Коментари - Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня | Днес.dir.bg

Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня

САЩ, които са основният съюзник на Киев във войната срещу Русия, не искат Украйна да използва американски оръжия за нанасяне на удари на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня | Днес.dir.bg

Коментари

си играеме с друиг нещица

Необходимо е, по малко от 10-тина руслямски града трябва да бъдат ударени, с което "полюса на света", мизерна пРоссия, приключва съществуването си!

и той си играе с огъня, ама си мисли, че е Прометей.... чака го неприятна изненада.

Наистина ще е неприятеа изнееадата кга се ищпосепите за пореден път... ББААХАХА

Ще има да ми миеш кенефа, както и децата, и внуците ти, задето си играете с огъня ....

10тина рашистки града и готово. Другото е пълнеж и мизерия.

Също като в главата ти. Пълна мизерия.

Днес мирът се крепи на руското ядрено оръжие. Ако го нямаше западните изроди отдавна да бяха налазили със собствена армия. В момента не смеят защото бяха вежливо предупредени - влезете ли ще ви ударим с тактическо ядрено оръжие.

Пропагандата е за тъпаците. Кой освен раша анексира чужди територии.

От както съществува Русия или е във война или се готви за поредното “освобождение”. Нищо ново под слънцето, но този път са сбъркали с “жертвата”

Бомбите дават гаранция за мощта и славата на Русия!Колкото по мощни бомби,толкова по велика е армията и властта на Путин!Ефективното и масово убиване на хора е силата на руската култура и нейното влияние за да бъде уважавана държава!Така беше и със Адолф Хитлер!Нищо ново и чудно!

Е нашият руски православен братски нам Путьо само и единствено той ли може и има предимства и привилегии да коли беси,опожарява,да краде чужди територии и да си налага културата и влиянието!

Още ли шава тоз плазмодиен кгбист .

грамотни хора сте, а забравяте че целия запад - НАТО и Америка наливат масло в огъня срещу Русия! Малко ще им е на джендърите, трябва всичко да се издуха от цар атом, за да покълне ново семе!

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НАВРЕМЕТО НО ПАДНА СЪЩО И НАЦИСТКА УКРАЙНА ЩЕ ПАДНЕ

русията ти е фашистка тъпунгер , но участта на пиздин ще е също като на неговият приятел Кадафи !!!

Ще перифразирам една записана фраза на Ото Фон Бисмарк: “Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост”.

Путя ще пусне бомба в ниска орбита и всички ще си седнат на задника.Това го знаят САЩ.украйнците го усетиха.Няма що да се дрънкат,ами да сядат и решават мира.

Замислете се : Каква ще е третата световна война? -дали това е последната неядрена война в историята на човечеството; -дали това е първата ядрена война, след която няма да има история; -дали това е последната неядрена, която преминава в първа ядрена, което покрива и двата горни варианта. Мислете и тогава пишете...

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Само руско съветските мекерета подкрепят Путьо и путьовците около него. Но дните на Путьо са преброени. Кого ли ще заобичат след това тъпите комунделници...

Приказвай за себе си русоробска подлого !!! Повечето сме за Украйна простанго !!!

Захласнах се по една негова снимка от вчерашна статия която излезе първо и си пуснах преди малко моят дежурен страстен постинг под стара статия. Нищо пак пиша: Перфектният мъж - Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. С гаранция че само аз мога да му осигуря перманентното щастие от женска компания в интимният му живот. На агресията на Нато спрямо Русия, според мен трябва да се отговори както досега: Със стрикно спазване на Законовите действия и искания на хората. Трябва да гледаме напред в бъдещето. Сегашният политически елит от главно неудачници в много НАТО-вски и ЕУ страни прото трябва да се избегне максимално невредимо за Русия и нейния политически елит. Тоест - вие всички които сте в момента там. Ще се отечат и те по каналния ред. Но вие (всички) имате още един мандат, така че мислим за перспективата на устойцива и силна Русия! Както в Щатите - не зависят от времето, де факто. Така и ние, трябва да сме - устойчиви и независими от времето.

