Пускат предсрочно от затвора Вальо Бореца от "Килърите"

Поведението му било безупречно, бил на лек лежим, което му давало право да излиза всеки месец под домашен отпуск и до този момент нямал никакви отклонения

Обратно в новината

Коментари - Пускат предсрочно от затвора Вальо Бореца от "Килърите" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално, такива хора са нужни на Рашков и Радев, пускат ги. Както и Очите.

Като дойде БСП-то на власт , цените скачат , почват убийста и грабежи , пускат предсрочно хора от затвора които не трябва да бъдат пускани !

И к`во викат психолога и отговорнка на затвора?!! Бил се превъзпитал и станал ангелче небесно! Я стига ! Може да сме българи, ама не сме идиоти! Никой с подобно занимание преди да влезе в затвора не се превъзпитава! Стига с тия филмови сюжети! Пускат го щото са му намерили работа за вършене! Грозно ,нагло и безпардонно!

Чета статията и ми се набиват 2 определения - "килъри" и "бореца". Бил божата каравичка излежал 2/3 от присъдата си и в тюрмата станал последовател на Йехова, както и духовен гуру на събратята си, сигурно. И сега ще го освобождават, за да може да просвещава и мат'ряла, който е извън тюрмата. Къде с кютек, къде с куршумче. Но, важното е, че е примерно момчето. Хахахахаха. В една НОРМАЛНА, дебело подчертавам НОРМАЛНА държава, тоя изрод щеше да е с МИНИМУМ доживотна без право на замяна при строг режим, но все пак говорим за НОРМАЛНА държава, а не за Булгаристан....

Мутри вън! Викаше един корумпиран резидент с вдигнат юмрук.

и престъпниците ги напускаха от затворите ,следва хиперинфлация!

Такива хора са нужни на България!

Данл, ама надали! Нека помислим рационално. За обществото би бил полезен един наистина превъзпитан "борец". Амааа ... това, че в акадвмията е прикрил близки дружки и е бил хрисим хич не значи, ше на свобода ще е така. Дружки от ПОЛИЦИЯТА и със стабилен чадър. Те го чакат. Той е човека за мръсното, за да не си цапат те ръцете. Въпрос на време е, отново да е в пандиза, но поръчителите ще са сухи!

Присъдата му не е издадена за доброто му поведение в затвора. А за нещата, които е вършил преди затвора. Не можеш със задна дата да ревизираш поведението му. В затвора може да е добро. На почти всеки пандизчия е добро поведението в затвора, малко са изключенията с лошо поведение. Но какви ги е вършил преди това? Нали точно затова е бил осъден? Заради предишното си поведение, а не заради сегашното. АКО ИСКАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ОСЪЖДАТ КРИМИНАЛИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ ПУСКАТ "В ОТПУСК" (ЩОТО МНОГО СА СЕ ПРЕУМОРИЛИ ЛЕЖЕЙКИ ОТ ЕДНАТА КЪЛКА НА ДРУГАТА) ИЛИ ПРЕДСРОЧНО, НАПРАВО ДА ГИ ОСВОБОЖДАВАТ ОЩЕ НА ДЕЛОТО И ДА СИ ВЪРВЯТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО. Нали са се разкаяли в съда за извършеното? Това е напълно достатъчно. И държавата ще спести пари за затворите, които направо ще бъдат закрити и повече няма да има затвори в България. Да живее свободата!

нали не го чакате у някой завод да иде,че да сепрехранва.

По големи глупости трудно можете да прочетете. Променил си коренно мисленето. Луд народ!

Припомням за какво е окончателно осъден на 17г затвор:физически извършител на 2 поръчкови убийства. И ще го пуснат след 14г затвор?! При тежки престъпления трябва да се с умира всяко убийство по 20 години. Ми хайде след 30год може да излезе. Предсрочно.

работи в библиотеката и пее в църковния хор. Утре ще го канонизират.

Борисов и Цветанов ги ловяха, но Радевата власт ги пуска.

Нали Асансьора, ги вкара. Кой ги изкарва?

Кирлива държава сме. Това е. И никога нищо няма да се промени.

