Путин посрещна Си с бляскава церемония в Кремъл (видео)

"В момента има промени, които не са се случвали от сто години, и ние заедно движим тези промени", каза китайският президент по време на дълго ръкостискане с руския президент след 6 часа, прекарани в големия дворец

Обратно в новината

Коментари - Путин посрещна Си с бляскава церемония в Кремъл (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин на срещата със Си извадил един телефон с копчета. Показал едно копче на Си и казал. Като натиснеш това копче и НАТО го няма. А от другата страна е фенерчето.... (Смях, смях....) Обаче идва момента и Путин натиснал копчето...нищо не се случило. Пак натиска....пак нищо. Пак и пак и пак и пак...накрая копчето паднало...взел го Путин и що да види? От задната страна на копчето пишело Made in China. Замисля се Путин и си казва...сега остава и фенерчето да не работи и си е егати резила...

Те руснаците са по пищните церемонии. В това никой никога не е имал никакви съмнения. И размяната на любезности е стара шкитайска традиция Но....това не се случва за първи път в историята. Да си спомним колко близки да били отношенията на СССР и КНР по времето на Сталин. После изведнъж всичко рухва за десетилетия напред. По една проста причина. СССР иска да е доминираща сила, да е Големия брат. Да, ама с Китай номера не минава. Стига се даже до въоръжен конфликт. И после десетилетия на охладняване. Сега Путьо и путьовците около него просто се научиха на Китай. И доброволно приеха да са васал. Китайски хотел в центъра на Москва. Историческия център, където всичко е старо. Няма лошо, който плаща той поръчва музиката. Китай има интерес да купува евтини руски енергоресурси. И да си продава евтините боклуци в Русия. Но китаеца не обеща нищо. И каза на прощаване нещо много важно. Предупреди Путьо да се пази. Явно има сериозна причина да го прави. Щото някой обявен за военнопрестъпник, със заповед за арест, наистина трябва да се пази Резултата от тази визита аз го виждам така. Путьо и путьовците около него посрещнаха господаря Си. Големия брат. Чичко паричко. Поискаха много а не получиха почти нищо, освен китайска учтивост. Официално се признаха за васал. Такова лизане на китайски гъз аз не си спомням да е имало. Но явно са закъсали. После свалиха гащите пред отворения цип на китаеца. Надупиха се и услужливо разтвориха бузките. Ето това стана. Великата Русия васал на Китай. А скоро и колония.....

Първото,което Китай трябваше да направи при тази среща бе да гарантира подкрепа на Русия,в случай,че тя бъде нападната,а тя вече е нападсна.Нищо подобно не се чу от Си.Оше нещо.Ако Китай имаше достатъчно достойнство,то щщеле да спре да налива в ЕС продуктите си.Защото Заоадът оценява днес блгодарение на Китайската икономика.Ако китайските стоки спрат на Запад настава глад и послледното,за което западните политици могат да мисмят е война срещу Русия.Китай лъже ,че е с Русия! Китай храни враговете на Русия р товс по възможно най-цничен начин-възползувайки се от Руски ресурси.Отвратен съм!

Защо да си отвратен. Китай си гледа собствения интерес. И правилно. Китаеца е хитър. Той прокара Русия в положение на васал. Доставчик на евтини енергоресурси и пазар за китайски боклуци. От днес вече официално Русия е в процедура за превръщане в китайска колония. Е, може би само Сибир.

Си допуска огромна грешка.Именно военен съюз,според мен,очакваха хората.Защото светът е застрашен от психопати,които управляват ЕС и НАТО.Нещо не е в ред с тази среща.Всяко чудо за три дни е точната характеристика на тази мъглява среща.Значи икономическото партньорство ще рече,че Китай ще продължи да получава привилегировано ресурси от Русия,а след това ще продължи чрез тях да зарежда Запада с промишлени продукти.И какви са перспективите? За мен Си е съюзник на САЩ и варварският му империализъм.Разочарован съм.

