Путин пред FT: За Тръмп, Сирия, Венецуела и либерализма

Руският президент отхвърли твърденията, че Николас Мадуро остава на власт, благодарение на Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом комунягите от кремъл са против глодализазията дали за сащ е изгодна антиглобалистката политика на тръмпи ?

Либерализма няма общо с нашествието на бежанци. Ето русия никак не е либерална но е пълна с мюсулмани от средна азия. Има най голям процент мюсулмани.

най много, колко да са най :9 % от населението като се има предвид че по голямата част са там от преди 100 години.

какви комуняги в кремъл , там ком.партиятоа печели обикновено 8 % при избори.

Малко ли е. Всеки десети. И прииждат още много от бившите ъсветски републики.

дрън...

18% са мюсюлманите в Руслямска държава

Който замени Свободата за хляб (Сигурност), не заслужава нито едното, нито другото!

Ала бала.Путин прави същото в Русия,което прави Меркел в Германия.Напълни Русия с имигранти от централна Азия и Кавказ, повечето от които мюсюлмани.Наскоро няколко такива са нападнали бременна жена в парк,един руснак се опитал да я защити и 8 човека го нападнали и го убили.Такива случки са ежедневие в Русия.Премахна се думата"руснак"и се замени с"россиянин"-т.е гражданин на Русия,но не непременно етнически руснак. Счита се,че вече половината наборна руска армия е съставена от мюсюлмани .

Ей това е ПУТИН-----Колкото и да го охулват и плюят!!!Просто и ясно.Който не го разбира ---"е негов проблем".Казва човекът---"Не е наша работа,да се бъркаме в живота и разбирането на другите Държави!".....ц

И как точно ще се бори с либерализма. Ще ни върне в тъмното средновековие. Ще гори вещици на клада ? Ще убива несъгласните с твърдението че земята е плоска ?

Типично в своя неповторим стил! Путин накратко обясни ситуацията в света като нарече нещата с истинските им имена... Затова е номер 1!

Номер 1 ... по интервюта.

Ами не позна!

Путин става все по-голям популист и моите позиции се отдалечават от неговите все повече. Одобрявам именно вижданията на Тръмп за устройството на света, той е изолационист и го доказа многократно и се справя да въздържа военолюбивия елит на САЩ от подпалване на нови и нови конфликти. От които конфликти, парадоксално, но факт, до сега най-много печелят големите в ЕС и по стечение на обстоятелствата Русия. Прав е Тръмп, че глобализацията е облагодетелствала обществото на САЩ , пропорционално на това, което инвестират от САЩ, твърде малко! Те изнесоха на гърба си разпадането на източния блок, войните в Югославия, Сирия, Украйна, Либия и арабската пролет, а най-големите печеливши от това са Франция, Германия, Великобритания и другите от западна Европа, а Русия успя да защитите своите позиции и да си утврди място в световната политика. А пък мнението на Путин за либерализма и клишетата за бежънците, дето изнасилвали на воля и джендър идеологията къртят мивки! Не мога да повярвам, че политика от неговия ранг счита, че може да има идеология, която да се стреми към подобно общество! А това, че обществото действително се развива в тази насока, за това сте виновни вие, скъпи политици и лобисти, това са отрочетата на вашия див капитализъм и безкрайна алчност!

В Русия един на всеки 9 е мюсюлманин. О което следва ,че няма как в близките 20-30г. наборниците мюсюлмани да станат повече от 50%.

Либерализма фалира морално след кризата от 2008 г и след избирането на Тръмп., бе мойто момче, няма нужда никой да се бори с него.

Повтори всички руски опорни точки, които вие, руските тролове, ни пробутвате ежедневно.

"Той възхвали въздигането на популизма в Европа и Америка, заявявайки, че идеи като мултикултурализма "вече не са стабилни"." Изпуснали сте думата не или сте превели погрешно думата възхвали. Това е пълен абсурд. Аман от преводите ви.

Вие се история, но неосъзнавате още....

Ти си тотално объркан(а) човек.