Върви се лекувай , че си много зле !!!

Ти гледай себе си.

Прост си като гъба !!!

САЩ разполага с тактическо оръжие, което може хирургически да елиминира всяко руско подразделение намиращо се на територията на Украйна. И Путин знае за това. Но той обича играта на нерви. Както беше през времето на студената война.

В момента 70 процента от руската армия се намира в Украйна. САЩ бяха заявили, че ако палячото реши да ползва тактическо ядрено оръжие в Украйна, американската армия ще унищожи цялата армия, оръжие и техника намираща се на територията на Украйна (в границите и преди 2014 година) с конвенционално оръжие. Т.е. 70 процента от руската армия дава фира. В момента ако Китай нападне Русия, тя няма техника и хора с която да се защити.

Слушай палячо: С 50 кт ядрена бойна глава американците избиват 200 000 души в Херушима. В момента бомбите са по 150 кт, тоест окол половин милион души заминават с един удар. Щатите имат 7500 ядрени бойни глави, а Русия 9500. Може ли да сметнеш че могат тези две страни да унищожат население на няколко планети земя и не го правят, защото както Щатите така русия са гарант за световния мир. Така че тези неудачници от НАТО и лакеите им - неудачници като теб минимум трябва да се научите да говорите с необходимото уважение към тези хора дори в анонимен форму. Като говориш и мислиш за Русия мислиш все едно за Щатите. А ЕУ са само лакейте им!!!!

Цевлта е да се избиват ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИ.И после да им се вземе замята.

По-добре го чуйте Путин този път. Той не говори празни приказки. Каза че ще направи санитарна зона, за да не могат ракетите да обстрелват руски градове и сега я прави. Колко широка ще се окаже накрая, зависи от евро-дарителите на оръжия.

Просто в Европа и най-вече на острова си падат по лунни пейзажи. И като видни капиталисти искат някой друг да им свърши работата без пари, като им тераформира терена безплатно.:)

Важното е всеки ден да умират орки и да има санкции..... После Китай ще влезе до Байкал, че и по-нататък......

ФАЩ организират и подклаждат конфликтите и така спасяват икономиката си. Факт е, че дори от малка държава като нас взимат каквото е възможно - милиарди за Ф-16, неизгодно ядрено гориво за АЕЦ- а. Дано някога свърши световната им хегемония.

Шилo

Не думай!!! Това баба Ванга ли го е казала или нейния пророк - Нешка Робева?

А Путин води война и обвинява запада за да прикрие собствения си провал.

В гащите е твойта работа

Бузестото джудже/ като на дебелото момче Кимчо/ пак плаши гаргите.

"Той заяви, че украинските удари по Русия с далекобойни оръжия ще се нуждаят от западна сателитна, разузнавателна и военна помощ - така че Западът ще бъде пряко въвлечен" Е това определено е голям проблем! Защото който посмее да помага на Украйна за поразяване на обекти в Русия ще въвлече и нацията си във войната. А при това положение или целият съюз ще се въвлече във войната за която не е въобще готов или нацията с пряката намеса ще бъде принудена сама по еквивалент на Украйна да се защитава. Ужким НАТО се бори за мир, а ето че създаде обстановката да се въвлече в конфликт за който не е готов съюза. Все пак според всички висши политици ЕВропа ще е напълно готова да отблъсне Русия едва към 2030 г., след като до тогава ще се е превъоръжила и увеличила военните кадри чрез връщането на наборната служба. А в момента половината от складовете на съюза са празни защото го подариха всичко на Украйна и военно промишлената индустрия не смогва само с доставките за Украйна.

НАТО ще му начупят простата тиква на кремълското жуже в най-скоро време !!!

Олигофрените и от запад и от изток ще запалят световна война

ракети... колкото по-дълбоко в задника на Путин е по- добре.

Щерев, да не би да си телевизионен техник бе човеко ???

този малоумник путин има ли някой да го чете още?

Па гледам, ти :)

Само ти го четеш

Не само го четат, но и трябва да го слушат

Путя си играе с члена на кужугет

За последните 24 часа 1290 са се срещнали с Бандера. Лично.

