Путин пред FT: За Тръмп, Сирия, Венецуела и либерализма

Руският президент отхвърли твърденията, че Николас Мадуро остава на власт, благодарение на Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станете от компютрите и пообиколете из България. над 80% от селата са обезлюдени, в малките градове, че и в доста от по големите е цигания пповече от половината българи емигрираха за последните 12 години Но пък ни подариха европейски ценности: мигранти... джендъри... новини на турски... наркотици...мутри...и тн След това се върнете на компютрите си и влезте в сайта на Гепиме и се убедете как половината българки се предлагат срещу заплащане. А ако имате късмет да излезете на запад, пообиколете централните гари и уличките на греха особенно в Германия и ще се ИЗУМИТЕ от факта, че половината проститутки там са от БГ. Да ви е честит либерализма българи !

отдавна не бях чела толкова ясни и разбрани коментари от държавен глава. Вярно е, че е едно да говориш, а трето и четвърто - да го направиш, но поне основното да е начертано. Моите огромни уважения към г-н Путин, винаги е точен и разбираем. И колкото и да е невероятно - гъвкав.

"Колкото до либералната идея, нейните привърженици не правят нищо. Казват, че всичко е добре, че всичко е както трябва да бъде. Но дали е така? Те седят в своите уютни офиси, докато тези, които се сблъскват с проблема всеки ден в Тексас или Флорида, не са щастливи, скоро ще имат свои собствени проблеми. Някой мисли ли за тях?Същото се случва и в Европа. ЕВАЛАТА НА ПУТИН! ЧОВЕКА РЕЖЕ ОТ КОРЕНА! Мигрантите могат да убиват, грабят и изнасилват безнаказано, защото техните права като мигранти трябва да бъдат защитени. Какви права са тези? Всяко престъпление трябва да има наказание....НАЛИ ТАКА ВЕ ФЕДЕРАСТИ КОЗЯЦИ ЛИБЕРАСТИ!!! МЮСЛИТАТА ИМ Е ПОЗВОЛЕНО И МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ СПОРЕД ВАС ПЕДОКРАТИ ТОЛЕРАСТИ! ЩОТ ВИДИТЕ ЛИ ТЕ БЕДНИТЕ ЕМИГРАНТИ МЮСЛИТА, КОИТО МОГАТ САМО ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ КАТО ЖИВОТНИ, ДА УБИВАТ ДА ПЛЮСКАТ И ЗА ТОВА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК! Сега те твърдят, че децата могат да играят пет или шест роли. Дори не мога да кажа точно какви са джендърите, нямам представа. Нека всички да бъдат щастливи, нямаме проблем с това. Но това не трябва да позволява да се засенчи културата, традициите и традиционните семейни ценности на милиони хора, съставляващи основното население." ИСТИНСКИЯ ПЕДОКЗЯШКИ ДЖЕНДЪР Е ПОДЛОГА НА КРАВАРСКИТЕ ГОВЕДАРИ ТОЛЕРАСТИ ЛИБЕРАСТИ!

1500000000000000+

Аве Щерюпитек, я кажи кога твоя Борисов, или президент на България е давал интервю на -FT?

Лизач

Дай Боже всекиму такъв ЛИДЕР !!! Сравнете с Боко Тиквата и ако сте гласували за нея ,се срамувайте и поправете ,

Локуми.

Дали?

stankow

Ами вярно говори човекът. За либерализма, за мигрантите, за намесата в работите на чужди страни. И колко много хора в България го казват същото, без да са някакви суперфенове на Русия или САЩ. Просто като здрав смисъл. Чест прави на dir, че цитира всичко точно и без интонации. Слушах части от интервюто и цитатите са точни, така го каза.

Мнипулативен сайт сте Дир.ру. Триете коментари избирателно и съзнателно водите хората , които ги четат в посока ЕВразия, заблуждавайки. В западната преса споменват за Рассия и Путин веднъж на седмица, или по-рядко. Вие по 20 пъти на ден, та чак и си измисляте новини за Путин или за Рассия. Не сте българи. Не сте европейци. Стига с тази Рассия! Що за пример може да бъде Путин?

stankow

Колко споменават Путин западните медии, не е правена статистика. Но сега на крака му отиват от ФТ, час и 1/2 го интервюират. Да се пренебрегне това събитие ? Обективно ли ще бъде ?

