по глЪвЪтЪ, а??? А парле ли той фреансе, а? А мое ли да изяде 10 фЕлии с мас на гладнУ, а?

то в тяхната история от последните 100 години само крале, а после като се гътнат следва култ към личността и линчуване.

Естествено,че Боко Мутрата ще чак!!! Него го уважават само видиотеноте герберасти...

Неуважение.

Може би разликата във времената е причината за закъсненията три пъти.А може и да има друго обяснение, не знам, кажете, ако ви е известно. някой беши писал нейде, че Путин е точен, още като студент чакал изгорите си общо пет минути: три от уважение и две от любопитство. Посведното не е вярно, майтапя се. Това беше моя лична тактика, иначе съм винаги точен при срещите.

150+

"Човек", който си прави селски майтапи с трагичната смърт на толкова хора е пълен идиот. Независимо какви са - китайци, шведи или американци. Господ ще се погрижи за теб. Той на никой не прощава грешките.

Единият от Аурисите не е запалил.

За Господарят на света 50 мин. са нищо! Който държи да се срещне с него и 1500мин. ще чака...

кагебисткото ботоксово джудже от което нищо не зависи, си придава важност...

господарят на света е в Белия Дом...

Ватикана може и да стане музей през 2500-2600година. Но великия СССР.... НЕсъм убеден че ще го има във днешния формат. Според мен ще последва допълнителен разпад.

На баба ти хвърчилото