Не думай ... А с Кобзон колко са се срещнали?

А със Сталин колко са се срещнали, или тях не ги броиш так акуратна?

Чудесно :)

Шилo

Не думай!!! Това баба Ванга ли го е казала или нейния пророк - Нешка Робева?

Кремълското джудже трепери само при мисълта, че мордор може да бъде нулиран от най-добрите войни на света. Очаквам с нетърпение ОТАН да нападне ръшистан и да забие кол в сърцето на кремълският вампир. Да спасим нашите украйнски братя водещи война за бъдещето на ЕС , като изпратим най-доброто което имаме, че после ще е късно! Като свършим с орките светът ще е едно по добро място

С кол в задника путя е свикнал

играят си с плешивата му глава на недоносеното джудистче, идол на ромите от провинцията

Русите зверски въртят укропрасета на чевермета! Не е за хохли със слаби сърца :)

като и мусюлман-руснаци като кадиров, зверски въртят макя ти и и вкарват Аллах през устата и през задника и излизат плоскоглави русоляви отрепки като теб хахаха

Милост няма да има :)

Баце :)

Путин е виновен защото води някаква полу война и дава повод на Запада да се ебава с Русия.Едно врене 100% съжалявах излъгания.Сега не е така защото някой дават шанс или просто са тъпи.Та Путин ако му беше жал за братския Украйнски народ трябваше да води тотална война и вече да я е свършил.

Русия в мирно време има около милион армия.Не ми се смята да видя колко ще е ако се мобилизират да кажем само още 2 набора и може да смаже числено украинците на фронта но не го прави.Самите руснаци не са срещо това но за мен Путин е мека китка.

На теория е лесно, но на практика е безсмислено- армиите трябва да бъдет облечени, нахранени и въоръжени. Хайде, с храната не би било трудно да се осигури, но после започват сложностите. От оръжията за всички ще стигнат само калашниците, а останалото трябва да се вземе от някъде, а ако не е налично- да се произведе. Да кажем, че се произвеждат 100 танка месечно- това са 400 души, и още толкова поддръжка.

Крайно време е руската кочина да бъде превърната в ядрена пустиня, кафа от заплахите и и дрънкането на оръжия, тази азиятска сбирщина, наследила Чингиз хан е вредна за света и не трябва да съществува.

Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Най-много печелят оръжейните производители, а населението измира. Ние ще ви даваме оръжие и пари, а вие умирайте за членство в НАТО. Вижте колко ги е грижа за живота на обикновените украинци. Такава ще е и загрижеността и за българите. Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Къде бяха тези „европейски демократи“, когато американците нахлуха в Ирак? Какво правеха на чужда земя, в която няма и един американец подложен на нечовешко отношение? Къде бяха, когато бомбардираха Сърбия? Значи САЩ могат да правят навсякъде по света, каквото си искат, а други не могат да защитят свои репресирани сънародници? Това е пошлост, лицемерие и още какво ли не!

Да не забравяме коя държава изпрати войници на територията на друга държава - без опознавателни знаци, коя държава изпращаше оръжие в съседна държава за да снабдява т.н отцепници, борци за свобода на руския език. Да не забравяме, коя държава анексира няколко територии отново използвайки необозначени "зелени човечета" или както путкин им казваше ихтамнет-и. Пък после виж кой как е спазвал минските споразумения

Има едно нещо, дето се нарича "референдум", допитване до народа, не населението. Та този народ си каза думата, а пък ти кво мислиш на никой от този народ не му пука.

Навремето, през 1885 г Петко Каравелов и Драган Цанков организирали комитет за посрещане на сърбите (смятали, че няма как да победим в тази война, подпалена от руските мръсници). Сега наследниците на тези долни ренегати плачат за това, че американците бомбардирали сърбите. Същите сърби, които решиха да ни завладяват, мислейки си, че руснаците ще им оставят нашата територия, същите сърби, които избиваха българи в Македония под давлението на Сталин.

