Путин посети щаба на войските в Ростов на Дон, свалиха ракета С-300 над Крим (видео)

Зеленски вижда напредък по въпроса за западните гаранции за сигурността на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Путин посети щаба на войските в Ростов на Дон, свалиха ракета С-300 над Крим (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как Украйна ще се превърне в една от най-силните държави в света при положение че населението е намаляло от 43 на 29 милиона в момента.

няма съмнение, че окраинците са свалили Луна 25

Прилича на Хитлер в края на войната, само че тременса не смее никой да му снима!

Путин и Байдън в уренова мина на хляб и вода, но само ако копат!

Ще им ЕПМ и на империалистическото нату и на бг фашагите краварсщи

Не ни съобщават коректно новината - двойник номер 14 на путин е посетил каквото и да е - самият той си седи на топло и тъмно в най-дълбокия бункер на света ;-)

Жужето Путя съвсем е оплешивяло горкото...

от наследствения сифилис е

Украйна скоро няма да я има. Кой ще и плаща дълговете? Тя е фалирала държава.

Според статията ще плаща Русия. Всеки момент ще капитулират пред тази "мащабна контраофанзива" ...

случайно да знаеш колко безвъзмесдни помощи, вкл. военни са дадени от ЕС на Украйна, това са част от твоте данъци, през вноската на БГ в ЕС, някой питал ли те е , дали си съгласен. USA до момент ае дала на Уктаина към $118 милиарда долара, нека по техните кръстовища висят просяци, радващи се на $2.

А бре , Путин защо си толкова търпелив гьонсурат, бе ! Ти управляваш най-голямата ядрена държава в света и притежаваща около 1500 бойни ядрени глави, готови за употреба ! Защо не отдели дузина от тях за масраф на Зелебобик, за да приключиш тази война и навреш тези хохли ...в кучи задник !

Ма това не е путин... Това е един от ония дето приличат на него... Путин в Ростов...Ама друг път...

Надявам се тук Путин да е взел категорично решение съвместно с генералитета си, относно използването на Русия на "ограничено" тактическо ядрено оръжие срещу врага. СТИГА КОМПРОМИСИ !

Изпращам молителя на преглед в психиатричния диспансер, със съмнения за напреднала форма на шизофрения и/или дебилизъм и кретинизъм.

По-добре да го пратим на Прокурор ...

И само да допълня, че ако не беше СЕДМИ АМЕРИКАНСКИ ФЛОТ, нямаше как да победим на Шипка !!!

На Шипка заедно с опълченците ни са се сражавали УКРАИНЦИ! Орловски и Бердянски полкове са от УКРАЙНА!

Всечките му приближени са все хора които лесно управлява , къде е Пригожин , генерал армагедон ???

Разгеле към 16 ий Август тази година височайшее благоволи да отмени ежемесечните заявления за изплащане на месечната помощ, които ветераните от СВО бяха задължени да подават, иначе остават без помощи.

Дали ракетата не е от нашите? От тези, дето пазят София или ядрената ни централа Само ние и още една държава имахме С-300

Путин е агент на ЦРУ

зеления наркоман пак е предрусал

Избрал като Юда нашия русороб пред род и родина личния джоб. Без капка достойнство, затваря очи. Плюят върху му, а той: Дъжд ли вали? Гнусно нарича безродния русофил, всеки който не е като него: Дебил! Мрази, презира, примитивен до гроб. Сочи всеки патриот за враг русофоб. Има култ към мавзолея и МОЧА на окупаторите и счупената плоча. Милее за старата номенклатура. Още си иска червената диктатура. Няма почивка. Щом не шпионира, опорки в нета трола тиражира. Възторг на теле буди в него Русия. Към родината обратно. Лее помия. За лилипутин от радост подскача. СССР възбужда го. Направо откача от снимки на хиперзвукови ракети, безаналогови танкове и самолети. Изменника сляп е слуга на хазарите, сменил с монголски ботуш шалварите лицемерно плюе западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Искат да сме бедни, болни и гладни. За поука на други за свобода жадни. Рушат по кремълски указ страната, ренегати имат на държавна заплата. Имат си и Мунчо, фигурант назначен. Предателски бос. От Москва одобрен. Задунайска губерния още сънуват. Троянски коне внедрени бълнуват. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, тумби на орда! Опиянени днес от смърт и разруха Невинната кръв не видяха, не чуха Готови да бутнат надолу по склона И наш'та страна таз пета колона. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа, атома... Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има! С мегадело в Хага за тая пасмина. Мунчо също така го чака зандан. Иде край за русоробската сган.

