Демонстранти блокираха молове в Мисури навръх Черния петък

В деня на разпродажбите (Черния петък) два големи търговски центрове в Мисури бяха принудени да затворят временно заради демонстрации.

Обратно в новината

Коментари - Демонстранти блокираха молове в Мисури навръх Черния петък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук бъка от простащина и просташка сервилност......

Изборът е хубаво нещо, спор няма. Лошото е че той се свежда до: "Да опаковам ли и аз, като другите или да изчакам още малко..." Общо взето това ни е позволеният избор.... на празен стомах. :))

дези дето църкат просто не знаят че 70% от американската икономика е базирана на потребитлески разходи. така че това не е нито нещо ново, нито странно. лошото е че в българия 70% от икономиката е базирана на кръчмите и кафенетата...вие които сте токлова културни, следващият път като се спуснете по центъра,вижде къде има повече хора - в кръчмите или книжарниците... българска работа, цялата мара втасали, седнали американците да коментират...

Неграта са усетили нещо расистко в Черния петък,та за това протестират.

Вчера гледах в новините как се атакуват МОЛове. Тези са луди! ... Най-много ме впечатли как един бял и един черен се биеха за един кашон с телевизор. Всеки го дърпа, сякаш от това зависи живота му! САЩ докараха нацията си (и света) до най-ниските консуматорски инстинкти. Ето това затрива всяка цивилизация. Деградацията има два белега - "хляб и зрелища". Пълен стомах и развлечения по телевизията. Това е окончателната смърт на всякакви идеали и стремежи (висши цели) на едно общество. Оттук насетне то само може да гние (вегитира), докато умре от застой.

Аз пък гледах по българската телевизия как едни български миньори се биеха за храна в магазина. Беше яко меле.

Путлеристите пазаруват в молове, нагъват хамбургери и "хоци-доци" и пият кока-кола, а после рИвът срещу капитализЪма. Аз откога разправям, че путлеризмът е психично заболяване. На времето Роналд Рейгън срути се-се-се-ре-то с икономически мерки, сега същата история се повтаря с Путьо. А путлеристите пазаруват в моловете на Черния петък досущ като американците :)))

кока-колата е вредна - съдържа химия и въгл.двуокис (като всички газирани напитки - и те са вредни). Хот-догът, хамбургерите и другите полуготови храна в МакД също са пълни с химия (овкуситили и консерванти)! Така че това не го препоръчвам на никого. Цялото това американско благоденствие е едно ГМО. Тровят света бавно и прибират парите на наивниците и глупаците.

истината е в домашната баница, домашната туршия, домашната наденица, домашната ракия и ...т.н. Списъкът е дълъг. И се отнася не само за храните, но и за празниците и всичко останало. Е, може да хапнем по Коледа и по 1-2 банана от Африка (като Обама).

НароденСъд 2

Коледното прасе не го заменям за нищо на света. Яжте си вие македонските хамбургери. :))

А най-големия та*ак е, че в Бг започнаха да правят Черен петък. Сега остава да започнете да празнувате и Деня на благодарността и падението ще бъде п-ъ-л-н-о!!! :)))

вече "празнуваме" Хелоуин и СантаКлаус! ... Скоро чакаме и останалите "културни върхове" да ни се изсипят!!! УАУУУ.... (както се казва по американски)

Путлеристите защо не стачкуват в подкрепа на своите чернокожи американски приятели? Какво чакате, а?!? Малко ли ви плащат от Кремъл, че се офлянквате, а? :)))

от за разлика от Вас ПЕДОООкратите ние си спазваме нашите български традици. И се интерсуваме какво ства в България, а не като вас лапачите на вурстове на евро-Кончитките..Които се дупите и го поемате ректално с усмивка на уста:)

А бе аз викам, индианците да си реституират и те като нас земята, и който откъдето. Тея са пълни малоумници и безродници.

Като гледам каква истерия е по моловете се чудя това ли е върхът на цивилизацията? Армия от надъхани зомби консуматори. А може би не са толкова проспериращи за да участват в такъв масов петобой по моловете.

,,толкова много ли са бедните в тази ,,богата,, държава,,???

НАШИТЕ КАПИТАЛИСТИ РАЗГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО НАЧИНА ПО КОИТО НАШИТЕ ГРАЖДАНИ РАЗГРАБВАТ МОЛОВЕТЕ :))))

И двата случая имаме проява на нездрава психика.

