17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как от 2 до 10 години ? Тия са разтрел. Тошо Тошо де да можеше да видиш до къде я докарахме с тази демокрация

ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ОПТИ ЗА УБИЙСТВО!!! ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ДРЕМЕ,А ДА СИ ФОРМУЛИРА ПРАВИЛНО ТЕЗАТА!!! ОНЗИ Е КАЗАЛ ДА ГО ОСТАВЯТ ДА ГО УБИЕ!!! ДОРИ БАЩАТА ГО ПРИЗНА! А ЗА ОСТАНАЛИТЕ,ДЕТО ПОСЛЕ СА НАЛЕТЯЛИ С БРАДВИТЕ ОТ МАХАЛАТА,ЗА ТЯХ КАКВО?! КАКВОТО И ЗА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДПС,ДЕТО НАВРЕМЕТО ПРЕБИХА ЕНИМЕХМЕДОВ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА ТВ И ПРЕД ПЪЛНА ЗАЛА С ХОРА!!! И НИЩО!!!

Нека кажа и моята гл.точка. Мангалите и не само тези трудно ще се превъзпитат.Те са продукт на мутринското управление.Спасение от това няма.Електорат са. Преди 30г.нямаше такива изпълнения. Работа имаше за всички и за грамотни и за неграмотни. Кой прибра парите с милиарди за тяхната интеграция?Протестите трябва да са под техните балкони. Наистина положението е БЕЗНАДЕЖНО.До кога ще е така ,отговор няма.

тояга за мангала!

Тошо едно време ги изселваше такива....няма българин , няма циганин.....или ги пращаше да чукат камъни в Белене!!

Точно Тошо ги събра от катуните и ги напъха в гета, уж да ги цивилизова. Сега гетата са развъдник на престъпност

Докато циганите не пребият Боко нищо няма да се промени, но това няма да се случи, защото между тях има взаимна симпатия.

Как от 2 до 10 години ? Тия са разтрел. Тошо Тошо де да можеше да видиш до къде я докарахме с тази демокрация

Какъв мирен протест бе мили хора от Войводиново?! Името на селото ви не ви ли задължава за друго?! На всяко действие трябва да има противодействие, независимо къде се проявява. Това е Закон на природата. Срещу всеки натиск има съответно съпротивление. Законите дават право и задължават за справедливо противодействие. Къде са нашите горди и смели българи? Само едно семейство се е притекло на помощ на нападнатия. Това „Българи-юнаци“само за стадионите ли е?

Протестът продължава.. Полицията ги пазеше докато се изнесат от махалата... Всички се изнесоха, само тея двамата останаха да операт пешкира.....и мълчат щоту са неграмотни... Всички обаче отгоре до долу са включили на "имитатор"... Всичко се прави по системата "Китайски вентилатор" - т.е., много шуми , но не духа.... Ама, че държавица сме,..пълна идилия.....

В такива моменти си проличава лицемерието на т.нар. организации за права на хората. Освен, ако същите смятат за "хора" единствено малцинства с предимно цигански произход. Никакъво осъждане , нпр. от хелзински комитет или нашето "гръмко" ДПС на опита за убийство посред бял ден, на чисто расистко основание на един млад човек, чието престъпление е че е изряден гражданин.

Долу бях писал нещо преди да видя снимка на т.н. "командос" Ами не се отричам и от буква от написаното /с изкл. на някои правописни грешки от бързане/ Ми той милия "командос" е по-висок от жена си с има няма 5 /пет/ сантиметра ..... Значи, драга редакция, моля Ви да внесете корекция в статиите за този човек. Това не е командос а лице от мъжки пол, облечено по някакви неведоми пътища във военна униформа.

А ти сигурно си капитан планета...

Не, аз съм кап. Джак Спароу.... Това в случая няма значение защото не мен са били циганите а е тоя жужак дето го наричат "командос"... Като се сетя, че повечето от половината ми застава на времето бяхме момчета с ръст 180 +, че и отгоре ....Излиза, че и ние сме били командоси. Ама не сме знаели за това, щото ни наричаха граничари .... Аре чиба с умнотийте ти и "чуството за хумор".

Саше Саше Ама много екстримли си ПРОСТ

какво правят военните във Воиводиново като циганите са се разбягали ? Вместо да си губят времето там не можели да вдигнат ВОЕННАТА ТЕХНИКА и ... да подкарат циганите по гетата , и бой и мачкане до посиране , да им държи влага за години напред ? Циганина скача според тоягата ... като куче е .

Ееее, не така грубо колега, не така.. Тея от БХК само това чакат..После пак ще осъдят БГ в Страсбург и отново ще плащаш щото си избрал политици, които подписват ВСИчко за пари!!!

