Ликът на Путин в рояк птици над Ню Йорк (видео)

Руският телевизионен канал „Звезда" припозна лика на президента Владимир Путин в очертанията на рояк птици, летящи над Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Ликът на Путин в рояк птици над Ню Йорк (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пффф тоя само знае да се хвали !!!

птиците са около 500-600 на брой. Това вероятно са духовете на жертвите от взривените през септември 1999 жилищни блокове и от спецакцията в театъра на Дубровка през 2002... Показват образа на своя убиец и отчаяно молят за справедливост!

много повече са! Вероятно там са духовете и на загиналите в Курск, и във втората чеченска (и от двете страни), и в Украйна. Там са и стотиците журналисти, правозащитници, опоненти и критици като Старовойтова, Политковская, Литвиненко, Владимир Головьов, Сергей Юшенков, Юрий Шчекочихин. Там са професионалистите и истински държавни мъже като Владимир Цхай, ген. Александър Лебед, ген. Рохлин, Борис Немцов и много други, както се казваше "знайни и незнайни"...

Със сигурност птиците неволно обрисуват човешко лице,дали е на Путин,въпрос на въображение.Едно е сигурно обаче.САЩ проявят ли глупостта да нападнат Русия,то това ще е последната нападната от САЩ страна!!!Тези смешници не можаха да победят малък но горд Виетнам,та за война с Русия да не говорим!!!Що се отнася до личността на Путин,то той стана президент в точния момент за да спаси не само Русия а и целият славянски род!!!Всяка епоха е имала и своите предатели,които са оплювали човеколюбивите дела на великите личности като Путин!!!Някой"доброжелател" на славяните,ще ни убеждава да няма култ към личността,а светът се движи напред от личности!!!Един е Моцарт и Бах!!!Химици,Физици,Конструктори и ........,списъка е дълъг.Все личности дали своя огромен принос за развитие на човечеството.Защо само не трябва да признаваме личностите в политиката,Примерно,като Сталин,приживе възхваляван дори от враговете си??? Над две трети от човечеството уважава Путин заради неговите качества,но не трябва да се мисли и да го плюваме,само защото не е удобен на САЩ!!!Мислете бе хора,моля ви мислете и не се продавайте за жълти стотинки на окупаторите САЩ!!!От това ще страдат нашите деца!!!

Защо му е на някой да напада славяните в Русия..ха..ха ами те са като циганите..ха..ха сами ще си разрушат катуна...ха..ха

че тя взела-дала ;) Евреите имат една поговорка- овцата можеш да стрижеш много пъти, но да я одереш- само веднъж.

Виждаш, че са двама! А ако продължим списъка? Да изграждаш култове е изключително ниско ниво на интелект! Както и отказ от най-значимите човешки качества - да мислиш самостоятелно и непрекъсното в менящите се ситуации да правиш собствен избор. Благодарение на тези си качества човекът оцелява и прогресира! Другото е робско и декадентско мислене и поведение и води до регрес! Многокротно е доказвано от историята.

Поне е весело да гледаме простотията на едно комплексирано джудже на който цял свят му се смее...ха..ха Нека продължава да си мисли че е световен фактор..ха..ха

Аман от тоя Питин-къси? Пишете нещо за някой африкански крал людоед!

социалист, завзел властта с помощта на СССР. Няма го вече - и африканците поумняват и разбират че сме в 21-ви век. Има едни други "велики" азиатци, дето стремглаво пътуват към "великия" 20-ти... И се съревновават с внука на офицера от НКВД Володя Ким.

е Ким Ир.Сен, нали?

Призракът на Кремълския вампир е навсякъде

Беги, а твоят лик с цепка по средата къде е?

Тези (американците) съсвсем изперкаха. Вярно е, че на страха очите са големи, но някои прекаляват с разни вещества и прахчета ...

По ми прилича на задните части на Обама, но е близка приликата с лицето на Путлер..

След като му го ближеш толкова дълго не може да не го разпознаеш!!!!!!!!!!!!!!!

Еййй, голямата новина, какво толкова, аз редовно го виждам лика му, като стана от кенефа и погледна назад.

Щом и гаргите в САЩ започнаха да правят масовка с лика на Путин, тя работата е ясна... Бедни, бедни ми Обонго, защо ти трябваше да слизаш от клона?

А с патока ко стана ве мушморок?С рубльовката???

Нали руснаците искат мир. Защо непрекъснато се стремят да заграбят чуждото? Кой ги заплашва? Заплашват ги болните им мозъци!

Аз видях всичко много точно - птиците изобразиха лика на Путин и веднага след това изобразиха и една табакера близо до упоменатия лик...

Не е вярно! След лика на путин веднага изобразиха сърп и чук, след това показаха как той с голи ръце убива сибирски тигър и мечка гризли, а най-накрая чак показаха охраната как пуши край макета на тигъра! Не си гледал внимателно.

