Коментари - Противопоставяне в Джебел, присъствие на турски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз

Ся... Това празник на града ли е, или партиен митинг?! Щото ако е празник на града, защо турски дипломати са го уважили, но не и Българските власти?! А ако е партиен митинг, защо Българските власти още не са изгонили чуждите дипломати, присъствали на него?! Защо, въобще, Българските власти се водят Български?!

кой финансира партия ДОСТ. Те нямат членска маса и членски внос, а са много активни и защо службите си затварят очите за откровените факти.

ще си разиграва коня и ще насажда напрежение сред хората?! Кой му дава право да кани турските дипломати на този празник?! Защо държавните ни институции спят летаргичен сън и бездействат при това отявлено вмешателство във вътрешните ни работи?! Няма ли прокуратура и съд които да поставят на мястото му, в затвора, този доказал се думите и делата си открит турски агент Местан?!

Угодника ,тартор на ГЕРБ и пълен слуга на Ердоган и Турция Боко Тиквата мълчи като еван таралеж !!? Или пък ще измрънка нещо и всичко ще си продължи. ГЕРБ са такива боклуци във всяко отношение че ми се гади от тях.

Част от пропагандата на Ердоган, която се опитва да прокара в много други европейски страни.

Това в Турция ли става - неразбрах??? Не прочетох, ни едно българско име.

България регистрира навремето ДПС и вкара турска партия в парламента да кове законите и. Левски и Ботев навярно се преобръщат в гроба. Така продажните демократични либерали, под въздействието на САЩ извършиха едно от големите предателства срещу народа ни. След това отидоха да се извиняват и в Турция за 3 турци убити по време на възродителния процес. 140 г. Турция не се извини за зверски изкланите хиляди жени и деца в Батак и Перущица. Онзи ден фесовете напуснаха парламента за да не отдадат почит на тези избити невинни хора. Между тях са и 5 български дьонмета. Ердоган даде 4 млн. евро за Св.Стефан в Истанбул, но ГЕРБ е договорил срещу НДК строителство на най-голямата джамия на Балканите за 24 млн. евро

на тази джамия трябва, като старите майстори от едно време, жив да положат в основите й Боко, та да е здрав темела й!

Освиркали Местан... На БОйкомеСТАН-а не му провървя...

В случая с Джебел Българина се уплаши и започна да търси всякакви конспиративни теории за случилото се , а истината е една от 10 години няма Държава и Държавност ! Управляващите само за кражби и афери мислят ! Нима пак ще ни освобождават Руснаците ,ще има Шипка ,Плевен и Сан Стефано !

Моля, само руснаците да не ни "освобождават"! След всяко техно "освобождение" държавата и нацията ни все по-зле става!

Аз

Моли! На колене и с чело в земята! Така ще молите!

много крайни коментари ,което никак не е добре оставете миналото и гледайте напред да живеем по добре ,акой какъв е да няма значение но всичко опира до пустите пари швейцарски турци си кръстили детето алекс защо ли питам

Това което става в Джебел и преди това в НС в Петък , са звена от една верига на Ердоган който се опитва да разтресе България от Етнически конфликт ,а картата на Етническия мир държи той ! Нима пак трябва да ги гоним от България ! Нашите Праотци са ги оставили след Освобождението на България от Османско робство да живеят в България понеже са гарантирали че няма да има етнически конфликт между Българи и Мюсюлмани ,които в последствие са се обособили като Турци ! Сега когато изчезна Държавността в България и дойдоха всякакви Боклуци на Власт и поклонници на Сорос и разни Антибългарски Фондации ,които всячески Унищожават и обезличават Българщината !

Милата ни България-агент Павел VS агент Сава..на родна територия...

Фесовете са по патриотични от всички партии настанили се в Парламента!!!

Не са, просто по лесно ги манипулират!

Уж по закон в България не може да има партия на етническа основа, а то има и то две??? Странно ...

само, че ердоган не е толкова прост за да воюва на всички фронтове в целият свят. Времето му изтича, нито интелигентната част от турското население го желае, пък и щом чичо Тръмп му е взел мерника , едва ли ще си поплюе.

Ama kakva voina be chovek,tuka shte go posreshtnem kato osvoboditel,ako mislish che tuka niakoi shte ide da voiuva za da zashtiti mizernicite v parlamenta sigurno shte si edinstveniat zabluden.

турция ви превзема!

През цялото време на прехода ревяхме от ДПС, като противоконституционна партия за да не отидат гласовете на турският етнос в СДС тогава, а бъдат чрез Доган и останалите агенти на службите в пряко подчинение. Тази партия е монолитна и не може да се превземе отвън. Единсвения начин да се разцепи и раздроби, е, като се разпилеят избирателите й. Това прекрасно би го сторило ДОСТ. Интелигентните българи гласуват за ДОСТ!!!

политици, защо подарявате България на турчина....?

