Галъп: 41% знаят за случаи на шуробаджанащина

41 на сто от пълнолетните българи казват, че знаят за случаи на шуробаджанащина в своята община, показва телефонен сондаж на „Галъп интернешънъл“.

Обратно в новината

Коментари - Галъп: 41% знаят за случаи на шуробаджанащина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шуробаджанащина е другото име на България.

Назначението на Мария Габриел за еврокомисар е циничен пример за шуробаджанащина и то евпопейска ние тук за Хасково и Гарбово и сме готови един на друг очите да си избодем

Твърде много шум за нещо с което децата ни израстнаха и родиха свои деца. Откриха топлата вода!!! Та това е практика от много години,бе! Какво сте се завайкали? Още когато БСП беше БКП, това си беше масова практика. Уйчо, уйна, братчедите и т.н идваха от провинцията и им се намираше хубава и доходоносна работа. Е, сега пък те или техните деца правят същото, независимо на коя партия целуват задниците. Ту в една, ту в друга но важен е, както казва Бай Ганьо, важен е келепирът!! Но сега изведнъж започнаха да си вадят " кирливите ризи" и от ляво и от дясно. Направо идненадахте електората!!

В община вълчи дол се сещам за няколко партийни нанзачения в булгаргаз - другарката точева, сина другарката йорданка йорданова... защото сме социалисти и е важно да настаним наши хора на добре платени службички, след коетонадават вой как вълчидолци не искат кмета на БСП; ами първо се погледнете къде какви хора назначавате

100% знаят - дори в яслата любовта на леличките се купува. Естествено, тези които се ползват от привилегиите не си го признават.

...А и това не е никаква корупция...

много свежо... само дето новината пак е сбъркана - новината не е, че 41% процента знаят за шуробаджанащина, новината е, че 59% са марсианци, които са отскоро в човешки тела и още се ориентират в обстановката...

41% знаят за шуробажанащината сред останалите 59% от населението.

Бъркате с интерпретацията на числата. 41% знаят за "наши хора", а 56% дето казват, че не знаят са пряко или коствено свързани с партиите, с други думи - "нашите хора".

скрит,защото не трябва да съдържа обиди,цинизми и да накърнява доброто име на "КАЛЪП ИТЕРНИЩОНЕЛ".А с обидите и цинизма дето ни заливат от години, нищо не значи.На колко избори соц.агенцията се различаваше с много между прогнози и резултати.Ама Кънчовците нали и те плащат,не само да вземат.Чакам изтриване.

КРАЙНО време е ХОРАТА да бъдат оценявани по техните СПОСОБНОСТИ а не по тяхното, роднинство? -Не случайно се казват! Е.Йончева е това, което е защото бе (........) на С.Станишев?

Това ни е "голямата новина" за днес. Утре голямата новина ще бъде, че времето навън е слънчево. И така, докато достигнем до "възвишеното" състояние, при което честно ще ни казват кой ден сме днес!!!

Не е страшно назначаването на познати, роднини и близки. особено в малко селище. Страшното е измяната на принципа. Съвестна и отговорна работа! Това е проблема. У на с се счита за предателство да направиш бележка на лентяй! особено ако е рода. А когато е назначаван се е клек, че няма да посрами близкия си. След това хич не го интересува. Ама нали е рода - как да го махнем. Ами както сте го назначили! Конскурсите са вид бариера за това, но се правят на закриот. Ако са пред отворемни врати, с възможност публиката да пита и се меси в избора, тогава ще е по-друго. Ама никой неще да е публично! Всичко е все на закрито, под масата и т.н. Ей на - отявлен бандит, се крие с дрехата си! Защо??? Покажете го да го видим! Драскачите ни информират кой за какво е набеден, ама после не ни кават, че е освободен ... Процесите на шупу-мушу, на затулено!

Порочна практика е, доказано неефективна. Няма логика членовете на дадена фамилия и приятелите им да са възможно най- подходящите кадри за дадени позиции

Аз връзки в тази прокажена държава нямам. Дядо ми не е бил партизанин,а баща ми не е курва. За щастие това ми помогна на време да се отвратя от държавата и да се евакуирам и интегрирам в едно друго далеч по-зляло и просперирало общество. Да си призная, радвам се като гледам как мои познати със здрави комунистически връзки се мъчат у нас с всичките им далаверки и измами.Рано или късно всеки тарикат ще си намери майстора.

И ние като вас, без връзки и предимства, но с желание за "честен живот", ама явно по-тъпи - останахме да се блъскаме - но сега детето със зъби, нокти и глад, а ако трябва и кръв - ще се борим да се махне оттук. Защото не се вписва в пейзажа, и няма нужда да страда, като нас.

Уникален фишек! Евала на онзи, който успее да ме убеди, че Галъп са преброили 41% от 7600 000 български граждани! Направо да паднеш от смях ако не можеш да сериозен и критичен към поднесената социологическа яхнийка.

,..роднински назначения , защото точно от такива назначения се извършва и преврат .

Що не се обесиш и не направиш добро на себе си и планетата Земя? Шибана комунистическа отрепка. По- вредни сте и от чумата.

Шило

Хахахахах, какви общини бе, то цяла парламентарна група има в настоящия парламент. Веско, кажи си!

СКалъп Интернешънъл няма нищо общо със световно известната агенция Gallup. Това си е Fake новина още с цитирането на местния имитатор.

Има си хас ,да не знаят,даже не са 2 милиона на над 20 милиона,даже тези от Чикаго ,знаят как деда му на кметя в пръчене е откраднал 3 талиги държавна оборска тор на аванта през балканската война ! За кой народ радой ралин написа- ,,Край Дунава на полянка прабългарин е..е славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи!!,,

ХАХАХА... 100% от пълнолетните и голяма част от непълнолетните знаят шуробаджанашки практики.Спокойно краят е близо, държавата загива!

100% не вярват на лъжливата поръчкова агенция К/г/алъп

40 процента далавери/ 60 процента сделки. Далавера е онази сделка, в която аз не участвам. Просто ориенталщина. Подкупи, връзкарство, роднинство, кражби. Колко биха устояли е въпроса на изкушението.

Айййй стия брееее... Това не е верно!!! Връзкарство, шуробаджанащина - как може да пишете такива глупости!!! В България няма такива неща - всички се назначават с конкурси, с редовни дипломи, с ценз и постигнати резултати!!! Това е гнусна инсинуация и манипулация!!!! Долу ръцете от Кумове, Баджанаци, Баткови и Братковци!!! Те са чисти и достойни хора !!!! Не Ве е СРАМ !!!!

Да се провери и Казанлъшката община.

40% знаели за шуробаджанащина. 60% искрено съжаляват, че и не те са в схемата.

са ви били шута и ги няма вече, а вие се мъчите да ги върнете обратно обяснявайки им колко е хубаво тука.

Глупости, 100% знаят, че и 100% са се възползвали, по един или друг начин.Едно от извращенията, наследени от светлия соц. Без връзки и чушки не можеше да си купи човек.

Хан Аспарух е виновен!

за да си в община да си част от ГЕРБ иначе си аут то това и като няаш паийна книжа или с и с кмета ли излиташ

Около 90% от назначенита в държавната администрация са с връзки. Само държавна администрация и цигани ще останат накрая в тая скапана територия.