Пуснатият от съда таксиметров шофьор, блъснал и потрошил пловдивчанка, е избягал в Сърбия

Прокуратурата искаше най-тежката мярка - постоянен арест, тъй като мъжът има условна присъда за кражба от миналата година, но съдията го освободи срещу 1000 лева гаранция

Обратно в новината

Коментари - Пуснатият от съда таксиметров шофьор, блъснал и потрошил пловдивчанка, е избягал в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

В този случай се взема съдията който е пуснал престъпника срещу 1000 лева да лежи в ареста докато тариката се върне от Сърбия.

И по десет тояги всеки ден на съдията до като се върне виновника,да види как ще гледа следващото дело?

Как така е избягал в Сърбия ! Избягал се казва когато е минал през зелена граница - безнаказно ! Ако е напуснал България с редовни лични документи не избягал ! Просто е пресекъл границата без да е имало забрана за това !

сега съдията да му излежи присъдата

Сега съдията, който го е пуснал да влезе в затвора за неизпълнение на работата си!

Съдияте е получил допълнително пари към гаранцията, то затова престъпниците ни бягат по чужбина заради продажници. за това и не ги съдят защото земат пари за да те пуснат и изкарат невинен

Коя чужбина е? Чужбина се казва, ако е избягал в Португалия, Испания. Сръбската чужбина си е като у дома.

П.П. Ето защо вече не чествам нито 3-ти март, нито някой от другите Национални/държавни празници... Първо- защото Държава Няма Второ- защото не искам да коленича пред паметниците заедно с идиотите от парламента, президенстото, МВР, прокуратура, съд и да споделям с тях каквото и да е свято за мен! Нито да им слушам фалшивия патос!

А по-късно днес разбра ли се, че правосъдието си тече и без присъствието на избягалия? Или правосъдие няма в страната?

Важното е, че онзи ден имаше Като две капки вода, довечера ще има Ергенът, в другиден ще има Един за друг, също Денсинг старс, Сделка или не, Семейни войни, Хелс китчън и прочее умопомрачителни идиотщини... Какво ни занимавате тук с разни съдебни идиотии? То ние си знаем- всички власти у нас, включително съдебната, е пародия, водевил, ЦИРК. Товова нито е новина, нито е нещо случващо се за първи/десети/хиляден път , нито някога ще спре да се случва.... Скучна тема!

До изживяване е България орки

Колко ли хиляди причини е имал съдията, за да отсъди по този "справедлив" начин?!?

Това, че не са го оставили в ареста не е толкова проблем, ако не са му наложили мярка е проблем. Това, че той е олигофрен - отделен въпрос. Да те пуснат за международно издирване заради присъда която най-вероятно е щяла да бъде условна, ако въобще се стигне до присъда не си струва много много, както и да си зарежеш живота и да почваш от нулата някъде. Едва ли човек работил като бакшиш има възможност да заживее спокойно в Барбадос и да си пие розе на плажа по цял ден.

Той вече има условна за кражба - щял е да влезе на топло - за това е избягал

Мноо си п р о ззз

Този за съжаление е БИЛ в Сърбия - първоначално, сега кой знае в коя страна и в кои земни полукълбета се е сврял.... Ще си живее там като килъра от Индиго, като Брендо в Украйна и т.н.

Пал ли мангаУ?

Така като чета най-вероятно съдията който го е пуснал под гаранция го е закарал до границата и му е помогнал да мине в Сърбия. Просто няма логика осъден с условна присъда да се освобождава под гаранция. П.С. Нотариуса преди или след 18 февруари го уволниха?

Мила родна картинка...

счупен таз на 60 години... за съжаление жената може да не проходи вече. наглия бакшиш не е трябвало да го пускат въобще

Съдията в затвора на негово място.