Проучване твърди, че сме все по-доволни от развитието на страната в разгара на политическите скандали

Според Маркет Линкс смятаме, че Великобритания трябва да остане в ЕС, но вярваме, че Брекзит ще има

Обратно в новината

Коментари - Проучване твърди, че сме все по-доволни от развитието на страната в разгара на политическите скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мноо съм хепи, особено от скока на цените. Искам още, хахахахаха. Тия съвсем ни взеха за отрепки...

да се махат от България и тази партия извън закона.

При управлението на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ благоденствието на България нараства с всеки изминал ден! Само за няколко години управлението на ГЕРБ извади страната от жестоката икономическа криза и я превърна в оазис на стабилността и просперитета! Гордеем се с вас!

Gal

Това е сарказъм надявам се....

"Повече от половината българи - 51 %" - тоя кретен от тая поръчкова агенция има ли право да говори за " повече от половината българи" ? Да не би да ги е интервюирал всички? Направили някакво съмнително допитване на < 0.001% от бълг, народ и говорят. Мене никога никой не ме е интервюирал и мненеието ми е било винаги различно от това на "51%". Създдават се агенции за определени случаи, дават им се пари и после продажници говорят от името на народа. Освен това предполагам , че звънят на стационарните телефони на възрастни хора ( като ало измамници) и затова имат такива резултати.9

Аз

Са... Пускат ни подобни писания, които биха били обида за интелекта и на цецо рапона... Искат от вас да избирате не само прасета по душа, а вече и физически завършени свине, като сашо йорданоф... Който, пък, оказва се, живее със самочувствието, че ви е отворил очите, както сам изгрухтя тез дни... Не казвам да ги бесим. Ама айде спомнете си всичко това в тъмната стаичка!

Толкова сме доволни и всеки ден ставаме още по-довплни, ... че чак сме първи по смъртност, по раждаемост и по емиграция - дори и циганите заминават в Германия за да живеят и работят като бели хора, а не да мизерстват тук!

Отговорите за това допитване е дал Цецо Цв. Да, при него развитие има - от едно апартаментче - сега няколко, при това единия е със собствен асансьор.

Сигурно са питали живущите закупили апартаменти на ниски цени в сградите на АРТЕКС!!!

Такива нагли лъжи и по Тошово време нямаше

АМА, ТОВА МАЙТАП ЛИ Е?????????????????

Подготовка за 1 април !

По- доволни сме, защото сме в чужбина, повечето и все повече и повече. И игричките горе започват все по- малко да ни докосват!

Не познавам човек,който ще гласува за БСП.Партията на милионерите,заграбила алчно на човека труда.Морал и честност не е тяхната черта.Селяни дошли с по един сак дрехи,са притежатели на най-луксозните къщи.ГЕРБ работят,а те гледат алчно какво да придобият,без работа,даром.

Аз не познавам човек , който ще гласува за ГЕРБ.Явно хората не се познаваме.

Аз

Не. Просто хората не обичат да живеят в кочината, при свинете. А всички членове, симпатизанти и гласоподаватели на герб са свине. До един, без никакво изключение.

И аз не познавам човек, който да гласува за герб, но все печелят изборите. Това е странно и предполага някои неща как го прави цецо

Проучването е на Маркет Линкс собственост на Румяна Бъчварова бивш министър на МВР от ГЕРБ и близка на Борисов. от 1 месец посланик в Израел. Ето толкова Нереално е това проучване.

Друго си е проучването на Червен Кольо,на Кънчовците,на Асланов.Дорите резултати носят и добри печалби,я голф игрище,я ваканционно селище....Придобивчици с краен резултат,на изборите не съвпадащ.Сега клони към 15:1.

Изследванията на тази социологическа агенция се стремят да ни убедят във вътрешен план, е колкото повече тарикатлъци и далавери се ширят сред номенклатурата на ГЕРБ, хората толкова повече ги харесват! Това е показателно, но да не се забравя, че е традиционно за българите. Всеки се смята за тарикат и уважава големите тарикати! Нали сте чели приказките за Хитър Петър и Настрадин ходжа! Нещо различно да виждате сега?

Боже, колко мъка (и зомбирани фенове на БКП/БСП) има по света, Боже?! Изгледайте "Народен дом на терора" и тогава пишете за номенклатура, далавери и престъпления! Само един цитат от филма (направен САМО по автентични записки, кадри и документи): "... в нашата ударна група другарят Тодор Живков никой не можеше да го задмине по убити народни врагове ..."

Този коментар е аналогия с ученика на бай Тошо- Бойко Борисов, нали?

Аз

Са... Въпросът е един: тия само ни мислят за толкова тъпи, че да вярваме на подобни глупости, или наистина сме си тъпи. Гледали сме Великобритания и сме отрезвявали... Че какво лошо се е случило във Великобритания, освен маймунското нашествие, причинено от ЕС, откъдето британците се опитват да избягат, а глобалната леващина им прави спънки. Айде да излезат, пък после ще погледаме и дано се поучим...