Български политици не се грижат за вас Българи сте принудени да напуснете страната, но ние мюсюлмани сме обединени Кой се грижи за живота ви в България Ние мюсюлманите ще се обединят заедно и България ще стане като Македония и Косово. Вие, българите, вашите хора в парламента не се интересуват от вас и не ви интересува какво ви правят, така че ние сме по-добра алтернатива

Ужас!!!

А, то пък от мюсюлманите са се заинтересували... точно те са най-издоената част на населението на България. Неграмотност, недоученост, .. какво ли не им се е струпало. И са наивни.

Тези партии са противоконституционни и заплаха за националната ни сигурност. Какво правят там турски посланик, консул! Това е недопустимо! Трябва нота и изгонване от страната!

Леви читаци---срещу десни читаци!:)))) ...полицията да си ходи---да ги остави да се избият взаимно!:))))) ... ..и в суматохата---да ашладисат по комшийски Н. Пр. турския амбасадор!!!!:))))))

Време е Русия пак да ни освободи от Турско и Гробарско Робство ! Къде е Тиквата и Кауна ???

Дали ще се изкаже някой, бб например, много словоохотливо, както направи по случай великата среща? Нека коментира, какво правят турските дипломати, какви интереси имат, за да присъстват.

Истината е една, и трябва да се знае и научи, па макар и много късно и много мъчително - ПРЕСТЪПНИКЪТ СИ Е ПРЕСТЪПНИК, както крадецът - крадец, БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКЪВ СЕ ПРЕДСТАВЯ И СЕ Е ПРЕДСТАВЯЛ ИЛИ НАИСТИНА Е БИЛ! От момента, в който той ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, ИЛИ ГО ДОПУСКА, ОПРАВДАВА И СЕ СОЛИДАРИЗИРА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, той, субектът, конкретният субект или група и особено РЪКОВОДИТЕЛИТЕ И ГЛАВАТАРИТЕ Й, престават да бъдат политици, управленци, бизнесмени, либерали, конесрватори, червени, зелени, пембени, фашисти, комунисти и всякакви -исти, доктори, инженери, професори, депутати, магистрати, властници или "обикновени хора", ... ЗАЩОТО СА ПРЕСТЪПНИЦИ! И винаги престъпникът се стреми да прикрие престъплението (престъпленията) си, особено при рецидивистите, или да отклнони вниманието от него, да обвини някого друг и да го оправдае с нечии други престъпления, провокации и причини! Или да се разболее, или просто в един момент ДА ИЧЕЗНЕ! ДА ИЗБЯГА И СЕ СКРИЕ, когато всичко по-горе е изпробвано! В България всички българи знаят за много престъпления около тях през годините, и се правят, че не са ги видели и чули, че не са разбрали, че не знаят, че не ги касаят! Мълчат, страхуват се, надяват се на кариера или облаги, носи ги инерцията,..., така им е по-удобно, ЗА МОМЕНТА!!! И след това се чудят защо са на това дередже! И реагират едва когато тях лично ги касае!!! А точно на това разчитат престъпниците - на объркването и разделението на хората, докато те самите се държат заедно, за да оцеляват и успяват в престъпленията си! И точно така цакат всички хора, огромното мнозинство, което ако наистина осъзнае главните си интереси и сила, няма кой да го спре да си поиска и намери интереса и да се раазправи с шайката, която го граби, убива, малтретира, репресира и прогонва!!! В България дори и най-мастити професори и прависти проповядват и публично тезата, че ПРАВОСЪДИЕТО НЕ ТРЯБВАЛО НЕПРЕМЕННО ДА Е СПРАВЕДЛИВО, ЧЕ ПРАВОСЪДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ НЕ ВЪРВЯЛИ НЕПРЕМЕННО ЗАЕДНО! А аз се чудя и защо никой никога не ги попита тези и такива, не им зададе съвсем простия и логичен въпрос, И АКО Е ТАКА, ТО В ИМЕТО НА КАКВО СЪЩЕСТВУВА ИЗОБЩО ПРАВОСЪДИЕТО, ПРАВОТО И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, БЕ, "ПРАВИСТИ"? За какво е създадена и съществува? И НЕСПРАВЕДЛИВОТО ОТСЪЖДАНЕ, НЕСПРАВЕДЛИВОТО "ПРАВО" ПРАВО ЛИ Е ИЗОБЩО ВСЪЩНОСТ!?!?! Това е!

Ей човече всичките ти коментари заслужават 100+. Направо целиш десетката. Корупцията е неделима част от държавната ни администрация. Корупцията е престъпление.... всичко друго е без коментар...

Предлагам ти в следващите часове да разнищиш КОЙ е основополагащия - Кокошката или яйцето ! Дерзай смело. Така или иначе пак няма да си в темата, но кога ли си бил !

