Путин закъсня с 50 минути за срещата с папата

Държавният секретар на Ватикана отбеляза, че руският президент представя себе си като "вярващ човек"

Обратно в новината

Коментари - Путин закъсня с 50 минути за срещата с папата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета писанията-само идиоти е събрал Сорос да повръщат във форума...

ПУТИН Е РЕСПЕКТ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ !

Колкото и да се напъва жужето няма да стане великан.

"Путин е закъснявал и за другите две свои срещи с Франциск - през 2013 г. също с 50 минути и през 2015 г. с повече от час, припомня Ройтерс." Путин не заслужава уважение за мен като католик, но по-важното е грешката на папата да се среща с него. С човек който видимо демонстрира ндемността и неуважение си не може да се постигне нищо.

Три пъти! В чест на рассия и лично на Шундин!

И гвардията на папата е викала същото.

Главния аятолах Московски посещава папата. Вижте какво казва сам Путин за православието, исляма и корените на руската култура. https://youtu.be/10cDyeIRF3k

може да си го позволи, като го вкарат в Мавзалея тогава кой ще е папата :)

Може да си го позволи, защото е лидер на най-мощната държава.

Най-голямата бензиноколонка имате предвид. Инак Русия е на нивото на развитие на Нигерия, но със значително по-нисък потенциал

Иска ви се на соросоидчетата. Питай ги ония в МКС на кое ниво е Русия. Както и лекарите, които направиха първа в човешката история операция за присаждане на органи на дете. Питай и Пентагона, той преди 3 дни направи доклад, в който каза, че Русия изпреварва САЩ по влияние.

За откриване на джамии в Москва не закъснява.

В Москва не откриват джамии. Бъркаш я с Ал-Ню Йорк.

В Москва е една от най-големите джамии Както Путин сам казва - исляма и оравославието са много близки. Те са почти една религия. Ако искате потърсете изказванията му за исляма или репортаж от откриването на най-голямата джамия в Москва

Това е исторически монумент и не откриват нови джамии. Нито имат сенатори, които ходят на заседания с бурките и хиджабите, хаха! За разлика от Ал-Ню Йорк със световния ислямски център и нарастващия брой джамии, обслужващи религиозното "дайвърсити".

Много интересно как част от пишещите ту оценяват закъснението (неколкократно) като слухка в реда на нещата. Аз пък мисля, че закъснението (особено при международните отношения, където протоколът би трябвало да се спазва без отклонение) е проява на неуважение граничещо с подигравка. Путин явно не си дава сметка, че излага по този начин страната си.

Stan Stan

Не се хващайте на журналистите. Имало си е причина, имало си е отлагане. Все пак Путин е гост в чужда страна. Има си мерки за сигурност и т.н.

И ти, и тоя дървен философ станкоу не сте наясно, че в международните отношения закъснението винаги е послание.

Папата целува и лиже краката на мароканските "мигранти'-това европеец ли е.То е същество ,а не християнин и е в преговори с чифутите да им дадем Ерусалим.

На съвместната пресконференция с Конте, Путин си направи жестока гаргара с Гъдю... :))) Препоръчвам на всички да го гледат! Направо го закопа, както и всички по света, които решиха, че Гъдю е "президента" на Венецуела....

Някой някога ДА Е ОТКАЗАЛ среща с Путин?! И кралицата го чака :) ... ЦРУ-то не успява да направи психологически портрет на нeуловимия Путин :))) Путин им ходи по нервите :)

го за да му издърпа ушите и да му сипи новичок в чая :)

Говедото си остава винаги говедо!!

Тука става въпрос за Президента на Руската федерация Владимир Путин,а не за баща ти...!!!

Даже пишe и по форумите на dir.bg.

В беседите си Путин винаги гледа да изчерпа обсъжданите въпроси, не обича протоколно да претупва нещата, оттам и закъсненията му. От друга страна събеседниците му с готовност го изчакват колкото е необходимо и закъснението му никога не се отразява на атмосферата на срещите му. В момента всеки е готов да чака за среща с Путин, Си или Тръмп, защото само те тримата ще определят новите правила на играта....

И какви правила ще определи некултурното говедо Путкин? Русия е джудже спрямо САЩ и Китай!!

Ново видео от фонда за борба с корупцията в сайта на Навалбни в тубата Алексей Навальный - YouTube Тайные богатства главного московского единоросса Ще видите секретаря на партията и путинов депутат, с милиони крадени вложения в няколко хотела и дворци във вражеска Австрия и стотици милиони в Русия.

