Процесът за 13-и ноември: в ужаса на клането в Батаклан

Жертвите, по които е стреляно от близко разстояние с калибър 7,2, бяха неразпознаваеми, разказа следовател в съда

Обратно в новината

Коментари - Процесът за 13-и ноември: в ужаса на клането в Батаклан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kakто каза Макрон: "Предпочитам работници от Мароко, отколкото такива от България и Румъния". Да са ви честити и тези от целия Близък Изток!

Пита ли го някой ??

Мисля че бих ги обесил на айфеловата кула. Публично.

Чак сега тръгва делото за оная касапница от преди 6 години?!?!? Тия нормални ли са бе?!?!?! Що за задръстена и бюрократична съдебна система имат?!?! Какво толко търсят и доказват?! Убити са не знам си колко десетки хора, но не, ние ще се влачим с тъпите си процедури 6 години!

да видиш. А в България казвате, че съда е бавен. Друго е, че трябваше да ги застрелят в оная работа още при ареста. Хващам се на бас, че дори бекон не са ги накарали да ядат в затвора.

Като гледам поне успяха да накарат раята във Франция да ходи прилично облечена и да си покрива лицето. При това и голобрадите назаретяни без цици. Което е още по-добре в лицето на Алаха. То е писано за назаретяните: "... докато за молят да платят собственото си обезглавяване" . Изобщо в Афганистан се видя кой победител кой победен. В България ще е Харвардската шайка...

Тоя случай още веднъж показва колко грешна е идеята налагана от американските конгресмени. А тя е: Да се създаде едно общество където са смесени етноси, религии раси. И всичко да е под техен контрол. Така, че очаквайте продължение.

Дано нагло-американците са си извадили важните поуки, че цилиндърът не може да замени на всяка цена чалмата и че фракът не е подходящ за пустинята, както и че минижупа не е вариант на бурката в някои държави. Простият български народ е казал: "НАСИЛА МОЖЕШ ДА ЗАВЕДЕШ КОНЯ ДО РЕКАТА, НО НАСИЛА НЕ МОЖЕШ ДАГО НАКАРАШ ДА ПИЕ ВОДА!" нагло-американците решиха, че може и претърпяха най-голямото си унижение от талибанита !

Уви, не са! Там командват парите, а войната е пари. Е, не за всеки, но в главите на американската върхушка животът на другите няма никаква стойност.

Няма ли бърза процедура, за тия изроди ???