Няма да свършат наивниците в тази държава.”България е член на ЕС” и прочее.........Какъв член е България,бе? Приеха ни,не заради достойнства,а за да бъдем външна граница на ”богопомазаните” европейци. КОЙ НИ БРЪСНЕ ЗА ХОРА? Изхвърлят си тук ГМО боклуците,а ние лапаме ли лапаме отровите,след като си унищожихме собственото производство. Спряха ни печеливши проекти,унищожиха ни икономиката и всичко,което имахме.................И какво стана на срещата за Западните Балкани,за които Боцо толкова се натиска? Дойдоха,почесаха си езиците,казаха - може би 2025 год с много АКО ,хапнаха,пийнаха,пощипнаха на Боце бузките за послушанието и....се ометаха...Сега ще плащаме масрафа....КАКВО СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКО ТОВА???? ОТ ТРИТЕ,НАЙ- ДЪЛГИЯ.ПРОСТО, ПР НА БОРИСОВ ЗА НАД 350 МИЛИОНА. БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ТОЗИ ПСЕВДО СЪЮЗ. ТЯ Е САМО ЗАДЕН ДВОР ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ БОКЛУК И ВЪНШНА ГРАНИЦА,ПО- ДАЛЕЧКО ОТ НЕГО.....ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА БЛАГИНКИТЕ,ЗА БЪЛГАРИЯ - САНКЦИИТЕ..

Приеха ни, за да сме буферна зона, от т.н. геополотически и стратегически съображения и причини, без изобщо да сме готови (ние и сега не сме всъщност, ако трябва да сме обективни) и за да си осигурят физически пояс на защита... Всички останали причини и доводи, и радостни възклицания (не че не бе добре за нас) са второстепенни! И мисля, че това сега е вече съвсем очевидно, независимо от напъните на политиците и управниците да упорстват и да предстсавят нещата иначе!

Приеха ни поради "услуги". На 28 април 1999 г. България и НАТО сключват споразумение за транзитно преминаване през въздушното пространство на страната на въздухоплавателни средства на НАТО в рамките на операция "Съюзна сила", която се състои в нанасяне на въздушни удари срещу Съюзна република Югославия с цел прекратяване действията на сръбските въоръжени сили срещу етническите албанци, живеещи в областта Косово от Република Сърбия. Няколко месеца по-късно – на 21 юни 1999 г. България и НАТО сключват "Споразумение за транзитно преминаване през територията на България"[5] в рамките на операция "Joint Guardian", чиято цел е осигуряване сигурността на албанското население в Косово и поддържане на етническия мир в областта след приключването на операция "Съюзна сила".

Това вероятно е имало голямо значение и дори може би се е оказало решаващо, но дори и то всъщност подертава истинските причини - на България като буферна ЗОНА, която в случая се явява и ЗОНА за транзитно преминаване!

В Петък не искаха Депутати от ДПС да почетат паметта на загиналите в Батак и избягаха от НС ! Сега създават предбунтовна ситуация ! Управляват ни една Соросоидна Партия Гроб която иска да загроби България ! Не е ли време Русия да ни Освобождава пак , от турско и Соросоидно Робство , то това се очертава ?

Това е такова падение, такъв позор, че дори и не можах да го възприема когато прочетох за него! И позорът не е за ТЯХ, тези по-долу от това не могат да паднат, те са пределно ясни, А ЗА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ГО ДОПУСНАХМЕ! В Българския парламент, от "български" народни представители!!! И започвам да се питам дали един ден няма да прочетем и разберем, при тази нечовешка наглост и безобразия, и за БЪЛГАРСКО ПРИСЪСТВИЕ В България!

имало турска ,руска,американска,исраелска намеса ...е ,как няма да има ,като българите ги няма никъде!?

В природата ВАКУУМ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗА ДЪЛГО! Тоест, ако някъде се освободи място, ако някъде се създаде вакуум, той моментално се запълва от някой или нещо друго - това е всеизвестен и железен закон! Забравете лакардиите, че може да има вакуум като устийчиво състояние за (много) дълго време, които наши и други политици и управници се опитват да ни внушават и убеждават, например за "независимостта" на някого или конкретно на съдебната ни система и прокуратурата! Това е ЖЕЛЕЗЕН ЗАКОН! Просто няма такова животно! Така че като няма реално държава и работещи държавни институции И СТРУКТУРИ, естествено че това е покана, ПРОПРАВЕН И ОТВОРЕН ПЪТ за ЧУЖДИ! За всякакви! Ако си разградиш двора, ако разрушиш оградата на кошарата си, КАКВО ОЧАКВАШ ДА СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТОВА? За какво служат и са служили те преди да ги разрушиш? Да отвориш врата, да влезеш в съюз, в ЕС, да каниш и посрещаш гости и ти да отиваш при тях - ДА, но да си срутиш кошарата, защото си бил част от други, в съюз с тях (ама те не си свалят оградите, нали!) - това е глупост и/или престъпление! Тези всичките циркове и сцени, за които пише в статията е точно защото го няма пъдарят и оградата ни е свалена!

Това е то джебел - в превод ялова нива. Този джебел се промъкна навсякъде в държавата, има си квота, специални парични потоци за тютюн и магистрали. Квоти в служби и комисии, затова България е бедна и на изчезване. От водеща страна на балканите, произвеждаща от компоти до компютри и коли, станахме жалък бандустан, зависещ от европейските фондове. За всичко е виновен джебелът, безплодниците с претенции на всички нива.

