Коментари - Путин свиква руския Съвет за сигурност на фона на слухове за рокади във военното ръководство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да ги е отстранил най накрая тия боклуци некадърни,че с тях трудно се печели война!

Свиква съвета на руските варвари!!!

Путлер взе да свиква в бункера.

Събирането най-вероятно е заради намерението на Байдън да прати още американски войници в Европа.

„Руснакът иска ли война?” не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа „мирна” там развяват. Литовец питай и поляк – за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как „мирно” руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля – кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО. Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как „миротворства” там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще премълчи, че от съсед „миролюбив” сега земята му гори „Руснакът иска ли война?” – от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: „Не!” Да се молим за украинския народ!

Ако има рима - удари Ма! Не бе......., то тук-там има и рима и удари МА ще. Но глупостта е надделяла и завладяла духа на пишещият. Маааааа, ще да не се изкаже чиляка? Туй мой - туй прай. Колкото - толкова.

Някога имаше един народен термин тъмна Индия Сега това се отнася и за Русия. Никой не знае какво всъщност става там. С войната в Украйна Путьо се наслади на пачи яйца. И както и да завърши тази война, Русия вече я е загубила. Тя настрои целия свят срещу себе си и от тук нататък спасение няма. Освен едно. Махат Путьо и путьовците около него. Изтеглят всички войски от Украйна. И се извиняват на всички и за всичко. Разбира се Путьо и путьовците ще бъдат съдени в Хага и ще прекарат остатъка от живота си в луксозни килии. Но Русия ще бъде спасена като държава. Е, това е много малко вероятно да се случи. Другия вариант е война до дупка. Съсипване на Украйна и пълен фалит на Русия. Възможен разпад, както стана преди 32 години със СССР. Но този път никой няма да им помогне. А просто ще ги разграби икономически. Е, има и един краен вариант. След като Русия е в безизходица и пълна изолация, губейки постепенно войната, в условията на фалит, Путьо да натисне ядрения бутон. С цел сплашване. Да, но тогава нещата ще ескалират за дни, може би за часове. Първо ще бъде унищожен Севастопол и Черноморския флот. Второ, ще бъде унищожен Санкт. Петрбург. За съжаление. С конвенционални лръжия. Просто тези два града нямат никакъв шанс да оцелеят. А от там нататък ..ядрен Армагедон. Русия ще бъде унищожена. Просто американците ще жертват Европа за да спасят себе си. При технологичната си изостаналост Русия няма никакъв шанс. Но Европа няма да става за живеене.

Естествено, че никой не знае, Каквото се чуе е пропаганда и обслужва дневната история на глобалистите и за да научиш наистина какво става, трябва да се ровиш за лични публикации на журналисти, които са там, на място и се опитват да си вършат работата. Същото е и за Украйна. Украинските власти не допускат журналисти до фронтовата линия и всички новини идват или от украинското праавителство или след като допуснат журналистите до определени места. Например масов гроб. Колко удобно. Нямаш доверени източници

този мост украинците отдавна трябваше да го свалят

Сменят и путин - той е най-големия тъпак. Да го заключат в двореца му на черноморието с няколко наташки под 14 години.

на путката за пиздин!

абе кървавото ботоксово джудже кога ще отиде да види войниците си на фронта.

Когато бидона отиде в Луганск да поздрави полските наемници.

Много е умен няма Що Аз мислех че или е Папата Или Мегаданс Бахти изкуфялотл старче

Деба и клоуните мешни

Само генералите са били руснаци И сега виждаме че от орките войници не става Мдаа

Генералите са били поляци, литовци, англичани, французи, немци и други гейропейци! Виж имената на Генералния щаб през руско-турската война.

И кой да пусне един в черепа на жужака Осирането им е епично

Пак сигурно ще обявят , че САЩ им пречат Даеба тия пияни русNAZI

Ще обсъждат най-добрите начини за бягство и кой накъде ще бяга.

Путин да им обявява официална война и да пуска сармат и те по главите на глупавите хохли!

И като радиацията дойде тук , като Чернобилската какво ще правиш ли още свирки на путкин? Мъ?

И За кво? Или джендър-русофилите мислите, че радиацията е измислица като Ковид? Да ви еба путката майчина проста :)))

Радиацията ще дойде до тук както тази от Чернобил само ако бандеровците взривят като мръсна бомба хранилището за отработено ядрено гориво на АЕЦ Запорожие което представлява незащитени надземни контейнери построени по американски проект.