Аве цигле ти па за къв се мислиш ве? Имаше министър на българската култура -турчин, ама иначе си голем европеец.!. мбууухахаха жалко животно си!!!

на мен ми сложиха БАН ... Българите не сме руски роби въпреки че ни забраняват праното на изразяване на собствено мнение.

Ти палячото нямаш собственно мнение ве. Отде пък ги научи тия думи-собственно мнение? Собственно мнение има посланника на САЩ в България, а ти чирака му изпълнявпш волята. Виж как те набутаха със старите еFки като балък.хахахаха що като балък? Ти си си балък! мбууухахаха

Време е да натрият муцуната на наглото Джудже. Ебати разбирача се извъди.

Ама ти наистина ли си платен глупак,или се правиш на такъв?

И кое по - точно Путин е казал грешно? Всичко си е точно така!

Трябва да го арестуват за престъпления към човечеството...

Сорос ли? Да,време му е да бъде изправен пред Международния съд за престъпления срещу БЯЛАТА раса!!!!!

Щерев ти трябва да бъдеш арестуван за идиотизъм

Време е да изгонят НПО-тата на Сорос от Европа,за да миене континента!!! Интересно-защо на 88-годишния Сатанист му е ЗАБРАНЕНО да влиза в Израел,въпреки,че е евреин...?!?

Трябва сериозно да се помисли да ли Путин да не бъде издигнат за лидер на Европейския съюз! Да променят там каквото трябва и да го назначават! Че с тоя сегашния алкохолик и другите които са канят да го сменят сме за никъде!

Прав си! Без граници от Лисабон до Владивосток-това е май-големия кошмар на англо-саксонците...

Путин оправил руската к о ч и н а та тръгнал акъл да дава..ха.ха.ха Щото в руския рай е добре та 41% от младите искат да избягат ..ха.ха

Тъпии, тебе никой и никогда не те пита за нищо ве! На тебе слугата само ти заповядват и нареждат какво и когда да правиш. Ти просто си никакъв и името Ти е никой!ха-ха-ха-ха Некъв тъпанар , и дервиш дава оценка на Президент на огромна Държава, с която сё съобразява целия свят!

Путин е никой в света ...само при ватенките е нещо ..ха.ха а на теб ти плащат като на проститутка за да му разтваряш задни бузи..ха.ха

Нямам време да чета глупостите на Джуджето. Надявам се скоро руснаците на му нахлузят капата.

Нямаш време да четеш, ама време да квичиш тук имаш а палячо?

А нещо за срещата с Тереза Мей? Снимки? Не ви позволяват от МАсква, а?

не ги тровят , ако не потърсим помощ сме заличени

Без съмнение Русия е най-сложната за управление страна. Огромни територия, над сто националности, големи разстояния измервани с хиляди километри от центъра, губернатори всеки наред с административните си задължения и с лични интереси породени от наличните земни и подземни природни ресурси и желания за бъркане в меда. Либерализъм ? Вредна утопия, защото само за час без здрава ръка, всичко може да отиде в небитието, а руснаците това вече са го изстрадали по времето на „бели / червени“. Така че ако някой иска да разбере позицията на Путин, нека поне за минута се опита да влезе в обувките му и проблемите, които стоят пред него ще го ужасят.

Не само огромна. Но и бедна, корумпирана, с неясни перспективи, неразвити наука и технологии, необразован народ. Всеобщата простотия крещи за диктатор. Само че Путин предлага този модел и страни, които нямат тези проблеми.

Тоя се взема за президент на нормална държава.... И те имали имигранти - хахахаха. Дори българските русофили не искат там, ама иначе устите им са много големи за празни приказки... Либерализмът бил остарял - ами дай пак комунизъм да правим..Дай пак хората в лагери на смъртта да пращаме. Ще говориш за либерализма, тогава, когато докараш стандартите и свободата на същото ниво в твоята кочина - държава.

