Путин посети Си Цзинпин, ще защитават световния ред

Москва и Пекин се обявиха срещу едностранните икономически санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давайте, Русия и Китай ! Аз съм за вас ! НАТО и ЕС не ми пукат !

..... Под благовидния предлог, че ще защитавам живота и правата на овцете, ме назначиха и станах овчар ....... :) ....... !

Тъп си, разкарай се.

Тези двамата с удоволствие , ще сдържат американската агресия !

Всички с лева резба да се гримират и смажат халките за утрешният парад.

чудя се за какво да мечтая - като руснак ли искам да живея или като китаец ?

С темповете с които се развиват Русия и Китай, цял живот ще страдаш от раздвоение на личноста. Все пак си разбрал, че англо - саксонската пасмина си отива. Успех.

Така като се огледаш около себе си, би ли споделил какво руско виждаш около себе си освен битилката водка/шампоан, с която си се насвяткал? Вас русофилите с много силни халюцинанти ви тъпчат... :)))

Кои точно 'темпове на развитие' имаш пред вид ? Щото са съвсем различни - руските са отрицателни.

абе малък свирчо... кой ти е промил гладкото мозъче бе дете сладко? Китай се развива благодарение на Американските технологии и смесени компании. Русия... стоият си по землянки и една руска кола не могат да подкарат - я дръжката ще падне, я багажника не се отваря, а Путинка се мъчи 30 мин да я запали... и какво? Темпове на развитие... детенце глупавичко..

Живей като еврогейски баровец ! Започни СЕГА ! ХАХАХА

Какво значение има дали Сев.Корея има или не ядрени оръжия кагато тези е защитават?

PEYTSCH

Глупости. Путин отиде за пари и взе кредит за 8,4 милиарда долара...Другото е бла-бла... за баламурниците...

ЕЙЧ, соросоиден шмугльо, ти само ДИРА ли четеш и клечиш. Днес Русия и Китай подписйха договори за 100 милиарда долара. Подчертавам в долари, а сега ги обърни в рубли и юани. Плюс това "Росатом" ще строи още двеАТОМНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИ в Китай. 8, 4 милиарда - какви са тези джобни пари за Русия или Китай.

Абе те подписват ама след всичкото подмазване и 'сътрудничество' с Китай Рашка все на червено - секат и безразборно горите в Сибир (вижда се вече и в Гугъл Ерт) грабят и ресурсите не безценица (газаправодите на загуба), дадоха си военните играчки (Су35, С400) а срещу предстоящото копиране няма да има и гък. Резултат? Бой за руснаците дръзнали да протестират срещу китайския произвол в далечния изток (Споко, по Первъй едва ли ще ти покажат).

този път не си е забравил вазелина, затова така лукаво гледа :)

В света има две държави- лидери по отбрана, САЩ и Русия, в света на първо място по производство са Китай и после Индия, сега първата по производство се договаря с втората по отбрана, очаква се ход от САЩ....

И как мисли да реди световния ред, като не е подредил живота на народа на Русия. И този човек се взе за всемогъщ, но участа на всемогъщите е една.

Две азиатски недоразумения ще ми защитават световния ред, а тях кой ще ги защитава от самите тях? Едните почти век строяха комунизъм и нищо не стана. Другите правеха културна революция и пак нищо не стана. Междувремено избиваха и заточаваха в лагери собственото си население, милиони умряха и те самите не знаят за какво. Утре ще им щукне и пак ще ги избие нанякъде.

Отишъл при големия... Китай и без русия ще направи нов световен ред, а руснаците са на принципа, като ме можеш да се противопоставиш, присъедини се...към китай, щото към сащ не е опция.

Впрочем от доста време насам Русия и Китай купуват злато ! Много злато ! Живот и здраве , ще разберем и защо ! :):):)

Купуват, че златния резерв на сащ е два пъти по голям от този на русия и китай взети заедно

Да? Онова с плънка от волфрам ? :) Не , благодаря ! :)

Путин и Си ще редят световните дела, а Тръмп ще им помага много активно! Това е актуалният баланс на силите в света днес.

Тук надолу един дон Хуан,сър Арчибалд,сеньор Ромео,хер Зигмупд се присмива на "азиатската" физиономия на Путин!?Съветвам го да си купи ОГЛЕДАЛО и дано се само излъже да се познае като тези изброени по-горното "евроатлантици"!КИС,КИС,КИС!

Нали светът беше изолирал Русия? ?

то пък Китай един свят!!!????

lu4ka

'Ма прав си. Само някакви 18,14% от целия свят.

