Путин излезе от самоизолация и отиде на риболов в Сибир (снимки)

Кремъл разпространи 20 снимки на руския президент, на които е застанал до река и лови риба или пресича буйни ливади и разговаря със Сергей Шойгу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Самоизолацията води до самозадоволяване. Добре че я е прекратил, че да не го мисля

Тоя с Haix ли е?

умен е Путин. Знае че в тази пустош няма да срещне руснаци ваксинирани със Спутник та да се зарази..ха.ха

Абе прибра ли се Путин от този риболов, че навън се стъмни вече

Ужас Хората страдат и мрат като мухи а той си прави кефа. Какво щастие, че вече не зависим от тях, а сме част от елита на свта.

Горкият свят, щом ние сме му елита

Врече е и Мунчо да почва с PR акциите. Той обаче ще лови цаца от кея на Бургас. А Деса ще му закача червейчето на куката.

а боцко реве на куче

Русосифилистиците в България са 7-8 %. От населението, а руската пропаганда десетки години манипулиране с помоща на български изменници ,че русофилите са много Е това рухна ,тук е НАТО И ЕС и предателите да заминават за Русия и да си прославят милиционера-рибар....

И какво хубаво видяхме от Хамерика?

А от СССР какво хубаво видяхме.

кои гониш бе, капут скъсан! Като е НАТО и ЕС, много ли прокопсахме? Ще видиш едно НАТО, дано не се случва войната!

Излязъл от изолация и отишъл в Сибир.То там е по голяма изолация

Са консумирали срещата? Шойгу изглежда отслабнал, явно доста се е потрудил върху Владимир Владимирович.

Духайте на Путин и гултайте

Само примати обичащи да убиват животинки за кеф харесват този човек,защото и той обича да убива за кеф като тях самите

Леле мале ...А какво ще вечеря диктаторът -мъник ПУТИН довечера ???? Русосифилистиците се радват на човека ,който съсипа Русия ...

И какво, пак на лов за акули и тигри.

Като всеки диктатор, с напредване на възрастта и Путин го обземат различни мании и фобии. Страх от предатели и врагове, страх от смъртта. В Сибир Путин и Шойгу, който е тувинец, се занимават с черен шаманизъм и извършват черни ритуали за дълъг живот и закрила. Това е една от причините друг сибирски шаман, обявил се за бял шаман, да обяви личния си поход от Сибир до Москва, с цел да неутрализира влиянието на Злото в Москва. Естествено първо вкараха шамана Габишев в затвар, а впоследствие в психиатрия, където го тъпчат с невролептици. Ако наистина Габишев е един лудичък човечец, който проповядва някакви измислици, надали щяха да впрегнат държавната пропаганда и репресивна машина за смазването му. В този смисъл не е странно, че след смъртта при странен инцидент на министъра на извънредните ситуации Зиничев, Путин и Шойгу са пак в Сибир "на риболов" официално.

путю само с шойгу-то ходи - да не е обърнал нареза

Путин предпочита космати мъже лично,,,Чувства се по сигурен

На Путин му дреме на шалтера, нали си назначи президент в България.

президент от ден до пладне. един шут в гъза му и айде и той в сибир при шойгу и путкин

То да е само президента иди дойди

е по по готин от любовница явно Щом вместо с жена ,като всички нормални мъже Путин се уединява с него по ваканциите

Путин си е пич, та дрънка!

Пичкин..

В началото, когато Путин не беше известен на широката публика, имаше доста подмятания за фамилията му и се правиха доста аналогии със звученето и значението й на български език. На руски тя има съвсем друго значение и идва от путь /на български път/. Е, мисля обаче, че за 21г. с действията си Путин твърдо опроверга всички подмятания по негов адрес на българските си недоброжелатели... :)))

Като гледам как се надървяте около него май нищо не е упровергал :) :) :). Ти мисли че няма да е вечен бъди като руснак започва да духаш на следващия Путин като пукне ще е същия като тия преди него сега велик и Горбачов беше велик и Елцин беше велик и тия преди тях виж ги сега

Разликата между Горбачов и Елцин от една страна и Путин от друга е от земята до небето.... Несравними величини са!

стоя надмина Сталин във култа Само дето е й богат като цар

Този човек, колкото и да е мразен от много, в момента прави така, че до няколко месеца цяла Европа да го моли да пусне газ по северен поток!

Ако не пусне няма да получи Деньги, тъпчо.

скоро ще се предава и от кенефа му..Тук вече го признават всички, че е велик Ла...нaр

забелязал съм, че когато ходи на почивка винаги си взима военния министър под крилото... ей така за всеки случай, за да е сигурен че няма да му спретнат някой пуч... умен ход, не може да се отрече!

му подават рибата на Владимир рибаря..

За сметка на това, на островният бсрдак поскъпна тока и газта 4 пъти, по бинзинджийниците опашки и купони за гориво, а в магазините отново празни рафтове. Няма шофьори, куриери и събирачи по полето. Аланглетатадокарайа комунизма след брекзид и сега усърдно копаят към дъното.

Събуди ли се всъщност?

Пожелавам му следващия риболов да е в Аляска без да пресича държавна граница.

Аляска, Гуантанамо, в който и да е затвор.

Бате Путин е герой, с гъз пирони вади той!

Да пукнеш дано, Влади!

Нали знаеш че такива пожелания обикновенно застигат подателя.

И ся ко? Сички руснаци ще измреме ли?

Наслука, Влади!

А представяте ли си Байдън как лови риба и прави преходи в сибир, Аз не мога. Но браво на набора, Путин , само така, да злобеят тези на които не даваш мира нито ден, нито нощ. Защото и султана на Бруней живее царски, както и много други , но за тях нито дума, защото са никои, а Путин е фактор с който трябва да се съобразяват, дори когато е в тайгата на отдих.

А наш ББ само с Крузера джитка

На умряло куче нож да вадиш. Жалък си! Или може би те е страх, че ще се върне и ще ти потърси сметка (каквато вярвам заслужаваш)?

Я марш бе гейбераст слабоумен.

За миг се бях притеснил ,че днес не сте писали за великия, световен вожд богатир. На писателчето му пожелавам да ходи лично и до вземе интервю от Сибир. Дасвидание.

Ей това се казва гросмайстор. Да излезеш от изолация... в Сибир!

jingiby

Дядя Путя, пожелавам ти да си (псевдо) президент на (псевдо) СССР, барем още 20 години. Дано най-накрая на мужиците им писне и те окачат да висиш на някой кран срещу мавзолея.... ПП. Тогова надявам се да е вече разрушен, а не ти да се намърдаш вътре, както си мечтаеш...

псевдо ама на краварите им се сви лайното

Ти май разглеждаш лайното на краварите. Вкусно ли ти е?

Много вече в Украйна, Грузия, Литва, Латвия, Естония, Полша има повече американци и оръжия повече от колкото в охайо :) все от дръпване на лайното хахаха те за тва Русия я приемат за силна регионална сила иначе гласят съюзи и стратегии за Китай

Как ли позна целия свят че ще отиде в Сибир, познайте от три пъти.