Не си прави труда Валдимир. Демократичните държави разбират само езика на силата. Колкото повече разрушения направиш, толкова повече ще се вслушват. Виж как козируват на Израел и САЩ. Силата е единственото, което има значение в днешно време!

Не съм Шерлок Холмс, но Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на събитията от недалечното минало! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да припомня и как американците първи изтеглиха дипломатическите си мисии от Украйна, защото си мислеха, че руснаците ще подпукат наред всичко там. Така, че ако си мислите още, че това е конфликт между Украйна и Русия трябва да се прегледате за интелигентност или психически отклонения. Освен това трябва да разберете, че нито на американските политици, нито на европейските им пука за украинците. Сами си го казват – целта е да навредят на Русия. А за такава мерзост нямам думи.

Накрая пак усраина ще го отнесе :)

Еврогейовете тръгнали да плашат Русия с война! Му ха ха ха :)

Те рушняците са по-големи гейове начело с медведев и пиздин дето си бъркат по дупките цял ден !!!

Туй няма ли кой да го гръмне в мишата морда и да настане Мир на земята!

Няма да му се размине толкоз леко :)

Яко е изтръпнал батюшката. Ще яде бой.

а то скоро ще ядеш сарми... и ще лапаш патки.

на жужо дните са му преброени. не са превъзбуждай, не си заслужава, щото не плащат много.

" те имат малка площ и много гъсто населени райони..." Балтисйките джуджаци са толкова малки и са толкова близко, че няма смисъл да се атакуват с ядрено оръжие. За един ден танковете ще ги прегазят. Обаче при нас ако думнат една София, връщаме се 1000 години назад.

Няма и да минат 100 метра навътре в някоя от държавите на НАТО и ще бъдат утилизирани за вечни времена!

И от кой?

'За един ден танковете ще...' Като киевските три дня а :) Само дето за НАТО-вската авиация забрави, дарагой ;)

Българин и трябва да кажа на оня русофил по долу ,че никога не съм имал и няма да имам нищо общо с циганите от русия които били славяни в което се съмнявам като виждам че от няколко столетия нападат и избиват славяни.

Аз бих ударил Украйна с тактически ядрени оръжия и ако Запада иска да си рискува живота заради Украйна да заповяда.

за разлика от западните демоНОкрати, Путин не иска Трета световна ядрена война, но като гледам, скоро ще му се наложи да направи едно разтърсващо показно, защото иначе НАТО-вците няма да се спрат да подклаждат огъня!

Има един много хубав виц поучителен - в Ютуб потърсете: Китодар и вицът за лоса Та това вместо коментар…

Има един много хубав виц поучителен - в Ютуб потърсете: Китодар и вицът за лоса Та това вместо коментар…

Уя че конфликта щял да се разрастне, като е толкова загрижен от това тоя фашист убиец путкин да си изтегли войските от Украйна и войната финито. Май усети капута че при световен конфликт руската кочина се разпада.

ще те заболи, защото Путин скоро ще бъде принуден да спре да предупреждава и да започне да действа. И тогава ще се поздравим с Третата световна ядрена война и всичко ще приключи за всички! Добре е дори и малоумните идиоти, като теб, да го проумеят...

И кой ще е най големия губещ измежду всички губещи ,путкин разбира се. Хубаво е да помисли това руско говно че нито ще има мумия ,нито ще има кой да я гледа след това.

Путката е анал лизатор

а ти какъв си, лайногризецо храбър?!

Бункерният плъх Путю Лилипутин пак е омазал памперса от страх Тези дни му унищожиха няколко радара за ранно предупреждение ,дълбоко в територията на руската кочина и сега не знае от куде ще му дойде ракетен удар Паниката му личи в клипа Мато пиян или друсан

По-скоро Путин си играе с огъня.

50/50: 1. Плъх на жара; 2. Удавен в аквадискотека :)

а най-скоро си пълна маймунка.

Тоя вече е заприличал на бабичка...На какво ли ще заприлича след 30 години?????????????????????????

Няма да го видиш, щото скоро ще даде фира !!