За такива видеа и заради поддръжката с акция на журналиста Иван Голунов дето го набедиха, Навални е задържан в ареста от 10 денонощия.

Навслни е на хранилката на Сорос-цял Свят го знае...

ХУЙЛО

Е КАК?! Може ли в отговор на истината и фактитеда не изръсите някоя опашата мръсотия и пропаганда, в кръвта ви е ХАХА

Във филма Владимир Путин (Часть 2), Диктаторы казват че само Ердоганя му е научил номерата и го застави Путя да чака, като от видеото се вижда че бясно и нервно се върти.

Ами просто Путкин е невъзпитана отрепка, но това е нормално като се види майка му каква е селянка, както и баща му.

Какво недоразумение трябва да бъде , за да закъснее при трите срещи с папата! А уж е вярващ човек! Е, има ли някой ,който да вярва на такъв президент,за човек е трудно да се нарече! Не заслужава да бъде посрещнат с такива закъснения, които според мен са умишлени! Може би скърби за загубените моряци.....Да почиват в мир!

Папата е католик. И защо трябва да му се кланя?

Естествено...

Stan Stan

Не се хващайте на журналята ! Накрая ще излезе, че не е закъснял, а срещата е започнала 50 мин след като журналистите са били поканени. Има мерки за сигурност, няма никой да им каже кога ще дойде кортежът. Журналистите чакат. А папата - знае.

Това е коронния мръсен номер на чекиста, този случай със закъсненията го има във филма Владимир Путин (Часть 2), Диктаторы Меркел го е чакала 4 часа, кралица Елизабет 15 мин, на папата това му е за 2-ри път, първия път го чакаше 1 час. Другите приоми са когато е знаел че Меркел има страх от кучета и е пуснал голямо куче, също така и на японците за преговорите за островите е пуснал зло куче вътре. Има го филмирано, изгледайте го!

е тва никаде го няаа деба.

резултат като търсиш в гуглето, бе!

Най-мръсните номера са на гнусния Сатанист Сорос,за това Путин го изхвърли,заедно с фондациите му!!!

Закъснява за да покаже кой е бос

Възпитание на хулиган...

Само който не карал руска щаига не се сеща какво е станало. Насред жегаво лято, руски москвич в Италия - загрял е, нема начин. Чакали са да изстине да долеят вода.

"Според кардинала папата и Путин ще обсъдят конфликтите в Украйна и Сирия." Едно-единствено изречение за срещата; Останалите - талаш...

Боко като ходи, стоя пред портата от предишната вечер да го лаят псетата.

Аз бих го чакала и цял ден Путин-само една с...ка да му направя!

Вярвам ти!

Боклук

Путя ходи да се моли от врата на врата да му вдигннат санкциите

Който се моли, не закъснява.

+++++++++

че не го намирам. А за откриване на джамия не закъснява, а? ФАКТ !

те дето се молят са най-закъснелите От децата успали се за училище, до бабичките закъснели да си вземат пенсията. Та кой се моли и кой не се моли?

Остави го Путин,ами Наполеон и Хитлер как са...

По време на соца всичко съветско беше най. Имаше и такъв виц: „Съветските джуджета са най-големите джуджета в света“. Сега джуджетата от вица са вече руски.

Путин чул че католически свещеници посягат на малки момчета и той като дребен отишъл да се пробва дали ще мине за малко момче..ха.ха.ха.ха и ще му излезе късмета.

Е, няма ли по-важни новини и проблеми за решаване в рухналата ни България, ами ще плямпаме, че Путин бил закъснял за среща, на Тръмп му се доакало, на Ахмед Доган му се дояли кебапчета с Делян Пеевски на Малдивите!

Има много по-важни новини,но Сорос плаща само срещу Русия и Путин да се троли...!

То от толкова "тролене" не му ли свършиха парите на този Сорос бе?

Загрял е Ауруса, доливали са антифриз.

Ще има да чакаш да загрее! :-)

Не Ауруса е загрял,с ануса на майка ти на Околовръстното!

Да не ти е обещал някой в Аурус да те нае.е?

Сигурно са му написали отсъствие за първия час ...

Ех тоя Путин! Всичко живо иска да се вижда с него! Папа, папа ама и той кибичи и чака да се види с Путин!

150000000000000+

Грешите това си е политически гаф отвсякъде, няма човек който да го накараш да чака час и той да остане доволен.

Абе, естети и умници, защо с такъв хъс не коментирате макароненото джудже?

