Коментари - Барети на бунт срещу командира, министърът назначи проверка | dnes.dir.bg
назад

Барети на бунт срещу командира, министърът назначи проверка

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е назначил комплексна проверка в Специализирания отряд за борба с тероризма, съобщиха пред Дир.бг от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Барети на бунт срещу командира, министърът назначи проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистически назначения...

Петко от Лясковец го осъдиха, сега търсят справедливост.

Типична ситуация в момента за България ! Колко такива знайни и незнайни воини на ББ и Гроб има ! Калинки управляват в Бг! А най голямата е шеф-бос!

Всичко до което се докосне Бойко Борисов и ГЕРБ е поразено от разлагане, деструкториране и безпомощност. Навсякъде - в силовите структури, в държавната администрация, в съдебната система се извършва масирана деструктуризация чрез нагли и безпринципни кланета-уволнения и назначаване на подчертано глупави, некъдърни и неопитни хора. Тези "избранници" на ГЕРП-ПЕЕВСКИ не винаги са "техни" хора ... но винаги са много некадърни и много комплексирани и много крадливи ! Това е рецепта на ГЕРП, която услужливо им сложиха в ръцете от "чужбина" - кукловодите на фондация Ханс Зайдел... рецепта, която много се хареса на "мутрата по душа" Борисов !

ХОРА БДЕТЕ !!!!!!! Всеки един култ към личността,всяка една ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА започва така !!!! А после идват и репресиите,а от там до ФАШИЗМА има само една крачка-ЗЗД !!!!!! От Банкянския ЕДНОКНИЖНИК ще излезе клонинг на Бай Тошо и Кърволока ЦАНКОВ !!!!! ХОРА БДЕТЕ !!!!

Компетентните органи са длъжни да пазят държавата и държавниците!Баретите са го ударили на демокрация.Не уважават министъра!

мизерната шуробаджанащина е навсякъде.

А, Главата на Хидрата ,както винаги "нищо не знае" за бандитските назначения!

Изхвърлят от ведомственото жилище Ваня Рибчева, майката на загиналия в Лясковец командос Емил Шарков

Не разбрах кой е назначил Гайков обратно в системата, след като е бил уволнен, но се е отървал от разследване при престъпно небрежната акция, в която загина Шарков и има още 5-ма ранени. От статията само се разбира, че вътрешният министър го е назначил на този пост - следователно и той носи определена отговорност. В края на юни вътрешният министър Валентин Радев подписа заповед за пенсионирането на командира на СОБТ Кирил Димов и на негово място назначи Гайков.

пейст : "И посочи какво се казва в доклад на Държавния департамент на САЩ за 2016 г: Служители във всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики, безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки, търговия с влияние. Сериозни твърдения за корупция са били проследени само след вътрешен или външен натиск. Е, има ли нужда от коментар ??? Изводите за вас. И, не се гневете много на "80-те процента" - те нещата са свързани ...

Да е само той,паметник да му издигнат!Направиха МВР-то на бардак!След,като ония полицаи от Павликени правят делко с бензиностанцията за натрупания излишък бензин и да спестят някой лев, направо сме я докарали до никъде.Нагоре направо смърди!

Сега, след гирултията, ще го махнат и ще сложат Шайбов ( все пак е неудобно, командир да се казва Подлогов! )

Добро утро! Посочете едно правителство, до момента което да не е назначавало свой хора! Посочете един ген. Директор / ръководител на Държавна структора, агенция, предприятие, който не е политическо назначние! Кадърните хора отавна не са във България! Колкото и да плюете по сегашните! Толкова ще плюете и по следващите!

Има принципна разлика между назначенията на ББорисов и предишните правителства. Тя се забелязва от самолет дори! Докато предишните управляващи (корумпирани или не) назначаваха най-доброто което имаха на даден пост (и особено в силовите структури) Бойко Борисов СЪЗНАТЕЛНО НАЗНАЧАВА НЕКАДЪРНИЦИ И БАСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО РАЗЛАГА ОТВЪТРЕ ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ, ВСЯКА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА ! На са ясни точните причини - ясното е, че иска тотален и пълен контрол върху всичко по мафиотско-мутренския начин ....

говори се, че назначил любовницата си Калина на длъжност 'водолаз' , в същото време била секс'кретарка и го придружавала по време на командировки в страната и чужбина ;))

Е ако се гмурка хубаво може

"Силата" на ГЕРБ е в ..... калинките!!!!!!!!!!!!!

