Намеса на Борисов спря протестите на автобусните превозвачи. Изтеглят спорния закон

Борисов нареди законът за Автомобилна камара да бъде изтеглен, да бъде успокоен и дисциплиниран секторът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това викам аз дипломатчен и с такт премиер! Бате Бойко е най добрия премиер от прехода насам ... , на всички гледа да угоди ! Преди прехода са мрачните тоталитарни времена на бай Тошо - тошовия режим !

Та каква парламентарна република сме, след като се намесва "бащицата" и се разпорежда да се изтегли закон, внесен в НС. В случая действа първосигнално, като шеф на всички шефове (лежерен превод на италианския израз), много чувствителен към протести, които биха заляли лавинообразно държавата и при твърде много гафове. Добре е , че се е разпоредил, иначе ще го гътнат това управление за смях в годината на прехваленото европредседателство. И най-предубедения би могъл да си направи правилен извод , е ако все пак има гънки по това, дето е в черепната му кутия...

Всички мъдрувания, че сме парламентарна република и прочие врели-некипели са обобщени от заключението на Йончева - Борисов си е присвоил цяла България и купува и продава де що има нещо в нещастната ни страница.

Те така се прави. Създават се нарочно проблеми, после излиза Боко всевишний и с един замах ги решава.

Защо поне не приемат задължителни колани за пътниците?

Слава! Слава! Слава на нашия пръв върховен ръководител!

Борисов потвърждава думите на протестиращите че лицензите им зависят от един човек колкото и организации като криб и стопанската камара да го крият,това беше при строители,хотелиери е ти и при превозвачи

Айде пак театро! Боко нареди! Нали уж сме парламентарна република? Как така нареди? О Господи, добро че ГО има, да се свети името МУ!

Имаше един филм ,,Специалист по всичко" с великият Апостол Карамитев.Днес наш Бойко играе продължението на филма.

И взе БОКо петте хляба и двете риби, вдигна поглед към небето и благодари на Началника си, начупи ги, и ги даде на "колегите" си от ОПГ"Шайка", за да ги раздадат на протестиращите и на бедните...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

България няма нужда от министри ,вицепремиери и тем подобни люде.Бойко Борисов им доказа ,че нестават и за чепове на бурета за кисело зеле.Последните примери са с Радев-МВР ,а днес с т.н. министър на транспорта и проблема създаден от ,,творците" на Герб с превозвачите..Те немогат да вземат никакви смислени решения без намесата на авторитарният управител на България Бойко Методиев Борисов. В същото незавидно положение и мнозенството от Герб.В НС Борисов им снася решенията или със SMS или като притичва до Парламента.

След намесата на Борисов, протестиращите автобусни превозвачи изразяват дълбоката си признателност към премиера за разбирането. Превозвачите са твърдо убедени, че Борисов ще вземе правилното решение и му благодарят предварително. Този сюжет се разиграва отдавна. Протестиращите са станали истински артисти, а Борисов - заслужил режисьор, сценарист и постановчик ...

...като Над цялото задунайТеатро - Висооооко Се откроява ОназТам звьоздачкааа...

Тя, звьоздочката ти се е забила някъде, на едно болезнено място

България е като Ердоганова Турция ,но под прикритие.В Турция едноличен вожд е Ердоган и терор или физическо елеминиране на инакомислещите.В Бойкова България авторитарно управление и натиск върху медиите и инакомислещите със силата на Държавният апарат ,Прокуратура , МВР и част от съда.За това и нито един наш министър или депутат от Герб не смее да вземе решение без личната санкция на Борисов.Затова в парлама републикта ни се изтеглят и внасят законопроекти лично от Борисов.

баце е натурал децата на полицаите и пожарникарите за депутати,ако от някоя парт. орган. на герб издигнат някой за депутат баце го задрасква и слага отрочето на пожарникар,което е абс. некадърник.има даже от студент направо депутат, е такова чудо нема никаде.