Китаеца постъпва изключително хитро. За разлика от Путьо и путьовците около него. Китай си гледа собствения интерес и военен съюз с Русия хич не му трябва. Любезности да, обещания да, но нищо повече. Русия официално клекна на Китай. Сега вече всеки китаец с пари може да се чувства господарски в Русия. Скоро Русия ще се превърне в колония на Китай. Иска или не иска.

СЕ РЪКУВА С ЛИЦЕ , С ИЗДАДЕНА ОТ СВЕТА "ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ" ! ДАЛИ ЖЪЛТЪКА НЯМА ДА СЛЕДВАЩИЯТ С ТАКАВА ЗАПОВЕД , РЪКУВАЙКИ СЕ С МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТ ПРЕСТЪПНИК !

Следващото посещение на Си ще е в Украйна...ще има "бляскава" церемония на ужасите, които направиха от московия...за да е безпристрастен и да помага за постигане на прекратяване на войната, която московия започна

Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Много тъпо!

Да оромени ще има. Външна Манджурия и езерото Байкал минават към Китай.

Значи , при голяма новина, следва тотално осиране на русофобите, ботовете работят и за по-малко от минута на ъкват 60-70 минуса. Смятай колко са насрани. Няма да се промени нищо цървули! Смърт на фашизма! Слава на Русия!

Спукана ми е работата на западните фашистчета! Смърт на фашизма’ Слава на Русия!

фашизма … ???думите имат значение…

А Макарона го инсталира на продълговатата 22 метрова маса. Нали еврогейовете истерично викаха корона, корона, ковит, ковит.

Типично по комунистически нищо конкретно не им се разбира. Общи, отвлечени приказки, за все по-дълбоко стратегическо сътрудничество и лъскави алабализми. Едно време през соца такива бяха новините. Уж лъскави новини, а реално дефицит и бедност. Поне със собствените си народи да бяха честни. А иначе проблеми има и конфликти м/у руска и китайска страна колкото искате. Уж съседи, пък търговския обмен на Китай с Русия е само около 3 %. Това е сравнимо с Виетнам, и далеч след САЩ и Европа. Китай иска суровини, но не ще да изнася стоки за Русия, за да не му попаднат фирмите под западните санкции. Искат по ефективен и независим финансов обмен, но не могат да се разберат за платежна система като SWIFT например. 200 млрд инвестиции в Русия може и да изглеждат много, но колко са в Казахстан, Таджикистан, и другите стан? . Китай все повече измества Русия от бившите азиатски съветски републики и Русия е не само притеснена, а и ужасена. И друго... пограничния конфликт от 69/70 година беше решен през 90 та в полза на Китай, Китай си взеха острови и други спорни територии, и само някои руснаци си мислят, че били победили.

Новината да се чете като:Днес китайският дракон опъна руската мечка

Новото име на путкин е цун-кай-гъз…

Посука-ми-маде-те

“ПУТИН, ЗАТВОРИ СИ УСТАТА! ТИ СИ ПАРЦАЛ!” Това казва КГБ, чрез устата на ГИРКИН - Стрелков. Всичко свърши вече, дори преди края. УДМУРТЪТ ще бъде отстранен и вероятно ликвидиран през следващите дни. ГООД БАЙ, ДЕБИЛ! ГООД БАЙ, НЕМИТАЯ РОССИЯ!

Ot kade se namirate tolkova losh material laino meti

Представителите на Запада много се страхуват от китайските мирни инициативи – защото е очевидно, че тези инициативи означават признание не за „стратегическо поражение“, а напротив, за стратегическа победа на Русия. Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кирби "изрази скептицизма на администрацията на Байдън относно намеренията на Китай. Той каза, че призоваването за прекратяване на огъня би било неприемливо, тъй като това само би ратифицирало печалбите на Русия до момента." Американските експерти с ужас констатират, че след срещата в Москва шансовете на Иран да се присъедини към Шанхайската организация за сътрудничество ще се увеличат. Но да беше само това. Иран и Саудитска Арабия, най-големият износител на петрол в света и доскорошен съюзник на САЩ, възстановиха дипломатическите отношения. Още повече, че точно в деня на посещението на президента Си в Москва имаше официална покана от Саудитска Арабия към президента на Иран да направи официално посещение в кралството. За два дни Съединените щати загубиха лъвския пай от влиянието си в Близкия изток - а Русия и Китай работят като посредник между страните тук. Те са лидерите на новия свят, в който за САЩ с тяхната хегемония няма място. От друга страна, има място за „сътрудничество, гледащо към бъдещето“ – това, както видяхме, са ключовите думи в статията на президента Владимир Путин за отношенията между Русия и Китай.