Откъде да взимат тези сАрми ма?

2022-10-09 21:20:59 Ядреният педераст путкин ще натиска ли копчето? (нерегистриран) Или го хвана шубето? -------------- ВСИЧКО БУКВАЛНО И Е КОПИРАНО ОТ ЧУЖДИТЕ СТРАНИ : - РЕЛИГИЯТА Я ОТКРАДВАТ ОТ ВИЗАНТИЯ (ГЪРЦИЯ) - БУКВИТЕ - ОТ БЪЛГАРИЯ - ИСТОРИЯТА - ОТ КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО ОТ 8-9 ВЕК - КАК СЕ СТРОЯТ КОРАБИ - ОТ ХОЛАНДИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ - КАЛАШНИКА - ПЪЛНО КОПИЕ НА STG44 НА ХУГО ШМАЙЗЕР ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА - МАКАРОВ - ТОТАЛНО КОПИЕ НА ВАЛТЕР - ЖИГУЛАТА - СМЕНЕН Е САМО ЕТИКЕТА НА ФИАТА - ОТКРАДВАНЕТО НА КРИМ - ЛОША ИМИТАЦИЯ НА ОТДЕЛЯНЕТО НА КОСОВО, КЪДЕТО ИМАШЕ РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН , ВКЛ. И ЗА БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД КАСАПИНА МИЛОШЕВИЧ - ОСТАНА ПОСЛЕДНОТО ....ДА ИМИТИРА ПАК ЯНКИТЕ, ЗА КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА, КАТО ПУСНЕ ОТРОВНА ГЪБА НАД ЧЕРНО МОРЕ И ДА ИЗБИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКО НА БАЛКАНИТЕ ВСИЧКО НА БЛБЯДОВЕТЕ Е "КОПИ-ПЕЙСТ", ОТ "ЛОШИЯТ РАЗЛОЖЕН ЗАПАД И "НЕБЛАГОДАРНИТЕ ЗА ОКУПАЦИЯТА БЪЛГАРИ""! ТОВА САМО ДОКАЗВА КАКВИ ОГРОМНИ ИСТОРИЧЕСКИ КОМПЛЕКСИ ИМА МОСКАЛА ОТ ЗАПАДА И САЩ ! РЕШИЛ "ДА БЪДЕ ФАКТОР" , "ДА ПРИЗНАЯТ ЗА ВЕЛИК" (КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА), ЧРЕЗ ЯДРЕНА БОМБА ! МОМЧЕ, АКО ИМАШЕ РАЗВИТА ИКОНОМИКА, ВИСОК СТАНДАРТ НА БЛЯДОВЕТЕ, АКО В КЪЩИТЕ НА ХОРАТА ПО СВЕТА ИМАШЕ НЕЩО БЛЯДСКО, ЩЕШЕ БЛЯДА ДА Е "ВЕЛИК" "ПРОСТО Е ТАКА" , КАКТО Е ВЕЛИК ГЕРМАНЕЦА ! НА СТАВА "СЪС СИЛА" МОМЧЕ, ТРЯБВА И АКЪЛ ! АКО НЕЩО СТАВАШЕ "СЪС СИЛА", И "НА СИЛА", РОБОВЛАДЕЛСКИЯТ СТРОЙ НЯМАШЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ! НЯМАШ НИЩО, ЗА КОЕТО "ДА СЕ ХВАНЕ" ЧОВЕК, ЗА ДА БЪДЕШ "ФАКТОР" В КАКВОТО И ДА БИЛО ! С БОМБИ, БИЛО ТО И ЯДРЕНИ - НЯМА ДА УПЛАШИШ (ВЕЧЕ) НИКОГО ... И НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ ...А ЩЕ ЗАГУБИШ И МАЛКОТО , КОЕТО ТИ ОСТАНА ДА ГУБИШ - РУСИЙКАТА! ГАРАНЦИЯ ! И НАЙ-МАЛКАТА ХВЪРЛЕНА БОМБА, АВТОМАТИЧНО ПРЪВРАЩА БЛЯДИЯ В ЛЕГИТИМНА ЦЕЛ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, А БУДАМАТ "РУСНАК" ЩЕ БЪДИ СИНОНИМ НА "НАЙ-ДОЛНОТО ЖИВОТНО!" ТИ ЗАГУБИ ... И РУСИЙКАТА ТИ ЗАГУБИ ! ЗАГУБИ ВСИЧКО ! ПРЕДАЙ СЕ ! ИЗЛЕЗ БАВНО ОТ БУНКЕРА С ВИСОКО ВДИГНАТИ РЪЦЕ ЗАД ТИЛА , ЧЕ СИ НАМУШКАТА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ !

