Пуснатият от съда таксиметров шофьор, блъснал и потрошил пловдивчанка, е избягал в Сърбия

Прокуратурата искаше най-тежката мярка - постоянен арест, тъй като мъжът има условна присъда за кражба от миналата година, но съдията го освободи срещу 1000 лева гаранция

Обратно в новината

Коментари - Пуснатият от съда таксиметров шофьор, блъснал и потрошил пловдивчанка, е избягал в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията в затвора на негово място.

счупен таз на 60 години... за съжаление жената може да не проходи вече. наглия бакшиш не е трябвало да го пускат въобще

Мила родна картинка...

Така като чета най-вероятно съдията който го е пуснал под гаранция го е закарал до границата и му е помогнал да мине в Сърбия. Просто няма логика осъден с условна присъда да се освобождава под гаранция. П.С. Нотариуса преди или след 18 февруари го уволниха?

Пал ли мангаУ?

Този за съжаление е БИЛ в Сърбия - първоначално, сега кой знае в коя страна и в кои земни полукълбета се е сврял.... Ще си живее там като килъра от Индиго, като Брендо в Украйна и т.н.

Това, че не са го оставили в ареста не е толкова проблем, ако не са му наложили мярка е проблем. Това, че той е олигофрен - отделен въпрос. Да те пуснат за международно издирване заради присъда която най-вероятно е щяла да бъде условна, ако въобще се стигне до присъда не си струва много много, както и да си зарежеш живота и да почваш от нулата някъде. Едва ли човек работил като бакшиш има възможност да заживее спокойно в Барбадос и да си пие розе на плажа по цял ден.

Колко ли хиляди причини е имал съдията, за да отсъди по този "справедлив" начин?!?

Той вече има условна за кражба - щял е да влезе на топло - за това е избягал

Мноо си п р о ззз

До изживяване е България орки

Важното е, че онзи ден имаше Като две капки вода, довечера ще има Ергенът, в другиден ще има Един за друг, също Денсинг старс, Сделка или не, Семейни войни, Хелс китчън и прочее умопомрачителни идиотщини... Какво ни занимавате тук с разни съдебни идиотии? То ние си знаем- всички власти у нас, включително съдебната, е пародия, водевил, ЦИРК. Товова нито е новина, нито е нещо случващо се за първи/десети/хиляден път , нито някога ще спре да се случва.... Скучна тема!

А по-късно днес разбра ли се, че правосъдието си тече и без присъствието на избягалия? Или правосъдие няма в страната?

П.П. Ето защо вече не чествам нито 3-ти март, нито някой от другите Национални/държавни празници... Първо- защото Държава Няма Второ- защото не искам да коленича пред паметниците заедно с идиотите от парламента, президенстото, МВР, прокуратура, съд и да споделям с тях каквото и да е свято за мен! Нито да им слушам фалшивия патос!

Сега съдията, който го е пуснал да влезе в затвора за неизпълнение на работата си!

Съдияте е получил допълнително пари към гаранцията, то затова престъпниците ни бягат по чужбина заради продажници. за това и не ги съдят защото земат пари за да те пуснат и изкарат невинен

сега съдията да му излежи присъдата

Как така е избягал в Сърбия ! Избягал се казва когато е минал през зелена граница - безнаказно ! Ако е напуснал България с редовни лични документи не избягал ! Просто е пресекъл границата без да е имало забрана за това !

PEYTSCH

В този случай се взема съдията който е пуснал престъпника срещу 1000 лева да лежи в ареста докато тариката се върне от Сърбия.

Коя чужбина е? Чужбина се казва, ако е избягал в Португалия, Испания. Сръбската чужбина си е като у дома.

И по десет тояги всеки ден на съдията до като се върне виновника,да види как ще гледа следващото дело?