Противогрипната ваксина намалява риска от Алцхаймер с 40%

Проучване при над 2 милиона американци намира връзка между ваксинопрофилактика и дегенеративната болест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не можаха да направят субстанциите до ваксина, но ще изследват дали тези субстанции предпазват от Алцхаймер...

Ха ха ха ха ....доста нескопосана рекламка .

Тва неска ли го открихте шото има еаксини от 100 години на сам. Са. БЯхте сетили по рано или сеа е на далавера

Разгадан е пъкленият им план на Урсула лудата и сие. Вие се ваксайте се с противогрипна (уж против новия грип), а ние сме сложили covid бустер у шишенцето. Големия въпрос е = Кой и как ще ми докаже , че това в шишето е за грип, а не ковид васкина? Москва не вярва на сълзи изроди мръсниииии, набийте си всички бустери да не казвам къде !!!

Даже чувам, че и въртенето на Земята обръщала при достатъчна употреба!

но със сигурност те вкарва 2 метра по-надолу, така че по- да не успещаш въртенето...

Защото убива бързо всеки с потенциален Алцхаймер.

Нали, а от ковид ваксината живееш до 120! Пропа(сган)да! Дядо ми го умориха докторите в медицинска на 90 години, без бастун, деменция или ваксини! Пак да помислим, какво ли целят с това облъчване…?! ;-)

Пишете направо,че Цците и кра също порасват и ще ваксинирате всички.

От Д-Р Перес:"Това потвърждава радикално различния характер на тази нова форма на CJD, докато класическата форма изисква няколко десетилетия.” В предпечатно изследване от Франция: "COVID-19, SARS and BatsCoronaviruses Genomes Peculiar Homologous RNA Sequences" от Jean Claude Perez, Luc Montagnier "...ние анализираме съпътстващите случаи, настъпили в различни европейски страни, между първите дози на ваксината "Пфайзер" или "модерна иРНК" и внезапното и бързо начало на първите симптоми на болестта на Кройцфелд-Якоб, обикновено се изискват няколко години преди да се наблюдават първите симптоми"… За няколко седмици повече от 50 случая на почти спонтанна поява на болестта на Кройцфелд-Якоб - енцефалопатия, причинена от приони са се появили в Европа много скоро след инжектирането на първата или втората доза ваксини Пфайзер, модерна или Астразeнеka.” Изследователите също така са успели да идентифицират вероятната причина за внезапната поява на CJD след ваксинацията. Когато ваксините бяха синтезирани за първи път, генетичният състав се основаваше на оригиналния щам на вируса, който излезе от Института по вирусология в Ухан – който имаше прионов регион на своя шип протеин. Този шип протеин и прионов регион в експерименталната иРНК е показал, че взаимодейства с човешките клетки и е вероятният виновник за по-агресивната версия на CJD.

ЛУДА КРАВА, КАТО СПАЙК ПОСТВАКС. Неврологичните заболявания след генетичните експерименти са водещи, защото нанолипидните частици навлизат и в мозъка. Това обяснява злобната тъпотия на ваксаните.

така е. това "чудо" пази още от пичи въшки, херпес гениталис, но от бяс, куролапация на меки пишки от ирландски фамилии не пази, понеже се видя, че колкото бовече бустерирани, толкова повече бесни бжежленски евреи, байдъни, урсулки, макрони, плужеци от банан републик дойчланд и etc.. но само да не вземе някой да напише, че пази от педерастия, че цялата тая коНбинация ще го/я/о забранят на минутата! ако не и на секундата и ще има бан за цял живот от лгбт - диктатурата на педофилите za vsichki, ot syrdce! Бог с нас Бог с нас

педерастите от лгбт трият всичко, що не е в слава на кокаине и хероине от афганистан и педерастията на зелените детебци-евреи-пссихопати, които изчезнаха хиляди деца на "имигранти, кой зна е защо, нали. те хранят всички медии с лайната си турбулентни, които им е родил мозъкът с размер на индийско орехче. Бог с нас

Защо изтрихте коментара за дотитаната наука? Кое правило нарушава? Като учен твърдя, че науката е дотирана и тпва доста често е в ущърб на хората!

Маме, цале! Кажи сега за кем трейлърите и плоската земя.

За икемтрейлса кажи ти! Аз се занимавам с наука :) Все пак тук аз имам докторска степен, не ти :) Видно е от стила на писане(най-малко)!

Ако вместо с цел реклама, наистина анализираха нещата, щяха да знаят кои организми се заселват в мозъка и предизвикват Алцхаймер. За съжаление медицината върви в комерсиална посока и няма интерес от подобни анализи.

Знаят но не казват.....диабета е най-големият фактор за Алцхаймер.

Не съм убеден! Експериментирам и няма промяна, а виж обезпаразитяването е много ефективно.

Ега ти тъпните! Явно не много хора знаят какво "риск" и как се доказва риск в науката. Интересно от тази "контролна" група, колко са яли шоколадов сладолед и колко ванила и каква е разликата между двете групи :)

Хехе, а дано ама надали... :))) Стига с тия простотии вече!

Обаче някой може да прочете .... намалява шанса за ерекция и да не се ваксинира...

с 30% процента. Стига тъпотии, бе!

Реве сега вече рекламата е добра всички че се набоцкат.

президента им включен ли е в проучването?

Аз не виждам връзка между принципа на функциониране на ваксината и генезиса на болеста на Алцхаймер

Тя и COVID ваксината намалява риска от постмортална ерекция ама сой да го напише?

Думам ти "противогрипна", сещай се "анти"ковид....

а какво още намалява риска със сигурно близо 100 процента? спирането на захарта. не случайно болестта вече я наричат диабет тип 3...