Като се замисля, струвами се, че от всичките глоби дето ми "изтеглиха" от данъците Страсбург, тази бих платил с КЕФ!

Защо? Кой ти каза, че трябва да се стига до БХК и до съд? Ей ги де свинефермите. Както комунистите погребваха жертвите си, така и с мангалите може да стане . Като стигаме до това нещата да са те или ние варианти се намират, само да искаш.

Ще осъдят ако има кой да подаде жалбата...... нали се сещаш за какво става реч

колкото трябва и то с радост. Да кажем една годишна заплата на момента. Но насреща искам унищожени паразити=мангусти.

Предлагам армейците и полицаите тъй като им препоръчват когато не са на работа да не са с униформа да носят например жълта звезда на ревера си (както евреите в БГ за да се спасят от концлагерите) за да не ги бъркаият и бият. Толкова бити цивилнни до сега не направиха впечатление на вицепремиера а си мислеше нещо като "Бития бит, е...., е.....

Браво, милост не трябва да има!

Протестите продължават. Поканени са и военни. Моля военните да се явят не само със сините си барети, а да вземат с тях танковете и бронетранспортьорите... А от Войводиново след това - в София!

Може ли военните да си вземат и снайперите. Все пак колегата им е бил снайперист. Няма нужда от протести. Колегите се разполагат на удобни места около махалата и .....на пусия.

Предлагам да се направи военна едница цигани/командоси и да ги изпращаме в горещи точки на планетата (естествено срещу заплащане). Случая да се използва за реклама.

Ейй, 30 години тези идиоти не разбраха, че за министри на силовите министерства трябва да има министри с пагони и генералщабни академии, а не потресаващи цивилни идиоти с шкембета или икономисти. Ако имаше почетен военен за министър на отбраната и на МВР-то, досега мутрата 10 пъти да се е простил с министерстването си и да полага общополезен, изправителен труд, при това генералските лампази биха били отегчаващо обстоятелство. Сега е моментът да бъде низвергнат Боку и военните да вземат положението в собствените си ръце. Нама какво да губят, а иначе ще загубим всички, дори и собствената си страна, ако това чучело остане министър председател.

На доста министерства им трябват министри с правилното познание и експертиза.

Стана ми интересно от, както се случи това нещо и следя събитията свързани с нег. Е така, информативно .... И протестите и интервютата с майка му, баща му, жена му, чича му, стринка му и комшийте на тоя бития .....Та стигнах до следното нещо като извод: 1. Циганите ни са си супер - Значи две римлянчета на по 17 и 21 години , висаки по осоло 162 - 163 см /гледах ги по телевизията/ пребиват "командос"..... 2. Чудя се на тоя нашият що му викат командос? Командос е бил кап. Дж. Стърлинг и полк. Ил. Старинов, а не нашияя тумбак. 3. Имам предложение; Тоя битият го излекувайте и тихомълком по тарлъци вън от войската ...Да види как се изкарва за хляба с труд, а циганчетата ги назначете за командоси .....Без бъзик...

Добавка. Командос е и Ото Скорцени.

Категорично не е решение циганите да се преместят някъде другаде и пак Българите да ги издържат . Не става , не е оферта !!! Първо си плащат режийните във Войводино , крайно време е да схванат / колкото и да е трудно , все пак са клинични идиоти / , че токът и водата струват нещо , да си платят за изсечените дървета и да почистят смрадта , която са оставили след себе си . Следва отнемане на Българско гражданство / практикува се от доста страни членки на ес / и нашуткване в посока по избор . Подкрепям ген. Шивиков и се надявам каузата да придобие национален мащаб . Една правилна стъпка във вярната посока . Добрата новина е , че елиминирайки смрадливите , оставяме без електорат основните престъпни групировки . Определено си заслужава да се оттървем от целия отпадък . Със здраве ;0

Престанете да спекулирате с това, че восе енен е бит. Циганите откъде да знаят, че бият военнен ? Постоянно нас ни бият и българи и цигани и никой не взима нещата така сериозно. Когато бият полицай министъра на МВР обяснява по медиите колко това е лошо. Сега набиха военрн и Каракачанов се възмущава. Нас цивилните гарги постоянно ни бият но досега тия двамата не са правили изявление, че е много грозно да се бият цивилни. Предлагам да се създаде мин истерство на цивилните.

Командос? Пребит от двама цигани? Колегите му си траят? Значи малко са го били. За да се спрят мургавелите, трябва як кютек. Съд и панделата не ги плашат, особено през зимата - отопление и здрава храна, това ли ще ги уплаши?