Де Витте го е казал перфектно: Всяко сближаване на Русия към Китай ще означава дамо едно - приобщаване на Русия към Китай. А той е известен с това, че неговите преценки са се реализирали винаги на 100%. Това е.

Китай и Русия са дърти кървави империи, които пак са наточили зъби.

... и добре че са САЩ да ги държат извън кошарата !

Ти овца ли си? А ходиш ли с подвита опашка в кошарата или те онождат редовно? Само питам, никакви сантименти. Виждаш ли на какво ниво ти е мисленето - на топло в кошарата, да те ръга коча като го досърби. :)))

Злобичката добре ли ти се отразява, щото аз съм щастлив европеец, а ти мечтаеш за евразия, дето няма да се осъществи.

Е ка па разбра, че томно занякаква си "евразия" мечтая?! ха-ха-хаххх! Забавлямавам се дежурните ретарди бе. Не ти ли стана ясно? В петък вечер само вие седите и блъскате клавиатурата. Такива като мен само ви подритват и се кикотят на реакциите ви. айде лека и доходна! Ще изпия едно узо вместо теб. Кажи баба Евхаристо!

Дърти дърти, ама ви бъркат в вете на вас - евро и американогейзерите.

PEYTSCH

Путин получил 8,4 милиарда ДОЛАРА от Китай...

8,4 млрд долара КРЕДИТ (ЗАЕМ). Нали се сещаш как рИваха някой когато Бойко взе толкова

Лольо-о-ооо нагодина в Русия има едни 220 тона злато. И него не го изнася щатска фирма, регистрирана в Канада навън! Само това сметни.

я ми сметни колко са 220 тона злато при 20 евро за грам злато

Що? ти си такъв ретард, че не можеш да преброиш колко нули имат 220 тона в грамове? :))))

PEYTSCH

Долара, омразни американски долара, а не нещо тяхному измислено...Долари, при огромни домашни резерви ? Имаш бурета ракия и тичаш да купиш в магазина бутилка ракия ?

@Банкер - колко струва добива на това злато, а? Да не би да идва без пари готово на кюлчета.... Май скоро Китай ще добиват 220 тона злато годишно от вече бившата руска земя.

и още: "екин е готов да инвестира в Русия, но само при определени УСЛОВИЯ, смята руският икономист Юрий Зайцев. Китайски компании искат БЕЗПЛАТНО получаване на земеделска ЗЕМЯ за организиране на селскостопанско производство, гаранция за вложените активи, възможност да водят ОТ СТРАНАТА СИ РАБОТНА РЪКА без да е необходима работна виза за Русия. За инвестиции в технологии, китайците искат получаване на ПЪЛНА ДОКУМЕНТАЦИЯ , ЦЯЛОТО НОУ-ХАУ, проектите и опитни образци на продукцията."

той Путин вече 2 пъти им продава руска земя. Може да им даде още една парче колкото Аляска например :))))

Какво ли е дал в замяна на хитрия китаец? Май собсвените си задни част.

Ти се побърка бе. Китай даде парите, Путин си даде задните части. Нещо са та излъгали на магистралата че трябва ти да плащаш на клиентите :))))))))))

Вижте го путин на снимката. Този ли ви е братушка, тая монголска физиономия ли боготворите? На мен никакви братушки не ми са руснаците, само врагове.

Само ти ли си на смяна? Няма ли пари за други селтаци?

Само факти казвам, за разлика от вас, дето мечтаете.

Па тури си и ти една снимка да те видим що за убавец си, пък тогава ще сравняваме и ще преценявам кой да ни бъде брат, кой кум и кой сват.

Факти? Кое?!?

А едни други са си построили 900 бази по цял свят! Че нито наем плащат, нито издръжката си! Бетер Римската империя. Но... всяко начало има и край. И техния вече свети на хоризонта. След разпадането на фащ планетата ще стане едно по-добро и по-спокойно място!

Преди САЩ. СВетът беше непрестанна война. След САЩ, пак ще бъде така. Отворете си очите.

мечатай коньо за зелена трева.

Айде пак се почна с разпадането на САЩ вече 101 години само това се тръби от руските хранилки.

Не бе вие сте се овълчили и искате да разкъсате Русия. Лаете по коча и вървейки подире му чакате да му паднат топките, защото се били клатили... евроджендърасти.

Отвратения - никой не му пука за русия, камо ли да я разкъсва. Светът иска русия да си стои в гьола, а не да настъпва и краде чужди територии и да се брани пак на чужди територии.

През онази работа ми е за Русия. Стига да си държи далече лапите от Европа. Ама май путинофилистиците сте много озлобени и искате да го няма ЕС.

