Ще накажат 14 души за бягството от Софийския затвор

Проверката на Министерството на правосъдието не е установила как избягалият от затвора Владимир Пелов е получил пистолет.

Обратно в новината

Коментари - Ще накажат 14 души за бягството от Софийския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се разледва участието на голевия" брат" Разбира се че няма да го направят, щото му треперят.

Този е от ВМРО.

Ще ще , ама не

Абе, дедо що не се пръждосате с леля Цецка, че сте пълна пародия. За нищо не ставате бе мой човек. И оня вашия голем началник тръгнал да оправя света, прави се на международник, а в държавата му тюрлю-гювеч и то вкиснал. Махайте се всички, че търпилото ни се свърши и чайника кипи.

На кого му пука - Yes Sir и всичко е ОК. Европредседателството върви отлично. Вътре в държавата - всеки да се хване за косата и да се дърпа нагоре.

Г-н зам. министър на какво правно основание ще накажете служители без да е доказана тяхна КОНКРЕТНА вина.Това е поредното изминаване на ръцете със санкции срещу обикновени служители. Оставки трябва да има за недоразуменията м-р. Цецка Цачева и м-р. Валентин Радев. Една рабфакаджийка и един гаргаджия на такива високи постове е просто недоразумение.

Смешник!

На чистачката трябва повишение, ако не на статута, то на заплатата поне..........

Ей става страшно в БГ. Щом и престъпниците бягат и не искат да седят тук......

"Освен това не е ясно дали сред работещите там има някой, който му е съдействал" О, не било ясно! Никой не му е съдействал, той си е изрязал пищова от картон. МА-СКА-РИ! Всички сте маскари и за нищо не ставате!

АБЕ тоя да не е близнак на Павката Попандов???????

Как не намерихте поне един по-представителен да ръководи М-вото на КРИВОСЪДИЕТО?????!!!!!?????

Цачева и Радев са пълна пародия :(((

И с оставки,и без оставки-все тая. Тежки престъпници си влизат и излизат от Затвора,все едно са в сладкарница "Захарно петле"....че ги гонят чистачките,защото не си били платили сметката....Пародия.