Коментари - Процентът на положителните COVID проби за денонощието е 5,3, починали са 6 пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Характеристики на отразяването на CNN на протестите срещу коронавирусните ограничения в Германия и Китай. Германия: „Гласовито, нелегално малцинство от европейски антиваксъри отпада от обществото.“ Китай: „В основата на китайските протести срещу covid ограниченията е викът на младите за свобода!“ Това е различно...

Из новината: "Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 288" "Направени са 5445 теста" "56 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 56" "Излекувани през последното денонощие са 530 души, а общо от началото на пандемията - 1 243 643" "През последните 24 часа са поставени 404 дози ваксина срещу COVID-19" (Грешка 404!) Tрябва да си напълно сляп, за не видиш, че си наглсяват числата.

Така ярко си личи как се управлява пЛандемията. Дадоха заповед и изведнъж - о, чудо! Процентът "положителни" (каквото и да значи това) падна под 6 %. Цялата карта - зелена. Явно идва моментЪТ, когато "яко ще се мре" и трябва да се скъса всяка връзка с екперименталките и операция кромИД.

Досега пишехте, че са болни ОТ ковид, вече положителни проби ли станаха.

айде , стига , ковид свърши. Закривайте тъпия портал.

Бълъци вече да кълват но бастун! И Мутафа с чернота униформа да изкарате пак няма да ви се вържат!

За утре са подготвили 11 или 12 починали. Списъка е готов за поне година напред !

Аман от тия глупости.

крайно време е да спрете тази статистика от ПТП вече умират повече хора на ден

Намаляват жертвите на дезинформаторите пропагандиращи против ваксините. За последните 7 дни 30 са жертвите им, а през предишните 7 дни им бяха 43 жертви. Съд трябва, съд и затвор

Тази снимка в БГ болница ли е правена? Че и бебе на нея... Съвсем изтрещяхте журналистите. Грантовете да не свършва?

Шокиращ доклад... Изпълнителният директор Ed Dowd dcwekly.org/2022/11/28/shock-report-executive-ed-dowd-actuaries-continue-to-see-elevated-millennial-deaths-this-year-since-introduction-of-forced-vaccines-up-36-in-august/ Марк Уолъс Наскоро Ед Дауд се присъедини към Стив Банън в предаването "The War Room" по "Франк Speech", за да обсъдят свръхсмъртността, на която сме свидетели след двегодишното прилагане на задължителните ваксини COVID. https://rumble.com/v1xjqaq-ed-dowd-actuaries-see-36-increase-in-excess-deaths-of-millennials-this-year.html Ед Дауд, изпълнителен директор по капиталови инвестиции, се присъедини към The War Room още през март с експлозивен доклад за прекомерния брой смъртни случаи, регистрирани в САЩ след въвеждането на експерименталните ваксини. Още през март Дауд заяви, че в САЩ милениалите, на възраст 25-44 години, са отбелязали рекордно увеличение на свръхсмъртността с 84% през последните четири месеца на 2021 г. Това все още се случва! Според Ед Дауд най-новите данни от август показват 36% свръхсмъртност за хората на хилядолетието. Ед Дауд: Това е най-голямото престъпление, което съм виждал в историята на моята кариера. И това е най-големият асиметричен информационен дефицит, който някога съм виждал. Това означава, че ние във "The War Room" го знаем. Вие го знаете. Много хора го знаят. Някои от законодателите, с които разговарям, го знаят. Но 90 % от хората по света нямат представа какво им се е случило. Към август тази година все още сме свидетели на 36% свръхсмъртност, видях цифрите на Обществото на актюерите. Те не ги публикуват редовно, публикуват ги само веднъж годишно... 2022 г., месец август, 36% свръхсмъртност за милениалите. Така че това все още продължава, Стив. Това ме смайва. И липсата на шум по този въпрос, цвърченето, което чуваме от здравните институции, политиците и производителите на лекарства... Те знаят това, което ние знаем. Наричам го прикриване. На този етап го наричам престъпна небрежност.

Тази дума предполага незнание! В случая имаме тенденциозно прикриване на истината, което предполага знание от тяхна страна! Много добре знаят какво правят и как избиват хора. Нека започнем да назоваваме нещата с истинските им имена: от протоколите за лечение до ваксините имаме многократно доказани убийства чрез "ЛЕЧЕНИЕ" и "ПРОФИЛАКТИКА"!!! И това не е антиваксърско мнение! Имам си всички ваксини, включително две от модерните! Но имам и много приятели и познати с рак, който се разви СЛЕД ваксинигте! Случайност? Не :)

аз имам много приятели, които развиха малоумие.

Свършииииии, свършииии хранилката. Ах, клети пътекчии клинични. Да ви приседне всичко до тук! Амин!