за всички които нямат 8ми клас

Да се изгонят от родината всички НЕПЕОТА,да се забрани на изрода Сорос да плаща на продажници като този доцент от Стара Загора ,който плю Каракачанов срещу заплащане,да се свали правителството на Борисов на следващите избори защото то е поставено от Сорос .

ха-ха-ха... Сорос никога не е избирал правителства нито у нас, нито в коя да е друга държава. Човекът е милиардер и се чуди как да си харчи парите - едни ги дават за яхти, други за жени, трети за космически ракети... всеки богаташ си има странности - неговата е да посява семената на гражданското общество и демократичните ценности у общества където те липсват. У нас си е чиста загуба на пари. Ама надеждата умира последна ;)

Абе ти що не се запознаеш по добре с дейноста на този Сорос и след това ела и говори. Този е за разстрел

Като стане война, пускаме циганите най отпред. Така както Милошич беше пуснал бг от западните покрайнини на предна линия във войната му за Косово. Също така, както наскоро Украйна пускаше безарабските бг най отпред във войната с Русия. Мисля, че имам капацитета на добър отпор да направим!

Е така де ама все пак трябва да обявим воина на някои иначе нищо не става.

Има три изхода от ситуацията. Най-хуманния- Трудововъзпитателни лагери със строг режим! Ръчно дялани камъни и павета са ценен продукт, вкл и за износ. Кариери и камък има, не е да няма. Ако това не се случи, а подозирам, че с тази власт няма да стане. То другия изход е създаване на организирани групи за защита, възмездие и контрол по подобие на едновремешния ККК в САЩ. Третия изход е да продължим да се правим, че вярваме на приказките на управляващите и да си траем и търпим, докато не ни затрият. Този изход е най-хуманен за циганите и най-варварски за нас. Тоест ще си ни бият, убиват, изнасилват, грабят. Ние ще живеем в страх и кротко ще си чакаме кончината. Апропо на управляващите хич не им пука, защото е обществена тайна, че почти всички, ако не всички са със сметки в чужбина, децата им са там и всеки момент са готови да напуснат потъващия кораб. Това, че капитана последен напуска кораба е в миналото. У нас капитана бяга и се спасява пръв!

Има и още един варят партизанските отряди влизаме в едно село и го прочистваме от цигани , утре в друго село .

и накрая иде Червената Армия разстрелвате регентите и управлявате докато от Москва не свършат подаянията.... Опасявам се, че живеете в измисленият свят на родителите ви.

Къде се крие Волен?

До тук добре се развиват нещата за Войводино. А какво правим.в другите села и градове.? Тях кучета ги яли. Да почват всички кметове да разчистват. Това не сме длъжни да го търпим. Стига са ни дискриминирали. Всеки ден ни убиват. После защо бягат в чужбина бг...

Развиват се добре, щото във Войводиново излизат на улицата и не се отказват. Не чакат на ропот във фейса. Това трябва да стане навсякъде, но няма как от Войводиново да идат да им го организират, нали?

Отдавна се изпиках върхо жалкото ди българско гражданство тиква за прениер прост народ

Само трепане над военни полицай и пожарникари и тъпи пияни рокери

Ти пък къде се научи да пишеш бе, Али?

Аз съм горд че сме спасили евреите от унищожение. А това че сме спасили циганите явно е било огромна грешка. Не е имало защо да ги спасяваме, те са били основата на башибозука клал през турско българите.

Какви са тези специални части, бе хора? Така ли няма един достоен командир в тези части? Какви са тези смешни действия, от страна на специалните части. Няма ли един командир, който да има една десета от куража на Чочоолу? Ако наистина бяха бойци, досега да е въведено военно положение. Всички отговорни за краха на България, да бяха избесени, а всички паразити, които имат само права, но нямат задължения, да бяха оградени в гета и с наложен вечерен час.... Ама, хитри са тези наши управници, служещи на чуждите служби. Предвидливо разбиха армията и полицията. В тези служби, останаха да служат неподготвени и неадекватни страхливи послушници. Затова и властта се подиграва с народа, защото знае, че няма достоен генерал, който да извърши това, което е необходимо в момента на България. Жалко за българската нация!

пак някой друг да свърши работата... ти прочете ли Шивиков какво написа? А дали го разбра правилно? Чочоолу прочее са го пенсионирали предсрочно заради геройството му, въпреки, че е АБПФК от първо поколение.

Как така, 2 циганета пребиват военен от специалните части ?? СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ ?? Wtf , един махленски бияч би се справил... те така, на циганите им трябва работа, дайте им я !