Тоя е пълен АВТОРИТАРИСТ! НАРЕЖДА на народното събрание да изтеглят закон!!! Честита ви "демокрация" десни и каквито сте там дебили...

Всички болни и те да ходят при Бойко, щом той може всичко, може и да лекува

Баце за N +1ви път да са намесва... Ми той що не са командирова у парламенто.. Белким дупетатите му и нечленоразделния отличник на Вършецкото помощно училище по право почнат да пишат читави закони. Щото досега 75% от публикуваното в Държаввен вестник до три месца са турга на ремонт. Пък после следва ремонт на ремонта... А иначе на него си му е хоби да им мери пишките на лобитата в ПП ГРОБ.. За забравилите - ДянкоФФ и Мирко Мършата... Кой ли ша го пратят да изправя неравностите по горскио път сега?

По конституция България е парламентарна република , която се управлява от народни избраници , посредством изпълняваната от тях законодателна дейност. Със заявените си действия за даване на разпореждане на депутат , Борисов нарушава конституционните ми права като част от суверена на държавата т.е. народа. За какъв се мисли Борисов ?! Тия казал , не казал , не бил разбран не минават. Дело за превишаване на правомощията. Цаца сезиран си.

Да. ...а Сега - Да Отчетем СвъхСериозния Факт ако позволите ! : - у Нас е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня .

Дървояд , какво гризеш поста ми?

Сериозно ли мислите, че в България има реална демокрация ? А Той се мисли , че е Голям Фактор, защото ние му го позволяваме.

Без Борисов сме загубени. Как ще я караме без него, просто се чудя ? Дано да е вечно жив и здрав и да оправя нещата. Само че, защо сме на последно място и все там си стоим, по време на неговото управление ? Това не мога да си обясня.

ТроянскоКонииеее...е на Вси"наште" Публичнатаа "таааайнаа" ...

за какво беше протеста, кое в закона не е било приемливо за протестиращите. Докато разберем какво що и айде вече няма протест, хахах. Тая шумотевица да не е била за отвличане на вниманието от срещата в Брюксел ? Ей така за разсейка на простия народец, останал тука.

Да. ...Frontex иде, и Вся&Всьо на Вси"наште" на задунайкаю умрЕ.

ГЕРП : ако мине мине....

На какво основание, изпълнителната власт заповядва на законодателната?

Щом си го търпим, значи си ни харесва! Жалко!

Невярно. ...просто от Убити Герои - Резултат просто Няма.

Султан Б. Чело в папучите му утриха, ръка му целунаха и той великодушно размисли.Ще го бъде, но после и полека. Не така припряно, а яваш, яваш.

Така е във всички сектори. ГЕРБ няма план, няма идея, няма стратегия, няма переспектива ... Ами че върховен законодател е Цветанов. А се решава на парче от Борисов. Хазната безконтролно е в неговите ръце. Бърка, вади и плаща поредната герберска недомислица.

Парекселанс ! ...и Се надявам НЕ очаквате че Този спиноф (от 406те партийщинки&коагулации) - СамСамичък ДъСъ'й докопал до Вся&Всьо !

Да те питам, твойте изтърсаци в Парламента умишлено ли произвеждат фекалий, за да се явяваш в бял костюм, или толкова си могат завалийте?

ама те на плакатите написали "господин борисов...", леле колко уважително, официално и някак си респектиращо. Докато не почнат с директното обръщение "мутро долна и продажна, ......." значи и протестите можем да ги считаме за фалшиви.Никой нищо лошо не смее да изтропа срещу тиквата, а всъщност той е причина съсипията, разрухата и мизерията в кочината.

Големо чудо станало!Дреме ви на сайдера,довечера ще има промяна!

Той ли се у4и от Ердоган , или Ердоган от него .

Моди , заради такива като тебе този простак лети в облаците. Трий.