Достатъчно е само да ги им спре кранчетата и да не могат западни фондации да им наливат неограничено помия на руските либерасти и те сами ще се изядат. Видно е, че нито зза политици стават, нито за бизнесмени! И при нас е така. Трябва само да въведем действащия от 1932г закон за лобизма в САЩ! И да видим тогава ще има ли америка за масата, сорос, морос и всички останали либерални плъхове!

Твоята душевна драма не интересува абсолютно никого.

Решението отдавна е взето. Либералният икономически модел отива в историята... Тръмп, Путин и Си ще работят в тази посока и ще определят новите правила на играта. ЕС и всички структури създадени, за да обслужват либералния модел също са пътници....

Какво да се прави, беден репертоар ...

Май и Путин чете опорките на Позитано! :)

защо? има го и на руски, Путин не говори английски - аман от игрички с превода. и от перазкази на интервюта.

Неукото и просто джудже знае ли какво е либерализъм? Може би форумците ще му помогнат?

Да направим една анкета с един елементарен въпрос: Кой от изброеуните световни лидери- Тръмп, Путин, Макрон, Тереза Мей и Ж. К. Юнкер бихте предпочели да ръководи управлението на държавата в настоящия момент? И да видим резултата, а, социолозите?

Боли или не, либерализмът е на изживяване... а не е и тотално в историята.

хахаха, преписва от тях...хахахахах Смешкоооо

Според тебе тези тримцата са равностойни? Последните двама са президенти на изпаднали държави, макар че Китай се опитва да влезе в групата на по-напредналите. След 3-4 века може да успее. А дотогава да се съсредоточи да премахне комунизма.

Не се коси, нЕкоеи много разбират ингилизки...хахахха

99.99% са за Бойко Борисов, а останалите са за Цецо!

То се вижда ти какво знаеш за либералима, но може много да ни научиш за джендаризма хахаха

В България Владимир Светлоносеца печели с 78%! Тази песен вече сме я свирили. В Германия имаше митинги на които хората ходеха с лика на Путин и надпис под него - "Искаме нов канцлер!"

на тема интервюта. аман.

Да бяха ги питали, какви са заплатите в Расия, под мъдрото му ръководство...Много им дреме на руснаците ( нормалните, не тамошните дебили) за Сирия и Венецуела...

Според Путин либерализмът вече не работи. Обаче не прочетох да е предложил алтернатива. Или е стеснителен, за да предложи публично тоталитаризъм на мястото на либерализма, както успешно го е постигнал в Русия?

но начело с порошенко пенсиите в украйна са 40 долара.

Руснаци я управляваха 50 години....Глупакът не знае, анкети му се приискали...И на Курнела и се искаха избори....И видя резултата

Пълно е с дебили в ъв форума. Ей, хванете се на истинска работа. С тия простотии дето ви карат да пишете, ептем вдигате рейтинга на Путин.

Чета опорките на евротолерастите и е заливам от смях. Русия се била помюсюлманчила 8% били, не, 18% били ... мюсюлманите в Русия... Абе да ви попитам, колко са мюсюлманите в България? Защо в Енциклопедия Британика за нашата страна пише, че имаме 2 официални езика?

Нормално. След съветофилско управление..Тука бяха и по 4 долара..

Ами който българин предпочита някой от изброените, е свободен да замине за съответната държава и да се радва на избора си. Сещам се обаче откъде ще се върне бързо-бързо...

Е, тоя тъпанр обра точките...Пишело било, че има два официални езика...Това путинофилите са бая поредени типове

Ами, те мнозина си избраха..Най-много са в Германия, следва Великобритания...Обаче, този свръхглупак не знае, та му се приискала анкета...

Аз не знам какво значи "путинофил" иначе обичам жени, не мъже. Ама ти ми обясни колко са мюсюлманите в България? Колко джамии има и колко църкви? Коя етническа партия, дето не била етническа винаги управлява неизменно в България? На всичкото отгоре имате и още един цар - Киро!

То щото в САЩ вероятно нормалното население е изключително загрижено за Иран, Сирия, Афганистан, Либия, Ирак .... Нищо, че вероятно над 90% от това население ще изпита сериозни трудности да посочи на картата къде се намират тези държави ...

Сега не знам, ама от началото на тъй наречената демокрация, новините обедно време по БНТ бяха на турси език. Но това няма нищо лошо, стига да не се използва от либералите за техни користни цели.