Пускат предсрочно от затвора Вальо Бореца от "Килърите"

Поведението му било безупречно, бил на лек лежим, което му давало право да излиза всеки месец под домашен отпуск и до този момент нямал никакви отклонения

Обратно в новината

Коментари - Пускат предсрочно от затвора Вальо Бореца от "Килърите" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ще ги пуснем. Спокойно.

jingiby

Дрън-дрън, ярина...

Нали това искахте МУТРИ ВЪН?

Браво Ганьо пускай затворниците за да има мир

Много голям праз!! Готвят ни задължителни здравни сертификати за ползаване и на обществени кенефи... Ще го допуснем ли? Така е за почнал и Хитлер!

Абе Радев да не го подкара като Първанов всеки ден по една амнистия на криминално проявен ! Вярно че болшевиките и криминалните винаги са ръка за ръка

Браво Рашков, браво Радев!

Пуснете килърите, пуснете наглите, браво на БКП кадрите - рублата и дамаджаната! Цените скочиха двойно, инфлацията яде доходите, мутрите се завръщат, магазините чакам да се опразнят и да стане долара 3000 лева... Малко ама от сърце от другарЕте - толкова!!!

имали работа за тях

Излиза да снима поредната серия на килърите .... вече не помня кой сезон ще е .....

Гледал съм няколко интервюта с него - доста интелигентен, бистър ум и добър изказ. Явно това му е помогнало да си облекчи положението, а не да се прави на велик и да трупа вътрешни наказания.

Валю е много интелигентен Ако беше с Сащ , щеше ракети да строй ... Но тук е престъпник.

Явен и безмилостен убиец, и излиза на свобода така рано? Наистина заслужаваме да ни наричат бананова република.В една нормална страна този поне 40 год още щеше да лежи.

На калпавия скапаняк БСПето му виновно.При бай Тошо килърът се наричаше убиец и не го превъзпитаваха,а го осъждаха на смърт.А при уж демокрацията цялата съдебна система първо развя синньо знаме с лъвче,за нула време се корумпира и стана зависима поради това,и сега ще духаш на тези бандюги,щото съдебната система от синя стана мораво синя,като физиономията на баш лидера ви Костов.

Тамън е време да го от стрелят тез-онез.

А ако е накиснат и е невинен какво правим,,Плащаме,,

И този ли политик ще става.

А Петьо Сумото кога?

Министърът на вътрешните работи е ясен...

Това важеше само за простолюдието, а за убийците партизани и големци, всичко се замазваше. Долу фатмака комунист!

Промяната Продължава !

Ето го четвъртия човек в карето. Вече всичко си идва на мястото бореца, културиста, язовира и коколевия. Промяната е пълна, продължаваме промяната.

Как да не гласуваш за Радев 2:)))

ма защо само него, пуснете ги всичките, ама те са такива добри и примерни момчета, вие просто си нямате представа. Е, туй че в миналото са отвлекли, утрепали и след това закОпали някой и друг човек - голяма работа, кой няма по някое дребно провинение в тоя живот? Ами тъй де....

От къде на къде червени, сини са боклуците. При червените този убиец щеше да е осъден на смърт.

Хайде и Митьо Очите и братя Галеви върнете , че Рашков има нужда от помощници за изборите!

След като е убивал други бандити кво още да искаме от него да си оди

С новото правителство и нови групировки, всъщност старите ...

Браво, го,яма държава , мръсните съдии са за отстрел. Тази паплачтрябва да се разследва и смачка

Значи, някой трябва да бъде убит

Как допуснахте такъв добър християнин да попадне зад решетките.Направете му и по една свирка преди да го пуснете

Тая гнусна мутра ако беше в САЩ щеше да обслужва негрите до живот.

100 / Изпълнение на предизборните обещания::Всички мутри вън...

Мутрииии вън! И всички мутри,изнасилвачи,убийци и олигарси излязоха на свобода от затворите и арестите,почти няма някой не изпълнил заповедта на Радев!

Мутрите вън от затворите!

МУТРИ ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

Това българската съдебна система е в така вас тежест за обществото. Ниски присъди ако има изобщо и предсрочно освобождаване. Срам нямате.

Ще мре и той с някой джип някъде по деретата боклуци мръсни

Тъкмо се чудех, Асансьора, кога ше почнебш да ги пуска?! Време беше!

Тоя педал се е покрил н3щи. Пак получава факсове от фащ!

ВАЖНОТО е да ходи да РАБОТИ... След като излезе от затвора, такъв, трябва да го викат да работи на полето.. Тия в затвора се научават САМО да лежат и затуй често, като излязат от затвора вършат престъпления и НЕ работят..

Кирлива държава сме. Това е. И никога нищо няма да се промени.

Нали Асансьора, ги вкара. Кой ги изкарва?

Борисов и Цветанов ги ловяха, но Радевата власт ги пуска.

работи в библиотеката и пее в църковния хор. Утре ще го канонизират.

По големи глупости трудно можете да прочетете. Променил си коренно мисленето. Луд народ!

нали не го чакате у някой завод да иде,че да сепрехранва.

Припомням за какво е окончателно осъден на 17г затвор:физически извършител на 2 поръчкови убийства. И ще го пуснат след 14г затвор?! При тежки престъпления трябва да се с умира всяко убийство по 20 години. Ми хайде след 30год може да излезе. Предсрочно.

Присъдата му не е издадена за доброто му поведение в затвора. А за нещата, които е вършил преди затвора. Не можеш със задна дата да ревизираш поведението му. В затвора може да е добро. На почти всеки пандизчия е добро поведението в затвора, малко са изключенията с лошо поведение. Но какви ги е вършил преди това? Нали точно затова е бил осъден? Заради предишното си поведение, а не заради сегашното. АКО ИСКАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ОСЪЖДАТ КРИМИНАЛИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ ПУСКАТ "В ОТПУСК" (ЩОТО МНОГО СА СЕ ПРЕУМОРИЛИ ЛЕЖЕЙКИ ОТ ЕДНАТА КЪЛКА НА ДРУГАТА) ИЛИ ПРЕДСРОЧНО, НАПРАВО ДА ГИ ОСВОБОЖДАВАТ ОЩЕ НА ДЕЛОТО И ДА СИ ВЪРВЯТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО. Нали са се разкаяли в съда за извършеното? Това е напълно достатъчно. И държавата ще спести пари за затворите, които направо ще бъдат закрити и повече няма да има затвори в България. Да живее свободата!

Данл, ама надали! Нека помислим рационално. За обществото би бил полезен един наистина превъзпитан "борец". Амааа ... това, че в акадвмията е прикрил близки дружки и е бил хрисим хич не значи, ше на свобода ще е така. Дружки от ПОЛИЦИЯТА и със стабилен чадър. Те го чакат. Той е човека за мръсното, за да не си цапат те ръцете. Въпрос на време е, отново да е в пандиза, но поръчителите ще са сухи!