Протестиращи заради изгарянето на Корана нахлуха в шведското посолство в Багдад

Демонстрацията в първия ден от празника Курбан Байрам предизвика остри реакции в редица мюсюлмански държави

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи заради изгарянето на Корана нахлуха в шведското посолство в Багдад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Албено, къда си, ма? Ела сега да обясниш как да извадим политиката от миролюбивия ислям, пардон мюсюлманство. Нали беше религия, а не политика? Ако не е политика защо като нормални вярващи не осъдят проявата в интернет, ами нахлуват в посолството на суверенна страна?

А ти помниш ли преди няколко седмици какъв скандал стана че някакъв българин беше стъпкал знамето на НАТО, май беше. Помниш ли. или да се гори знамена на "неприятели" е демокрация, но да гориш знамена на "приятели" вече не е демокрация. представям си ако някой изгори знамето на дъгата, на джендърите, какъв вой ще се вдигне

Аз бих ползвал бекон за книгоразделител, после бих се изпукал на Корана! Религията отравя всичко!

Ислямът не е религия, друже.

християнството е най долната религия.. нам пише "не прелюбодействай.." ама техния бог преспал с омъжена жена и сложил рога на мъжът и и се родил един педал ...

Хаха това е добро, ето така зрелите хора реагират на провокации. За съжаление в арабския свят има много незрели и обидчиви хора... Някой изгорил Коран и какво, как това може да обиди един всемогъщ бог, как това обижда последователите му. И някой от обидените поинтересува ли се защо е бил изгорен Корана - от листовките раздавани в Стокхолм е пишело "Корана е нащата конституция "- т.е човекът е изгорил конституцията, а не религиозна книга, може би несправедливост е била извършена от Ирак към този човек, и той протестира.

А и не забравяйте христянството произлиза от юдаизма, а исляма от християнството! не сме толкова различни в това отношение! :)

Само дето нормалните бели хора не сме религиозни - а мюсолманската измет е! За чифутската да не говорим...

Ако беше мюсюлманин щеше да знаеш че Този който хулиш е почитан от Корана и той ще те посрещне в последните дни. Чети коранът невернико.

Глупости и простотии.

Ти къде живееш бе глупако. Защо не си отивате в мюсюлманските държави, ами цялата ислямска паплач е тръгнала да се влачи към Европа. Ислямът трябва да се забрани във всяка демократична и светска държава.

Швеция в нато но някой друг път

Значи Арабеск-мюсюлманче гори корана и някакви арабески-мюсюлмани нахлуват в шведското посолство??? Ми да си нахлуят в иракското посолство или там в парламента. Все едно тук руснак да убие руснак и рускинчетата да нахлуят в българското посолство. Това е някаква тяхна си арабска логика.

Деби луди има навсякъде. Виновен е който е разрешил това нещо.

Мюсюлманите най напред да оправят извращенията в Афганистан и тъпотиите на чалмите в Иран, а и навсякъде, където се практикува безобразният набор от практики, наречен шериат. Ами ще горят корана. Това е символ верую на една ретроградна и нетолерантна религия, която не е претърпяла никакво развитие от 8 век досега. Питайте жените в тези държави, където мюсюлманските тъпаци не им позволяват да работят, да учат, женят ги насила и се държат с тях като с второ качество хора. С две думи - майната му на корана.

Глупаво е да палят Корана, дори и да не съм мюсюлманин. Правят го хора, които знаят, че ще им се размине и ще привлече внимание към тях (един вид плачещи за внимание), или иначе казано да се "правят на интересни".

Пък тоз дето го пали е някъв луд от Ирак?! Що не си го приберете в шебеческия вилает?

Не ... ама шведите се опитват всячески да се спасят от нато .... вече им остана само корана и ветото от Ердо .