Противници на мерките в Лондон нападнаха министър (видео)

Протестиращи обградиха министъра по жилищното настаняване Майкъл Гоув, крещейки обидни думи по негов адрес

Обратно в новината

Коментари - Противници на мерките в Лондон нападнаха министър (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички наред трябва в цял свят. Лайнари грозни, подиграват се с хората.

Били ли са го. Ама с кръв. Щото ако не са все едно нищо. Бой трябва, че те от друго не разбират.

интересно за намушкания и убит депутат защо нямаше гръмко заглавие "Сомалийски имигрант наръга и уби депутат", а само с дребничък текст се споменава между другото в друга статия дори.

Абе пичове, тук въобще не става за мерките в Лондон, ами за някакви си мерки в конкретната сграда. Авторът на статията нарочно е написал така заглавието, за да подведе заглавието. От няколко месеца съм в Лондон и аз тук противоепидемични мерки не съм видял. Хората масово са ваксинирани и съответно никъде не е задължително носенето на маски. В магазините всички си влизат и пазаруват съвсем нормално и необезпокоявани. В градския транспорт също всички са без маски и веднъж не съм видял някой да бъде глобяван, просто защото маските не са задължителни, ами са препоръчителни. Който иска да си носи в крайна сметка. Идеята е, че носиш отговорност единствено и само за себе си. Ако решиш да се ваксинираш, предпазваш себе си, а не останалите. Тези, които не искат ваксина, си поемат риска съответно да се разболеят от някой друг също неваксиниран като тях ;) Животът в Лондон малко по малко се връща към нормалността, в която бяхме свикнали да живеем.

То пък един живот в тоя Лондонабад

lu4ka

То па едно грозде…

Ами тази нали се вакснаха първи? Кви мерки, Кви теглилки?

То бива бива, ама вече да се лъже вместо новини... Не става дума само за ковид мерките в случая а за мерките за жилищната криза. Разбира се без ковид фашизма нямаше да има и други мерки.

Дано хората да успеят да се противопоставят на тази диктатура и този зверски фашизъм.