Където и да пипнеш в България...Гнило ! От гнилото задължително изскача ГЕРБераст ! Или ги Махаме и в Затвора или с България и населението и е свършено! това включва и повечето гласували за ГЕРБ...те са Жертви Също !

Лошо.Много лошо.Няма живот в тая държава.

Цялата държава е така. Съжалявам че трябва да го кажа но ГЕРБ превърнаха управлението в диктатура. Назначават се удобни и лесни за управление малоумници, които нямат никаква представа за това, което водят.

Е, какво още чака г-н МВР министърът - баретите да си разрешат проблема сами /а те могат, и то как !/ не само по отношение на шефа, и на него, министъра.

мунчо, могат да рекетират кафенетата! бай ти петко ги направи смешни, не че не са си смешни по дефиниция! специализиран отряд за борба с тероризма!??? тероризма ще умре от смях!

закривай! веднага!

този добър ли е ,лош ли е ? няма значение вече , важното е кои гласят за тази служба и защо?

Ясно е, че 27 са подписали. Колко е целия състав? Единственото, което знам по случая е, че отвореното писмо е написано без конкретни обвинения. Има някакъв смехотворен намек, че шефа на баретите злоупотребява като употребява държавна кола за лични цели. Ако няма какво друго конкретно да напишат този е цвете. Въпроса е че преди да хвърлят хората кал трябва да се чуе конкретно обвинение. Тук в това писмо няма такова дори недоказано.

Има неща които правят лошо впечатление. Ако ще го сменят да си хвърлят оставките със съответните аргументи. Без да пишат глупости за това каква служебна кола ползвал. Достойно без цирк. Ако са те прави и са 27 ще има кой да се застъпи за тях.

Робе, хайде марш в мамковината си, македония

Цялото управление на МВР е подменено с удобни, зависими и корумпирани ГЕРБ-ерастки назначения , ей за това се шири престъпност и корупция навсякъде!

По принцип ГЕРБ са полицаи от преди ГЕРБ .. та ако ми даваш за пример полицаите от преди ГЕРБ ...

Такива са любимите кадри на ББ-тиквата - некадърни и зависими блюдолизци. А министрът да не е по- различен...

Президентът ги подстрекава и тези, както направи с военните пилоти.

Подстрекава и харчи народна пара,за "екскурзии" с крантата,си!

Аа, да попитам-ЧЕХЪЛЪТ какво правеше? Продаваше интересите на България? Офшорко!

Всички кадри на БСП са наместени :) После очакваме да ни върнат жеста като дойде ред за смяна на ролите.

Когато изразяваш принципна позиция ,това не е бунт!И е крайно време самовлюбеният министър председател да престане само да брои протестиращите ...защотосъс сигурност ще се стигне до истински бунт...

Дискретно : - Лавината е ОтдавнаОткъсната. ..т.е. Остава ДА Тръгне.

...към Позитано,май?!

Дървения, пак ли те изтърваха от заведението.... Без хапчета??????

За Протокола : Очевидно И Баретите са ЗА Двустъпковата .

Единственото нещо, което вършат тия барети е да охраняват на частно мутри и лица от сенчестия бизнес. Друго не ги интересува. Това поделение трябва да бъде закрито венага, то е развъдник на безнаказаност, частни интереси под прикритие на служители на МВР охраняване на престъпници, съпровождане на контрабандни тирове с цигари, алкохол и наркотици. На тия барети мисленето им е по- бандитско и от това на най- наглите престъпници.

Съобразно моиЛични Проверки - Има "барети" и Барети, Колега.

Що за човек си ти ? Народа избра да го управлява мутра която не иска да каже кои депутати се занимават с нарко трафик Ти сега искал баретите да не пазят мутри

Браво на г-н Радев вижда се, че е назначил правилния човек за МВР!!!!

Шуро-баджанащината процъфтява при Борисов. Няма как да е другояче. Нали Борисовтрябва да оцелее на владт още 40 год.

навсякъде при управлението на ГЕРБ се уволняват подготвени, знаещи и можещи хора и се назначават удобни, неподготвени, но изпълняващи поръчки послушковци, затова и сме на никъде

Така или иначе трябва да го махнат - ако лидера е изгубил доверието и уважението - няма как да бъде лидер вече... Независимо какво е станало. Слагат нов човек и той вече разчиства кирливите ризи ако има такива в отряда..