И къде Путин говори за комунизъм или лагери на смъртта? Че самите западни общества започват да отхвърлият либерализма, изборите са показателни, те също ли искат комунизъм и лагери на смъртта. Отде ви изравят такива плиткоумници? Човека говори за нормалните изконни човешки морални ценности, че трябва да се запазят, а дипломатично казва, че либералната идеология ги руши и облагите ги прибират шепа хора, казал го е почти дословно.

"Човекът" да я докара до западното ниво, тогава акъл да дава. Загрижил се за хората в западна Европа, как ли пък не. Ввсеки ден нови ракети натам насочва, сега загрижен за чувствата им. Феновете на путин - слепи ли сте или сте загубили връзка с реалността? Само зло идва от русия - чисто и натурално зло!

100+

Ето затова Путин има по-висок рейтинг от западните политици в собствените им държави. Казва нещата така, както са. Разликата между Путин и другите политици е, че той е държавник, а те просто кариерни пионки на задкулисието, просто...политици. Мислите му са за Русия, естествено, но би могъл с тях да бъде държавник на всяка уважаваща себе си държава. Това е вероятно най-големия политик и държавник за 21 век до момента. Не само защото изправи държавата си на крака и всеки би искал да има такъв политик за държавник в собствената си държава, а защото гледа и глобално разумно на нещата.

Колко трябва да си глупав за да напишеш всички тези възхвали за Путин?Цял свят му е наложил санкции и го е изолирал.Никой не иска за президент мафиотски бос от КГБ .Масов и сериен убиец!

Троле,САЩ не е цял Свят!!! Опорката е тъпа...

че парите за тролове са намалели повече от драстично. В добрите времена досега щеше да има минимум 5-600 коментара, леещи дитирамби и оди на възхвала към гения на Императора. А то няма и 60 коментара. Свършиха ли рублите, друзья?

Явно 2-3 тролопитека като тебе днес отмъстват , и нема кой да ти приглася в квиченето. Нищо ве тролски, като сё понапънеш още малко ше ги скалъпиш 150-200 тъпоръбести комента. Само гледай дан препълниш потурнака от напъни.!. мбууухахаха

"либералната идея е остаряла... Тя предполага, че нищо не трябва да се прави. Мигрантите могат да убиват, грабят и изнасилват безнаказано, защото техните права като мигранти трябва да бъдат защитени. Какви права са тези? Всяко престъпление трябва да има наказание." КОЙ СЕ ПОДПИСВА ПОД ТОВА?

Либерализма се е извратил. Света трябва да върви към нормализация. Залитането в крайности води до лоши последици. Точно либералите могат накрая да доведат нов Хитлер, като им песне от тях на много хора.

Голям

Браво на Путин ! И Путин го интересува Джендърството ! Колкото до Либерализма , той действително се изчерпи и трябва да се връщаме към Законите и Законовите форми на живот ! Доста Образован е Президент Путин и много знае , повече от всички Президенти които сега са се сабрали на G- 20 ! Аз не го хваля , но той е най-подготвения да Управлява , не на шега в Атон , монасите го произведоха в Император , но той го възприе не така сериозно !

А едно магаре го следваше по пътя в Атон. Исус е влязъл на магаре в Йерусалим....

Ето как трябва да изглежда един истински политик. Не каза нито една простотия, не прескочи нито една граница, затваряща му пътя да тълкува свободно събитията. В същото време не дава повод на инакомислещите да си въобразяват, че е готов на компромиси по ключови за интересите на страната му въпроси. Нашите докато разлайват електората могат да седнат и да понаучат как трябва да говори един ерудиран политик ако имат претенции да бъдат такива.

А кога ще им качи доходите, че поданиците на великия политик имат стандарт, като албанците?

Ако не беше дядо Иван още щяхте да носите червени фесове с черен пискюл...

Той пискюла им и на гъзовете барабар с разноцветни перушини.

Истински лидер, възхищавам му се. Много важен за Русия и световния мир.

Чета опорките на евротолерастите и е заливам от смях. Русия се била помюсюлманчила 8% били, не, 18% били ... мюсюлманите в Русия... Абе да ви попитам, колко са мюсюлманите в България? Защо в Енциклопедия Британика за нашата страна пише, че имаме 2 официални езика?

