Протестиращи сърби разпънаха в Звечан 250-метрово сръбско знаме, опозицията поиска оставката на Курти (снимки)

На около 30 метра от сградата на общината са разположени членове на КейФОР, които опънаха бодлива тел около общината и пред гражданите

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи сърби разпънаха в Звечан 250-метрово сръбско знаме, опозицията поиска оставката на Курти (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сичкото сърби на върби. Едно време правеха същото в градовете до Ниш с Българите и продължават дори и в днешно време, а сега се сърдят, албанците като им правят същият номер. Така че сичкото сърби на върби!

Kosovo je Srbija, bre!

Згор... какво си написал бе малоумнико? Косово дже србиджа беее..?! )

Май е време сърбите да се обадят на музикантите от Вагнер... :-))

И той ще дотича на розово магаре.

Тоя бай Курти няма ли си малко име, титла, длъжност?

Крайният национализъм води само до страдания на хората и до беднотия! И като са го разпънали кво?? Децата им растат с омраза и мания за величие, затова ходят и стрелят из училищата - да им е честито! Да си го развяват със здраве!

И кой е по-голям националист - косоварите или сърбите?

Американците - те се мислят за владетели на вселената .

....на върбе...

Никакви отстъпки за сръбските шовинисти! С дивия си национализъм и омраза унищожаваха българите десетки години и ги подложиха на гонения и асимилация. Да си ходят в Сърбия. Да живее свободно Косово, всичко титовистко да бъде заличено в Северна Македония и Западните Покрайнини, да бъдат възродени старите български теротории свободни от сърби и титовисти!

Косово е измислена от Фащ държава, в която направиха най-голямата си военна база и най-големите си нарколаборатории в сърцето на Европа. Такава държава никога не е имало и се надявам да престане да съществува и за в бъдеще. Може да са всякакви сърбите но Косово е част от Сърбия. И по-голямата част от света не признава тази измислена и създадена със сила държава.

Същото може да се каже и за днешна РСМ. Измислена държава и сърбите в ония години на мляко мракобесни времена, солиха, изгаряха, разстрелваха българи. Ако не си чел една много поучителна и наглед подробна книга на един французин, емисар, изпратен тогава в Македония в далечната 1919/20 години, за да провери верни ли са сигналите и апелите на пострадали от сръбските зверства, българи . Тогава, той се е смятал че е приятел със сърбите и имал пристрастие към случая, но след като прекарва малко повече от година, КАТЕТОРИЧНО ОТКАЗВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ НАЗОВАВА ПРИЯТЕЛ НА СЪРБИТЕ СЛЕД КАТО ЛИЧНО СТАВА СВИДЕТЕЛ НА ЗВЕРСТВАТА ИМ НАД ЦИВИЛНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ. Това е и причината да напише тази книга. Ще ти се изправи косата, докъде са стигали сръбските сатрапи

Еми дай името на книгата и автора.

Името на автора на книгата със заглавие " Войната се връща", е Анри Пози

Ако бяхме ние, щяхме да опънем два пъти по голямо Украинско знаме, а до него Македонско

НАТО няма място в Косово!

Точно там му е мястото. Жалко, че го нямаше навремето да пази българските територии от сръбските нацита

И щеше да опази Одрин и Солун от гърците и турците ? Ехххх краво , краво - продъшжавай да си пасеш тихо .

Всеки който е чел или поне учил История , знае че Югославия беше плод на комунистическата доктрина и политика на Кремъл през годините , когато СССР се разпадна , същото последва и други соц формирования като Югославия , съвременните сърби винаги са живеели в утопията за "голяма" Сърбия която реално никога териториално не е била голяма тъй като те са били малко княжество с изключение на близо 30 години период по времето на Душан преди османското робство когато наистина Сърбия са били голями за кратко време , но както казах това не е основание да си вярват че Черна Гора , Босна , Косово и Македония са загубена сръбска земя , защото тя никога реално не им е принадлежала , аналогично беломорието в Гърция никога не е принадлежала на България защото както казах и тя е била в кратко владение на България. До тук мисля , че сърбите си правят единствено лоша услуга под напъна на Русия да дестабилизира Балканите в унисон с международните геополитически кризи които се засилват навсякъде !

Югославия е създадена след Първата световна война от великите сили победителки във войната и на първо място Франция. Тогава не е имало никакви комунистически страни. По подобен начин беше създадена велика Румъния. Чак след 1945 година Югославия се превърна във федерация и в началото на 90-те години се разпадна, докато Румъния се запази като унитарна държава и може би затова оцеля.

СИТЕ СЪРБИ НА ВЪРБИ!! НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

А ТИ ПАК НА КОРА МИ .