Размириците в САЩ не са приключили, та черния мейдан продължава.

ЧУДЯ СЕ ЩО СТЕ ИЗБРАЛИ ДОЛАРА ЗА РЕЗРВНА ВАЛУТА И СТЕ НИ ОСТАВИЛИ ДА ИМАМЕ ВОЕННИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НИЕ АМЕРИАКЦИТЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ ???:))))

Ти от тъп булгаристанец какво очакваш? :))))

детройте малоумен още ли не си разбрал че никой не е избрал долара просто сащ са най-сигурната и силна икономика!!! много плямпате за китай ама китай са 1,5 мил и са 10 трилионна икономика сащ са 0, 3 мил и са 18 тр. икономика! очевидно е

magit@abv.bg

За това в момента Германия и Холандия си искат златото, а американците са го потрошили и не знаят от къде да им го върнат. Не ги допускат дори в трезорите тъй като било строго охраняемо...ама не ги и дават бе :)))))

аре бегай да целуваш дупарата на обонго

В някой магазини се е стигнало до престрелка и използване на хладно оръжие /новините по Канал1/ Па то и у нас не е така, бре:)

Нека хамериканците се боричкат по моловете за гащи и чорапи колкото си искат. Да се гърмят и палят, тяхна работа. Но в САЩ, по техните закони ... А не да подпалват целия свят

хахахахаха модераторе глей ся: "гошо ( нерегистриран ) 29.11.2014 10:07 Чифутските планове се прилагат с пълна сила." тва е абсолютно по темата!!! и е супер толерантно :)))))

Точно по темата е ... Само че е малко неприятно за някои

първо ч* е обида към голяма маса хора второ евреите са имали планове да предизвикат бунтове за да затворят моловете ли????

На мен не ми пречи да се бият по суперите за чифт гащи или да се стрелят и да си палят. Нека го правят но в тяхната си кочинка а не да тероризират целия свят

Негрите са като ромите.

Мнооого слабо! Затворили един МОЛ за 2 часа. Явно Сорос не им плаща добре,! Няма масовост и не искат да свалят ПРАВИТЕЛСТВОТО. Друго си е Майдана в Киев. Ей,.... нещастна държавица!

Чифутските планове се прилагат с пълна сила.

Вчера когато видях по телевизията как се биеха из моловете за някакви си стоки, дърпаха ги от ръцете си, залягаха върху тях и т.н. НЕЩО КОЕТО ЕН СЪМ ВИЖДАЛ НИКЪДЕ ПО СВЕТА, за пореден път осъзнах, че по-добро от България няма и колкото по-далеч се стой от тази хунта наречена американски народ, толкова по-добре.

'ми че то и в българия да пуснат сливенската перла на промоция от вини - и гледаи к'во става... всеки според нуждите си

Разбрахте ли сега какво е "дядо коледа ". Това е комерсиалния прототип на "дядо Мраз", който олицетворява прехода между две години. Отсега започват коледните намаления, а намаление се прави за бедните, преди да се изпразнят складовете за ново попълване. Честита ви радост другари бедни. Беднотията не е порок. А петте дни разлика между коледите и Нова година са наречени сатанински дни, защото са породени от кламбичкането на земята. Разбирате ли сега истината за така наречената демокрация т.е. гранд манипулация, в която ви въвлича и Боцко.

ние това го знаем отдавна... обаче соросоидите не искат да го разберат, и само хвалят краварника като най-великата страна на света.

какви идиоти са тия хорица....

въобще не са идиоти да демонстрират. Детето (12 години) си го убиха направо. На видеото се вижда дете, което държи нещо в празен парк. Идва кола, излизат полицаите и стрелят. Няма просто как да викнеш три пъти да си хвърли оръжието , както казват, че са направили. Просто си го разтреляха. И после го огледаха и подритнаха. Убит 20 годишен чернокож. Това казват. Толкова са и видели какво държи и колко е годишен. Можеше и пръчка да държи и пак да го разтрелят. Родителите му да го научели на респект, казват. Той нямаше време да да го демонстрира. И да не играел с пистолет...та тази нация това им е гордост, че могат да си купят свободно. Всички те са виновни...