Цацаров разпореди проверка на зам.-министър по сигнал на БСП

Главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил Софийска градска прокуратура да провери твърдения на БСП за зам.-министъра на транспорта Ангел Попов.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров разпореди проверка на зам.-министър по сигнал на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога ще се самосезира ?

Ще пийнем по кафенце в някой офис, ще се разберем.

Цаца, по-леко, много си се разработил, не остана корупция :))))Едно дебело момче не излиза от стаята си в хотел Берлин :)))

ТЕЗИ НИ ВЗЕХА ЗА КАНАРЧЕТА. ГОВОРЯТ НА НАРОДА ВСЕ ЕДНО Е УЧЕНИК ОТ ПЕТИ КЛАС.БОЖЕ, КАКЪВ РАЗПАД. ЧУХТЕ ЛИ КАКВО Е СТАНАЛО ДНЕС НА ГРАНИЦАТА. МАЙ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА. Е, КОЙ ЛЪЖЕ СЕГА. И ПОНЕЖЕ ИМ ЛЪСНАХА ЛЪЖИТЕ ИМА ЗАБРАНА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ГРАНИЦАТА. НАГЛЕДЦИ

Това е на практика пУлУжениетУ.

За толкова години , НИТО ЕДИН ОСЪДЕН !

БСП и ГЕРБ вероятно не знаят, че здравата семейна двойка се крепи единствено на споразумението, според което мъжът и жената трябва безусловно да си вярват. Ако не си вярват, ще започнат да се следят. А започнат ли да се следят, няма начин да не се "хванат" в изневяра (в случая кражба).

а пак на мен 3 - тата братовчедка на лелината вуина на балдазата на нинова ми поиска пари за да мога да взема под аренда тоалетните на гарата на едно село кадето же пе линята беше закрита преди 20 години!

корупцията... Е как ще стане тая работа?

Цялата социалистическа партия заприличва на говновозка която откъдето мине ръси фекалии.Вместо да направят нещо полезно за страната по цял ден ръсят лъжи и обвинения но видите ли ние сме чисти.

Смръднята идва от тях защото вади кирливи ризки, но 99% са ГЕРб и сие. Време е за ГОЛЯЯЯЯМО пране, няма наши няма ваши.

Мисля, че целият кабинет на ГЕРБ е за Цацаров!

или е забранено да проверяваш този,който те е избрал?

А пък в едно село синът на кметицата от ГЕРБ причаква след селски събрания хората, изказали се против майка му, и разговаря с тях