Нима американците, японците и китайците са измислили всичко това което произвеждат. Просто както и руснаците са използвали опита на другите страни и са започнали да произвеждат. Производството на атомната бомба и ракетите в САЩ е започнало благодарение не на американски а на европейски учени и конструктори като Вернер фон Браун, Айнщаин.

Тоя Путин вече ни е противен, като топла лимонада през лятото. Само ни го бутат, а никой вече не го вълнува, какво има да изхленчи. Разбра се вече, че конфликтът ще го разрешават еднолично украинците на фронта с Хаймърсите и за нищо няма да го питат Путин. Той изгуби всякаква тежест, не само в Украйна, в цивилизованите страни, но и в бившите си партньори, като Казакстан, Китай, Индия и т.н. Имам доста приятели в Русия и те казват, че там той е смятан за диктатор и нищожество, което е донесло войната в Русия.

И ПУТИНОФИЛ - ЕДНО И СЪЩО ..Т.Е. ПРОПАДНАЛО ДОЛНО ЖИВОТНО - ПРИМИТИВ !

Сталин също е смятан за диктатор от Запада, но повечето руснаци го обичат тъй като предотврати разпадането на СССР по време на ВСВ. Същото се отнася и за Путин, които иска да възстанови велицието на Русия нарушено от Елцин и Гурбачов

В голяма грешка си. Обичат го оцелелите и живите. Тези, които не са го обичали да било в лагери, затвори, карцери и под земята в буквалният и преносен смисъл..

Ама как повтаря Хитлер едно към едно. И той така е менкал и уволнянал постоянно генерари. Така е като започнеш безсмислена война, воден само от имперски амбиции. Тъпънарска работа.

Да кръстят операцията война и да обсъдят капитулацията.

Допари им на дупенцата на орките...

може да се събират да уволнят путин

В краваропенделските ти сорос мечти, робе.

Руските проблеми бяха обяснени от един от най-изтъкнатите путински 'интелектуалци' Боря Корчевников. Вината знаете ли на кого е??? На Филип Киркоров!!! Щот бил танцевал с кръста, демек богохулствал :))) Е Няма друго място по Света равно на ватния дебилариум..

САЩ. Там дебели лизбийки свирят на флейтата на некъв от основателите им бре. И тва е софт версията. Децата им предлагат операции за смяна на пола и хормонални препарати.

И само му се тръска Да си го намести Не е интересен вече

Та да се свършва с лудостта му

Никъв проблем за Самая магучая, сега ще мобилизират 30000 генерала от запаса с обширни познания относно способите за водене на съвремени бойни действия- запалени картоиграчи и въздаржатели-ежедневно от 6-10 сутринта не пият щото спят. Самообученш Специалисти по сателитни връзки и стелт технологи...

А бе вие в тролфабриката по 24 часа ли сте на работа?

Тука се сере и в 3 нощеска:)

Междувременно геройската украинска армия продължава да освобождава селища от окупираната от орките Луганска област. Днес са освободени от руски гнет, селата: Новоегоривка Свердловка Сергиивка Надия Андриивка Мясожаривка Джерелне Стелмахевка Слава Украине!!! Героям Слава!!!

Напрежението. Чупат им каските при всяка атака от няколко дена. Свърши се с дупките на фронта. Там където им се иска на укрите ги чака редовно зариване с артилерия и отстрел. Щъкат като полудели.

С цената на големи загуби в жива сила и военна техника украинската армия освобождава отделни села, изоставени от руснаците с цел да не бъдат обкръжени и да дадат голямо количество жертви. Човешките ресурси на украинската армия са на изчерпване, въпреки щедрата помощ на САЩ във въоръжение и финансова помощ, след проведените 4 мобилизации. Потенциала на руската армия постепенно се увеличава. Скоро ще настъпи зимата, която ще е в подкрепа на руснаците, и тогава ще започне настъплението както по време на ВСВ при Сталинград и Москва.