Коментари - Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня | Днес.dir.bg

Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня

САЩ, които са основният съюзник на Киев във войната срещу Русия, не искат Украйна да използва американски оръжия за нанасяне на удари на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Путин предупреди: Членовете на НАТО в Европа си играят с огъня | Днес.dir.bg

Коментари

си играеме с друиг нещица

Необходимо е, по малко от 10-тина руслямски града трябва да бъдат ударени, с което "полюса на света", мизерна пРоссия, приключва съществуването си!

и той си играе с огъня, ама си мисли, че е Прометей.... чака го неприятна изненада.

Наистина ще е неприятеа изнееадата кга се ищпосепите за пореден път... ББААХАХА

Ще има да ми миеш кенефа, както и децата, и внуците ти, задето си играете с огъня ....

10тина рашистки града и готово. Другото е пълнеж и мизерия.

Също като в главата ти. Пълна мизерия.

Днес мирът се крепи на руското ядрено оръжие. Ако го нямаше западните изроди отдавна да бяха налазили със собствена армия. В момента не смеят защото бяха вежливо предупредени - влезете ли ще ви ударим с тактическо ядрено оръжие.

Пропагандата е за тъпаците. Кой освен раша анексира чужди територии.

От както съществува Русия или е във война или се готви за поредното “освобождение”. Нищо ново под слънцето, но този път са сбъркали с “жертвата”

Бомбите дават гаранция за мощта и славата на Русия!Колкото по мощни бомби,толкова по велика е армията и властта на Путин!Ефективното и масово убиване на хора е силата на руската култура и нейното влияние за да бъде уважавана държава!Така беше и със Адолф Хитлер!Нищо ново и чудно!

Е нашият руски православен братски нам Путьо само и единствено той ли може и има предимства и привилегии да коли беси,опожарява,да краде чужди територии и да си налага културата и влиянието!

Още ли шава тоз плазмодиен кгбист .

грамотни хора сте, а забравяте че целия запад - НАТО и Америка наливат масло в огъня срещу Русия! Малко ще им е на джендърите, трябва всичко да се издуха от цар атом, за да покълне ново семе!

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НАВРЕМЕТО НО ПАДНА СЪЩО И НАЦИСТКА УКРАЙНА ЩЕ ПАДНЕ

русията ти е фашистка тъпунгер , но участта на пиздин ще е също като на неговият приятел Кадафи !!!

Ще перифразирам една записана фраза на Ото Фон Бисмарк: “Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост”.

Путя ще пусне бомба в ниска орбита и всички ще си седнат на задника.Това го знаят САЩ.украйнците го усетиха.Няма що да се дрънкат,ами да сядат и решават мира.

Замислете се : Каква ще е третата световна война? -дали това е последната неядрена война в историята на човечеството; -дали това е първата ядрена война, след която няма да има история; -дали това е последната неядрена, която преминава в първа ядрена, което покрива и двата горни варианта. Мислете и тогава пишете...

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Само руско съветските мекерета подкрепят Путьо и путьовците около него. Но дните на Путьо са преброени. Кого ли ще заобичат след това тъпите комунделници...

Приказвай за себе си русоробска подлого !!! Повечето сме за Украйна простанго !!!

Захласнах се по една негова снимка от вчерашна статия която излезе първо и си пуснах преди малко моят дежурен страстен постинг под стара статия. Нищо пак пиша: Перфектният мъж - Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. С гаранция че само аз мога да му осигуря перманентното щастие от женска компания в интимният му живот. На агресията на Нато спрямо Русия, според мен трябва да се отговори както досега: Със стрикно спазване на Законовите действия и искания на хората. Трябва да гледаме напред в бъдещето. Сегашният политически елит от главно неудачници в много НАТО-вски и ЕУ страни прото трябва да се избегне максимално невредимо за Русия и нейния политически елит. Тоест - вие всички които сте в момента там. Ще се отечат и те по каналния ред. Но вие (всички) имате още един мандат, така че мислим за перспективата на устойцива и силна Русия! Както в Щатите - не зависят от времето, де факто. Така и ние, трябва да сме - устойчиви и независими от времето.