Е, тоя тъпанр обра точките...Пишело било, че има два официални езика...Това путинофилите са бая поредени типове

Аз не знам какво значи "путинофил" иначе обичам жени, не мъже. Ама ти ми обясни колко са мюсюлманите в България? Колко джамии има и колко църкви? Коя етническа партия, дето не била етническа винаги управлява неизменно в България? На всичкото отгоре имате и още един цар - Киро!

Сега не знам, ама от началото на тъй наречената демокрация, новините обедно време по БНТ бяха на турси език. Но това няма нищо лошо, стига да не се използва от либералите за техни користни цели.

''В Москва откриха най-голямата джамия в Европа, Ердоган хвали Путин'' Това, ако се беше случило в България....Щяхте да оревете държавата бе, лицемерни путинофили. Е ли толерсат Путин ?

ОРС, хахахах ама много си прост, хахахах

Пълно е с дебили в ъв форума. Ей, хванете се на истинска работа. С тия простотии дето ви карат да пишете, ептем вдигате рейтинга на Путин.

Според Путин либерализмът вече не работи. Обаче не прочетох да е предложил алтернатива. Или е стеснителен, за да предложи публично тоталитаризъм на мястото на либерализма, както успешно го е постигнал в Русия?

Соросоиде,в Русия НЯМА тоталитаризъм!!! Има див капитализъм...

Да бяха ги питали, какви са заплатите в Расия, под мъдрото му ръководство...Много им дреме на руснаците ( нормалните, не тамошните дебили) за Сирия и Венецуела...

но начело с порошенко пенсиите в украйна са 40 долара.

Нормално. След съветофилско управление..Тука бяха и по 4 долара..

То щото в САЩ вероятно нормалното население е изключително загрижено за Иран, Сирия, Афганистан, Либия, Ирак .... Нищо, че вероятно над 90% от това население ще изпита сериозни трудности да посочи на картата къде се намират тези държави ...

на тема интервюта. аман.

Да направим една анкета с един елементарен въпрос: Кой от изброеуните световни лидери- Тръмп, Путин, Макрон, Тереза Мей и Ж. К. Юнкер бихте предпочели да ръководи управлението на държавата в настоящия момент? И да видим резултата, а, социолозите?

99.99% са за Бойко Борисов, а останалите са за Цецо!

В България Владимир Светлоносеца печели с 78%! Тази песен вече сме я свирили. В Германия имаше митинги на които хората ходеха с лика на Путин и надпис под него - "Искаме нов канцлер!"

Руснаци я управляваха 50 години....Глупакът не знае, анкети му се приискали...И на Курнела и се искаха избори....И видя резултата

Ами който българин предпочита някой от изброените, е свободен да замине за съответната държава и да се радва на избора си. Сещам се обаче откъде ще се върне бързо-бързо...

Ами, те мнозина си избраха..Най-много са в Германия, следва Великобритания...Обаче, този свръхглупак не знае, та му се приискала анкета...

Неукото и просто джудже знае ли какво е либерализъм? Може би форумците ще му помогнат?

То се вижда ти какво знаеш за либералима, но може много да ни научиш за джендаризма хахаха

Май и Путин чете опорките на Позитано! :)

хахаха, преписва от тях...хахахахах Смешкоооо

Решението отдавна е взето. Либералният икономически модел отива в историята... Тръмп, Путин и Си ще работят в тази посока и ще определят новите правила на играта. ЕС и всички структури създадени, за да обслужват либералния модел също са пътници....

Според тебе тези тримцата са равностойни? Последните двама са президенти на изпаднали държави, макар че Китай се опитва да влезе в групата на по-напредналите. След 3-4 века може да успее. А дотогава да се съсредоточи да премахне комунизма.

До няколко години, Китай ще икономика номер едно. Имаше момент, в който беше изпреварила САЩ. Истината е, че РУсия не е заплаха. Заплахата е Китай.

"Той възхвали въздигането на популизма в Европа и Америка, заявявайки, че идеи като мултикултурализма "вече не са стабилни"." Изпуснали сте думата не или сте превели погрешно думата възхвали. Това е пълен абсурд. Аман от преводите ви.

защо? има го и на руски, Путин не говори английски - аман от игрички с превода. и от перазкази на интервюта.