нашата работа пак стана -кой ни ус*ра гащите !

Трябва да се забранят и ДОСТ и ДПС ! Това са Турски Реваншиски партии , учредени от Турция и Финансирани от Турция ! Време да се разпуснат и който иска да премине в Български Партии !

Te balgarskite partii sa edin bokluk otvsiakade !!! Samo shte se opravim kato doide niakoi da gi pomete vsichkite do edin v parlamenta ako shte da e otvan,tuka chitavi niama.

Не трябваше изобщо да се разрешават тези партии, сега така са окопани в политиката, че не можеш да ги пипнеш, местан и други като него веднага ще скочат, че се застрашава етническия мир.

Спомняте ли си как се носят мишки и плъхове в чувал, без те да скъсат и прогризат чувала? КАТО ЧУВАЛЪТ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ТРЕСЕ И ДРУСА!!! Няма да обяснявам алегорията и кои са мишките и кой друса непрекъснато чувала в България - онези, на които трябва да им се обяснява или се преструват, че не разбират не ме интересуват, без извинение!

ТОВА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е,ИЛИ ТУРЦИЯ??? ДЕ СА ВЛАСТИМАЩИТЕ,ИЛИ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА??? ЩО ЗА ТУРСКА НАГЛОСТ???????

Това е България в момента без никакво съмнение, за съжаление! И че е България няма съмнение, не е ясно обаче държава ли е! Ако властта не спазва Конституцията и позволява така грубо и демонстративно, и дълго да се нарушава, то ... ?!?!?! Ако режимът преди 1989 година е обявен за престъпен със закон, А ТОЙ Е, и ако ДС е престъпна рецидивистична организация съгласно същия този закон, защото е била репресивният орган на тази престъпна власт още със създаването й, А ТЯ Е!, и ако ДПС е създадена, продукт на същата тази престъпна рецидивистична организация, убила и репресирала толкова поколения българи, А ТЯ Е... И АКО Е РЕГИСТРИРАНА ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, И ТО СЪВСЕМ КАТЕГОРИЧНО И ДЕМОНСТРАТИВНО И ТОВА ПРИЗНАВА ДОРИ И ПРЕМИЕРЪТ НА България, позоваващ се и на голям доклад на службите, КАКТО Е... ТО ТОГАВА КАКВО СЕ ЧУДИМ НА ТОВА, КОЕТО ВИЖДАМЕ И ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!?!?!?!

Е, ще се престраша да попитам- за България ли става въпрос- объркаха ме всички тези имена и на места и на ,,политици,,?

Ами само виж назначеният привиден лидер на ДъПъСъ в парлаМента от истинският законспириран дълбоко:) лидер Доган как говори български, със запъване и как мъчително търси думите, и този е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!!! да не говорим за останалите, за такива като Данчо Ментата, Христо Бисеров, Бат' Сали, ... да не говорим за Преуспялият Катарзис Пеевски и престани да се чудиш! Спомни си само като Доган и другата му мъжка секретарка нещо са запънаха кой пръв да лиже подметките на Ердоган как единият подгони другият през цяла София та чак до турското посолство... И как понеже съдбата на тази мъжка секретарка не се оказа като на онази, и Местан превеждаше на Борисов при срещата му с Ердоган, Доган изведнъж запя дитирамби и оди на радостра и възхвалата на ... Путин! И мисля всичко ще ти се изясни.

Самото присъствие на посланик на чужда държава при митинг на партия, показва че тя е едническа и няма право да е в парламента.

вмирисани тъпи шалвари.

ДПС наистина беше създадена от ДС, но си имаше конкретна причина за това. Още през 1989 г. за България беше предвиден от западняците Косовския сценарий и България трябваше да бъде първата страна преди Югославия, на която го прилагат. Луканов финтира западните боклуци много интелигентно като създаде тази уж турска партия, но контролирана от ДС. Така сганта се държеше под контрол. Уж се спазвали правата на мюсюлманското малцинство в България. Така западните маймуни се принудиха са се откажат от България и се насочиха към Югославия, следващата в списъка.Точно обратното, Милошевич като типичен сръбски шовинист не устоя на провокациите на албанците, които бяха подкокоросвани от западняците. Реагира първосигнално, като започна да избива и изселва албанците и това даде повод на уж международната общност да се намеси. Създаването на ДПС спаси целостта на България, пресече пъклените планове на запаняшките утрепки да разпокъсат България и държеше под контрол мюсюлманската сган. Точно кадри на ДС трябваше да са начело, вие какво искате, да е начело на партията някой имам завършил в Саудитска Арабия ли? А това, че давали вид, че работят за Турските служби, ами може и да е вярно, но и с това има начин да се справим. Във всеки случай създаването на ДПС беше по-малкото зло. Позволението за създаването на ДОСТ също изглежда зле на пръв поглед, но това откъсна 3% от гласовете на ДПС. Трябва да се насърчи създаването на поне още една такава партия и задължително и трите да се насъскат една срещу друга. Като разбира се се внимава да не прескочи 4-те процента. Също така могат и други стъпки да се предприемат. България вече е в ЕС и в НАТО и макар, че това не е сигурна гаранция, че ще ни защитят от Турция, поне европейците не могат вече да прилагат разни Косовски сценарии срещу нас. Ако партиите в парламента имат желание и действат задружно могат много яко да го отперят на тия образувания и да се справят с тях, при това съвсем законно и никой няма да може и копче да ни каже. Събират необходимото мнозинство и променят конституцията, като премахват двойното гражданство и българското гражданство на живеещите в Турция се отнема. Край на автобусите и губят страшно много гласове. После променят минималния праг на влизане в парламента и го повишават на 10%. Това няма да го направят, защото много БГ партии така няма да влезнат, но трябва да се направи и двете ДПС и ДОСТ остават навън. Останали без власт и с прекъснато финансиране не е трудно да се доунищожат. В самата Турция минималният праг за влизане в парламента е 10%. Пък и България е суверенна страна и сама може да си решава дали да има двойно гражданство и колко да е минималният праг. Това е, но няма единодушие сред българските партии.