Да бе, те тия гъзолизци край путин, дето всичките се натискат за парче от петролната баница, могат да видят лика му където се сетиш, даже и в тоалетната като пускат водата го виждат. Лошото е, че той им вярва, сериозно им вярва...

Ох, то и в Северна Корея като почина поредния другар Ким, птиците почнаха да скърбят и да правят фигури с неговия лик. Това над Ню Йорк изглежда е предупреждение, че на Путя 1-ви Късий не му остава много.

да така беше! Даже край един път бяха забелязали семейство мечки, които плачели!

Аз не си спомням някой да е видял лика на др.Ким някъде в чужбина и.....ще има наказания пак,как така изостава от руския си колега....някой роднина може пак да го отнесе ако има останали още живи:)))))

Това са естествени руски дронове, дресирани и изпратени на мисия в САЩ :)

руският дрон може само да трака на евтин комп и да бълва безмислици за едната пица..

На мен пък ми прилича на бат' Бойко :) А иначе - явно това е руският вариант на HAARP и са психясали птиците да правят лица в небето :)

Кошмарът на САЩ вече е в небето над САЩ...

Защо не се вземете в ръце и да свършите нещо полезно?

един орел и гаргите се разбягват..

Тия с бързи крачки се доближават до Северна Корея. Жалко за по-интелигентните между тях.....

има мостове над Москва река...

Че прилича, прилича. Спор няма!

Много естествено, че ликът на Путин ще кръжи над Америка :-D

Пише че Руски канал е припознал лицето. Обичам братушките но не ги бива в елитната пропаганда...това е запазена марка на англосаксонската мафия. Те винаги са били по добри в рекламите :)

Само в рекламите? А пък твоите по-добри във всичко останало.. Искрени съчувствия за тежкото ти състояние.

защото руснаците открай време влагат най-много усилия в пропагандата и политическата полиция.

Вгледайте се внимателно! Не е Путин! Бойко е! Третото пророчество!!! От утре петрола на Ню Йоркската борса ще е в левове!

за разлика от Путьо, с всичките си действия ББ показва че си е взел сериозна поука от предното управление. И принципа "един бит струва повече от трима не бити" го оказва на практика. В България нкога култът към личността не ебил пълен - винаги към такива неща българинът се еотнасял с насмешка. И ако не бяха руско-съветските мекерета, които оследваха окупацията на България от съветската армия, надалищеше да има такова нещо като култ към личността. като гледам с какво преклонение родните комундета славославят др. Путин ми става яснмо че докато не измре цялата тази пасмина рускос-ветски мекерета няма да има оправия за България. А ББ вечее значително по-хитър.За разлика от Путьо - на негом култът към личността му започва да му се услажда.

Нека не се заблуждаваме! Култ към личността има в Северна Корея, Съветския Съюз, но не и в Русия. Там действително 80% от хората считат че той връща Русия в групата на Великите сили, след поредица ръководители - пияндета, които я загробиха. Това е страшното и точно поради тази причина отношението към Путин трябва да е много внимателно. Той е нелош политик, но е отрасъл в КГБ. "Целта оправдава средствата". Всеки дресьор знае, че със силните хищници трябва да си внимателен. Не трябва да е гладен, трябва да не му обръщаш гръб, но и да си внимателен с камшика. Защото може да му се отплесне лапата.

Руската пропаганда вече напълно премина в необятните полета на кретенизма. Но не трябва да се учудваме - руснаците имат традиции в това.

Прав беше човека като им каза на журналята че са олигофрени.

Владимир Путин освен силните си качества има и велико чувство за хумор Нищо чудно той да ги е "подкупил". Но аз съм на мнение, че краварите и без подкупените птици изпитват страх и завист към Путин. Винаги в борбата между доброто и злото - побеждава Доброто. Побеждава Путин.

идваааааааааааааат.... ПЛЯС!!!

новини като тая от канал Звезда (защо са спестили "красная"?) не са лишени от смисъл - имат си публика (като теб) и вероятно немалка (за огромно съжаление).

Завист? Единствено към голямата яхта на Абрамович. Строена в Германия ;)

Снежанке красная,скоро започва едно реалити за краварите които си търсят краварки........що бе моме не се кандидатираш и ти за това шоу......ша та покажат по телевизоро...пък може и нещо друго да намажеш:))))))))))

Трябва да има задължително изключване за 2-3 часа на ВСИЧКИ телевизии. Тогава повече хора ще могат да видят в този редом с тях лика на любимия човек, на надеждния родител, на скъпата рожба... А сега - в рояка птици - образа на някакъв пореден враг. Възпитавайте обич, а не страх и омраза. Но естествено - бъдете готови и за схватката.