Остави драскачите да вкарват Путин в бункера и да му дават диагнози, утре като ни вкарат в окопите ПП, ГЕРБ и ДБ защото това явно искат ще ги питам пак същите тези драскачи какво мислят по въпроса! Днес ги гледах по БТВ - всички тези партии, репортерката чак със широко отворени очи им задава този въпрос за НАТО и те вяло отговарят с ДА, тя пак им задава въпроса и им казва че това е нещо изключително важно за България и българите те вяло потвърждават. Да трошим клавиатурата сме добри но като те хвърлят на фронта..........

Пет шест двойника ги въртят пред камерите

Абе , тоя идиот наистина ли не знаеше в какво състояние е руската армия? Или смяташе простп да се разходи бързо до Киев все едно е на парад на Червения площад... Започна тази война 2014 с явна цел да иправлява като военен диктатор до живот. Сега влезна в собствения си капан този плъх. Правеше цели фотосесесии е да изглежда като силен потентен мъжкат лидер , сега е просто жалък бит психопат, който се мята безпомощен и страхлив и кълне като баба , скрит в бункер , без идея какво да прави и презрян и жалък за целия свят.

Отделно генералите на орките са крали повече и от нашите цигани

БЛЯДСКА ФИЗИОНОМИЯ НА СИБИРСКИ ПЛЪХ ! ТОЯ ГЕРАСИМОВ, САМО КАТО ГО БЯХ ВИДЯЛ НА СНИМКА НА 24 ФЕВРУАРИ, БЯХ УБЕДЕН ЧЕ ТОВА Е НАЙ-СЛАБИЯТ ГЕНЕРАЛ НА БЛЯДОВЕТЕ, С КЛАКИЧЕСКА ФИЗИОНОМИЯ НА СИБИРСКИ ПИЯНИЦА - ВАТА , ПРОТОТИП НА "ВАНКА С ТАНКА" !

То и от Шойгу лъха на странен интелект, еленовъдски, такъв един

300 години татарите са ги ебали И им личи и днес

Мисля че е излишно да правят каквито и да е промени, руската апирация върви просто прекрасно. Както Шойгу обясни - уничтожили са 50% от украинската армия с цената на няма и 6000 оркски жертви. Т.е. - още само 6000 орки мученици (отиващи директно в Рая- немат грижи, чакат ги по 72 дашни камсамолки) и Украйна остава без армия. После както си му е реда - парад в Киев и концерт на отдавна планираниния канцерт Гъзомазов (само да не вземе да пукне преждевременно).

Джуджака Путя отдавна изтърава коня. Всичките му генерали са професионални крадци и то на едро. Който и да смени от тях е без значение. Важното е, че кръволока Путя беше тотално унижен. Гръмнаха любимото му съоражение. И воубще не е оправено както си мислят русофилите. Тировете са аут от моста.

Съвременните кагебейци на лилиПутин са по-лоши от предишните фашисти и вчерашните комунисти, понеже те нямат някаква водеща идеология , която да ограничава насилието само до определени групи. Това е агресия в чист вид на силоваци срещу всичко и всички и това е чистото удовлетворение като радост от предизвиканото разрушение от приложеното насилие и от неовладяната сила. Сила която обаче не е реална, а обикновенна злоупотреба с власт срещу невинни и беззащитни , които не могат да се защитят.Унищожаването на този символ на тяхното господство като Кримския мост ги хвърля в ужас, тъй като подкопава вярата в силата им. А тези подигравки и карикатири ги карат да треперярят за кожата си , тъй като все повече се разбира , че са пълни нули или по-скоро смешници, които като срещнат съпротива ще започнат да си дават сметка,че те не са силни, а просто едни страхливци, злоупотребяващи с чуждото доверие.

Някои май ще падат от терасите.

Днешното противопоставяне показва колко важен за СССР е бил Йосиф Висарионович Сталин!

Украйна напредва , руснаците бягат и от фронта и от страната. Какво прави Путин , лежи в бункера и прави книжни фокуси. Ще сменя идиоти с дебили. И после обратно дебили с идиоти... Това е най-важно и познато-друг да е виновен. Укази , референфуми , съвети , кадруване...Действия и Резултати никакви , пълна паника и безпомощност , симулация на потентност. . Почва да прилича на познатата трескава книжна апаратна и конгерсна дейност от комунизма с нулев резултат. Познатото суетене без да знае какво да се прави и чакане пропагандата и лъжата да замени резултатите и да се прехвърля отговорност, което на война видимо не работи.

