Коментари - Близо половината българи са против АСТА, едва 4% са ”за” | dnes.dir.bg
назад

Близо половината българи са против АСТА, едва 4% са ”за”

Противниците на споразумението АКТА (ACTA) в българското общество доминират силно над привържениците - 47 на сто срещу 4 процента "за" него. Това показва национално представително проучване на "Алфа рисърч", направено между 22 и 29 февруари сред 1015 души.

Обратно в новината

Коментари - Близо половината българи са против АСТА, едва 4% са ”за” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност хората много добре са се ориентирали в целта на АСТА та затова и протестират. Споделянето на файлове вече е религия и точно тези религиозни фанатици са най-хитрата част от потребителите та техните пророци отдавна се справиха със зараждащата се идея за филтриране на трафика ерго освен контрол на потребителите какво друго може да ни натресе тоя пуст договор.

Това споразумение си чист опит да се преследват потребители в мрежата, които пишат и качват политически и икономически неудобни статии, филми и информация. Извън интернет също се бърка в предпочитанията на хората, дали да си купят от пазара сушена чубрица на стръкове или да купуват подправките на известна специализирана фирма. Иначе съдържанието му нямаше да е толкова дискретно и гражданите по света да гадаят!

Като повечето от тях нямат идея какви са проблемите в ACTA, а просто не искат да плащат за авторски права.

Ха, сподели, какви са проблемите в ASTA, щом си чела пълния текст на споразумението и единствено ти, имаш идея!

ACTA да го ду !!! p2p forever !!!

Локализиран си. Идваме ти на гости по малко по-бърз начин.

Мечтата на Цецо - видеонаблюдение във всеки дом!