ВАЖНОТО е да ходи да РАБОТИ... След като излезе от затвора, такъв, трябва да го викат да работи на полето.. Тия в затвора се научават САМО да лежат и затуй често, като излязат от затвора вършат престъпления и НЕ работят..

Тъкмо се чудех, Асансьора, кога ше почнебш да ги пуска?! Време беше!

Тоя педал се е покрил н3щи. Пак получава факсове от фащ!

Ще мре и той с някой джип някъде по деретата боклуци мръсни

Това българската съдебна система е в така вас тежест за обществото. Ниски присъди ако има изобщо и предсрочно освобождаване. Срам нямате.

МУТРИ ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

Мутрите вън от затворите!

Мутрииии вън! И всички мутри,изнасилвачи,убийци и олигарси излязоха на свобода от затворите и арестите,почти няма някой не изпълнил заповедта на Радев!

100 / Изпълнение на предизборните обещания::Всички мутри вън...

Как допуснахте такъв добър християнин да попадне зад решетките.Направете му и по една свирка преди да го пуснете

Значи, някой трябва да бъде убит

Браво, го,яма държава , мръсните съдии са за отстрел. Тази паплачтрябва да се разследва и смачка

С новото правителство и нови групировки, всъщност старите ...

След като е убивал други бандити кво още да искаме от него да си оди

Хайде и Митьо Очите и братя Галеви върнете , че Рашков има нужда от помощници за изборите!

ма защо само него, пуснете ги всичките, ама те са такива добри и примерни момчета, вие просто си нямате представа. Е, туй че в миналото са отвлекли, утрепали и след това закОпали някой и друг човек - голяма работа, кой няма по някое дребно провинение в тоя живот? Ами тъй де....

Как да не гласуваш за Радев 2:)))

Ето го четвъртия човек в карето. Вече всичко си идва на мястото бореца, културиста, язовира и коколевия. Промяната е пълна, продължаваме промяната.

Промяната Продължава !

Министърът на вътрешните работи е ясен...

А Петьо Сумото кога?

И този ли политик ще става.

А ако е накиснат и е невинен какво правим,,Плащаме,,

Тамън е време да го от стрелят тез-онез.

Явен и безмилостен убиец, и излиза на свобода така рано? Наистина заслужаваме да ни наричат бананова република.В една нормална страна този поне 40 год още щеше да лежи.

Гледал съм няколко интервюта с него - доста интелигентен, бистър ум и добър изказ. Явно това му е помогнало да си облекчи положението, а не да се прави на велик и да трупа вътрешни наказания.

Валю е много интелигентен Ако беше с Сащ , щеше ракети да строй ... Но тук е престъпник.

Тая гнусна мутра ако беше в САЩ щеше да обслужва негрите до живот.

Излиза да снима поредната серия на килърите .... вече не помня кой сезон ще е .....

Пуснете килърите, пуснете наглите, браво на БКП кадрите - рублата и дамаджаната! Цените скочиха двойно, инфлацията яде доходите, мутрите се завръщат, магазините чакам да се опразнят и да стане долара 3000 лева... Малко ама от сърце от другарЕте - толкова!!!

имали работа за тях

На калпавия скапаняк БСПето му виновно.При бай Тошо килърът се наричаше убиец и не го превъзпитаваха,а го осъждаха на смърт.А при уж демокрацията цялата съдебна система първо развя синньо знаме с лъвче,за нула време се корумпира и стана зависима поради това,и сега ще духаш на тези бандюги,щото съдебната система от синя стана мораво синя,като физиономията на баш лидера ви Костов.

Това важеше само за простолюдието, а за убийците партизани и големци, всичко се замазваше. Долу фатмака комунист!

Браво Рашков, браво Радев!

От къде на къде червени, сини са боклуците. При червените този убиец щеше да е осъден на смърт.

Абе Радев да не го подкара като Първанов всеки ден по една амнистия на криминално проявен ! Вярно че болшевиките и криминалните винаги са ръка за ръка

Много голям праз!! Готвят ни задължителни здравни сертификати за ползаване и на обществени кенефи... Ще го допуснем ли? Така е за почнал и Хитлер!

Браво Ганьо пускай затворниците за да има мир

Нали това искахте МУТРИ ВЪН?

jingiby

Дрън-дрън, ярина...

Всички ще ги пуснем. Спокойно.