Проверка в КАТ-Пловдив - прикрили шофьор, убил човек

МВР проверява "Пътна полиция"-Пловдив за прикриване на шофьор, убил човек, и за нарушения при издаване на регистрационни номера. Има 6 задържани, пише "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Проверка в КАТ-Пловдив - прикрили шофьор, убил човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли дали е отменена иструкцията на министър Йовчев от септември 2013 год. катаджиите да не могат да спират безпричинно водачите а само по четирите точки в инструкцията ?

Веднъж бях на зъболекар и докато хирурга ми вади зъба влиза един катаджия и предлага на доктора да подпише някакви документи Доктора казва - ,,Ами нищо не подписвам , той иска да направи напълно нови документи '' Работата е била , някой е ударил колата на доктора и писали са каквото трябва но сега виновния е намерил връзки в кат и иска да направи нещата така сякаш доктора е виновен Трябва ни наш български ,, Дорожний контрол ,, като украинците Може да видите в сайта им или ютюб как ги побъркват техните корумпирани катаджии

Откакто шефа на КАТ София излезе и каза, че имало катастрофа с участието на човек приличащ на малката перука, но не бил той (а всъщност точно той е участвал), аз на КАТ НЕ ВЯРВАМ!

Ако съдебната система си вършеше работата както трябва , още от преди 25-26 години , нямаше да стигнем това дередже. Но и тя същата.

по преди от 25 години. добро утре.

изкарвай им за пенсия и мри. тогаз се ще ти е на оня..

И освен всичко друго, на тези "бедни" хорица, дето заработват по 5-6 бона на месец на черно, ние всички им плащаме осигуровките !?! ЗАЩО ? ЗАЩОТО СА НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ И БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА !!

има будали да плащат, "хитрите" се възползват, никой не протестира, всичко е ок ! системата се изтърка, но трябва решителни, умни хора да сложат ред в тази прекрасна държ ава, за която са се жервали толкова много опълченци!с големи приказки и бездействие стигнахме до тука -всеки да те лъже и ограбва за някакви гнили ябълки....

Убийците и престъпниците в Бг ,НЕ СА СЛУЧАЙНИ. ТЕ СА от родата на НЕДОСЕГАЕМИТЕ.

И само ,в КАТ-Пловдив ли ? ТОВА СЕ ПРАКТИКУВА ,В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ,затова и България е станала Бг-ГЕТО ,на Европа. ТАКА ЛИ Е В РУМЪНИЯ? ПРЕДИ ДАВАХМЕ ПРИМЕРИ СЪС ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ,А СЕГА ВЕЧЕ ИС РУМЪНИЯ!?

И резултатите ще бъдат нулеви. Гаранция Франция!

В голямата си част в КАТ,съответно Полицията работят хора които не стават за нищо и вместо да защитават народа,защитават мутрите и престъпниците!Гадове мръсни!

Има една малка подробност в БГ, проверките само започват но никога не завършват.

Каквито началниците ,такива и подчинените...

Че и ревът за ранно пенсиониране, мързеливци ниедни.

...Не си прав за пенсионирането ! Поне в КАТ ,ако могат им се "работи" до 80 години! Виж само колко много белокоси и оядени тумбалии тюфлеци си правят вятър с "хранилките" след някой знак за 30-40 км ограничение ...

За прикрилите,...двойна доза наказание ,''само''25 г.,затворче....

Виж ги ти, псета неблагодарни. Хляб от ръката ни ядат, а посягат да хапят (разбирай - помагат на убийците на пътя, срещу което им плащаме всеки месец).

Така сме ги научили. В стремежа си да избегнем големи глоби и сурови наказания сами им тикаме в ръцете пари и подкупи. В резултат на коет самите властосържавници са се овълчили и вече сами си искат.Трудно ще им изкореним това им състояние за придобиване на облаги под масата но ще стане с драконови мерки и действия.