Върви се лекувай , че си много зле !!!

Ти гледай себе си.

Прост си като гъба !!!

САЩ разполага с тактическо оръжие, което може хирургически да елиминира всяко руско подразделение намиращо се на територията на Украйна. И Путин знае за това. Но той обича играта на нерви. Както беше през времето на студената война.

В момента 70 процента от руската армия се намира в Украйна. САЩ бяха заявили, че ако палячото реши да ползва тактическо ядрено оръжие в Украйна, американската армия ще унищожи цялата армия, оръжие и техника намираща се на територията на Украйна (в границите и преди 2014 година) с конвенционално оръжие. Т.е. 70 процента от руската армия дава фира. В момента ако Китай нападне Русия, тя няма техника и хора с която да се защити.

Слушай палячо: С 50 кт ядрена бойна глава американците избиват 200 000 души в Херушима. В момента бомбите са по 150 кт, тоест окол половин милион души заминават с един удар. Щатите имат 7500 ядрени бойни глави, а Русия 9500. Може ли да сметнеш че могат тези две страни да унищожат население на няколко планети земя и не го правят, защото както Щатите така русия са гарант за световния мир. Така че тези неудачници от НАТО и лакеите им - неудачници като теб минимум трябва да се научите да говорите с необходимото уважение към тези хора дори в анонимен форму. Като говориш и мислиш за Русия мислиш все едно за Щатите. А ЕУ са само лакейте им!!!!

Цевлта е да се избиват ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИ.И после да им се вземе замята.

По-добре го чуйте Путин този път. Той не говори празни приказки. Каза че ще направи санитарна зона, за да не могат ракетите да обстрелват руски градове и сега я прави. Колко широка ще се окаже накрая, зависи от евро-дарителите на оръжия.

Просто в Европа и най-вече на острова си падат по лунни пейзажи. И като видни капиталисти искат някой друг да им свърши работата без пари, като им тераформира терена безплатно.:)

Важното е всеки ден да умират орки и да има санкции..... После Китай ще влезе до Байкал, че и по-нататък......

ФАЩ организират и подклаждат конфликтите и така спасяват икономиката си. Факт е, че дори от малка държава като нас взимат каквото е възможно - милиарди за Ф-16, неизгодно ядрено гориво за АЕЦ- а. Дано някога свърши световната им хегемония.

Шилo

Не думай!!! Това баба Ванга ли го е казала или нейния пророк - Нешка Робева?

А Путин води война и обвинява запада за да прикрие собствения си провал.

В гащите е твойта работа

Бузестото джудже/ като на дебелото момче Кимчо/ пак плаши гаргите.

"Той заяви, че украинските удари по Русия с далекобойни оръжия ще се нуждаят от западна сателитна, разузнавателна и военна помощ - така че Западът ще бъде пряко въвлечен" Е това определено е голям проблем! Защото който посмее да помага на Украйна за поразяване на обекти в Русия ще въвлече и нацията си във войната. А при това положение или целият съюз ще се въвлече във войната за която не е въобще готов или нацията с пряката намеса ще бъде принудена сама по еквивалент на Украйна да се защитава. Ужким НАТО се бори за мир, а ето че създаде обстановката да се въвлече в конфликт за който не е готов съюза. Все пак според всички висши политици ЕВропа ще е напълно готова да отблъсне Русия едва към 2030 г., след като до тогава ще се е превъоръжила и увеличила военните кадри чрез връщането на наборната служба. А в момента половината от складовете на съюза са празни защото го подариха всичко на Украйна и военно промишлената индустрия не смогва само с доставките за Украйна.

НАТО ще му начупят простата тиква на кремълското жуже в най-скоро време !!!

Олигофрените и от запад и от изток ще запалят световна война

ракети... колкото по-дълбоко в задника на Путин е по- добре.

Щерев, да не би да си телевизионен техник бе човеко ???

този малоумник путин има ли някой да го чете още?

