Eвроексперти ще проверяват 5 знакови дела в България

Петима евроексперти - действащи магистрати, от следващата седмица ще проверяват защо пет знакови дела в България са приключили с неуспех за прокуратурата или се движат в много бавни срокове.

Обратно в новината

Коментари - Eвроексперти ще проверяват 5 знакови дела в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма логика престъпници по всички етажи на влаестта в съдебната система в седствието прокуратурата да се борят с престъпността тоест със себе сизатова и резултатите са такива

Ами да гледат то вече един от подсъдимите по делото на Николов вече си замина човечеца.А самия Николов си се разхожда на свобода и ич му не пука.Иначе получи присъда за миналия доклад на незнам коя инстанция,сега може и за тоя да получи на втора инстанция ,а па живот и здраве за доклада през 2020 може да го признаеме за невинен.

20 години ни лаят,мамят убват,надеждите на младите хора,давят ни в крав,наркотици и проституиращи деца!? мислите ли,че някаква групичка може да се опалчи и спре 20-годишня демон,които се е надвесил над балгаря като дамоклев меч...?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО ТЕЗИ ЕВРОЕКСПЕРТИ НЕ ПРОВЕРЯТ И ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ, БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ? КОЛКО ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ПРИБРАХА ЖЕНА МУ И ДЪЩЕРИТЕ МУ И КАКВИ ГИ ВЪРТИ В ПЛОВДИВ? ЗА КОЛКО ПОЧИСТИ МИНАЛАТА ГОДИНА КОРИТОТО НА РЕКА МАРИЦА, А СЕГА ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ ЗА КОЛКО СА Я ПОЧИСТИЛИ? НЕЗНАМ КАКВО ПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА, ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА, АКО НЯМА КОЙ ДА ОТКРИЕ ОКТОПОДСКИТЕ МУ ПИПАЛА, КАКВО Е ПРИСВОИЛ И КАКВО Е ВРЪТНАЛ С ДРУЖЕСТВО"РАЗВИТИЕ 2004"?

Братя Маргини не бяха ли лоялни граждани на републиката ? - Имаха дори легален бизнес - някаква си модна агенция . Дори и тяхната бизнесдама, която в последно време започна да говори за морал в публичното пространство, ще потвърди това ...

Когато през 1989 година се пръкна едно недоносче, наречено демокрация, хванатите по кръстовищата на родината типове издигнаха лозунга - обогатявайте се! И се почна едно обогатяване, от което и до днес кихаме.Заради въпросните криминални типове и банди, гаврещи се с българските закони . Правистите ни страдат заедно с подсъдимите си любимци, а Запасът се лъже, че тук се води битка с негодниците-ганстери и всякакви извратеняци. Пошъл театър на абсурда в една пошла деградираал държава, нашата бивша родина. А днес - РПУ на МВР на мутрите.

да не се хабят и да трошат излишни пари. всеки ще им каже, че няма осадени мафиоти, защото в балгаря садиите и прокурорите са част от мафията.

Значи Владимира Янева=Цв.Цветанов=ГЕРБ,беше Съдия по Софийски Имоти, и продаде Имоти от софийски Имоти на ...Баща си !!!! После,за Награда за Оличната работа за ..себе си, Янева с нейните 2(Две) години Реален стаж,стана ..... Шеф на Софийски Градски Съд-най големият(важен) съд в България !? Цв. Цветанов като Много Близък семеен приятел на Янева ,няма нищо общо ,нищичко ! Сега остава да убеди и Проверяващата Комисия от ЕС в това !!!

Това априори означава, че предварително е била обявена виновността на съответните лица - сега ще проверяват защо няма осъждане. А трябва да се преценява, че ако няма осъждане - няма вина. Такава проверка обезсмисля въобще правораздаването у нас.

Защото не си избираме съдиите и прокурорите, затова си правят гаргара с народа и нямаме правосъдие.

Делата са интересно подбрани от европейците! Всичките те са политически поръчкови, базирани на несериозни изопачено представени пред обществото факти и от там за какви улики може да става дума! Най-вероятно на силоваците от ГЕРБ ще им бъдат натрити мутрите!

Нямаме нужда от бг съдилища - направо чужди да гледат делата, 4е да настане малко ред.