Не се коси, нЕкоеи много разбират ингилизки...хахахха

Путин става все по-голям популист и моите позиции се отдалечават от неговите все повече. Одобрявам именно вижданията на Тръмп за устройството на света, той е изолационист и го доказа многократно и се справя да въздържа военолюбивия елит на САЩ от подпалване на нови и нови конфликти. От които конфликти, парадоксално, но факт, до сега най-много печелят големите в ЕС и по стечение на обстоятелствата Русия. Прав е Тръмп, че глобализацията е облагодетелствала обществото на САЩ , пропорционално на това, което инвестират от САЩ, твърде малко! Те изнесоха на гърба си разпадането на източния блок, войните в Югославия, Сирия, Украйна, Либия и арабската пролет, а най-големите печеливши от това са Франция, Германия, Великобритания и другите от западна Европа, а Русия успя да защитите своите позиции и да си утврди място в световната политика. А пък мнението на Путин за либерализма и клишетата за бежънците, дето изнасилвали на воля и джендър идеологията къртят мивки! Не мога да повярвам, че политика от неговия ранг счита, че може да има идеология, която да се стреми към подобно общество! А това, че обществото действително се развива в тази насока, за това сте виновни вие, скъпи политици и лобисти, това са отрочетата на вашия див капитализъм и безкрайна алчност!

Ти си тотално объркан(а) човек.

Твоята душевна драма не интересува абсолютно никого.

Типично в своя неповторим стил! Путин накратко обясни ситуацията в света като нарече нещата с истинските им имена... Затова е номер 1!

Номер 1 ... по интервюта.

Ами не позна!

Повтори всички руски опорни точки, които вие, руските тролове, ни пробутвате ежедневно.

Какво да се прави, беден репертоар ...

Боли или не, либерализмът е на изживяване... а не е и тотално в историята.

И как точно ще се бори с либерализма. Ще ни върне в тъмното средновековие. Ще гори вещици на клада ? Ще убива несъгласните с твърдението че земята е плоска ?

Либерализма фалира морално след кризата от 2008 г и след избирането на Тръмп., бе мойто момче, няма нужда никой да се бори с него.

Вие се история, но неосъзнавате още....

Достатъчно е само да ги им спре кранчетата и да не могат западни фондации да им наливат неограничено помия на руските либерасти и те сами ще се изядат. Видно е, че нито зза политици стават, нито за бизнесмени! И при нас е така. Трябва само да въведем действащия от 1932г закон за лобизма в САЩ! И да видим тогава ще има ли америка за масата, сорос, морос и всички останали либерални плъхове!

Абе никола Асанж при Путин ли е е нещо се обърках с твоите опорки

Ей това е ПУТИН-----Колкото и да го охулват и плюят!!!Просто и ясно.Който не го разбира ---"е негов проблем".Казва човекът---"Не е наша работа,да се бъркаме в живота и разбирането на другите Държави!".....ц

Ала бала.Путин прави същото в Русия,което прави Меркел в Германия.Напълни Русия с имигранти от централна Азия и Кавказ, повечето от които мюсюлмани.Наскоро няколко такива са нападнали бременна жена в парк,един руснак се опитал да я защити и 8 човека го нападнали и го убили.Такива случки са ежедневие в Русия.Премахна се думата"руснак"и се замени с"россиянин"-т.е гражданин на Русия,но не непременно етнически руснак. Счита се,че вече половината наборна руска армия е съставена от мюсюлмани .

В Русия един на всеки 9 е мюсюлманин. О което следва ,че няма как в близките 20-30г. наборниците мюсюлмани да станат повече от 50%.

Който замени Свободата за хляб (Сигурност), не заслужава нито едното, нито другото!

дрън...

Либерализма няма общо с нашествието на бежанци. Ето русия никак не е либерална но е пълна с мюсулмани от средна азия. Има най голям процент мюсулмани.

най много, колко да са най :9 % от населението като се има предвид че по голямата част са там от преди 100 години.

Малко ли е. Всеки десети. И прииждат още много от бившите ъсветски републики.

18% са мюсюлманите в Руслямска държава

Щом комунягите от кремъл са против глодализазията дали за сащ е изгодна антиглобалистката политика на тръмпи ?

какви комуняги в кремъл , там ком.партиятоа печели обикновено 8 % при избори.