е по-високо от каПутин дори и като е на токченца... т.е. винаги. гледай снимките.

Има нема сантим!

Микрон е по-низък от Путин!

по-нисък в мечтите ти. от кремълското джудже по-ниско няма.

Кой е терорист в Украйна? Украинските солдати, които обстрелват и разрушават детски болници и детски градини в Донбас? Или "сепаратистите", които постоянно ремонтират разрушените от украинските солдати детски болници и детски градини в Донбас?

Руските солдати от окупационната армия на Русия са терористите в Донбас

закъснял не закъснял - бил е пътя до Италия, целува ръка на папата и му се кланя. хайде на килимчето.

Папата нещо се е заблудил. Ако Путин приложи искрени и големи усилия това би означавало капитулацията на фашисткия режим в Украйна и неговите спонсори от ЦРУ. А после да се готви Европа.

Обсъждали са с шойгу колко човека и с какви бомби да убият още И каква друга подлост да скалъпят

Най-много подлости и убииства извършва Джордж Соро!!! Никой не може повече от него...

Чудно ми е DIR -а до кога ще навира Путин на читателите си ?! Това джудже не заслужава толкова внимание !

Путин е по-велик от Микрон.

Така е от край време. Който има повече дивизии, той може да си позволи да закъснява, ако изобщо дойде.

те за това никой го уважава това малкото. само тези които събират копейки по форумите.

Големи глупости! Първо, това малкото е по-голЕмо от Макарона! И второ, това за уважението, явно ти е много слаба страна в мисленето! Хай!

Че кой твърди че макарона е голям бе смешко. А това че никой не го уважава си личи НЕ ПО ДУМИТЕ, а ПО ДЕЛАТА. И то се вижда какви са. Санкциите продължават. Путин "подава ръка" .... ама да го измъкнат, че е затънал до гуша.

справке википедия. Путин - 1.70 ( С токчета), Макарончо - 1.77... няма как копейкаджия да не излъже ей... помним снимката с Радев и Радевица... или удобно я забрави? :))))

Великия Съветски Съюз ще го има много скоро

ще ще ще ще ще ще А САЩ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ се разпадне и долара ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ се срине. А капитализма ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ изчезне.

А на кого липсва този "съюз" на беднотията ?!

Не е бил съюз на беднотията,троле... Анадънмо?’!?

Дай Боже!!!!!!!!!!!!

президента путин е най големия държавник!! ако навремето съветския съюз ни беше приел сега путин щеше да е и наш президент!!

го изпуснаха от 4ти километър. гъгне ли Гъгарин? :)))) неграмотник.

Доноси щеше да пишеш, а, гъгрице хлебна? За много пари. Ти и майка ти. Ама сега ядец, продаваш се за копейки

Сменял си е памперса, ботоксовото джудже

Изби рибата. Закъснял, моля ви малкия небесен наместник Путин за среща с папата. И е прав за себе си. Кой собствено е папата и кой е Путин?! Разлика от земята до небето в полза на малкото джудже. Нали така, руски слуги

Точно ТАКА Е, американска подлого!!!!!

Шаломов никога не е уважавал християните. Дори замени религията си с чалмосаната и заплю всички християнски народи. Вижда се и в случая. А с Ердо, Рохани и Асад е винаги на време за молитва.

Putin mierda!

Путин е пич !! Показва им , че не са по големи от Господ !!

Путин ли е твоя господ или е пророк на Алах.

Казвам ти бе Ганьо: Човека е горд с Великата си държава, а не е наведен и надупен като тебе, 5 века под турско , под Византийско , под Съветско и.т.н разбираш ли сега, че си НУЛА ????;)) xaxaxa

С какво се гордее Шаломов? С това че унизява руснаците ли? С 22 000 рубли средна заплата ли? С какво? Горделивостта е ГРЯХ в християнството детенце ислямско. Тези които ни освободиха от турско робство ни заробиха после, а този идиот точно с тях открива ДЖАМИИ в ЦЕНТЪРА НА МОСКВА. при него исляма се разраства в Русия от 7 млн през 2004та до 30 млн през 2017та. С това ли е горд? А?

ако беше за откриване на Джамия щеше да е първа кипра.

с Ердоган бей...

от едно дребнокалибрено кагебистче,дето е носило куфарите на кмета на Санкт Петербург Собчак, не можеш да очакваш култура,обноски и възпитание...

след толкова години живот в Берлин, все трябва да е прехванал нещо.

живот в Берлин в некоя дупка на Щази...