Затова ли е обградена с бази на фащ? Защото никой не се интересува от Русия? Затова ли има в България американско пушечно месо, почти 5хилядие бройки със все танкове и поддържаща бронетехника? Защото никой не се интересува от Русия... ма много си ми умен бе! Къде ви намират такива изпаднали смоци с празни кратуни и съсухран от пиене мозък?! Че и аЗЪбЪ ви плаща да драскате глупости по сайтовете... Евах тоя евролиберализъм и евроатлантизъм!

Альоо, пророка, засега само ссср умря. И русия натам отива...

Типичния русофил, злобен и отмъстителен. Каквото ми пожелаваш, да ти се върне тройно!

Ще я изпревариш. Мога да се обзаложа.

Единият превзема Грузия, Украйна, Молдова. Другият превзема междунатодните океански пътища и петрол в Китайско море. Те ли ще защитават световният ред?! Двуличието на политиците няма граници!!! Особено на източните!

На кои дати руската армия превзема Грузия, Украйна, Молдова ?

Да защити първо собствения си народ от мизерия, реда в собствената си държава, а не да лети в облаците и си придава важности, този лилипут.

руската пропаганда пак се опитва да набеди някой за свой съучастник в световния тероризъм ..ха.ха.ха Официален Пекин не е готов да признае станалото през март 2014 г. присъединяване на Крим към Русия и няма намерение да търси конфронтация със САЩ, заяви премиерът на Китай Ли Къцян. На пресконференция след заседание на Националния народен конгрес в неделя един от журналистите попита Къцян, считат ли в Пекин Крим за територия на Русия или Украйна? Отговорът на Къцян е бил дипломатичен, но съвсем конкретен: „По украинския въпрос Китай се придържа към обективна и справедлива позиция. Ние уважаваме независимостта и териториалната цялост на Украйна „, – каза той. Къцян е добавил, че зад проблема Крим „стои цял комплекс от причини,“ и е изразил надежда, че „този въпрос ще бъде решен чрез диалог“, съобщи РИА Новости. Къцян е подчертал също така, че световният ред, който е установен след Втората световна война, не трябва да бъде преразглеждан. „Ние трябва да защитаваме резултатите от Втората световна война, сформирани след нея и международните закони, за да се осигури траен мир за цялото човечество“, – заяви Къцян, цитиран от „Интерфакс“.

Е еееее не така де що не поканихте Бочката!!!! Ееее изложихте се! Световен мир ред ....и как ще ви върви приказката без най - големият!! Е не !

споко , поканили са президента Радев , да помълчи малко......

Нищо не е вечно, очевидно САЩ губят влияние в света, а Китай и Русия се възползват. Всяка империя има начало и край, а краят е следствие от пълната неангажираност на задоволените и поданици. Едно от проявленията на тази неангажираност е заемането на владетелския пост от алчни и неморални хора, в някои случаи и откровени луди. Когато един идиот управлява една империя, нищо добро не можете да очаквате за бъдещето и. Това всъщност важи и за други, по-дребни държавици.

ти изобщо усещаш ли се какво си написал? Не, че не е вярно, де.

Засега видяхме края само на съветската империя. Гнилия капитализъм, още си работи перфектно.

Притеснен съм за Путин, как ли ще протече процесът фхага???? ахахахахахаахахахахаахахахахаххахахааааа

санкциите са едностранни. Те да не би да се договарят двустранно!?

Световният ред се задава от Великобритания, САЩ, Канада, Европа, Австралия и Израел. Сидзипин и путин, могат само да се съзтезават, на кого от двамата очите са по-дръпнати.

Бачинката, между гореизброените, само израел задава нещо, а сащ изпълнява, другите от групата подскачат. А евреи с дръпнати очи няма, нооо...

"съЗтезават..."?!

станаха съвременни - мразят комунизма. Комунистически Китай № 1 в световно измерение.

Изтри си подметките и вече има кръпки на колената от ходене и пълзене. Голям просяк излезе. Не разбра ли че никой няма да му финансира БРИКС банката и че никой не иска да прави бизнес с него.

Путин и Си са прекарали цели три дни в това да хвалят Румен Радев за ролята му по отношение на произнасянето на новогодишни речи. Приготвили са медал и за него. Ще го оставят в мола. Деси да го вземе.

Путин на бие чело на килимчето пред владетеля на сибир.

Заглавието е префинена реформаторска пропаганда ....

Не ни стигат сащ, а сега и тези щели да защитават някакъв измислен световен ред. И ценностите разбира се. Атлантически, евразийски, ислямски, комунистически.

Защо НИКОЙ НЕ МУЧИ?????

рива от умиление.