От генщаба, силите за много бързо реагиране, сме много твърдо решени да дойдем да помогнем, ама не успяваме да намерим - къде точно се намира Воеводино? Някой да помогне? Моля пратете писмо до МНО-1!

Чуйте Арлин Антонов в интервю за Дарик радио.

Защо ще съдят тези изроди за нанасяне на телесна повреда а не за опит за убийство?

А колегите му снайперисти що спят? Има куршуми които се пръскат и не оставят следи а и циганска смърт няма да се разследва много,само отгоре-отгоре... Да, повечето вьв форума са за саморазправа с циганите и ако ДАНС се задейства, да не се чуди кой е зад псевдонимите, а да докладва най-нагоре какво мисли публиката и че трябва да се вземат мерки, щото най-накрая ще се стигне до саморазправа с хиганите и не полиция, а и Господ не може да я спре. ДАНС-аджиите мислете държавно, а не политически!

И като се задействат, какво ще стане, знаеш ли:)))??? Ще ритнат сами столчето върху което седят в момента и което е единствената пречка да не са вече... висящи на клупа, и съответно да се превърнат в история! Кое от нещата, което споделят хората по форумите не е вярно??? Къде другаде щяха да бият... полицай или военен и колегите им да не са "принесли" вече в жертва съществата, което са го извършили??? Къде ли??? Само тук, в тази кочина може да стане това и точно поради тази причина винаги ще сме една идея зад циганските своеволия, защото ни липсва... превенцията, която имаше по толкова оплюваното и отричано... "Бай Тошово време", това е!

Много се гордеем, че едно време(ВСВ) сме спасили евреите! Ама не се гордеем май много, че сме спасили и братята римляни? Май се очертава грешка да е било а?

И ква полза?? Нали тия цигани ще отидат другаде да вилнеят.

Държавата в лицето на герб , бездейства откак е на власт по този вече порекалено наболял проблем.Тиквата, нинова и дпс-всички мълчат като п.тки, защото циганския вот е еднакво ползван от всички тях.Ние сме роби за цигани и политици.Това е реалността ! Надявам се военните да вземат нещата в свои ръце и да се смени системата, която ни убива !

Значи казваш братята не говорили ами значи малко сте ги били бе , и гледайте да не съборите къщите на бароните у селото че ще ви се види на нагорнище после.

През 1978 година, са убити младежи, близки на Чочоолу. Какво става после с извършителите: “ Генералът настоява лично да ги разстреля, но милицията успява да предаде на прокуратурата деветимата мъже, на възраст от 23 до 36 г. Четирима са осъдени на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода. Случилото се така стресва обитателите на „Столипиново“, че до 1992 година никой от тях не дръзва да извърши дори най-дребното престъпление.”

Нека всички нормални хора, ако все още има такива в тази кочина, а аз съм убеден в това да се позаинтересуват, какво каза току що господин Арлин Антонов в интервю за Дарик радио относно... "галениците" на всички власти в тази кочина след 10 ноември... мангалите!!! Човекът каза в прав текст, как още след акцията му в Пазарджик през 1992 година, когато "разпилява" циганското гето там е бил веднага ... привикан и "съветван" в София от... Желю Желев, ("най-демократичният президент" на България според кухите кратуни в тази кочина), че това, което е направил е... "неправилно, защото мангалите са... избиратели! И не се чудете повече, защо от тогава насам, бай мангал е обгрижван като златна кокошчица от всички помияри, които са били на власт в тази кочина, включително и от сегашните такива, за сметка на всички нас, останалите в нея, чиято роля се свежда до това да сме... кръводарители на мангасарите, за да могат те да изпълняват... "изконното си право" да... гласуват, когато има избори! И пак шумете само три дни, чудейки се на четвъртия, какво да правите с поредния пребит, изнасилен или... убит от мангали гражданин или гражданка на тази кочина!!! И защо Рапоня не се появи и да вземе отношение по случая??? Къде е и президента Радев, който е главнокомандващ на онова, което все още е останало от армията ни??? Къде са тези, тъй наречени наши... "първенци"??? Пак ли се ритат по кокалчетата в очакване някой първи да си признае, колко рушвет ще вземе от сделката с американските самолети??? Това ли е най-важното в момента в тази кочина???

Точно в десятката. Отлчен коментар. Обаче трябва и рецепта за справяне с проблема. Аз лично съм за саморазрава. Тиха, кървава и жестока и анонимна саморазправа. Циганите в България могат да се вкарат в ред само със страх от жестока саморазправа. Това е моето мнение.

