Коментари - Процентът на положителните COVID проби за денонощието е 5,3, починали са 6 пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свършииииии, свършииии хранилката. Ах, клети пътекчии клинични. Да ви приседне всичко до тук! Амин!

Шокиращ доклад... Изпълнителният директор Ed Dowd dcwekly.org/2022/11/28/shock-report-executive-ed-dowd-actuaries-continue-to-see-elevated-millennial-deaths-this-year-since-introduction-of-forced-vaccines-up-36-in-august/ Марк Уолъс Наскоро Ед Дауд се присъедини към Стив Банън в предаването "The War Room" по "Франк Speech", за да обсъдят свръхсмъртността, на която сме свидетели след двегодишното прилагане на задължителните ваксини COVID. https://rumble.com/v1xjqaq-ed-dowd-actuaries-see-36-increase-in-excess-deaths-of-millennials-this-year.html Ед Дауд, изпълнителен директор по капиталови инвестиции, се присъедини към The War Room още през март с експлозивен доклад за прекомерния брой смъртни случаи, регистрирани в САЩ след въвеждането на експерименталните ваксини. Още през март Дауд заяви, че в САЩ милениалите, на възраст 25-44 години, са отбелязали рекордно увеличение на свръхсмъртността с 84% през последните четири месеца на 2021 г. Това все още се случва! Според Ед Дауд най-новите данни от август показват 36% свръхсмъртност за хората на хилядолетието. Ед Дауд: Това е най-голямото престъпление, което съм виждал в историята на моята кариера. И това е най-големият асиметричен информационен дефицит, който някога съм виждал. Това означава, че ние във "The War Room" го знаем. Вие го знаете. Много хора го знаят. Някои от законодателите, с които разговарям, го знаят. Но 90 % от хората по света нямат представа какво им се е случило. Към август тази година все още сме свидетели на 36% свръхсмъртност, видях цифрите на Обществото на актюерите. Те не ги публикуват редовно, публикуват ги само веднъж годишно... 2022 г., месец август, 36% свръхсмъртност за милениалите. Така че това все още продължава, Стив. Това ме смайва. И липсата на шум по този въпрос, цвърченето, което чуваме от здравните институции, политиците и производителите на лекарства... Те знаят това, което ние знаем. Наричам го прикриване. На този етап го наричам престъпна небрежност.

Тази снимка в БГ болница ли е правена? Че и бебе на нея... Съвсем изтрещяхте журналистите. Грантовете да не свършва?

Тази дума предполага незнание! В случая имаме тенденциозно прикриване на истината, което предполага знание от тяхна страна! Много добре знаят какво правят и как избиват хора. Нека започнем да назоваваме нещата с истинските им имена: от протоколите за лечение до ваксините имаме многократно доказани убийства чрез "ЛЕЧЕНИЕ" и "ПРОФИЛАКТИКА"!!! И това не е антиваксърско мнение! Имам си всички ваксини, включително две от модерните! Но имам и много приятели и познати с рак, който се разви СЛЕД ваксинигте! Случайност? Не :)

Намаляват жертвите на дезинформаторите пропагандиращи против ваксините. За последните 7 дни 30 са жертвите им, а през предишните 7 дни им бяха 43 жертви. Съд трябва, съд и затвор

крайно време е да спрете тази статистика от ПТП вече умират повече хора на ден

аз имам много приятели, които развиха малоумие.

Аман от тия глупости.

За утре са подготвили 11 или 12 починали. Списъка е готов за поне година напред !

Бълъци вече да кълват но бастун! И Мутафа с чернота униформа да изкарате пак няма да ви се вържат!

айде , стига , ковид свърши. Закривайте тъпия портал.

Досега пишехте, че са болни ОТ ковид, вече положителни проби ли станаха.

Така ярко си личи как се управлява пЛандемията. Дадоха заповед и изведнъж - о, чудо! Процентът "положителни" (каквото и да значи това) падна под 6 %. Цялата карта - зелена. Явно идва моментЪТ, когато "яко ще се мре" и трябва да се скъса всяка връзка с екперименталките и операция кромИД.

Из новината: "Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 288" "Направени са 5445 теста" "56 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 56" "Излекувани през последното денонощие са 530 души, а общо от началото на пандемията - 1 243 643" "През последните 24 часа са поставени 404 дози ваксина срещу COVID-19" (Грешка 404!) Tрябва да си напълно сляп, за не видиш, че си наглсяват числата.

Характеристики на отразяването на CNN на протестите срещу коронавирусните ограничения в Германия и Китай. Германия: „Гласовито, нелегално малцинство от европейски антиваксъри отпада от обществото.“ Китай: „В основата на китайските протести срещу covid ограниченията е викът на младите за свобода!“ Това е различно...