Па гледам, ти :)

Само ти го четеш

Не само го четат, но и трябва да го слушат

Путя си играе с члена на кужугет

За последните 24 часа 1290 са се срещнали с Бандера. Лично.

Не думай ... А с Кобзон колко са се срещнали?

А със Сталин колко са се срещнали, или тях не ги броиш так акуратна?

Чудесно :)

Шилo

Не думай!!! Това баба Ванга ли го е казала или нейния пророк - Нешка Робева?

Кремълското джудже трепери само при мисълта, че мордор може да бъде нулиран от най-добрите войни на света. Очаквам с нетърпение ОТАН да нападне ръшистан и да забие кол в сърцето на кремълският вампир. Да спасим нашите украйнски братя водещи война за бъдещето на ЕС , като изпратим най-доброто което имаме, че после ще е късно! Като свършим с орките светът ще е едно по добро място

С кол в задника путя е свикнал

играят си с плешивата му глава на недоносеното джудистче, идол на ромите от провинцията

Русите зверски въртят укропрасета на чевермета! Не е за хохли със слаби сърца :)

като и мусюлман-руснаци като кадиров, зверски въртят макя ти и и вкарват Аллах през устата и през задника и излизат плоскоглави русоляви отрепки като теб хахаха

Милост няма да има :)

Баце :)

Путин е виновен защото води някаква полу война и дава повод на Запада да се ебава с Русия.Едно врене 100% съжалявах излъгания.Сега не е така защото някой дават шанс или просто са тъпи.Та Путин ако му беше жал за братския Украйнски народ трябваше да води тотална война и вече да я е свършил.

Русия в мирно време има около милион армия.Не ми се смята да видя колко ще е ако се мобилизират да кажем само още 2 набора и може да смаже числено украинците на фронта но не го прави.Самите руснаци не са срещо това но за мен Путин е мека китка.

На теория е лесно, но на практика е безсмислено- армиите трябва да бъдет облечени, нахранени и въоръжени. Хайде, с храната не би било трудно да се осигури, но после започват сложностите. От оръжията за всички ще стигнат само калашниците, а останалото трябва да се вземе от някъде, а ако не е налично- да се произведе. Да кажем, че се произвеждат 100 танка месечно- това са 400 души, и още толкова поддръжка.

Крайно време е руската кочина да бъде превърната в ядрена пустиня, кафа от заплахите и и дрънкането на оръжия, тази азиятска сбирщина, наследила Чингиз хан е вредна за света и не трябва да съществува.

Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Най-много печелят оръжейните производители, а населението измира. Ние ще ви даваме оръжие и пари, а вие умирайте за членство в НАТО. Вижте колко ги е грижа за живота на обикновените украинци. Такава ще е и загрижеността и за българите. Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Къде бяха тези „европейски демократи“, когато американците нахлуха в Ирак? Какво правеха на чужда земя, в която няма и един американец подложен на нечовешко отношение? Къде бяха, когато бомбардираха Сърбия? Значи САЩ могат да правят навсякъде по света, каквото си искат, а други не могат да защитят свои репресирани сънародници? Това е пошлост, лицемерие и още какво ли не!

Да не забравяме коя държава изпрати войници на територията на друга държава - без опознавателни знаци, коя държава изпращаше оръжие в съседна държава за да снабдява т.н отцепници, борци за свобода на руския език. Да не забравяме, коя държава анексира няколко територии отново използвайки необозначени "зелени човечета" или както путкин им казваше ихтамнет-и. Пък после виж кой как е спазвал минските споразумения

Има едно нещо, дето се нарича "референдум", допитване до народа, не населението. Та този народ си каза думата, а пък ти кво мислиш на никой от този народ не му пука.

Навремето, през 1885 г Петко Каравелов и Драган Цанков организирали комитет за посрещане на сърбите (смятали, че няма как да победим в тази война, подпалена от руските мръсници). Сега наследниците на тези долни ренегати плачат за това, че американците бомбардирали сърбите. Същите сърби, които решиха да ни завладяват, мислейки си, че руснаците ще им оставят нашата територия, същите сърби, които избиваха българи в Македония под давлението на Сталин.