Двойка. Не ставаш нито за поет нито за трол.

Никой няма да спре Украйна да изпозва ракетите с далечен обсег ако ги получи и тогава започва третата световна

Нямаш търпение това да се случи?

Путен показа сила и мощ докато вашингтонските и натовски наркомани са безсилни измет с две думи боклук които трябва да бъде изгорен

крачетата му не стигат до земята като слиза от колата.

Като наследник на ромейски фамилии, подкрепям Русия. Тя е пазител на православната църква и наследник на Източния Рим. Двуглавия орел е един от символите на Източен Рим. Дале ще е Путин или друг, няма значение, мажно да държат на семейните ценности и никакви ЛГБТИ издънки Това е единствената империя държаща на истинскато семейство.

Каква пазителка на православието ? Вярвай си. С Кадирович, викаш .... И какво православие : в миналото анатемосано от Св патриарх Тихон , а сега осветило паметник статуя на Сталин.

на първата снимка виждам мумия. Не му се отразява добре престоя в бункера на джуджи.:)

Не завидна е съдбата на най- тъпите козяшки тролове?! Винаги в събота и неделя на работа! За няколко пробити долари!

някой го правим за фън, щото сте толкоз тъпи с вашите напъни за лизане на миджетски задници, че направо ставате за порно филм :))

Модераторчето,да те питам и теб щом триеш-какво постигна кремълският гном с тази война?

Вие не сте журналисти. Вие сте пълни безродници! Когато днес на ШИПКА се отбелязва началото на най-кървавата и тежка отбрана на прохода през Руско-турската освободителна война, вие пак лижете задниците на господарите. Срам сте!

Онова е била руско-турска война, една от няколкото през този период. Ния я кръщаваме освободителна. Освен това тогавашна царска Русия самите руснаци я заличават, за да се стигне до днешната терористична русия с носталгия по миналото... Не смесвайте нещата

И ти си срам, пълен срам!

И да допълня, че ако не беше СЕДМИ АМЕРИКАНСКИ ФЛОТ, нямаше как да победим на Шипка !!!

Бързичко е спрял парите за Европа. Видял е на къде духа вятъра. Съответно тук останаха троловете му с начално образование, някой даже е съмнително дали са го завършили. Малоумници, сър. А тя перемогата не само се отложи. Надеждата приключи.

Това се разбра още края на миналия месец. Пълен разгром на натовската армия от руските въоръжени сили. Сега западните сатанисти се чудят как да се измъкнат от тези говна. Исторически вече трети опит да се унищожи Русия от западната измет. И претърпя поредния разгром.

а един мармот завиваше целофана

Не трябваше ли по това време вече да инспектира солдатите в Лисабон?

ти пък, какв Лисабон сънуваш!

ЯДРЕНА ДЪРЖАВА??? Некой е смесил много наркотици!!!

Самите американци казаха, че предпочитат Вова да остане, познат враг. Само трябва да се изнесат от Украйна и да платят няколко десетки милярда репарации

Много вярно. Американците се махат от укрия и изплащат на Русия няколко милиарда репарации.

като слиза от колата, крачетата му висят във въздуха. За качване сигурно има специално стъпало.

Герасимов даема поза 4х4, за да може Клоуна да стъпи

този двойник на Джуджик е даже по-нисък от оригинала :) Иначе да, веднага повярвахме, че Путя е бил действително там. То за да стигнеш до него трябва да си 2 седмици в изолация първо, но смешника тръгнал да се вре сред тълпа некарантинирани.... приказки под шипковия храст

ТЪкмо вчера писаха, че на нацитата са им останали само още една-две елитни бригади и... толкова. Другото са хора, дето не са виждали автомат в живота си, отвлечени на улицата пред жените и децата си от укрофашистката полиция. Скроро тази агиния ще свърши и Украйна ще капитолира. А самите фашисти ще се оправят с Наркомана собственоръчно.