Ти си много сбъркано същество и болен човек (не мога да кажа мозък). Виж си само понятията, които използваш в писането и мислите си! Ти си неспасяем, патологичен случай, не знам как се живее с този акъл и омраза към всичко и всеки, който не "мисли" като теб! Дори и не си струва човек да те оспорва и доказва несъстоятелността на глупостите ти! Само един въпрос - ако Луканов и кукловодите са били толкова гениални и такива финтъори, защо сме на това дередже сега, и последни в Европа, бе, а "планиралите много интелигентно тези финтове_ толкова много и единствено те богати, големите родолюбци и патриоти, дето само за България мислели! Вземи и си заври поясненията нали знаеш къде! Значи повече не можете да отричате очевадното, онова, което толкова години оспорвахте и криехте, и се присмивахте на всичките "конспиратори" и "конспиративните им теории", а? А сега го обяснете всичко това на хората, НО ТОЗИ ПЪТ ОТКРИТО, да видиш каква ще е наградата за тези "гениални финтове и патриотични постижения" и резултатите от тях!

Абе, тъп трол и откровен идиот, я обясни тези думи - публично, на Доган ТОГАВА, В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА, когато ДС го докара от Шумен в София, с изпитото му лице и плетеното на ръка пуловерче: "БЪЛГАРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАС, ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАД НАС СТОИ ТУРЦИЯ!?!?!?" И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗНАЯТ ТЕЗИ ДУМИ (както знаят и онези за порциите и че той ги разпределял и никой не предял пред него в държавата, ни министри, ни депутати...) Да ти поясня, шебек такъв, не ние, ТОЙ И ТЕЗИ САМИ СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ И ПРИЗНАВАТ, ЗАЯВЯВАТ В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ ... НЕ СА БЪЛГАРИ! Че те са ТЕ, а ние, българите, сме НИЕ, и че ОСНОВНОТО ДА ГИ ИМА Е ... СТРАХЪТ!!! И когато пак тези и лично Доган са спирали погребения на починали хора, и са ги бавели с дни само защото мъртвите НЕ СИ БИЛИ ВЪРНАЛИ ... ТУРСКИТЕ ИМЕНА, както разказа по телевизията премиерът Димитър Попов, позовавайки се и на доклад на службите ни, със снимки, записи и свидетели, със СРС-та, и тогава ли "интелигентно финтираха" тези, и КОГО ТОЧНО, бе! И в тази светлина как си обясняваш че точно най-информираните в България за тези неща, генералите и полковниците от ДС и техните клакъори и медии бяха подели кампания преди няколко години да изкарат Доган най-големият патриот и втория Левски, бе, дебил! Значи тези разграбиха и съсипаха Бъгария, заради ... България, така ли. бе идиот и евтин трол? И кой, дори и най-големият дебил, ще ви се върже повече на тези откровени глупости и простотии, бе! На вас, много умните и подготвените, на много знаещите и можещите, дето сте най-гениалните и успешните и все се засирате и народът плаща, и все някой друг ви е виновен и все сте останали недоразбрани! Доган и сарайско-библиотекарската шайка (Виктор Вълков) на въпрос защо сториха така с България знаеш ли какво казаха и отговориха, ТЕ АСМИТЕ, бе дебил? Да те светна" ЧЕ НЯМАЛИ УЧЕБНИК ЗА ПРЕХОДА!?!? Разбра ли какъв им бил проблемът на библиотекарите и Доган, дето били изчели 100 милиона книги и всеки момент ще потресат света с нови световни постижения след гениалните си етнически и други модели! ЧЕ ... книгоиздаването в България им било виновно, нямало учебник и те така и не разбрали, че не е хуваво да се краде, лъже, мами, репресира, тероризира, провокират конфликти и сблъсъци, да се насъскват едни българи срещу други по даден признак и какви са резултатите от всичко това! И да се разбива държавата и институциите й, и съдебната система чрез овладяване на прокуратурата...