На Боко Тиквата цъфна! Върза плод, но малко нагарча! Все у другите бостани гледа, все се меши и решава, и на чужди тикви метани прави! Ах, ти тикво непуслушна, що не си остана у бостана, да не пречиш, да не грачиш и на тикви нас да правиш!

Утре цялото Парламент да върни при Боко да го назначи . Тоя ни храчи на главите всеки Божи ден , сигулно се смята и за суверен на държавата.

Deus Vult

Премиера-слънце огря и тях и хоп - протеста спря и проблемите се стопиха!

Бащице наш :) Баси и простотията - 21ви век в България всичко да зависи от волята на една Тиква!!!

ауууу, спасителят пак се изходи по въпроса! бре, бре да му се не види - Боко, Тикво ефенди бравос!

ГЕРБ си удариха сами поредния звучен шамар.

Абе хитрец си е Боко. Пак на бял кон. Спасителят на превозвачите. Нещастна държава, управлявана от мошеници и тъпанари.

Как така Борисов може да разпореди на вносител на закон в Парламента, да го изтегли ??

Той разпорежда на слънцето кога да свети, та на един вносител ли?!

подмазвачка Милтенова утре ще съжалява

''Разпоредил съм на Станислав (Иванов - депутат от ГЕРБ, зам.-председател на транспортната комисия - б.р.)'' . Чекай сега малкочка , напри се Баце , как ще нареждаш на депутат бе. Абе ти нещо ептен обърна реда с краката нагоре.Абе не може да си там където си и елементарни неща от държавното устройство да не са ти ясни.

NASA да се обърне към Борисов за падащи астероиди.

Изпълнителната власт разпорежда на законодателната, на която е подчинена? Ебем ти Конституцията тогава!

Добре, че е бай Бойко, че какво щяхме да правим без него...

Целта е постигната - всички трябва да разберат, че единствено ТОЙ може да ви реши проблемите. И да не се задават въпроси от сорта КОЙ ги създаде. Автобусите си вървяха и преди НЯКОЙ да реши да преразпредели баницата в полза на НЯКАКВИ хора.

Колегите да дойдат при нас в Канада! Чисто 98 хил. щатски долара на година ,къща и лайф.

В Канада не плащаха ли в канадски долари?

...и 75 часова работна седмица? Не, благодаря!

В канадски е повече.Понеже сте прости човека ви го казва разбираемо и семпло.

Имам чувството,че живея по времето на Червенков,даже не по времето на Тато,всичко в тази страна оправя Баце, други няма.

Активно мероприятие. В две действия. За довкаменяване. НО ! - иде Frontex !, т.е. умрЕ на Вси"наште" задунайшкио 'импекс" .

Тоа Fronteks, требе да е горскио... Че се спогодиме и па че сечеме... Ъхъ!

Пък някаква другарка от бранша благодари на Борисов за "конструктивния диалог", който, както четем в новината, се изчерпва долу-горе с това - "Борисов нареди...";)))

"Нареди на". Просто, успяха да си "плюят в устата". Познайте от един веднъж сега: За чия сметка?

хаха

Айде пак Борисов реши проблема.

Какви неадекватни закони подготвя РАБфак та после следват протести.Няма лу грамотни юристи гербаджий да пидговят проектозаконите съобразени с конституцията

Няма. И в склада няма, и старшината знае!

Край на проблемите! Краля-слънце се намеси и всичко ще се оправи, както винаги! Да управлява сам, защо са му тези министри, като нямат думата за нищо! Щеше да е много смешно, ако не беше трагично!

Наистина ли си Въобразявате че ИзобщоНещичко Идва От него, Колега ?! - Ясно че е Невъзможно. ...та да Се поповгледаме на #Кой и Защо Трябват тез тинтириминтири с "протесто" "успокояването" !

Казвам го с ирония, направо със сарказъм! Всичко е театър, но поне да не плащаме за другите артисти!