На фона на това безпаричие, мизерия и конщунство което е заляло България, такава статия е меко казано подигравателна. А за развитие да не говорим ... ние едни читав ремонт на булевард или на площад не можем да направим, доволни сме били от развитието. Кои сме тези ние? Аз един доволен човек не познавам.

а аз не познавам и един който да са интервюирали... тия проценти и въпросите си ги вадят от гъза!!!!

Колкото повече оставки в ГЕРБ, толкова по-оптимистично гледам в бъдещето.

Не се очаровай, за да не станеш разочарован!

Да Бе Да ти ще ми кажеш с твоето проучване,хората виждат какво става..

Първото и най-важно нещо което трябва да направите преди да започнете "проучване" е да си извадите главите от з@дниците!

Източник Цецо Кеца! И допитването енаправено от 1001 гербаджии на ръководни длъжности! На въпроса имате ли МПС всимчки са отговорил имаме по няколко На въпроса а иматели апартамент отговора е имаме по няклко ГЕРБ са тинята, мръсотията на прехода!

Че сме прост матриал, прост сме. Ама чак пък такова доволство, айде бе....

Подкрепящата социология винаги е била високо ценена;)) А някои социолози чак дипломати станаха...;)

Ха -ха-ха, вие малоумници ли сте, драги ми тъпи журналисти? А от къде е проучването, от коя агенция или анкета на платени хора. За да публикувате тази глупост, също са ви платили. Какво развитие бе има нашата държава, никакво, вече отдавна сме под дъното, но остават само хвалбите на управляващите. Я се разходете в провинциалните градове, за да видите упадъка, няма работа, няма и хора. Всичко е само в три големи града. Та си затваряйте човките и не лъжете толкова!

В България няма никаква корупщия, заплатите са над средното европейско ниво, пенсиите също са над средното ниво спрямо Европейските, нивото на раждаемоста е сред челните места в ЕС, а заболяваемостта и смъртността са на практика незначителни, никой не напуска България за да работи б чужбина, и изобщо сме направо една Швейцария на Балканите... Е, как да не сме доволни, всичко си е на шест, дори смея да твърдя, че сме много по-добре отколкото трябва да бъдем! :)

С такива социологически изследвания могат да се оправдаят всякакви резултати от избори. Важното е нищо да не се променя...

ИЗТРИТИ (120) Българският клон на “Прозрачност без граници”, чийто изпълнителен директор Дияна Ковачева стана министър на правосъдието в правителството на ГЕРБ, е получила апетитни обществени поръчки непосредствено преди изборите през есента на 2011 г., които трябваше да наблюдава. Това обаче далеч не са всички пари, получени от института от обществени поръчки. Освен, че играе самостоятелно, “Естат” участва като собственик в няколко консорциума, сред които КОНСОРЦИУМ НА “МАРКЕТ ЛИНКС” ООД, “ЕСТАТ” ООД, НЦИОМ с управител Румяна Бъчварова (шеф на кабинета на Бойко Борисов), ОБЕДИНЕНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ КОМПАНИИ-ВИТОША РИСЪРЧ ЕООД И ЕСТАТ ООД с шеф Александър Стоянов от ЦИД, Консорциум СИНЕСТА, ЕСТАТ – ТРЕНД СТУДИО, ОБЕДИНЕНИЕ ЕСТАТ- ДЖЪНКШЪН БЪЛГАРИЯ и др.

За това ли има опашка на терминал 2? Как не ги е срам да лъжат? Но демокрацията е измислена от гърците, а те не могат да живеят без да лъжат- по- западно е.

Понеже сме ''предоволни'' затова вървим къ 4 милиона на територията:((((( Незнам тези дето си изкарват парите с подобни лъжи как не проумяха че има и едни други примерно 1000000 души различни от тяхната листа до които никога не стигат кога се ''обаждат'' да анкетират по списъка си...

Закони се приемат в частен интерес ,а не в обществен интерес Антиобществено съдържание на закони лесно се създават ,но борбата с тях е трудна .Що се отнася до медиите ,те по вечето са купени от олигарси.

хубава стъкмистика, браво! ще гласуваме за ГЕРБ отново, да живей благодатното славно и ползотворно управление на другарите Бате Бойко о ЦвъЦвъ!

На теб кукувица ти е изпила акъла.Нямаш грам сиво съдържание.Лъжец.

Абе Добри, че има сиво вещество има, но силно се съмнявам нагласите на обществото като цяло да са с уклон на одобрение, виж на избраната "извадка" може.

Безплатни розови очила САМО за Маркет Линкс ?!? А къде сме ние обиновените електорални единици? Пак заметени под килима? Не си прав вожде наш, да се свети името ти!

