Путин със Закон за Кръстника в Русия

"Ведомости": Законопроектът може да предизвика репресии, но ще се хареса на избирателите

Обратно в новината

Коментари - Путин със Закон за Кръстника в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е пряко посегателство срещу демокрацията и правата на човека, но в Русия тези понятия са празен звук. Страната потъва все по дълбоко в мрака на тоталитаризма и репресиите на КГБ

"Лидерите на престъпни групировки в Русия ще може да бъдат пращани в затвора само заради водещата си роля в тях"- значи Путин е за затвора..ха.ха.ха

А бе верно, че това ще се хареса на масовия избирател в Русия, ама ще е в пълно противоречие с т.нар. "демократични ценности".

Руския 'избирател' е добре известен - казва се Путин и е високодуховен (неговите 'духове' пълнят урните с бюлетини още преди да са почнали изборите). Офшорната банда хайдуци , дето тоя закон щял да преследва (хаха) са му големи фенове.

Руския 'избирател' е добре известен - казва се Путин и е високодуховен (неговите 'духове' пълнят урните с бюлетини още преди да са почнали изборите). Офшорната банда хайдуци , дето тоя закон щял да преследва (хаха) са му големи фенове.

Алимжан Тохтахунов - Тайванчик има големи шансове да е следващия президент на Русия ! Няма как да е иначе с това типично руско име . А и казва истината , че политиците и бизнеса там са истинските престъпници !

Ако у нас го бяха въвели този закон със задна дата.. .. Част от Политиците ни+Борисов, 80% от Олигарсите, част от кметове... .. Щяха да са в Затвора. Русия е модерна държава с ясна визия за добро и зло, и за развитието си. България като мръсната слугиня на Запада става все по-бедна и нещастна, и има много неясно бъдеще.

Путин е първия който влиза в затвора за над 300 провинения. Последното от което Скрипал... Нали се сещаш под чие командване са били? Не е на баба му.

Бас, че Тръмп ще е преди него!!!

'Русия е модерна държава' .. на дивашкото невежество и воинстващия дебилизъм. Въскресен бе и древен руски 'високодуховен 'обичай - пият вода в която са киснали 'мощи': например изгнилия крак на някой си набеден за 'светец'. Извинявай ама в България подобни некрофилски гнусотии не се правят.

Кръстника на кгб мафията прокарва закон срещу Кръстници! КЕ ПАДНА от смех! Ама това е раССия! Кво ли се чудя!

Браво. Така трябва.

От 8 години насам, това е първия закон на каПутин за който мога да сваля шапка и да му стисна ръката.

По този закон първо Путин трябва да вкарат в затвора. Доста негови опоненти вече не са между живите....Той дава нареждането а онзи сатрап от Чечения го изпълнява....и това ако не е организирана престъпна група, какво друго е...Последния случай беше в Англия с отровата....

ха ха ха! Май този Тохтахунов ще е първия "сгарелчик"!

Кръстникът ще се разправи с конкуренцията окончателно...

Браво на Путин... Така се прави.

Да вкарваш престъпници в затвора било "репресия"?!

Тук важното е кой ще определя кои са 'престъпниците'. Реалността е такава че баницата в Рашка намаля и борбата е между запутинските верни псета кой от кой е по близък на фараона..

в САЩ отдавна има такъв закон. Той касае дори участие в терористични групировки, не само в криминални.

но никой не критикува Запада, че нарушава "ключов принцип на наказателното съдопроизводство - принципа за вината". Излиза че според адвокатите и "правозащитниците" да организираш и ръководиш криминална банда не е престъпление. То е като да организираш и ръководиш клуб на филателистите, нали? Няма разлика, така ли?

Имената на най-големите босове са известни отдавна - Сечин, Чайка, Ротенберг, Усманов, Прогожин +дефакто всички областни управители назаначени от вожда. Тия от години нарушават СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ закони. Нещо да е последвало?

То и у нас има такъв действащ закон - само дето нашите Кръстници са хора с финес и благородство, та като изпадне в нужда кръщелника те му дават я жилище без наем, я някоя службичка;)