ЖЕСТОКА ПОБЕДА, ДЕТО ОТ МАРТ МИНАЛАТА ГОДИНА НАПРЕДВАТ САМО НАЗАД.

Хайде, козяшкия електорат, миииирно! За 72 минуса, готовиии...

Посрещат китаеца с бляскава церемония в Кремъл, а скоро ще посрещнат китайците и в Сибир и Русия ще се свие до границите си от времето на Иван Грозни. Докато Русия гасне във войни, китайците се подготвят за териториално разширение.

Кланяйте се, прегръщате се, цаливайте се. Пир по време на чума. Втора цигулка сте в този оркестър. И не използвайте повече темата за православието, защото избивате вашите братя славяни, а се натискате с всякакви друговерци, нетолерантни към християнството.

Ххахаха! Какво става с тези лайкове тука, бе?

Един голям среден пръст,за авторите на "ордера за арест" на Владимир Владимирович Путин........!!!!!!!!!

Байдън, ако не страдаше от дименция, щеше да пикае газ. Велик момент за свободните от САЩ държави.

И двамата с дръпна ти очи, Азия среща Азия, Московията се върна там където принадлежи - Азия, територия на диктатори и начин на живот и порядки от 12ти век

колко е днеска надницата за плюене по русия тука?

показаха пръст на американците

Много лайк нагоре за фащ и другите фашисти изведнъж, отвързаха кесията по спешност.

Дружба навеки хахаха пост комунизъм в действителност. Цунаха ли се уста в уста по стар савеЦки обичай???? После гейовете били в Брюксел, Ами тия убавци???

путинка сега му се прищя да прави свирки и додуци на колега та си ,гейзери по комунистически въэприятия !

Защо си мислите, че понеже едни дребни продажни душици правят орална любов със своите господари, пардон партньори, всичко го правят? Защо, според вас, каквото каже САЩ е миродавно и не може да има второ мнение по въпроса? Защо не допускате, че две велики държави могат да бъдат равноправни и равностойни партньори? Или вашите дребни мозъчета и душички не могат и не искат да го разберат!?

Моля моля истинските преговори са били по нощите. Понеже и двамата вече не могат да го вдигат на помощ са дошли лейдибойс от Малайзия и роми с едри патладжани. Плеснали са с ръце, зер за всекиго по нещо. Джуджето по удно време взело че изчезнало под масата ама му свирнали с уста и на кучешкия позив Вова, ела тука, се появил. Кадиров и пирожкин са били като план б, ако нещо загубят пак джуджака в калабалъка..

Двама отдавна самозабравили се, дето смятат че ще променят света за векове напред, без значение какво мислят останалите.

Тук май коментарите ги пише мусаката или плаща за тях

Бре, бре, бре, то бива помпозност, ама това е отврат, на гърба на нещастните им народи! Цар Пу Тин и император Си Цзипин само дупетата си бе облизаха, а нашите евразийци вият от удоволствие...

Операция соросоидите на козяк да вземем по пет цента сега

кви квииииии

Хитрите китайци доволно потриват ръце,гледайки как Русия губи най-боеспособните си части в месомелачката в Украйна,както и най-добрата си военна техника. И като решат да си вземат Далечния изток и Сибир,ушанките няма да могат и да гъкнат.

После ще дойдат и ще те изхвърлят от люлинската ти панелка , и ще я направят китайска собственост !!

Признай си другарю малоумен комуняга че си прост като гъдулка. Ще почувстваш как ще ти олекне. Купи си евтина водка и сельодка от Берьозка,прибери се в опърдяната си и мухлясала панелка и от мъка се напий. И не забравяй да я завещаеш на любимия ти Путлер.

