17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агресивност на пътя с какъвто и да е автомобил е белег за комплекси...

Държавата да се ангажира сериозно. Химическа кастрация за агресивните на пътя при първо нарушение. При повторно - евтаназия да не се мъчи.

на века.

Ганьо си е комплексар по принцип и без супердупер гъзарска кола. Няма нужда психиатър да го казва :)

За 20+ години в Европа съм видял само няколко пъти такива просташки изпълнения със спортни коли (относително евтини за Европа) . Винаги дело на цветнокожи. Това е маймунско гето поведение на израсли в бедност тъпанари. За съжаление, в БГ е всекидневие. Нещата се сериозни в Кочината.

Негрите в Африка отдавна са задминали ганьо, ако те са маймуни ти си едноклетъчно

луксозни коли са лумузини от типа на Линкълн, кадилак, бюик, а не кичозни евробангии от типа панера, панамера и разни такива измишльотини

Леееко неподготвен се изказа и стана за смях на всички, имащи бегла представа що е то автомобил...

А комплексите най-често са свързани с малка пишка, особено при олигофрените с агресивно поведение на пътя. Колкото по-малка пишка, толкова по-висока скорост над допустимото. Такива нещастници почти винаги се оказват и фенове на руските педерасти, на шумадийската цигания и на травестити като Волен и Копейкин. Произходът им е селско - комунистически, надгробните плочи на роднините им представляват пирамиди с петолъчки, оставят си обувките (циганско златисти маратонки) пред вратата на апартамента, слагат кисело зеле в мазето и го изхвърлят в клозета през април, когато се е осмърдяло на гниещи трупове след атомна бомбардировка, изхвърлят си боклука през прозореца в черен плик, пикаят в асансьора, серат в храстите на градските паркове, слушат учиндолския тъпанар и обличат тесни дънки, в чийто преден джоб тъпчат 50 см. айфон...Тази измет в момента доминира в големите градове и определя бъдещето на страната ни, като гласува на избори. През останалото време убива хора с висока скорост, за което получава минимални наказания по закон.

Този психиатър е за психиатриата - сигурно учил и е взел примери от социализма в България ..:)

Тоя психиатър направи откритието на века!!! :))))))

кучколог Това е дежурната българска психопатия - когато желанието ти за реализация надхвърлят възможностите ти с много. Единственият вариант е да си изградиш илюзорен свят с други такива като теб, другите да държиш настрани и да се държиш грубо и агресивно с тях, да сипеш купища пари за ненужен лукс, тоест нужен само да показваш на другите като теб и на останалите станалите ама да гледат отстрани или да им разказват да тях. И естествено да участваш в масовките на аверите, както и те участват в твоята

ВИП по български: Временно Имаме Пари