"52,33лв., дадох за всичко това, всички са доволни"

"Все по-доволни от развитието на страната..." Алооооооу проучвателни платени антибългарски агенции безподобни!!!! Ето ги последните реални данни: - Чуждестранните инвестиции почти секнаха - по-малко от милярд са на година (т.е. гастарбайтърите внасят в държавата повече от преките инвеститори)!!! - VW се двоумеше къде в източна Европа да отвори завод и избра Сърбия (която не е в ЕС)!!! Смятайте!!! - Власта се тресе редовно от мегаскандали - кумгейт, суджукгейт, баневагейт, алобановсъмгейт, апартаментгейт и още безброй гейтове, доказващи изключително корумпираната политическа "класа"!!! - Ц..ните се чувстват по-безнаказани от всякога - крадат, изнасилват, убиват и не им пука, щото знаят, че властта ги защитава като електорат!!! - Доказано корумпираните Цв Цв, Цецка Ц., Вежди Р. се отърваха само с отнемане на депутатските права??? Няма наказателна отговорност, нищо нема!!!??? - Най-бързо изчезващата нация на планетата!!!!!! "Все по-доволни от развитието на страната" - кое развитие, на мафията и техните подлоги ли?????!!!!

Развитие?!? Какво развитие???

Проучването във виртуалната реалност на самозабравилите се бг политици ли е правено? Най-бедните, най- болните, първи по смъртност в Европа и да сме тоооолкова доволни?? Никой не вярва на тия глупости. Платени проучвания.

Доволни може да са само управляващите, но не и мизерстващото българско население.

Тези Агенции кой им плаща да плещят глупости??

Колко са нагли всички управляващи - хем вземат незаслужено огромни пари, за сметка на все по-обедняващия народ, хем купуват луксозни жилища за почти без пари и правят закони за определени "бизнесмени", от които се облажват.

ББ, ЦВ.ЦВ, ЦЕЦКА и сие - със сигурност! Всичко купуват на кг за жълти стотинки! Но, никой не си е тръгнал от тази земя без да си плати РЕАЛНАТА цена за действията или бездействията си! Ако не той/тя - децата плащат!

и аз съм доволен от развитието на страната,още повече че щом Чавушоглу се е заел с нас държавата ни ще цъфни и върже

развитието на страната ни е "великолепно", още не е отминал кумов гейт, суджук гейт и се ражда корупт гейт....нема такава държава, а вие си мислете , че се развивате! Развитие значи, да имаш научен потенциал, да имаш заводи, да произвеждаш , а не да се занимаваш с алъжвериш от Турция

Абе всичко е ГЕЙт, сега чакаме да избухне и най - големия ГЕЙ скандал и тогава вече ще стане съвсем интересно...

След дъжд качулка....хахаха Кой нормален би гласувал за излизане от ЕС - сега, в този момент, след като ОЛИГАРСИТЕ се нагушиха с европариците , а после народа ще трябва да ги връща обратно? Качиха ни - на влака, който води за никъде и слизане - НЯМА ! Скоро ще ни набутат и Еврото, за да ни закопаят дълбоко!

Причинно-следствената връзка на това проучване води до извода, че колкото повече скандали стават в тая държава, толкова българина е по-доволен ! Следващото проучване ще покаже, че колкото повече гладува българина, толкова е по-щастлив и скача от мостовете за удоволствие !

E, как няма да сме "доволни"??? Всичко цъфти в България! Преди ГЕРБ, нашата Родина беше на ръба на пропастта! Под вещото ръководство на Партията Майка ГЕРБ, страна направи смела крака напред... и полетя надолу. Скоро всичко ще свърши. Бъдете спокойни, другари! Ще боли, но поне всичко ще свърши бързо. България релно вече я няма. Амин!

Кучетата си лаят, керванът си върви.

Кучетата си лаят, ГЕРБ си краде! Цецо е приготвил чувалите с бюлетините, купил е гетата, а Калинките в администрацията са строени и инструктирани, работниците в герберските фирми - също.

Ако цвъки цура и останалите от шайката на апартаментаджиите беше осъдена и вкарана в затвора в едно с конфискация на придобито... боеко щеше да спечели изборите с много по-голям резултат от 2009г!!! А ако разруши уродливия 34етажен кит на артекс в Лозенец юрданка, въпреки идиотията по Графа щеше да е почетен гражданин на София... Ех-х-х-хххххх мечти, мечти-и-и-и-иииии!

ББ е способен да осъди и вкара всички в затвора, за да прикрие собствените си гейтове...

Не му стиска. Страхливец е. А и менторите на цвъки, при които ходи на инструктаж 4 пъти в годината го държат за... и паричките му са на копче от блокирането. За какво мислиш ходи банкянския толуп в Катар? Това беше първото основно предупреждение, че накраденото и складирано в арабски банки не е недосегаемо! После му посочиха и кои са правилните саудитски банки, в които да прехвърли написаната на листче сума... после се почна с оръжието за "сирийското сдс"...

Изключително неуместна анкета, неинтересуваща никои в България. Обаче соросоидният ГРОБ-ар трябва да отвлича вниманието от мазалото на тиквите!

ама другпът ще остане, това да не ви е България и Бойко Борисов...сутрин казва едно, а вечер друго!!!

Аз изобщо не се съмнявам в това, че сме все по-доволни. В подкрепа на това, ето една новина от днес - в болницата в Ямбол затварят родилното защото ЕДИНСТВЕНИЯТ неонатолог заминава в чужбина. Приказна държава, стабилна и т.н.