17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на СО. Там има само мъдреци и то по обществения транспорт . Целта е след време автобусите да изпозват жиците на трамваите и по този начин нема да се ползват екологичните двигатели на автобусите. Обаче аз искам да попитам - къде ще карат БМВ-тата, Мерседеси-те и Ауди-тата , джиповете и други малоумни коли, като тяхното платно се заеме от автобуси?

Докога ще разбивате София? Все по-трудно се придвижваме! Центъра е пълен блокаж! Копае се по "Граф Игнатиев", по "Иван Вазов", по "Васил Левски", по "Солунска". Пълен ужас е! Метролинията Ви от НДК до Сердика я чакам по 10 минути - е...и метрото, нали с него уж целта е да се придвижиш бързо. Преди това ходя още 15 до станцията. Смешния ви автобус 10ТМ не става за нищо - сигурно най-старите машини сте пуснали. Въобще, съсипахте центъра и не ми обяснявайте, че щяло да стане много красиво. Сигурно ще стане, но кога? И защо не се мисли за нещо поетапно, а не за масово разнебитване и създаване на множество трудности на хората?

По автобус трасето движи се дрезина.

Ехе, какво щуро заглавие!!!

кога ще оправите и движението в автобус 111 всяка сутрин се тъпчем и както няма климатици на много хора им прилошава. Вземете мерки да не стане после много късно

Едва ли като пишете коментари в Дир.бг ще оправят движението на 111.

ТРАМВАЙНО ТРАСЕТО ???? Кога ще се научите да пишете ??? Всеки ден правите по някоя грешка !

Всеки ден? Или във всяка статия? Скъпо ли струват редакторите с ценз?

merakliisko91

Трябва малко внимание и елементарна езикова култура.Не може да допускат такива елементарни грешки.Не редактор , а образование май им трябва.