това са дебели оядени народни синове тъпи , ама много тъпи и крадливи, ама много крадливи

То ще е така, слес като незнайни от никъде хора ги назначиха за началници. Например Бойко Рановски е военен завършил строителния инститет в Суходол и вместо да си гледа там работота вече е началник на КАТ за България. Да, ама е послушен и знае чужд език, нищо че от работата нищо неразбира. Явно вече в КАТ се назначава преводачи, а не професионалисти. Та, безумните неща за съжаление в КАТ ще продължават. И тоя началник не е единствения, който е с ракета носител. Да му мислят тези дето се движат по пътищата, щото тези дето ги назначиха на тези места въобще не им пука.

За хиляден път - проблемите в клоаката ще се решат само с разрешение за свободно притежание и носене на оръжие. Двама-трима боклука като бъдат застреляни от опечалени роднини, ситуацията ще се промени и всички българи ще станат вежливи един към друг, защото не се знае какъв пищов ще извади другия.

Ей и преди съм писал, там в Пловдивско са най-корумпираните ченгета и магистрати!

не във варна са, пред мен се договаряше шофьора с милиционерите

Ами като знаеш, помогни на разследващите!

big_uncle@dir.bg

Много грешиш, колега - не са във Варна, а във Враца и Монтана!

О, а дали е така само в милицията? Дали? Ама надали!

Чета тази новина и изобщо не ми прави впечатление. Поредния ден в България.

а бе дир сложете отгори до първа днес лайф и една табела - мафия. можи и варху тех..

Не необходимо да се съсипва КАТ.Достатъчно е на две - три места да изгори службичката на няколко предатели(няма друга дума за такива полицаи и служители) и да бъде достатъчно популяризирано в органите,без престараване.И това да не е края.

купих един тучскриин за почти запазения телевизор "Електрон". само не знам още къде да му мушна хайдфинишъна

Така ли се наричат престъпленията? "Пропуски" в работата на корумпирани държавни служители=престъпници. Досега кой е бил шеф на МВР? Защо сега започват проверки? Защо нямаме министри и висши "държавни" чиновници в затвора?

Същото е, както разказваше Игор Бунич в книгата си "Златото на партията" за Андропов, който беше тръгнал да се бори с корупцията в СССР: "Той стреляше напосоки, но нямаше начин да не улучи" :)))

Я като сте почнали с проверките - карайте наред! Щото и в Панагюрище така са правили... На колко ли още места това е практика и откога ли го практикуват - достатъчно е да се сетя за Ивайло Дражев в Бургас и за брадясалото му дело от 1992-93 ли беше...

Тези измекяри още ли несте ги изритали.

Тази държава смърди от всякъде, но най-голямата воня идва отгоре?!

Да обобщим - КАТ прикрива убиец, на военния министър му е предложен подкуп и е заплашен с убийство, Кунева обяснява за Шенген, а на следващия ден няма връзка с ГКПП, ИЗРОД пребива новородено, прокурата - разколебана, съдът не вижда умисъл! Просто ИСКАХ да живея в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, а не в лудница! Нито съм червен, нито син или какъвто и да е оцветен! Мислех, че съм нормален! Явно съм грешал ДЪЛБОКО! И все пак ще отида да се прегледам!

Забрави за бетона върху дюните да кажеш нещо.

Просто наблегнах на случващото се в последните 4 дни! ЧЕТИРИ! Ако се върна месец назад ще ми се изтрие клавиатурата!

Ами време е от никакъв и нормален да станеш активен и ясно изразен! Защото исканията ти няма кой да ги изпълнява ако сам не се захванеш да свършиш нещо полезно! Което нещо не е само да си платиш данъците!

Ключът е във времето на глагола - ИСКАХ! Снощи горещо благодарих на жена ми, която беше много настоятелна да напуснем България! Аз все отлагах - ще се оправи, ще се оправи! Е НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ! Поздрави и бъди активен!