Тея барети са ми много интересни! То положението в цялата държава е същото, като описаното от тях! Какво си мислят, че другите живеят безгрижен живот!!

За разлика от останалите 80% от населението явно баретите все пак имат някаква останала чест и достойнство и се опитват да променят положението.

Интересно е че ако им хрумне да арестуват Борисов няма кой да ги спре А кажат ли че преди да се самоубие в ареста е завещал те да управляват България никой няма да посме да се усъмни

в ГЕ(р)П-ажийските времена. Удобни хора въртят свой бизнес и ползват държавното като частно, като заедно с това мачкат можещите и непокорните. Докато ги изгонят или сами не напуснат - да не им пречат. Не е само в СОБТ, а повсеместно, в малки и по-големи РПУ-та, областни дирекции, но баретите са се осмелили да напишат. Там ножът е опрял до кокала. Смразяват хората, противопоставят ги и после защо работата не върви. А мин. Радев само се ослушва като прасе в тикви откъде и какво ще му сервират в таза абсолютно чужда и непозната за него среда.

d4

така ще е тя... другарите Гайков, Шайбов,Бурмичков, Лазаров... провели хиляди "брилянтни" операции с доста жертви от личния състав. Ама Цв.Цв. и БМБ се ослушват като пръдливи. Валю Паркинга незабавно да уволни Гайков без право на пенсия и 20 заплати!

,,..На 18.08.2009 година съвместно с бивши и настоящи служители на СОБТ Иван Михайлов и Георги Гайков регистрират Сдружение Българска Тактическа Асоциация. Сдружението има за цел да провежда курсове и семинари за обучение на служители от МВР. Месец по-късно единственото обучение което се води е на лица от криминалният контингент и гардове на лица от сенчестия бизнес. През 2010 година Иван Михайлов поема охраната и на братя Пехливанови. По негова покана и срещу заплащане Гайков провежда курс за обучение на личните гардове на двамата братя. През същата година, в района на град Русе група лица е заплашила лицето Х с рязане на уши и пръсти, ако в определен от тях срок не върне дължима сума на кредитора си Y. В процеса на разговора върху лицето е оказан натиск и чрез показване на служебна карта на служител от СОБТ на името на Георги ГайковПроверката по случая е прекратена след намеса от страна на бившето ръководство на МВР...,,???

Хората са го измислили - пряка демокрация и контрол за всичко !!! И ... со малко кютек !

Цялата държава тъне в корупция. След като ръзобличиха публично бандата за рекет и изнудване във Враца, всички институции мълчат??!?!

Ами то и в медиите мълчат, тук там някой спомена, а това е огромен скандал.

Явно думата Бунт се е обезценила. Или нарочно постепенно и се изменя значението. Ама да наречеш едно писмо Бунт вече е друга работа. както преди време четох една статия в някаква помия за Хорото на Бунта и отдолу пишеше как едни играли хоро за да протестират нейде, амй в Стара Загора за нещо си. Думите бяха от рода на И тупанджията биеше ритъма на свободата и Хорото на Бунта се виеше. А от долу мненията бяха в стил Урррааааа, Започна сеее, А такаааа, Колко сме бунтовнииии... Явно Новоезикът заменя постепенно смисъла и Робството ще е свобода а пушенето на цигари и пиенето на вода ще е бунт а натиснатите палци у Фейса ще са символ на крайно насилие за свободата. предполагам, че един ден ако те глобят в градския транспорт, че си без билет вече ще те пишат дисидент и ще бягаш по закон Електрикски

Не им е читава работата. Не само на шефа, а и на тия които не смеят да говорят по между си. Защо ли ми мирише на много корупция :)

,,разхлабената,, гаика е ...удобна...!!!

Добре дошли в Шуробаджанария!

Не 80% дебили ами 180% дебили сме тука.В паралелен свят живеем , истинска матрица.Заспали ембриони които търпят диктатурата на ГЕРБ. Полицай крадат бензин, ползват си служебните коли за лични нужди,полицай закрилят наркотрафик , контрабанда, участват в трафик на хора.Щом полицаите си ползволяват да правят това , сещайте се по върховете за какво става дума. Не само дебили ами и завършени идиоти сме

Коментар на място. 666 отново пак ти пиша :)

ще затягат гайките на Гайков

спец части а..ама ако извадят бай Петко и го назначат да ги командва тия .

Така е в НАТО - орел, рак и щука.

Това е България? Некадърници дебнат отвсякъде?!

Гарантирано от герп