Не, не трябва изобщо саморазправа, а хора, които имат... топки, а не само... косми между краката си, подобно на сегашните ни управляващи, много от които дори са родени и с наколенки, за да им е по-удобен живота! И господин Антонов е един от тях, без да му правя реклама или да го познавам, но той е единствения досега, който посочи истинския проблем, който изобщо не е във Войводиново, а е в онази сграда в София, на която стои надпис... "Съединението прави силата"(чудя се, защо ли), защото там са скопените умствено същества, заради чиято... "болест" мангалите превземат държавата! Погледнете само, как е положението в Щатите, по които нашите "велики политици" винаги се равняват за всичко друго, но не и за това, как там се отнасят с посегателствата над граждани, полицаи и военни! И сме длъжни да се запитаме защо, кое им пречи да го направят и тук? И отговарям веднага, кое им пречи... пречи им това, че мангалите са основните им избиратели-тъпи, крадливи, нагли, мързеливи или казано с други думи, лика прилика с онези, които зависят от гласовете им! Схванахте ли сега, кои са основните виновници за масовата циганизация в тази кочина??? А дали е случаен и факта, че трети ден вече, цар Тиква не взема отношение по въпрос, който е много по-важен от това(не, че те не са важни, но все пак), кой ще прибере рушветите от сделката със самолетите, кой прибра парите за излагацията с винетките, кой натиска шофьорите в България да протестират в Брюксел срещу закон, който иска да ги направи... бели хора, а не бели роби, каквито са в момента, как сме щели да сме домакини на Световното по футбол през... 2030 година, как мислите:)))?!?

Ако можех щях да ти сложа 1000 плюса !!!!

решението е 99 процента гласували, ако може и 100 все едно за кого за да се обезмисли плащането на изберателите

Поканени са военни. Добре!

Сценарий за сваляне на правителството

Агенти Иса и Муса с партизански имена, са чакали да нападнат армията? За Хюго си!

Ей, ама много ви е страх това ГЕРберастите да си отидете от властта поради НЕкадърност, а???

Че какво лошо има да се свали,продажно и крадливо правителство? Като не ще само да си иде под народния натиск?

Комунистите вече прекалиха! Чакам само да прекрачат линията

Цецо, ти ли си бе? А аз си мислех , че си на пресконференция...

Гледам ги тия двамата цигански глисти - тъпи, системно недохранвани, черни, с олигофренски израз на лицето, безизразен поглед, хилави, хъхрещи, кокалести, като диви животни ... гледам и военния - висок, як, снажен, бял, с интелегентен поглед... и не мога да си обясня как тия глисти са го пребили! Аз съм 1.90 м, 130 кг и тия глисти имам чувството, че само да ги стисна за врата и ще изцвъркат като гнойни пъпки, а тоя пич какво се е успял? Освен да са го изненадали в гръб с някой кол в главата. Нямам обяснение...

всичко е нагласено - целта е протест предпарламента и военен преврат от червените кокошкари

Умно Седларов, умно, ама да бяха пребили теб човекоподобните, та да видим тогава, какви конспирации щяха да изтичат от пукнатата ти кратуна:)))!!!

и 2.10 и 150 кила, но явно не си се бил никога. Аман от бойци зад клавиатурите, а на живо все вие бити ,а тези хилавите не.

Бил съм се Баце, първо кикбокс и после киокошин! Те тия кила не са от таекуодо...

Каквато държавата такива и командосите и ялови.Две циганета пребиват уж трениран военен от специалните сили,при това участвал в три мисии тоест има боен опит. Цирк. Протестите и те като държавата,ялови,събрала се група хора пред гетото и пее химна и патриотични песни и това било протест.А маймуните от гетото им се смеят и си вдигат чукалата отивайки в друго гето ама не защото са се изплашили от,,протестиращите'' а за да продължат със зулумите на ново място.

Поканете и танкове!

Собствениците на дир.бг са расисти, ксенофоби и поощряващи фашистки изказвания! Как може един командос да допусне да е бит от едно дете и един зидар (не и масон)!? Каква армия България!? Да не пускат новите изтребители да летят над Войводино, че може да ги свалят с прашки! А в този форум бълват ли бълват мерзки и фашистки изказвания на уж "чистите българи", а не се допускат критични мнения за Русенския македонец с гръцки произход (Каракачан - гръцки чобан) - министър на отбраната с командоси, пребивани от ромски деца! Същият е шеф на партийци продаващи българско гражданство на македонски роми! ХА-ха-ХА!!!

Всичко е нагласено и побоя и протеста на военните!

Ясно е , че не виждате по-далече от партийният си НОС! Ааа за по-голямата картинка в държавата нека не говорим.