Нов арест за певица от ”Пуси райът”

Изпълнителка от пънк групата "Пуси райът" беше задържана от полицията в Москва днес, докато руският президент Владимир Путин възхваляваше демокрацията в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Нов арест за певица от ”Пуси райът” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Армата" за тези гадини?

путлягата съзря опасност в едно момиченце... браво!

Образи! Подкрепете момичето! Профеията й следва да се уважава! Я наш Плевнелиев - само преди дни се снима прегърнат с проститутка! Следвайте президента си господа! Ако не вярвате, потърсете в търсачките статията Президент, правителство и медии се забъркаха в грандиозен скандал

Сорос добре плаща на тези проститутки да се правят на политическа опозиция , вижте колко бройки са против властта в Русия и си извадете изводи ! В България недоволните от властта са стотици хиляди но ЕС и САЩ си мълчат !

спуснаха нова опорна точка - този Сорос съвсем се изхаби! Пък и ще засегнете Виктор Орбан...

Две жени опозицията в Русия. В Америка пък няма и толкова. Там обаче има негри за отстрелване.

Тая тъй като никой не и обръща внимание и решила да се покаже.

И как можахте от дира това парче даго наречете певица.

Относно свободата на словото и демокрацията, се сетих за един виц от Тошово време: Българин и американец спорили чия страна е по-демократична: Американецът: Аз мога да извикам пред Белия Дом "долу Рейгън" и нищо няма да ми направят. Нашия: Ами че и аз мога да се изокм на жълтите павета "долу Рейгън", и на мен нищо няма да ми направят.

Е, то има и продължение от наши дни: Американецът - Аз пък мога да се изпикая на оградата на Белия дом, ти можеш ли да пикаеш пред прозорците на вашия президент? Нашенецът - На кой, на Плевнелиев ли? Мога, разбира се. Няма да го вадя от панталона, но ще пикая пред прозорците на Плевнелиев!

пак от тошово време!

Как пък да не си кръстиш групата: "бунта на пи4ките"? Тия пачи ако не са американските и английските медии да им обръщат внимание, никой не би писал и 2 реда за тях. А нашите са като рупор на демокрацията :)

някоj беше писал, че името им е избрано защото се произнася "посъiрают" и няма нужда от превод. наклонен съм да му вярвам.

Русия е най демократичната страна, започвайки от затворите и.

затвор! И Путин уверено я води към възвръщане на този статут...

Ама разбира се - Русия е най-затворническата страна на света! След САЩ, де, които държат първенството на затворниците по брой и по процент от населението. По официални информации на ФБР - 1 на всеки 3 американци има криминално досие, постоянно само във федералните затвори се намират около 2.4 милиона американци (с присъди над 1 година), като тук не се отчитат други над 12 милиона, които минават през затворите всяка година с присъди под 1 година... Не ми е ясно - САЩ нация от престъпници ли са (щом над 30% са с криминални досиета) или законите им са кофти и САЩ е затворническа държава.

Тези когато и да ги пребиеш от бой, все си закъснял!

Истински "демократ"е Пусито :))) Който не е съгласен с него или протестира срещу него - в затвора! Предполагам Пуси Райът на него са се кръстили, да го подиграват, това комплексирано аутистче

Не са се кръстили на него а на тебе. Даже първоначално са им викали путю райът

Пуснах ютуб да търси песен на пуситата. Не открих нито една. Защо ги наричат певици?

Русия е най -демократичният Световен зандан!Браво, хвала вам!

много миришат пуситата

Знаете ли кк се превежда "Пуси райът" на български?

Виж тия дето им "спонсорират" изявите няма как да не знаят обаче, но явно са примирили, целта оправдавала средствата за тях.

Попитах, защото по-долу го бях написал на български: "Бунтуващи се вагини", а той ме изтри, че не било културно...

Знам, ама ако го напиша, ще излезне "Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име".

със журланилистическите достоънства на автора - Илиян Могиларски, но критерий за такива би трябвало е да е истината. Първо въпросните певици не бяха осъдени за протест срещу Путин, а за оскверняване на религиозен храм. Това пъвро. Второ би ли разяснил някой как така Путин подтиква хем към агресивен национализъм, хем към "отбранителен"? И ако е отбранителен от кого трябва да се отбраняват руснаците, а и защо се сърдят някои, че се отбраняват? Не е честно, демократично и цивилизовано ли да се отбраняваш като те нападнат?

