Внезапна акция срещу нелегални превози на ”Капитан Андреево”

Внезапна проверка на автобуси и камиони за нерегламентиран превоз на пътници от фирми без лиценз бе проведена на ГКПП „Капитан Андреево” днес.

Обратно в новината

Коментари - Внезапна акция срещу нелегални превози на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва много бързо да бъдат премахнати всички регулации по темата с транспорта, както и за повечето бизнеси. Трябва да останат само и единствено данъците /корпоративен предимно/ и защитата на трудовите права. Останалото е булшит, буламач, предназначен да генерира корупция и сива икономика.

Мен не ме спират, защото карам камионче до 3,5 тона и рейсче до 9 места общо. Извън обхвата на регламента съм и не се изисква тахограф и лиценз за мен, така, че това не плаши мене!

дали блокажът със Централния сървър в София- няма връзка с показната акция под надслов " Нерегламентиран превоз на пътници и стоки на фирми без лиценз"... "Министърът на транспорта и ... " са отишли да "помогнат" за прекарването на "наши фирми и хора", превозващи специалната стока" която ще спонсорира изборите... Управляващите направиха така, че винаги да се съмняваме... да не вярваме нито в думите, нито в делата им!

"КОЙ" държи монополно ,пътническите между градски и народни автобусни превози ,А? КОЙ ,знаете ли ,че и Московски се впуснал в проверки ,вместо да спасява БДЖ ...Чии интереси се накърняват от тези "нерагламентирани" превози "А ???? Знаете ли ,че шофьорите на големите автобусни фирми у нас говорят на турски ....

Тези проверки трябва да се правят непрекъснато !!! Ние сме главна Европейска граница !!! Забравят ли това ???

колко рушвети прибраха митничарите?

Пак нищо не хванаха. Въх, ами сега!

Пиле не трябва да прехвръква през българо- турската граница без да е проверено от митничарите.

Първо да се спрат всички субсидии на Партиите и другите смукалки, после да се намалят до минимум сътрудниците на парламента и командировките им.

Не се вживявай толкова ,че ще вземеш да пукнеш.По полека.Всеки има право на мнение ,а тази дума "тролище "знаеш ли като я използваш какво означава бе простак?

кокошкарски филм отвсякъде

циркаджии.

ХАЙДЕЕЕЕЕ, КАКВО ЧАКА ТРОЛИЩЕТО?? ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНЕ ДА ПЛЮВА БОЙКО, ДА ГО НАРИЧА БУДА, БАНДЮГА, СИКАДЖИЯ, ОФШОРКО!! ХАЙДЕ КАКВО ЧАКАТЕ? ТРОЛИЩЕТО ЗА ДА ГНИЕ ТРЯБВА ДА СМЪРДИ!!!

Набор 41, защо виеш тъй жално и болно? Явно имаш покрай напредналата възраст проблеми със слуха, а поради недочуването крещиш като на къра по овците!

Месец-два ще има по-чести проверки "за въвеждане на "МАЛКО" по-строги санкции!?!?!?! ЗАЩО "малко по- строги"-- НЕКА да са СТРОГИ!!! Около далаверите с митниците са "навързани" и цоцат пари определена прослойка от ВСИЧКИ политически партии?????!?? Това са около 20-23 милиона годишно!!!СПРЕТЕ кранчето!! Ако има ЖЕЛАНИЕ и ВЪЗМОЖНО!!!!! и още нещо--хванат или уличен в престъпно деяние митничарДА ГУБИ правото ЗА ВИНАГИ да работи в тази система!!!

...Що е то "нерагламентиран превоз",бе? Ако колата (буса) са си мои ,платено му е всичко + ГТП,аз съм с редовни документи и квалификация ,кой ще ми забрани да запълня останалите 4-8 места в него с още пасажери и ...защо ? Все едно ,някой да реши да ми прави проверки у собствения дом ,където съм сложил "софра" за 10-на гости и да ме "обвини",че съм открил ..."нераглеминтирано" заведение за обществено хранене !

Проблемът е, че въпросните хора в буса ти не са ти приятели, а са ти клиенти, които ти заплащат за превоза, като по този начин първо извършваш нерегламентирана стопанска дейност (за което не плащаш дължимите данъци) и второ - извършваш нерегралемнтиран превоз на ПЪТНИЦИ, за което си има допълнителни изисквания към теб и возилото ти, които ти не изпълняваш.

Затова не се занимаваш с 4-5 пътника а с тир с цигари.По има файда.

...Кико ,за първи път в живота си посетих Германия ...Хановер в далечната 1991-ва .Бях на гости седмица при моя приятелка ,с която се запознахме на морето у нас през лятото ! Бях сам с колата ми ,да нова наистина(на 1 година само) ,но руска Лада самара, 21083.Когато си тръгвах (посока Берлин...Полша) ,тя се обади в някаква тяхна агенция (Пътник-агенция на немски сега не мога да изпиша)...подаде заявка и на другия ден при мен се качиха две момичета ,киото превозих до Берлин. Мисля ,че ми платиха по 20-на марки тогава. Това е регламентирано в Германия ,още тогава ,когато пътуваш в определена посока ,даваш заявка и си намираш спътници ...няма смисъл да лашкаш кола с 5 места ...сам ...Все едно сега аз от Варна до София ,защо да не кача двама-трима ,от адрес до адрес ...дори и за по-ниска цена от тези на автобусите ,поне ще си помогна на горивото !

Разбира се,че можеш ! Само,че напълно безплатно и безкористно !

...Да бе ,като ...САНИРАНЕТО ...НАЛИ ???

САМО ТАКА ГЕРБ, БОЙ ПО БАНДИТИТЕ.

Този крясък е замислен като ирония, нали?