То пък с автомати като свършиш нещо в тази обстановка. Единственото нещо, което е причина за липсата на безусловна капитулация от украинците, е нежеланието на руснаците да ги смачкат.

Не може да ги смачкат брутално. Това е военна операция. Унищожава се само военна инфраструктура и укрофашисти и укротерористи. Както и инфраструктура, която помага на военните. Руснаците ако проведат кървави бомбардировки както правят терористите от нато вече 30 години по целия свят няма да се отличават от тях. Иначе Сивков каза, че от 2 до 3 месеца ако действа така и украйна просто няма да я има.

те 200 000 загинали, орките не инкали, радбираш ли... баси милостивите

сигурно са ти го докладвали лично тоя факт ? Или го казаха по Гаварит Масква ?!

Четеш ли? Newsweek? Там пише същите неща. Естествено замаскирани, щото срама е голям.

който слиза от колата, е взел-дал, както го гледам.

Прилича на вгъзраждан, видял пред себе си в тясна уличка, агитка на Левски ...

И те така 20 години вече взема-дава. Да ви еббб--а майк---та проста

Украина - напред!

Да пазите Зеленият наркоман:) Или да го бесите.

Като са сеербез , защо не преместят паметника до убийците на София и България ! Точно пред посолството ! Тъкмо ще засенчи малко паметника на позора !

Мосфилм показва нааканото Джудже в студио до Бункера.

Ей тиква престани да използваш името на Дякона то е свещенно

Лили пак е държала "микрофона" и не е разбрала. С-200 лили. С-200 свалиха братухите. Стари съветски ПВО ракети, които укротерористите модифицират за да бият по наземни цели. Понеже 30 години тази сволач не е произвела нищо, заковала един пирон и не е сложила една тухла. Само грабеж от това, което руснаците им оставиха от СССР“

отбелязала значителен технологичен напредък.

Ама тя лилито от вашите,ма, виж как оставя всичките руски тролски педерастки коментари, а трие тези на нормалните хора!

КВОТО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ИДВА ОТ НАТО. УКРАИНЦИТЕ Е-ХА МАМИТО НА ОРКИТЕ- 200 000 УБИТИ! РАША СЛЕД ТАЯ ВОЙНА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА!

По тъмна доба в потаен час с бронежилетка и двоен памперс са запромъква молеца Володка

Русия , напред !

Към пропастта

За кой Владимир става дума, за сифилистика илич Олянов или маломерният плашипутарник пиздин ботокса от бункера? Щото скоро ще се гушкат един до друг...

Путин е страхлив бункерен плъх. То и при ковида стоеше на 10 метра от събеседник. А иначе за медиите за прави на мъж. Военнопрестъпник, трепането ти е малко.

О, Украйна! Шестстотин дена младите украински дружини как Бахмут бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха

Някой е забравил да си пие хапчетата. Е_аси смахнатите хора. Направо се плаша като си помисля, че такива олигофрени ходят навън.

О, голем напън!... Ще ти платат повече, изродче!...

Украинците тежко приземиха Русия в Украйна. Прави ли ви впечатление, че от две седмици в руските медии все по-често се говори за примирие, за замразяване на конфликта, за мирни преговори, за компромис с първоначалните цели на военната операция? Допреди това линията беше война до пълното поражение и анексиране на Украйна. Ама се видя колко е ефективна руската армия срещу равната им по сила и оборудване украинска армия - на изложението в Киев в момента има обособен цял полигон с потрошени и пленени военни трофеи руско производство. Руските фашисти масово напускат фронта, било истински ад. Не е като в Африка и Близкия изток - през деня трепеш африканци и араби, а вечер си спинкаш на чисто в хотела и си вечеряш в ресторанта. Приседна им на някои вечерята. Не им се мре на никаква цена.

