Проданов: Все още не ясно как оръжието е попаднало в затвора

Бягството на рецидивистите Пелов и Колев е по вина на млади неопитни служители на затвора, но не е ясно все още как оръжието е проникнало в Софийския затвор.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха... а че в затвора са работели чак толко "млади и неопитни" служители, че под носа им пандизчиите да си купят пищов и да излязат през главния вход, по чия вина е бе, мамин? И кво точно обучение и колко опит трябва да придобият въпросните служители, че да успяват да си вършат поне основното задължение на службата?

Като се оака човек, отива, мие си дупето и мълчи. Защото става за смях, че и по - лошо.

в ПАРЛАМЕНТА - 28 години - млади и неопитни!Младите и неопитни би трябвало да получават половината на това което получават старите и опитни!!!!

И на чистачката, и на чистачката. Можеше да ги догони и набие но по некадърност... а може и да е била подкупена.

Всички минават на полиграф?

Да ще накажат младите, а Свилен Цветанов който уж подаде оставка е понижен от врит директор в зам. директор на ГДИН и това ако не е шуробаджанащина и връзкарство. Никакво наказание за него. и няма оставка

ми като са млади и необучени. шефът им веднага да бъде уволнен.. това му е работата!

Факторът "Новичок"...

papion

Така е най-лесно, да се обвинят младите. Да попитаме тогава защо е била цяла смяна от новаци? Обикновено се слага по един нов при няколко "стари кучета" да се учи. Ето това навежда на мисълта, че им е помогнато за бягството и дано се открие от кой, ама надали.

Държавата трябва да си поеме и ролята, като такава по Конституция и Закони, и като лична отговорност на съответно ОТГОВОРНИТЕ по веригата от директният Ръководител, та чак до това недоразумение от ерата на комунизма, наречено Министър на Правосъдието. Навремето в комсомола са ги учели как да избягват отговорността и сега това се прави вече масово. Евала на БКП, БСП и ГЕРБ взети заедно. Дори и НДСВ беше по демократичен вариант за управление на държавата. Тия са просто ковунистически/социалистически недорасляци.... Много тъжно!!! И само ми се обяснява, че няма с кои да ги сменим?!? ЕМИ ДА ГИ ИЗРИНЕМ СИТЕ!!!!!!!!!

Да бе, все младите са виновни. А дъртите "спецЯлисти" и "тяхната" система, допуснала все още незнайно как двойно-недопустимите и пистолет и нож, са отново незаменими. Пълна трагедия (и некрофилия) в това отношение е из "ведомствата" ни.

Празниците минаха а тия рецидивисти не се върнаха в затвора, сигурно "продължават да ги издирват" от МВР, че ние позабравихме че има свободно движещи се въоражени затворници между нас!

Почвам да си мисля,че постоянно ни занимават с такива неща за да не виждаме,какво става горе,каква корупция и какви кражби стават и как се затрива държавата ни! Правят ни постоянно сеири за да обръщаме внимание на това...

Deus Vult

Типично българска реакция! "Не бях аз... той беше, щото още млад и неопитен" Айде спрете се вече и се замислете защо вземате заплати! ден през ден някой кривоглед касапин или джебчия бяга от някой затвор!

...а оръжието е внесено в затвора благодарение на стари опитни /!/ служители, иначе едва ли щеше да успее да "влезе" пустото му и оръжие! Още веднъж браво на чистачката! Повече чистачки, по-малко охранители - това трябва да следва правителството!

Месец ще стане, а още не е ясно....Безполезни сте...Но затова пък имате увеличение на заплатите...

Абе,като тръгнат да бягат тези затворници,защо не ги стрелят?!? Бяга ли,разстрел,така е в цял свят! Не,че по света не бягат от затвора,но реда е много по строг,а тук вече навсякъде цари хаос и беззаконие,всеки си прави,каквото си иска и най важното,институциите,които трябва да следят за реда изобщо не работят! На нашата държава и трябва един жесток тиранин,който за няколко години да оправи целия тоз бардак...