Границите в Европа винаги са се меняли. Това е част от нашия фолклор. Така че сритайте западните задници - да се топят у Северния Атлантик

Забелязват се доста на брой типично руски (вагнеровски) физиономии.

Като прочетох различните мнения,смятам,че според повечето от вас,нямате нищо против,районите с хората от турски произход в България,да бъдат откъснати от нашата Родина.Също, както Косово е откъснато от Сърбия,нали?

Къде е приликата и разликата. Косово не е била държава преди САЩ да я откъсне от Сърбия и това в 20-ти век! Как са определили границите тогава без да се съобразят с населението? Редно е теиз общини да минат към Сърбия за да има мир! За нас - ние сме имали Родопите и преди турско робство. Това, че имаме поражения сред нашето население от годините на робството, не значи да им даваме и териториите си.

Да питаме симеончо от Мадрид - родата му знае как се прави .

Српските наZисти ДА ГО ДУХАТ! Пак ще им валят бомби по главите! :)

Някоя може да отскочи и до София, ама дали ще те уцели и ли ще отиде невинен не се знае!

Въпросът е защо сръбските товарищи, които сега реват там не излязоха да гласуват на изборите? Това си е абсолютна провокация от тяхна страна и съответно от страна на режима на Вучич в Белград. Имаше избори. Сърбите в Северно Косово решиха, че ще "бойкотират" и няма да гласуват изобщо. Какво очакват да стане? Да бяха излезли да гласуват. Да бяха избрали кметове и съветници, които биха вършили работа. Защо не го направиха? За да може да излязат по улиците сега и да правят глупости. Сръбска работа.

Защото си глупак. Сърбите имат национално достойнство,за разлика от лекета,Като теб. Косово е Сърбия Как Ще гласувам на измислени косовски избори И коя страна Ще обяви победител при 3 процента гласували?Фарс Косово е Сърбия!

тва на Руцкото знаме мяза ве и кат гледам размера - имат си спонсор ама ше му трудно на Хуйльо да ги анексира - те за тва са толкова нахакани ... или на акани

Живот в пещерата от сръбски дибили

Косово и било част от СФРЮ като федеративна независима област с много голяма степен на автономия. Сърбите подкупоросани от Руснаците в момента си правят харакири, но не го съзнават. СФРЮ беше измислена държава, също като СССР. Но такива държави рано или късно се разпадат на съставните си части. Просто нещата се връщат към своя начален ред. И в това няма нищо лошо. Шовинизма няма да помогне на сърбите, ще ги закопае. Лошото е че те са на къс повод при Путин и онзи постоянно им опъва гема да лаят и да правят проблеми, белким му помогнат да направи връзка със ситуацията вУкрайна и да поиска признаване на измислена новорусийска държава. Или поне на ЛНР и ДНР. Нещо, което няма как да се случи.

Косово е съставна част от Сърбия а не от Югославия. Чукча - писатель!

Подкупоросани?

Горките сърби! Изгубиха Косово! Сега ще изгубят и Македония. После ще изгубят и Западните покрайнини.

А ти си си изгубил мозъка,ако въобще си го имал.

А дано! И не са горки, сега сърбат това, което са дробили десетилетия, а даже им е малко!

А Кирчо, Кокорчо и Боко ще разпънат украинско, докато пазят имунитета на Тиквата, за да защители българската демокрация. Какви герои, братче! С какво ги заслужи България тези прекрасници?

С апатия и овче търпение.

....и Войводина на маджарите!

Да опънат албанското, по ще им приляга. хахаха

Връщайте Македония боклуци сръбски!

Понеже сръбското знаме прилича на руското, всичкото русопитек подкрепя сърбите.

И 1000 километра да е знамето, няма да им помогне.

Така е . За задника ти спасение - няма .

тва от Али Експрес хилядарка поне - явно СССР инвестира пак

БРАВО НА СЪРБИТЕ !!!!!!!!!!!

отново разпалват балканското буре,но тоя път им ред да бъдат избити заедно със шиптърите

Още работиш с приказки от преди 100 години. Балканите отдавна не са буре. Те са кенеф. Това което го правеше буре преди беше че Русия можеше да се застъпи. Русия обаче сега не може. Как да бъде буре ако всичките които го ръчкат са от една страна? Трябва да се мисли преди да се говори а не да се повтарят заучени фрази които може да са били верни преди 100 години, но вече не са. Света се мени, както и ситуацията. Никакво буре не са Балканите днеска. Ако решат, ще смачкат каквото е останало от Сърбия за 2 седмици и НИКОЙ не може да им помогне нито пък това има как да се разрастне.

Не стреляй по свои! Не съм на страната на албанците. Но трябва да си реалист.

много бръже омекна бе шиптъра,усетиш ли големия и омекваш а мамицата ви дееба страхлива европейски плъхове анадолски

ам ти мноо смел зад клавиатурата