Сбъркал си името. Смени Путин със Зеленски и всичко си идва на мястото.

Зеленски е кръгла нула без въоръжението и помощта която получава най-вече от американците.

Харесвам руснаците. Бил съм на две бригади в Щатите. Готини хора, весели и бяха доста музикални. Ама на Путин да му сера в устата за тая война, която почна

МОСКВА, 9 окт — РИА Новости. Президент России Владимир Путин заявил, что исполнителями и заказчиками подрыва Крымского моста были спецслужбы Украины. Об этом он сообщил на встрече с председателем Следственного комитета Александром Бастрыкиным. Глава СК заявил о возбуждении уголовного дела по статье "терроризм". Он также проинформировал главу государства об установке личностей подозреваемых, занимавшихся подготовкой подрыва. "Нами уже установлен маршрут движения грузовика, где произошел подрыв. Это Болгария, Грузия, Армения, Северная Осетия, Краснодар… Установлены перевозчики. С помощью оперативных сотрудников ФСБ удалось установить подозреваемых из числа тех, кто мог готовить теракт", — уточнил он.

А странно как тоя камион е пропуснал да мине през Лондон и Вашингтон.

Ха-ха-ха - ха... Вече не смее да спомене дори Полша, Румъния, Люксембург и Гибралтар. Ха-ха-ха - ха...

Е, и...?

Отдавна се говореше, че мостът в Крим ще бъде взривен. Къде са спали, та не са охранявали както трябва?

Алкохолът не прощава. Особено, ако е в миещи препарати.

И кво? Ще обявявят капитулация ли? Хохоохо!

Шегобиец мамин!

Strikercho

Имаше една траверса Дим на Ботевградско, само шиптъри го е.яха, да не си ти, Димитре? :)

На путин кат му стане скучно в бункера и свиква националния съвет по сигурност. Тъй са меринджеите.

още един идиот...

Да не се гледаш в огледалото?

Баба Ванга го е казала на Нешка

Не се нерви,скъпа.Ще вдигнеш кръвното.   

Време е да обяви войната !! а там вече Укрите ще ядът уя !!!!

Тогава територията на русия става мишена на украинските оръжия. Нали знаеш? Киев- Масква - 480км.

още един идиот...

Що сега какво е?

Не е ясно кой двойник на Путин е оцелял

Толкова да са го ебали???

по-добре да мълчиш и да изглеждаш прост, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения...

Палячовци. Този безмозъчен тръст уволнява Шойгу поне 5 пъти от февруари насам. Герасимов веднъж умря, след смъртта му го раних и когато вече се разлагаше в гроба го уволниха. Да ви еба майката.

Това е така, но и че се излагат също не може да се отрече, щом стигна до мобилизация на пияндета, значи про армията се изчерпа под тяхното "вещо" командване.

Голям праз. Кво ти пука?

Напролет в Санкт Петербург референдум за присъединяване към Украйна.

Костя Копейкин, ти ли слагаш минуси, не ти харесва май?

в Киев за включване в Руската федерация.

Те няколко руснаци скоро бяха в Киев, не им хареса, даже си забравиха "техниката" на тръгване.

Газта и смяна на правителството. Цитат: Загубихме две войни, не искаме и трета. https://t.me/boris_rozhin/66548

Митинга е на германското Израждане! :)))) Събрали са се 10 000 комундета от 6 милионен Берлин! Голям праЗ!

И става все по-голям.

Свиква ги спешно, защото тридневната специална операция вече върви 8ми месец по план:)

Да пуска напред ястребите и да приклщчват с укронацистите, крайно време е. Тази военна операция е полезна, разкара се пляваата от армията и ще застанат нчело наистина боеспособни военни, а не диванни генерали - при нас положението сигурно е трагично и по-добре да не се случв на армията ни да се доказва.

Какви ястреби, видя че освен пияни джуджета други няма в руската армия.

Мощни явно. За справка 100 000 + урковци са при Бандера на гей-парти.

Стига си философствал под чужд никнейм. Взимай пушка на рамо и покажи как надо да се воюва.

Вова, чакам те отдавна! Запазил съм ти мястото до мен! Твой В.И. Ленин! П.С. Донеси малко карамфили

Препратих това на еленски, не се зарадва.