Много пуси, много Рай...

ви е грижа за правото на протест, недейте подскача отнсно Русия, понеже на тия нищо не им се е случило, щом си постват във фейсбука. Най-много да ги глобят за неправомерна и нерезаршена публична проява както е във всяка цивилизована страна. Но има стани, в които при протест и дори при опит да получите разрешение за такъв може никой повече да не чуе за вас. Например Саудитска Арабия. Та помолете "патньорите"ни от САЩ като най-близък съюзник и крепител на режима там да поискат демокрация за нещастния саудитски народ. Или не става а? Що не става обаче?

Ти чак в Саудитска Арабия ги прати, тези лигльовци в съседна Турция какво щеше да им се случи... там убиха стотици, затвориха хиляди за 1 година.

клипове от Сочи как едни юначни казаци ги пердашеха. Защото е много героично да се бият момичета. Поне за да се защити любимия Путин!..

руска тюрма, от която може да се поства във фейсбука а? Това дали може от американски затвор? Американския затвор - най-цивилизования и демократичена затвор в света, ура!

Абе я пикай на пода там.

всеки може да опикае пода, ако си мъж осери тавана

тия нали се бяха кръвно обидили на целокупния руски народ и уж бяха напуснали завинаги Русия-та? Какво сега свършиха доларчетата и са се върнали да заработват ли? Не са ли доходни интервютата и сказките на тема лошата Русия и Путин в САЩ и Канада?

Какъв ден само! Русофилиите се побъркали , защото се намерила една да покаже, че цялата нация е един затвор за свободните духом. Бълват кафява биологична маса, което е странно, но изглежда им е много вкусна, защото все им е в устата.

при тях ден година храни! :Д

американофилчета-соросоидчета-тъпунгерчета иамт ли представа за "демокрацията" в любимите им сащ? Ни най малко.

И с какво липсата на демокрация в САЩ подпомага развитието на демокрацията в Рассия? Или като в САЩ нама демокрация това напълно оправдава политическите убийства, арести и пропаганда в Рассия?

квалификациите, че Росия е недемократична не могат да идват от нецивилизована страна с терористична външна политика и диктаторски порядки. Това е все едно дявола да сочи с пръст някого и да ни обеснява колко е лош той.

тази "певица" гнусна. Да я пратят в сибир, пожизнено. Либерастка гнида.

Щото не те кефи ли?

дис из а вери гуд нюз:)

zeddd

хахахах възхвалявал бил демокрацията, докато политическите противници са или в затвора, или избягали в чужбина :)

Или убити.....

Надежда Толоконникова е единственото "Пуси", което да става за нещо по така. Другите лелки са гола водица, изобщо няма смисъл да се събличат за някакви пиар мероприятия...

През 2004 г. българските власти задържаха и осъдиха ефективно македонският студент в Стара Загора Ташко Ташев за... email до Ротшилд, че ще дойде и неговото време. Тогава България не беше член на ЕС. По силата на кое законодателство "демократична и свободна България" осъди македонският младеж?

Путин възхвалява ДЕМОКРАЦИЯТА. Заминаха опорните точки на Путлерситите вече. Путаракис яко ги изненада... в гръб :)))

Русия и демокрация! Тази комбинация е невъзможна! Жужето пак се проявява като тиран...

Интересно, ако някой оскверни Американското знаме на площад недалеч от Белия Дом, какво ли го чака?

Потърсих синоними на думата оскверняване. Уикипедия дадде следните резултати: замърсяване, заразяване, загрозяване, разлагане. Сега ще ми обясниш ли с какво шиенето на руското знаме, облечен в затворническа униформа го "осквернява"?

Пред Белия дом е имало много и всякакви протести, но арести и присъди за подобни действия изобщо не имало. При това не виждам с какво руското знаме е осквернено? Прилича ми на времето у нас когато Теменужка Теофилова с възмущение говореше по телевизията, че няколко деца са се качили на трибуната на мавзолея (на Гошо Тарабата) и са махали с ръце имитирайки Бай Тошо и другите "официални лица". С което били осквернили (?) мавзолея!?! Увредени от соцпараноята и спецслужбите мозъци!...