Я отговори с две думи само на един прост въпрос, за да станеш предекно ясен: Държавна Сигурност ПРЕСТЪПНА И РЕЦИДИВИСТИЧНА организация ли е, или не? И защо? Режимът 1944 - 1989 година в България ПРЕСТЪПЕН ЛИ Е, ИЛИ НЕ! Явно че с такива като теб трябва от там да се започне, от "А" и "Б". Отговори първо на този прост и ясен въпрос, и след това дори и няма нужда повече нищо да поясняваш, защото е пределно ясно за всеки с поне грам мозък, морал и любов към Родината!

Две противоконституционни партии ясно показващи и външна намеса в суверенна държава!!! 1. Арести и съд за държавна измяна. 2. Изгонване и забрана за влизане в държавата на чуждите полтически лица, месещи се във вътрешните работи на чужда суверенна държава! 3. Търсене на сметка и санкции срещу държавата позволила си да се меси във вътрешните работи на Българиа! 4. Българските политици/управници, ясно да покажат, че не са гъзилизци и родоизменници. МОЛЯ!!!

Kalin

Ако това се беше случило в една бяла държава и посланник на чужда не европейска държава присъства на такъв митинг отдавна първо да са го изгонили второ разтурили такова зборище и трето дали под съд организаторите за насаждане на етнически разногласия!

Със славния мъченически венец се увенчали и повечето от баташките първенци. Между тях със златни букви на Небесата е изписано името на великомъченик Трендафил (Тошев). Палачите мушнали подострения дървен кол между бедрата на жертвата и кръвясалите очи на башибозушката пасмина видели как цялото му тяло потреперяло от страховитата болка. Колът се движел полека нагоре в многострадалната плът на великомъченика, пробивайки си път нагоре към главата, и ушите, но башибозуците не чували нищо друго, освен силата на бликащата кръв, силата на запряната въздишка на мъченика. Дървото преминало през гърлото, излязло окървавено от устата на стареца, ала дядо Трендафил бил още жив! Тогава го турили въз жаркия огън – да бъде жив опечен. Не след дълго, в тия страшни мъки, многострадалния Христов мъченик обърнал ослепения си земен взор към небесата откъдето Всеведецът Бог всичко вижда и нищо не оставя ненаказано и предал духа си в Неговите ръце. Така Ахмед – ага се отблагодарил на своя благодетел – Трендафил, от когото преди получил стотици добрини. Из Житие на Светите Баташки мъченици

Като чета косата ми се изправя,БЪДИ СИГОРЕН,ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗТРИЯТ.НЕ МОЖЕ ТЪКА ДА ПИШЕШ ЗА ,,БРАТЯ ТУРЦИ,,НО ТОВА НЕ Е ,,ГЕНОЦИД,,ПОДОБНО НА ХАЙЛ КАМЕРИТЕ.

Само да допълня - истината си е истина и никави лъжи и простотии като турско присъствие няма и не могат да я приоменят! Фактите и събитията, историческите факти и събития са такива, каквито са, и никакви фейк нюз или фейк политици икоментатори и анализатори не могат и няма да ги променят в паметта на българския народ! Но да добавя, че днешните турци, турският народ не са виновни и отговорни за престъпленията на разни изверги и човекоподобни преди години, и най-вече на главатарите им! Както и българите не сме виновни за престъпленията на български престъпници и ръководителите им, били те комунисти, фашисти или за каквито са се обявявали и представяли, или наистина са били! А онези, които отричат КАКВИТО И ДА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ОСОБЕНО ГЕНОЦИД, КОИТО НАИСТИНА СА СЕ СЛУЧАЛИ, ИЛИ ДА ГИ ОМАЛОВАЖАТ, се родеят всъщност с ... ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ИЗРОДИТЕ, волно или неволно, но и при двата случая това не ги оправдава!

Това е нещо грозно, нещо грозно, нещо грозно. Сега сме 2018’та, кой разрешава в правова държава, член на Евросъюза да се издигат и подържат партийни организации с етническа основа? Въпросът е: Не къде е ГЕРБ, БСП и др., но къде е Съда, къде е Прокурора?

АЛО ГЕРБ,това ли е БЪЛГАРИЯ?Вижте до къде е докарахте-ПРЕДАТЕЛИ???

тъпи, дпс е създадено от бсп, негова сянка, подобие, поддръжник, коалиционен партньор и мандатоносител какво общо има тук герб??

А те ГЕРБ

А те ГЕРБ НЕ СА ЛИ КЛОНКА НА БСП? И не са ли ортаци с ПЕЕВСКИ?Нещо да ме светнеш по-вече???

