Путин подписа закон за временно спиране на участието на Русия в договора "Нов СТАРТ"

Засега Русия иска да продължи да се придържа към договорените максимални ограничения за ядрените оръжия

Обратно в новината

Коментари - Путин подписа закон за временно спиране на участието на Русия в договора "Нов СТАРТ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да поясня, че всъщност прекратяването на договорите започна от САЩ и те са инициаторите за това сега да бъдат прекратени всички договори за ядрените оръжия. Казаха, че искали да включат и Китай..., ако искаха това да го бяха предложили като хората, а те направо скъсаха договорите и сега ми говорят, че Русия е прекратила? Що за малоумни приказки, явно разчитат, че хората са ваксинирани и облъчени и ще повярват на всяка една глупост, която им кажат, но уви руснаците им теглиха майните как се прави с противник и враг, а не с приятел и партньор. Ето затова САЩ трябва да бъдат наридани, защото искат да се подиграват с целия останал свят.

Не иска инспектори да видят. Цветущото състояние на ядрените му ракети.

Ами ще се придържат и още как. По простата причина че Путин няма пари в момента за огромни инвестиции в ядрени оръжия. Те молят Сев. Корея за амуниции, за какво останало да говорим. САЩ въобще не се развълнуваха от новината..разбираемо. И те нямат желание да харчат за ядрени оръжия. Win-win в случая и за двете страни.

Зомбитата само се ваксинирате, но не четете. Пробвай пак да прочетеш какво пише и какво е подписал шефът на бензиностанцията с ракети

Путин е ваксиниран възрожденецо. Както и твоите колеги от възраждане.

Изказване на руския посланик в САЩ. Ясно и точно разказва какво наистина се случва. В статията: США годами нарушали положения ДСНВ, — посол РФ Никак не е странно, защо изказване на посланик, а той просто така няма да говори, го няма в тази статия. Това гледната точка на другата страна. А между другото, защо в този договор не са отчетени ядрените сили на Великобритания и Франция. Малко са пропуснати? Руските ядрени сили държат паритета. Натиска е да ги намалят. А при конвенционалните сили Запада има по-голямо количество и мже да си позволи да нападне. За това и искат толкова много да намалят руските ядрени сили. Друг свеж пример са химическите оръжия. Русия изпълни своите задължения по договора с американците и ги унищожи. А САЩ вече десетилетия, се правят на приятно разсеяни. Но за това пък с претенции.

lu4ka

На Русия вече не ѝ трябва такова оръжие. Само си припомни, че преди няколко години, военното министерство беше преименувано на "... и космическите технологии" . Краварите вече толкова са изостанали, че чак ми става жал за тях... не че го заслужават.

Да бе , знаем за "могъщите" руzки оръжия . Вече 1 година се нагледахме …. За това ходят се молят като просяци на Китай за оръжие и Иран за какво ли не Чибурашките за обрано лозе

монголоидния педал грамотен ли е

lu4ka

Не знам, но поне не се н@сира.

За него се надявам силно това със здравословните проблеми да е факе нюс. Политиката му е без грешка - перфектна. Едно доро здраве му трябва; и стъпка по стъпка.

Дъртия джендър с ботокса се репчи на света, само ядрените бомби му останаха от времето на СССР.

"Света" е само 15% от Света, това са враговете на Русия. Останалите 85% са приятели/ неутрални.

Приятели, Индия и Китай. ХАХАХА

Точно така, Индия и Китай, в 3 милиарден БРИКС с Русия.

Може и така да се каже за бъдещото население на сибир.

А ве, защо напоследък няма новини за военните действия в Украйна? Защото руснаците вече са в Бахмут и ВСУ дават по 500 жертви на ден, затова Ли?

Нормата е 1000 укросвине на ден!

баце 1000 мл сперма в задника ти е нормата но путката поема повече ежедневно

Отсреща на шахматната дъска се окъкаха и замириса.

Никой само не казва, че този договор изисква проверки от двете страни, а Русия няколко години не е допускана да направи проверка! Още повече, като ще се сравняват Русия и НАТО,нека там да влязат Франция и Великобритания. А за да е по справедливо, трябва да влязат още Китай, Севена Корея, Индия, Пакистан, Израел, че дори и Иран, които скоро ще са ядрена сила.

А, вчера Путин подписа указ за приемане на служба на чужди граждани в руската армия за срок от 1 година. Да припомя, че в началото на месеца КСИР на Иран предложи да окаже съдействие на Москва със жива сила ... Също вчера КНР започна разконсервирането на военна техника и въоръжение. Предполагам се досещате защо я разконсервира и къде ще я изпращат китайците? :))

Дано тия консервираните оръжия да са по-стока от сегашните Китайски ментета. Предполагам и Китай ще си изтупа старите черги, белким някой се стресне.

Китайците правят всичко, даже и най качествените стоки. Но ти си беден и затова купуваш най евтиното. Хората са помислили и за такива като тебе, дето цепят стотинката.

Мачкай Бойко Камуняците! нека квичат!

Жълтопаветна укросвиня квичи за Боко! Бати ташака :)

КАКЪВ БОКО КАКВИ ИНДИАНЦИ КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ ИДИОТ ? ТЕМАТА Е ДРУГА .