не е на Владимир, а на Александър! И не Путин, а Македонски! И пейзажът е от Скопие!

колкото по руско толкова по тъпо..ха..ха..ха

истинският образ на Путин? Че какво му харесват?...

много грозен. :-( Колко се е развило гримьорското изкуство, не е за вярване!

Януари 2014, преди войната в Украйна да почне, папата и 2 деца пуснаха 2 гълъба за мир в Украйна. Гълъбите веднага бяха нападнати от гарван и чайка. Войната почна. Порошенко при встъпването в длъжност мина като дърво покрай войничето дет му стана лошо и си изпусна пушката. Знаем какво стана с украинската армия после. Интересно ако Порошенко го беше подхванал, а можеше да го направи. Има ли съдба и дали човек може да и влияе?

снощи си разлях ракията и петното веднага стана на Санстефанска България, та сигурно е време да нападнем Македония...

Не. Това е знак свише, да пиеш повече, докато можеш. Щото бъдещето е ясно. Тук ще дойдат джихадистите и ше трябва да станеш трезвеник.

... току що прочетох за нов електромобил изобретен в Австралия, който работи като се зарежда директно от слънцето... и си казвам, това е знак свише... е сега на бензиностанцията и се видя края...

Шило

Имам чувството, че информационните агенции се надпреварват да пишат небивалици. Къде, че птиците били са се синхронизирали така, че създали лика на Путин, други , защо не може да се подслушва телефона му...Ей, Псаки май не е сама.

Не им е лесно на руските СМИ - перфектна икономика, и политика, съкрушителен възход - пълна скука! Чудят се каква новина да сътворят.

Хаха... Глупави руснаци! Не виждат ли, че това е ликът на Бат Бойко!!

Ще ми се втората версия да истинската...не ми се `оди по гилзи.

има да чукате камъни по лагерите, вашта кожа, мръсна, крадлива!!!!

ама прати го в Кремъл (там са и фашисти, и крадливи)! Защо го пускаш в това форумче?

Те скоро ще ви налазят тия "мръсни фашисти" и тогава ще видим какво ще стане с "чистите комуноиди".....каменоломните стоят още и чакат новите си посетители:))))))))))

путин за бог-император! за путино за родино ех че се развалнувах

Гледам вчера на пътя едно прегазено куче. А над него-страшен рояк мухи, зелени и тлъсти. И както си хвърчаха-появи се лика на Болен Сидер! Чудо, казвам ви! И таман да го снимам, той почна да се кара нещо си, ама мухите много бръмчаха, та се баш не разбра. Викам си-мълеййй, тоа е стабиУен!

еххх, какви замечателни новини се показват по баш телевизията. По-скоро гаргите ще направят портрет на путин отколкото бг милиционер да си свърши работата и да спаси дете от джигитите (синчета на местни дерибеи и крепители на престъпната власт)

на американците ще почне да им се привижда Путин навсякъде!

е руски, нали? А и прилича ва фекален...

Привижда се навсякъде на руснаците и на родните русофили, драги, не на американците!

Император Путиниан и неговата свита чрез червена пропаганда съвсем ще зомбират горките руснаци. Накрая и празната им софра ще им се вижда пълна с лакомства, та чак ще преядат мислено! Моделът на управление се следва и от нашите червено-пембени другари и техните медийни глашатай.

а къде е предупреждението русия да не започва война с останалите? няма го. щото крадеца вика дръжте крадеца!!!

с Ким Чен-Ун е в разгара си.

Жужо води убедително!

тези неща не са новост. Помя на времето как на Буши у пушеците от тер. акта (пак в Нев Йорк) видя портрета на Бин Ладен. Сега птичките рисуват Путин на бебето. Но понеже Русия не Ирак могат да вземат мерки и да избият всички гарги в УСА за да се предпазят от "хибридната" война.

сходства между Путин и Бин Ладен.

Но за въздействие на халюциногени мисля, че може да се предполага.

отдавна са на въоръжение, нали? Според публиката...

Това беше Лукашенко, нещо са се объркали.

Това е Марлон Брандо, ако не вярвате вижте негови снимки!Ще му се на Путин.

На краварите им се привиждат разни картини от Хичкокови филми.

птиците не са били просто птици тва са тренирани от бебета в тайни градове пилета без родители никой няма такива птици освен русия! норад са се наакали от страх! памперсите останали от доналд кук са изпратени в норад паника над северна америка путин се подсмихва едва забележимо щото е мъжкар и не проявява емоции а и заради боткокса! здрав съветски мъжкарски ботокс!!!! не като вас еврогейовете!

ПИПО

Точно така.

Вероятно искандерите са се смели на това видео

Про савецката тв Алфа припозна Путя, като прероден Хитлер.

Много тъпо