Нали на всички е пределно ясно, че ако ги нямаше ДПС и ДОСТ сега нямаше да присъстваме и на поредните им сблъсъци и умишлено провокирани конфликти и напрежение? Нали на всички им е пределно ясно, че ако България бе наистина демократична държава, както твърдят и от ГЕРБ, и от ДПС - като оставим лакардиите и заиграванията им, те ПОДКРЕПЯТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ и на Бойко Борисов и го критикуват епизодично от кумова срама, но Борисов и Пеевски "си работят прекрасно" заедно, и Пеевски е безспорният им тартор там, заедно с Доган.. та тогава няма нужда от етнически партии за да се пазят и защитават права на МАЛЦИНСТВЕНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ!?!?! Нали на всички е пределно ясно защо в Бъгария няма и не трябва да се допусне легално партия на имигрантите, например? Или на руските граждани, живеещи в България и горди притежатели на мисля над 500,000 имота и жилища? Особено когато Европа и светът се отварят и границите паднаха, когато България е член на ЕС, че дори сега е и европредседател! ДПС и ДОСТ обединяват или разделят хората, българите? Те представляват ли проблем за националната ни сигурност (справка секретните доклади на службите ни през годините), вкл. техните фирми, кръгове и обръчи? Кой ще отговори ясно на тези въпроси, за какво са тези всичките служби и комисии по национална сигурност, вкл. в парламента и при президента? И въобще може ли така нагло и демонстративно да се нарушава българската Конституция и някой да си мисли, че няма да има тежки дълготрайни последствия за България и за всички нас, на каквито се нагледахме и продължаваме да наблюдаваме и е момента? КОЙ ИМА НУЖДА ОТ ТЕЗИ ЦИРКОВЕ? Ами че ръководството на ДПС, цялото при регистрацията му е от .. ДС от същите, които ПРОВЕДОХА т.н. Възродителен процес, в следствие на който уж възникна и самото ДПС!!! И самата ДС е обявена за престъпна и рецидивистична и със закон на Република България (властта е

"живеещи в България и горди притежатели на мисля над 500,000 имота и жилища" ... леко си пресолил манджата с бройката :)))

Не е пресолена манджата! След година изборите в БГ ще се решават от рускоговорящи избиратели с български паспорти!

Първият попаднал ми материал по темата: Инвазия! Ето колко руснаци има имоти в България, цафрата е стряскаща. 20.09.2016 година Обемът на инвестициите в българската икономика към края на 2015 година възлиза на около 1.9 милиарда евро. Това каза в началото на 2016 година Сергей Герасимов, първи заместник министър на правосъдието на Руската федерация. Тогава той съобщи, че 300,000 руснаци са вложили според ориентировъчните оценки на експертите не по-малко от 4.5 милиарда щатски долара в придобиването на български имоти. В същото време по данни от регистъра на Булстат, публикувани в Капитал, регистрираните собственици на имоти на хора с руско гражданство за периода 2006 - 2014 година са 63,574. Разминаването в цифрите се дължи на факта, че много руски граждани записват имотите си на името на български фирми или физически лица. През 2013 година Национално сдружение "Недвижими имоти" излезе с данни, според които прибизително 320,000 са апартаментите по курортите (забележете - САМО АПАРТАМЕНТИТЕ!, и то ПРЕЗ 2013 ГОДИНА!, и то САМО В КУРОРТИТЕ!) собственост на руски граждани, което прави около 1/3 от имотите по Ченоморието ни... Вестник 24 часа пък в материал от 14.07.2014 година пише: "За повечето българи е необяснима загадка ЗАЩО 300,000 РУСНАЦИ ПРИТЕЖАВАТ 500,000 ИМОТА У НАС!!! Данните са от Юpий Совольов, генералният консул на Руската Федерация във Варна..." (Отново - става дума за 2014 година!)

Нужен нам берег болгарский* Руските купувачи идват с изтъняващи бюджети, но остават единствена надежда за съживяване на имотния пазар по Черноморието Капитал, 22 юли 2011 ============ Руска агресия: България ще я купим цялата Политиката на Путин и Русия насърчава закупуването на имоти в България от руснаци, като за целта им отпуска кредити ПО ОБЛЕКЧЕНИ УСЛОВИЯ!!! В деня на парламентарните избори руски политик нападна арогантно страната ни Кандидат за депутат от партията на Путин „Единна Русия“ нападна злостно и грубо България в деня на изборите за Руската дума днес. Пред репортер на БНТ Пьотр Толстой обяви директно: „България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й вече купихме“. Отговорът на политика бе след въпрос на журналист дали депутатите на Путин ще водят доброжелателна политика към България. Освен това Толстой нападна и Европейския съюз, обявявайки че е нужна спешна реформа и смяна на ръководството му. Той също така претендира и страни, които са в зоната на националния интерес на Русия, да не бъдат допускани за членове на ЕС. Толстой е един от известните водещи журналисти в Първи Телевизионен канал, издържан от руската държава и изключително близък до диктатора Путин. Изявлението на Толстой е ярко доказателство за водената открита агресивна политика на Русия спрямо България и опитите й за имперско господство над страните от бившия Източен блок. Българската държава и външно министерство трябва незабавно да реагират срещу наглото поведение на Толстой. А ако бъде избран за депутата, да бъде обявен за „персона нон грата“ в нашата страна. Всъщност циничните думи на Пьотр Толстой отдавна са притеснителни за много българи. Руски граждани агресивно изкупуват имоти по Черноморието и не случайно се говори, че цели селища и райони са се превърнали в техни анклави. Проблемът за националната сигурност на България обаче продължава да се подценява от специалните служби. Виж ТУК целия запис(след 22-та минута, б.р.) ================== И във връзка със статията ние чухме подобни изказвания и от Турция, че този път ще завладеят България като Я КУПЯТ! Нали така - и говорим са империи, на които сме им сърбали попарата в миналото... И които - и двете - имат голям "зъб" на ЕС по "една случайност"!