Арести няма разстрели дааааааа. Арестите са за тези които протестират на Wall Street там и бой има.

ли как пребиха и затвориха тия дето преди две години се опитаха да протестират на Уолтстрийт? А те нито камъни са хвърляли, нито са палили коли и сгради.

в пуританска америка тя само за името на групата ще лежи.

Някой знае ли Пуситата чии проект са? Кой им плаща за простотиите?

Който и да им плаща, не е редно да бъдат вкарвани в затвора по политически причини. Тук става въпрос, за нещо несравнимо по-важно от това, какво се опитват да демонстрират. Тук става въпрос за ПРАВОТО И СВОБОДАТА ДА ПРОТЕСТИРАШ.

На онези, които ми слагат минусчета, искам да задам следните въпроси: 1. Някога излизали ли сте на протест? 2. Как бихте се почувствали, ако в резултат на това ви вкарат в затвора? 3. Искате ли да бъдат забранени протестите в България?

Мдаааа... Минусчета има, отговор на въпросите ми - не. Предполагам, защото второто изисква мислене. Не усещате ли, че така само показвате колко сте безпомощни? Ами слагайте ми ми минусчетата. Гордея се с тях.

няма спусната друга опорна точка - най-вероятно дядо Шорош...

Всички проблеми ли бяха решени в България - престъпност, безработица, образование, здравоопазване, та опряхме до някакви си певици, известни със скандалното си поведение, а не с творчеството си, за да ги обяваваме като голяма новина?

Отдавна не бяхме чували нищо за тия. Все пак са в "ентъртеймънт" бизнеса.

Това момиче се бие за неправилната кауза или поне по неправилния начин. Против Путин си, ок това мога да го разбера, имаш правото да си изказваш мнението. Но да поругаеш православен храм като преди това си се снимала гола, бременна и в секс*ален акт по време протестна акция, е тва не мога да го разбера... сериозно ви казвам, не мога!

Наскоро чух Никита Михалков да цитира една фраза, но не разбрах от кого е: Публичният протест може да легитимира всеки идиот

Само ако има последователи.

Най накрая ще обяви че е лесбийка и ще избяга в Америка.Както всички останали.А може просто да обича да стои по затворите.Има доста затворници и персонал за олабване.

Що не си гледа пилона!

``Путин заяви на церемония в Кремъл по случай празника, че Русия е постигнала успешен пробив към демокрация и пазарна икономика```- това и аз се опитах да го кажа няколко пъти без да се разсмея, но не успях. Тоя Путин верно трябва да има невероятен сaмoконтрол.

Ами тия с бунтовните пусита са си само за панделата. Пусито требва да е кротко и добре измито. Иначе следва отклонение към задния двор.

и аз съм пуси и съм в рая тракам си клавиатурата искам също най накрая да съм във прокоратурата

кат тебе идиоти се намират само край Асенчо Генов дето за жълти стотинки пишат простотии за жълти стотинки

И красива, и граждански отговорна! Евала, пожелавам си такава мацка =)

Не ти трябва. Тази със сигурност я клатят поне 10 души - само ти ще си влюбеният от тях. А и накрая в инфекциозното не е оферта.

Твоята любовна история не ни вълнува, слънце. Остави човека на мира.

Искрено ти я пожелавам тая "мацка", и по-големи пилета от на тая да си тика във вагината, и на по-големи публични групови чукания да се снима.

Вземи Иветката Добромирова или президентшата, или Прокопиевица... Такива с лопата да ги ринеш

БИВШИЯТ СОЦ. ЛАГЕР Е ПЪЛЕН С ТАКИВА ПРОСТАКЕСИ - ПРОСТАКЕСИ ОТ С О Й!!!

което си казал е ЛАГЕР!

Ами като им е толкоз акъла да се натискат в путиновата кочина така ще....де имаше читав руснак отдавна е в САЩ или Европа вече

Ако са я арестували заради калпавото и пеене,ареста е напълно оправдан. Из наш'та Родина има доста дето плачат за арест,заради същото.....