17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато Борисов плюе по Радев - тишина. Когато Радев му предложи да се кандидатира за президент - провокация.

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни (зелени чорапи), не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро и Кокорчо)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Гнусен Моше Гадев е политически труп!

буля Антоанета рипна да брани ББ, значи Радев е уцелил в десетката!

за герберастките наострени тролчета по традиция поздравче: Излел е Шкембе войвода, излел е со Балтов войвода, и като са окнали Боко, Боко, Боко …

Бегай да палиш маски :)

От името на всички евроатлантици, настоявам г-н Георг Георгиев да организира акция на МГЕРБ по примера на френските учители - един ден, в който всички мъже в Партията да са облечени в къси поли. Настоявам депутатките от ГЕРБ да носят панталони с чорап отпред и да организират протест в защита на жените гей. Настоявам Борисов да издигне трансджендър за кандидат за президент. Може и сам да се пробва. Настоявам евроатлантическите ценности да се спазват и защитават на всяка цена.

Тази беше повече от нормалното развълнувана по БНТ ли бе или по БТВ веднага след юмрука на Радев,добре че Радев не бе пред нея в този момент.Господ го пази!

провокация е това,което ти говориш.И мога да кажа,че по-голям провокатор от приятеля ти Борисов,няма в целия ЕС.

Бочката е тъп и му е простено,както тая същата коментираше за просташкия му език.Бил народен човек,затова така говорел.А ти каква си,че наричаш призива на президента провокация.провокатор е приятеля ти Борисов,осъден лъжец и продължава да лъже.

А не като тиквата,да ломоти глупостите си по фейсбук и такива като тебе да обясняват какво е искал да каже.

Връщаме Мунчо на Село

Калинките се насочиха към скритите пари на Джипко Бибитко и вият на умряло срещу Генерал Румен Радев ! Фалшива професорке , парите не са важни толква както чистата Съвест ! Аз ще гласувам за Румен Радев ! Професорка през кошетката !

Жалка гербава подлога!

Провокация, едвали, по-скоро червени номерца, лошо възпитание и лош дъх на водка със сельотка... Искаш да се надбягваш с опонент, който преди това е тичал 12 км, а Ти само 3 и то с почивки за оправяне на секретарката...

Тиквеното ви Боче не посмя да се изправи срещу Президента като мъж и окончателно показа какъв жалък страхливец е, хи хи хи!

Голяма провокация.. Не спря 2 години да плюе и бълва клевети, глупости, лъжи и помия.. Дано повечко хора са се отвратили от то мръсно комунистче и му бият дузпата на изборите.. гласувайте дори и за ДПС, но не и за този руски шпионин..

Боко Тиквата не посмя нито в парламента да влезе, нито да се кандидатира срещу Президента. Голям страх го тресе Боко от генерал Радев, хи хи хи!

Ней сигурну,Бай-Ганьо ша дуа супата.

селска пръчка даже не е грацка кифла скрии са ма

Горката съвсем изкукурига...

Боко Тиквата 2011 г.: "На медиите да им кажа, за да спрат, че аз ще се кандидатирам за следващите президентски избори от сега да знаят да не ме питат непрекъснато ... От сега им казвам, че за следващите президентски избори ще се кандидатирам." Боко Тиквата днес: "Никога не ми е бил интересен президентския пост, ..." Боко Тиквата като видя, че му се налага да се изправи срещу Президента, предпочете мълчаливото унижение, отколкото дирекната загуба, хи хи хи!

тъпанар си, друже!

Боко Тиквата 2011 г.: "На медиите да им кажа, за да спрат, че аз ще се кандидатирам за следващите президентски избори от сега да знаят да не ме питат непрекъснато ... От сега им казвам, че за следващите президентски избори ще се кандидатирам." Боко Тиквата днес: "Никога не ми е бил интересен президентския пост, ..." Боко Тиквата като видя, че му се налага да се изправи срещу Президента, предпочете мълчаливото унижение, отколкото дирекната загуба, хи хи хи!

Като си бъркат в джобовете и гледат цените в магазина, нещо разколебани от Радев ми се виждат хората. Партия ДИМНС води убедително.

Борисов си го премести в другия крачол.

Газът на Европа държи висока цена ... ха ха ха ... де'ба тоя гъз .

Професоре, политически психолог Антоанета Христова, не разбра ли, че вече не плащат така добре за лъжи и манипулации по медиите? Кеширай каквото можеш, докато не се е изпразнило съвсем чекмеджето на банкянския цървул, грабвай мотиката и - на полето. Там ти е мястото, струва ми се. Остави ни нас, глупаците, да гласуваме за грешната партия и не бери грижа. Вие от ГЕРБ сте в историята. В кратата й, де...

Джаф, джаф :)

Джаф, джаф, ама Радев ще отвее кандидата на мафията като куцо пиле домат. Още на първи тур. Не е ли забавно? :)

Радев унижи Борисов публично, като го предизвика на директен двубой за президент обаче оня се скри а Севда пусна троловете, и оная лаладжийка Д.Атанасова.

След като Радев бе наврян в кучи гз 4,5 години. Включително и в международна изолация, сега ни в клин ни в ръкав метнал проскубана ръкавица на Бойко и вече го бил унижил. Нещо много сте си повярвали зеленочорапните.

На Борисов мъжкарството му стигна само докогато Радев го предизвика. Тогава Борисов се покри като гол охлюв, срам - не срам, ха ха ха! Точно както когато избяга като мишок от парламента и не посмя да се появи да поеме отговорност за гласувалите за него.