Гледай какво правят Потурчените Българи ,правят се на Турци ! Какво прави Турския Посралник и Консул в Джебел ???

аааа, ясно що карадаяоуето напусна пленарна зала преди почитане паметта на убитите в батак! бързал е за джебел! а ма какво правят там гъстия полицейски кордон хич не е ясно! дали защитава карадаяоъуето от турците, дали брани лютвито от турците, или пази турците от турците?

тия там от турски не отбират как се са разбрали???

Добре е ,че имаме умни и кадърни политици,които не са изпаднали в крайният популизъм,какъвто има вече по европейските страни,за да обират гласовете на вечно недоволните и искащи.както и да наричате тези партии,те са български.Всяка забрана на партия предполага засилване и ожесточяване на съпротивата и задълбочаване на етнизацията.Добре е това да се разбере.България може да се справи с всяко етническо течение,защото именно политиците го могат и все още не са изпаднали в ролята на послушковци на част от народа,които не са осъзнали и не знаят ролята на политика в гражданското общество.

ц-и-г-а-н-и

А фактът, че дълги години цялата политическа класа в България, всички политици и управници, и огромната им армия слуги, коментатори, политолози, социолози, експерти, журналисти и други платени подлоги величаеха Доган и партията му като най-умните и успешните (а вижте само например новата пионка и марионетка на Доган, монтирана начело на ДПС след Местан - Карадайъ, че дори и не може да говори на български език, онзи пък Местан непрекъснато дразнеше хората с провокациите му с турския език на предизборни прояви...), та фактът че всички тези години наред го правеха е много ясна характеристика за истинския патриотизъм на всички тези и управленията в България! Защо тези толкова години и толкова усърдно ги пазят, бе! Защо са им тези големи непрекъснати охрани от хората, след като и ако бяха законни? От какво ги е страх толкова? Или след като си крал толкова много, след като си извършил толкова много безобразия, мърсотии, престъпления, издевателства и насилие, нямаш друг изход?

Най-добре да викат : ПКК, ПКК, ПКК !

ДПС е създадена С ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И БЪЛГАРИЯ! ДОСТ на бившата поредна "мъжка секретарка" на ДС дононсника Доган - ДС доносника Местан е просто нейна разновидност и бледо тяхни копие! И двете "партии", тоест шайки се борят за една и съща ниша от разпределеното от кукловодите преди много години т.н. "политическо пространство" в България! Това е с две думи!

Iivanov84

а кои са кукловодите от целата схема.?

Виж онази книга, която Тодор Живков, току що свален след ВЪТРЕШНОПАРТИЕН преврат е подарил още тогава с посвещение на Ахмед Доган! За която Осман Октай разказва, че когато Доган му я е показал и се е похвалил Октай го е попитал и какво ще кажат подръжниците им, когато научат, и Доган му казва, че няма да научат! Виж как и до ден днешен Доган и тези около него не разказват за Доган и ДС доносническтие му години, и че е осъден със затвор за ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, И ТО СЛЕД ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ В СЪДА! И след това ДС го изкарва много по-рано от затвора! Виж и онази снимка, пак от онези години, на Ахмед Доган с половин дузина генерали и полковници от ДС, и Любен Гоцев на нея! Спомни си, че ВСИЧКИТЕ ОТ ПЪРВОНАЧАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДПС ПРИ РЕГИСТРАЦИЯТА МУ СА ОТ ... ДС! Включително Доган и Местан! Спомни си "депесарските шутове" и "боянските ливади", когато ДС-КГБ генералът Бригадир Аспарухов с откровени и ПРИЗНАТИ И ПУБЛИЧНО лъжи успя да свали правителството на СДС, на Филип Димитров, и как се оказа, че в парламента при гласуването най-голямата група е тази на ... ДС от всички парламентарни групи! Спомни си разказите на очевидци и когато Луканов е в затвора и в парламента има суматоха, отпред хората се бунтуват и когато Доган излиза от стаята и когато се връща възторжено възкликва: "Луканов е излязъл от затвора, сега ще видите колко бързо ще се решат нещата"... Да не продължавам, защото всичко е пределно ясно вече дори и за слепите и глухите какво и защо стана и става, кой и кои слагат и свалят правителствата в България и защо сме на това дередже!

Какво правят турски дипломати на деня на джебел?да не търсят турчина който уби мотористите и избяга?