Не си прави труда Валдимир. Демократичните държави разбират само езика на силата. Колкото повече разрушения направиш, толкова повече ще се вслушват. Виж как козируват на Израел и САЩ. Силата е единственото, което има значение в днешно време!

Не съм Шерлок Холмс, но Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на събитията от недалечното минало! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да припомня и как американците първи изтеглиха дипломатическите си мисии от Украйна, защото си мислеха, че руснаците ще подпукат наред всичко там. Така, че ако си мислите още, че това е конфликт между Украйна и Русия трябва да се прегледате за интелигентност или психически отклонения. Освен това трябва да разберете, че нито на американските политици, нито на европейските им пука за украинците. Сами си го казват – целта е да навредят на Русия. А за такава мерзост нямам думи.

Накрая пак усраина ще го отнесе :)

Еврогейовете тръгнали да плашат Русия с война! Му ха ха ха :)

Те рушняците са по-големи гейове начело с медведев и пиздин дето си бъркат по дупките цял ден !!!

Туй няма ли кой да го гръмне в мишата морда и да настане Мир на земята!

Няма да му се размине толкоз леко :)

Яко е изтръпнал батюшката. Ще яде бой.

а то скоро ще ядеш сарми... и ще лапаш патки.

на жужо дните са му преброени. не са превъзбуждай, не си заслужава, щото не плащат много.

" те имат малка площ и много гъсто населени райони..." Балтисйките джуджаци са толкова малки и са толкова близко, че няма смисъл да се атакуват с ядрено оръжие. За един ден танковете ще ги прегазят. Обаче при нас ако думнат една София, връщаме се 1000 години назад.

Няма и да минат 100 метра навътре в някоя от държавите на НАТО и ще бъдат утилизирани за вечни времена!

И от кой?

'За един ден танковете ще...' Като киевските три дня а :) Само дето за НАТО-вската авиация забрави, дарагой ;)

Българин и трябва да кажа на оня русофил по долу ,че никога не съм имал и няма да имам нищо общо с циганите от русия които били славяни в което се съмнявам като виждам че от няколко столетия нападат и избиват славяни.

Аз бих ударил Украйна с тактически ядрени оръжия и ако Запада иска да си рискува живота заради Украйна да заповяда.

за разлика от западните демоНОкрати, Путин не иска Трета световна ядрена война, но като гледам, скоро ще му се наложи да направи едно разтърсващо показно, защото иначе НАТО-вците няма да се спрат да подклаждат огъня!

Има един много хубав виц поучителен - в Ютуб потърсете: Китодар и вицът за лоса Та това вместо коментар…

Има един много хубав виц поучителен - в Ютуб потърсете: Китодар и вицът за лоса Та това вместо коментар…

Уя че конфликта щял да се разрастне, като е толкова загрижен от това тоя фашист убиец путкин да си изтегли войските от Украйна и войната финито. Май усети капута че при световен конфликт руската кочина се разпада.

ще те заболи, защото Путин скоро ще бъде принуден да спре да предупреждава и да започне да действа. И тогава ще се поздравим с Третата световна ядрена война и всичко ще приключи за всички! Добре е дори и малоумните идиоти, като теб, да го проумеят...

И кой ще е най големия губещ измежду всички губещи ,путкин разбира се. Хубаво е да помисли това руско говно че нито ще има мумия ,нито ще има кой да я гледа след това.

Путката е анал лизатор

а ти какъв си, лайногризецо храбър?!

Бункерният плъх Путю Лилипутин пак е омазал памперса от страх Тези дни му унищожиха няколко радара за ранно предупреждение ,дълбоко в територията на руската кочина и сега не знае от куде ще му дойде ракетен удар Паниката му личи в клипа Мато пиян или друсан

По-скоро Путин си играе с огъня.

50/50: 1. Плъх на жара; 2. Удавен в аквадискотека :)

а най-скоро си пълна маймунка.

Тоя вече е заприличал на бабичка...На какво ли ще заприлича след 30 години?????????????????????????

Няма да го видиш, щото скоро ще даде фира !!