Единственият факт е, че Борисов бе 11 години на власт. И след тези 11 години пак е първа политическа сила. Всичко останало - на фунийка и в дто.

И сега го разследват чак от Европа, а народът го мрази. Факт!

Под достойнството на Борисов е да се сравнява с руската марионетка Радев.

Особено когато като се опита да се сравнява, Радев ще го помете още по-зле от герберастката майка на нацията, ха ха ха!

Репликата се отнася за онзи дето говори от името на народа. Намери и прочети колко хора са били убити у нас в името на народа - разбира се без да го питат.

Ако ГЕРБ издигнат за кандидат президент Валентин Златев, Рдев ще бъде отнесен като куцо пиле домат. Златев е успешен бизнесмен а Радев един гвойздей не е забил през зеления си живот. Изневерявал е на жена си и семейството си и се е чудел само коя секретарка да наебе.

Златев го изхвърлиха от Лукойл заради далавери.Вече е никой.А баща му работеше с червените куфарчета.

Пари правят гадателите, кой колко процента ще получи на предстоящите избори.Избори в България,много и за всичко. Личи си,кои от тези сондажници,искат Борисов още и още да печели.Свършиха добрите години за бившите управляващи!

да предизвикаш някой на пряк честен двубой - било провокация.

Радев да си бе направил партийка и да го видим на парламентарните избори. В България има разделение на властите и една от най важните в изпълнителната и законодателната. Президентска власт няма.

Радев е надпартиен бе, бастУн. Както трябва да бъде един истински Президент

Боко затова ли си направи партийка, да се крие зад чужди гърбове като не му стиска да се изправи срещу Радев? И да може да избяга от парламента като последния мишок, ха ха ха ха!

Надпартийния с юмручето, призовавайки за “изчегъртване” на партията събрала най много гласове от суверена. Ама от къде ви намират

Надпартиен тъпанар - на Решетото другар.....

При Румен няма понятие "честно".

Луна Президент.

Много герберастчета бе!!! Вървете да целувате ръка на Славчо....откъде ви копат бе?

И за циментовия стълб до комшията ще гласувам, но за Радев не! Вижте кои са му комитета: Инициативният комитет Радев-Йотова: Доносник, приватизатор, доносник, приватизатор. Четете: https://zonanews.bg/dokumentite-i-arhivi/initsiativniyat-komitet-radev-yotova-donosnik-privatizator-donosnik-privatizator

По важното е къде ще ги закопат.

Провокацията на Румен Радев към Бойко Борисов няма да разшири избирателната подкрепа на действащия президент ... НО ПЪК ЩЕ НАМАЛИ ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ, защото хората ще разберат, че Тулупът е страхливец и няма да се яви на пряк двубой с Радев, защото ще загуби.

а и тази А.Христова е пълен въздух под налягане. говори глупости за да се подмазва на Тулупа

Срам за вас, гербератси - как може да плюете по законно избрания президент на България, представляващ волята на над 3 милиона избиратели?

От кога са нас 3 милиона? На първи тур за него са гласували 0,9 милиона. На втори 2,1 милиона. За 1,2 милиона е бил компромис - по малкото зло. Ама чак пък 3 милиона…..айде посмали го малко

Провокацията към Борисов няма да разшири подкрепата за Радев - кое точно е провокация ?!? Или господарите така ви наредиха да пишете ?!?

Е където каза, че трябва Борисов да се кандидатира за президент. Толкова ли пък не можете две новини да вържете.

И това е провокация ?!? Защото Бочко е един страхливец !!!

Ами провокация е, щото и малките деца знаят, че нито е времето, нито поста за Бойко. Само дава повод на такива запенени трошчета да пишат страхливец, тулуп, давай. Ей за това е провокация и новината казва, че освен зеленочорапните идиоти, други не са се хванали.

За времето си прав . Времето на Баце отмина.

Партията на интелигентните българи.

Ше гласувам за Луна Йорданова. Класи над Мунчо по интелект. Без листче в ръцете, ваш Мунчо смислен лаф не може да обели.

за Чичолина

По-добре околкото за калъфа Радев.

Мунчо е Борисов

Това провокация ли е? Да, може би, според кукумявките на ГЕРБ и да е, те толкова си могат. Суджуци и шунди, при това безподобно тъпи и нагли, но вярващи си.

Извадка на противниците на ГЕРБ - невъзпитани, цинични, злобни и неспособни! НЯМАТЕ ШАНС!!!

Инициативният комитет Радев-Йотова: Доносник, приватизатор, доносник, приватизатор. Четете: https://zonanews.bg/dokumentite-i-arhivi/initsiativniyat-komitet-radev-yotova-donosnik-privatizator-donosnik-privatizator

A пък изсулването на Борисов ще повиши подкрепата за герб ? :) :) Как ?

Радев да не би да е председател на БСП! В качеството си на какъв дава предложения!? Ако Корнелия Нинова се беше кандидатирала за президент и тя беше отправила това предизвикателство случаят щеше да е съвсем друг!

Между Румен Радев и Луна изБирам Луна

Заслужаваш си значи Бойко Българоубиеца да те управлява :)))

Доста хора ще се чудят, ако на балотаж са Румен Радев и луна.

Луна ГЕРБ ли я номинираха?

Като гледам избора ти, интелектуалец не върви!! Тъп гербаджийски трол!!!