КОЛКО ПЪТИ СЪМ ВИ КАЗВАЛ,ЧЕ ТОВА НЕ СА ПОЛИЦАИ,А СА МИЛИЦИОНЕРИ! ТЕ ОЩЕ МИСЛЯТ,ЧЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВРЕМЕТО НА СОЦА И ВСИЧКО ИМ БЕШЕ ПОЗВОЛЕНО.ДЕВИЗА БЕ:НА НАШ ЧОВЕК Е ЧОВЕКА!!!

Прочетете какво предвижда законът в произволни 10 страни от ЕС за подобни престъпления. Прочетете нашия - е, тук и занапред ще е така.

Давате ли си сметка, че ако парите от корупция се разпределят честно, то България няма да е нито бедна, нито проблемна страна. Корупцията е огромна, а преследването и никакво, наказанията - жалки, съдът, действа, като пералня, защото преминаваш, отнемат ти десятък, а след това си с огромни доказани и чисти доходи и имущества. Блокираните 1.5 млн на Бисеров доказват точно това. За такива тези пари са нищо. А просто следва да приложим опита на другите държави - там семейството на осъдения се обрича на бедност и им се отнема всичко - доказаното, плюс десеторен размер, като глоба, плюс затвор. Да, затворите са пълни, но семейните касички и имоти са също пълни.

Абе парите са си пари, обаче едно нещо не мога да разбера тези полицаи нямат ли семейства бе. Ами ако утре пострада от такъв дето са го пуснали някой техен близък.

Техните деца учат в чужбина, а разсъжденията са им, че ако полицая не вземе парите, то след него следователя, или прокурора или съдията ще ги вземе. Само, който не е страдал от престъпници, той не знае, че е така от години. Полицията е крайно деградирала, ленива, необучена и безконтролна банда, която отдавна само цъка с език съпричастно и бездейства, а движението е само в търсене на лична изгода. И до днес няма конкурси за назначение на полицаи, а дали се плаща за назначения (особено в софийските ПРУ) е въпрос за детектор на лъжата, където масата шефовое ще се провалят. Но.... никой не ги изпитва, контролира, изисква - виж права за пенсиониране имат, както да си вършат работата.

Колко пари върви последен модел С класа краден да си купя един?! Що легално не отворят пазар за крадени лимузини, а все ще се уреждат определени?!

Вече си прикрил някой бараба-убиец с кола и търсиш къде да реализираш парите, гнусно милиционерче?

Нищо няма да излезе от тези проверки. Куче влачи файтон .

Нема значение, важното е да има кръвотечение

Познатата ПОКАЗНА акция! След 2-3 месеца ние ще забравим, а прокуратурата няма да внесе годни материали...

След смяна на власт, следва смяна на министрите. В началото и преди избори се вдига джангър, арестува се някой, правят се гръмки изявления и т.н.т.. Като всичко друго и тука ще е така, всяко чудо за три дни. Няма как да им повярвам, знам твърде много...

Много сте многознайковците и дървените философи в тая държава. Чак си пречите.

Иван Петров

от 26 години, чакам някой политик да изпълни обещаното

Какви избори? Те бяха преди няколко месеца

Момчетата са сложили фуражките,да изкарат някой лев,вие ги тормозите,няма такава държава!Момчета,подхождате непрофесионално.Не може да оставяте живи,роднините на ударилите се в джиповете пешоходци-самоубийци,само неприятности после създават!

Тая страна се напълни със социопати. Акушерка пребива дете, милюционери крият убийци, прокурорски синове трепят хора по улиците и биват оневинявани. Време е да хванем автоматите и....тататататататата

те и автоматите са дефектни

и предпазливо , е изразил преди време чешкия художник България ,преставяйки я като турски кенеф...ако е бил по откровен и ако се разрови ...не само ще се види ,но и осмърди ,като септична яма от тук до ...Атлантика чак !

По-добра от тази скулптура за България няма...Това сме ние в очите на света. А, тези кафявите дето ни управляват, си плуват на воля. Кога ли ще пуснем водата?

Ако разришкат КАТ, ще трябва да има конкурси за назначаване на нови 70% катаджии. И в РПУ-тата е същата

Срам и резил

Не, ежедневие!