Ако му поискат и свирка ще направи на президента на Китай. Също така ще продължи да им доставя природния газ почти безплатно - само да не го нападнат в гръб. След като се видя що за некадърна сбирщина е руската армия,която затъна в разкаляните степи на Украйна.

Ти админа ли си или плащаш за плюсове с козяшки тапети?

Когато федералният канцлер Шолц посети Китай, Си Дзинпин не подаде ръката си, да се ръкува с него. Какво унижение? - Но такава е съдбата на подлогите. Си е горд лидер, на Велика империя.

Трябва да се трепят.

Кои комунисти - руските или американските?

А може и те да те утрепят.

А показал ли му е мумията на пъпа на Масква?

Китайците си имат подобен кенеф, но без мумия.

Руски или американски, комунисти ли са, трябва да се ликвидират.

Си мазал ли го е или на сухо?

Сещам се за една среща на Г-20 в Китай преди 7-8 години ... Бляскаво посрещане на Путин. Гвардейци, кортежи, лично Си на летището ... Пристига президент Обонго - на летището няма свободна стълба, чака два часа в самолета, накрая му носят малка стълбичка и го изкарват през малкия изход (за персонала) на самолета. Няма червен килим, делегацията по посрещането - двама чиновника ... Случайност? Лошо стечение на обстоятелствата? Лоша координация? Едва ли!

Един такъв обонго приклецваше майката ти навремето. И виж кво комунде се пръкна....

Вероятно при него ще се скрие Путлер,след като руската кочина загуби войната и обкръжението на кремълския гном реши да го предаде в Хага,за да спасят собствените си кожи.

Важното е, че днес пак превзеха Бахмут!

всеки ден го превземат

На каква цена превзеха малкото градче,другарю зомбиран комуняга? След жестоки боеве още от миналото лято и с цената на 30 000 убити. Още няколко такива градчета и ушанките съвсем ще се задъхат. А какво ще кажеш за разгрома на руските войски и бягството им от Харковска област и от областния център град Херсон? Въпреки че на 30 септември миналата година Путлер го обяви за руски град и го записа в конституцията. Тоест според конституцията на Руската федерация,от октомври миналата година бойните действия се водят на руска територия. ХА-ХА-ХА!

работата е там че не са го превзели, с което руската армия става най-смешната аримя в света :)))

Едно време продадоха Аляска, сега ще продадат Сибир. Путя е един изкуфял психопат, който от 1 година настъпва мотиката ежедневно.

Сърбите са го казали много точно: "С лева рука брада глади, с права рука курец вади." Жужето ще се натресе яко на дългият дебел китайски хей, с квадратна глава.

Заради издънката си в Украйна, Путин ще продава евтин газ на Китай, за да може Китай да произвежда евтини стоки за Запада :) Обаче някак малоумните тролчета се опитват да ме убедят, че това за нас е зле :)

То това им е цялата пропаганда - винаги на бялото да казват черно. Виж им опорките - от малоумни по-малоумни!

Другаря Пу и другаря Си направиха коалиция "ПУСИ"! Или как да продадеш страната си на Китай за един ден!

снимката Крачун и Малчо, ебаси ташака :)

Путин се е размазал в угодническа усмивка, вече не е властелина на света.. Нищо общо с надменното му държане със западните лидери навремето, нооо той сам си го направи и от високо най-кофти се пада.. Той доказа, че никога не е късно да станеш за резил

Другаря Си набара тавариш Пу със смъкнати гащи. Путя всичко ще даде за жълти копейка. Кво да прави притисната го в ъгъла като плъх.

Като знаеш, че някой го чакат да го арестуват в над 130 държави, повечето развити, с които имаш бизнеси, дали звучи сериозно да правиш бизнес с такъв престъ... ъъъъ човек, а? Или нещо се гъбаркаш с него...

Ами ще прави.Той да не е тъпак само да поръчва ваксини и после да ги изхвърля.Това да не е Урсула.А това с ареста.Моля. Даже Путин ще ходи в ЮАР на среща на НРИКС ,ама там нямат никакво намерение да го арестуват.А уж би трябвало.