Пускането на радикалното дясно: уроци, научени от Испания

Изключителните резултати на партията на Абаскал сложиха край на така нареченото "испанско изключение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно. От кога VOX стана анти-европейска партия?

опасни са крайнолевите идиоти и анархисти, които обаче властта по цяла комунизираща се, деградираща Европа някак много харесва и толерира, въпреки призивите им за изтребление на полицаи, насилие...!

ЕДНО ОБЕДИНЕНИЕ НА ФОРМАЦИИТЕ НА САЛВИНИ , ЛЬО ПЕН С НОВАТА ВОКС !!! ЕВРОПА ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕ НОРМАЛНОСТТА !!!

САЛВИНИ И ЛЬО ПЕН СА ОБЕДИНЕНИ, ФИНАНСИРА ГИ ПУТИН. ТЕЗИ АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ, ТВОИТЕ РОДНИНИ ГАСТАРБАЙТЕРИ ЩЕ СА БЕЗ РАБОТА. НАЛИ СЕ СЕЩАШ?

"VOX е дълбоко националистическа, консервативна, антиимиграционна и антиевропейска." - журналиста един будала и той... Испанците са Европейци - VOX е про-Испанска и про-Европейска.... антиевропейска да наричате VOX е грешно - те са анти-ЕС както е в Момента... не искат ЕСССР...

журналистът е платен соросоид

Важното е да умират- Ислямско- турските негри, маймуните и китайците и да бягат към Индийския Океан... за да РАСТЕ България.

в БГ имаме десни, още по-десни и най-десните БСП.... и нито една лява партия.

Нищо необичайно или изключително. Навсякъде на Запад се наблюдава разочарование от неолибералната идеология и ценностите които проповядваше. Все по-малко хора са склонни да се доверят на т.н. "центристи" които в повечето случаи са си най-обикновени неолиберални корпоратчици. Съвсем закономерно, откровено леви десни партии заемат освободеното политическо пространство. Ситуацията много напомня на началото на 20в.

PEYTSCH

а да си научат урока досегашните партии следва да се върнат поне 30 години назад. Падането на Берлинската стена не стана в резултат на политиците, на дипломацията, а на народа и то на източногерманците ! Затова да се самопотупват по рамената не им подхожда и Алтернатива за Германия е НАРОДНО ДВИЖЕНИЕ, не на политиците, а на народа ! Тъпо е да не го признават или да го пренебрегват, Това са 20 дори 25% ВЪПРЕКИ ЗЛОСТНАТА ИСТЕРИЧНА ОМРАЗА на червени, зелени, черни, НПО и ислямити (вчера за ръководител на ГСДП в Бундестага си избраха ханъмата Мохамед Али за да са като ислям-зелените на Йоздемирчоулу....). Аномалията всички да скачат среяу АзГ скоро ще загине, както загина скачането срещу Йошка Фишер и ПДС...Жалки политически трупове под мумията Меркел...

Statia spusnata ot Kominterna v Brussel