Нещо подмяната на имената в сравнение с оригинала не ти събира фенове, невярно и неестествено звучи. 1. Русия воюва с целокупното НАТО, не с Украйна. 2. Украинците сами признават, че изпитаната руска техника и оръжие са по ефективни и надеждни от прехвалените западни системи- патриоти, Химарси, Брадлита, Страйкъри, Леопарди, Абрамси и прочие. 3. Контранаступа към Крим не върви, ама никак даже. И това вбесява задокеанските господари на Зеления клоун, защото западното обществено мнение почва да се обръща и да оказва натиск за спиране на военната помощ.

Най-хубавото на тази война е, че започна в Украйна, а сега се премести на руска територия.

Счупени витрини война ли му викаш? Ходи глей кво става в Куев. Порошенко нали каза, че Руските деца ще седят в подвалите а техните ще са по детските площадки. Май обратното стана.

още по-хубавото е че хозлите са на твои разнрски по морето. ганьо балъка плаша...ББААХАХА

"Другарю", "другари" - тия още не са излезли от нафталина. И, естествено, няма да могат. По-далече от такива. Успехите им са от февруари-март 2022 г. и оттогава епохална другарска мъка. Досега не ми е известна държава, която да е воювала и после да е излязла от войната по-силна, та и другарите ги чакат тъжни дни. Евтината война за 3 дни бавно се превръща в съсипия и робия на Китай. Впрочем, след като образуваха дело за МОЧА в България, ще образуват ли дело срещу Ердо за заплаха към Путьо по повод спирането на турската гемия или ще я карат "принципно" като с Пригожката?

Руснаците тежко приземиха НАТО в Украйна. Прави ли ви впечатление, че от две седмици в западните медии все по- често се говори за примирие, за замразяване на конфликта, за мирни преговори, за териториални отстъпки на украинците. Допреди това линията беше война до пълното поражение и разпадане на Русия. Ама се видя колко е ефективно НАТО срещу равната им по сила и оборудване руска армия - на изложението в Москва в момента има обособен цял полигон с потрошени и пленени военни трофеи западно производство. Наемниците масово напускат фронта, било истински ад. Не е като в Африка и Близкия изток- през деня трепеш африканци и араби, а вечер си спинкаш на чисто в хотела и си вечеряш в ресторанта. Приседна им на някои вечерята. Не им се мре на никаква цена.

Прави ни впечатление, че сериозно си изплискал легена.

1.Да унищожи САЩ. 2.Да спечели американска зелена карта.

Но ракетата е С 200. Както обикновено, нашите журналисти се поизхвърлиха. Украйна не има ракетни комплекси с 300. Въпросът е, дали от незнание или така са им наредили да го напишат?!

Вероятно за да поздрави войските: "Разузнаването на САЩ смята, че контраофанзивата на Украйна няма да успее да достигне до ключовия югоизточен град Мелитопол, пише в. "Вашингтон пост", като се позовава на запознати с класифицираната прогноза - констатация, която, ако се окаже вярна, ще означава, че Киев няма да изпълни основната си цел - да прекъсне сухопътния мост на Русия към Крим"

Брях да им се и.....орките )) Започнаха да вярват на загниващия Запад ''' Украинские воины продолжают контрнаступать на юге, отметили в британской разведке''' Ами, така да бъде Дебили с дебилите ви ))

Сиреч американсерското ЦРУ и "Вашингтон Пост" лъжат, троле? Ама ако не им вярваш на тях, виж къде е фронтът в Крайна и какво говореше по въпроса за перемогата собственият им военен министър, га-га-га!

страхлив бункерен плъх. То и при ковида стоише на 10 м. от събеседник. А иначе за медиите за прави на мъж. Военнопрестъпник. Трепането ти е малко.

Нещо думна току що, без нито една сирена да писне. Пиримога явно.

ти гледай да не ти удари панелката с Обеля нещо.

Черната дупка на Европа Усрайна поглъща стотици милиарди и стотици хиляди живота. Нашмърканият и пиян клоун се прави, че ей сега ще превземе Москва, а ония всеги ден избиват поне 1000 бандеряшки малоумника, пратени с единствената цел да осигурят пресен леш за екарисажите и мобилните крематориуми.