Погват търговците на надуваеми лодки и слънчеви очила

Държавната агенция по метрология и технически надзор (ДАМТН) започна национална кампания „Безопасно лято“.

Обратно в новината

Коментари - Погват търговците на надуваеми лодки и слънчеви очила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хора си развалят очите с очила ментета, които се продават на всеки ъгъл и във всеки магазина от десетки години.

ха сега колко е на добре - на море командировчица опала ех започвам да си мислбя че съм сбъркал местоработата - глобички, рушвети ами трябват пари за морето пък и сгодни булки - командировани по повод и без повод

Поредното симулиране на дейност от ДАМТН и ОДБХ !!! Нищо не правят освен рекет на дребните търговци !!

Тва лято пак съм на море в Гърция, на остров Тасос. И миналата година бях там, много ми хареса. Най-вече ми хареса спокойствието, комфорта, любезното обслужване, хубавата храна и чистотата на плажовете и на морската вода, все неща, които ги няма на нашето черноморие....

да те видим колко си отворен или си поредния продавач на екскурзии пред фалит?

Нещо май не си в час. Кво значи че съм "отворен" ??? В Гърция ми излиза по-евтино. За по-малко пари получавам повече отколкото на БГ черноморието. Когато на нашето море ми предложат същото обслужване и същото спокойствие на същата цена ще отида и там. Само дето за момента нещо не им се получава на нашите мутро-хотелиери. За това - само в Гърция !

ТЕ НЯМА ДА ПОГНАТ ЛИДЪЛ И КАРФУР Я, ИЛИ ЧЕЗ, АМИ С КОКОШКАРИТЕ СЕ ЗАХВАНАХА!

loyola

Джобовете на феодалите се изпраниха, трябва спешно да се напълнят по всякакъв възможен начин.

На Комисията за защита на потребителите изобщо не им вярвам.Проверете работата на русенският директор."Във всеки град си имам аз момиче ,във всеки град си имам аз любов."Командирова си любовниците уж за проверка....А него кой го проверява.Този вилает обхваща 5 окръга.По доходна от тая работа няма.Търпят го защото никой не го контролира,а самият той твърди чее непоклатим защото знае де да се отчита.Пуснал дълбоки корени човека.

Интересно как ще проверяват дали някой няма да се удави с тях? По едно време гледах че беше модерно да слагат на хлапетата надуваеми спасителни жилетки, които ако са им надути всичките секции обръщаха носещото ги дете така че главата му се потапяше под водата, докато на правилно проектираните спасителни жилетки главата трябва постоянно да бъде над водното ниво.

Що не се заемете с нещата които трябва да правите, даже и един PR не може да си направите.

"Първата ни цел е да дисциплинираме търговците да продават стока с оценено съответствие и необходимите документи. Втората цел е да заострим вниманието на обществото да внимават, когато използват или закупуват такива средства" ... а третата ни, и основна цел, е да си напълниме гушите с подкупи. Копувачите/клиентите кучета ги яли.

Министарката на ГЕРБ каза че било горещо и ставало за плаж

трябва да си за да купиш на детето си надуваем артикул от улицата на двойно и тройно по- високи цени...??? миналата година взехме лодка от хиполанд за 7.99, същата на улицата на входа на морската беше 25!!!

дя-до

А какво правим с търговците на надуваеми очила и слънчеви лодки, питам аз!!!!

Тях няма да ги дисциплинираме ,а само ще си ги рекетираме! ;-)

Хранителните вериги и бензиностанциите ги оставете те са примерни търговци.

Снощи вечер в 9.00 направих разходка от Несебър/Нов град/ до хотел Хелена в Сл.Бряг По централната алея имаше малко жевинка от западни младежи и пенсионери англичани. В болшинството от хотелите на първа линия не видях повече от 4-5 стаи да светят. В по-крайните райони - мъртвило

Човекът е измислил начин как да изкара командировките си на морето! Едно е да се харчиш за почивка, друго си е, да си командирован проверяващ! Откъдето и да го погледнеш, все е на кяр!