Каква е цената на протестите срещу Орешарски?

Близо 3,141 млн. лв. са изплатени на служители на жандармерията и на СДВР за извънреден труд по време на протестите срещу кабинета "Орешарски".

Обратно в новината

Коментари - Каква е цената на протестите срещу Орешарски? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на февруарските протести защо нямаше изразходвани пари за отбрана малко да погледнем и от обратаната страна

като четах всичките коментари разбрах следното всеки твърди, че заради протестите се е изхачило тези пари а аз ви питам тези защо се браняха почти цяла година и не забравяйте, че протестите бяха мирни само оня белия автобус дето направи ситуацията малко сложна но и там имаше провокатори

И да допълня още нещо сега вложителите на КТБ като протестират пак се изразходват пари не ги изкарвайте протестиращи виновни а тези които докарват положението до тук

Цената за кого? Румяна Коларова, Виктор Стоянов, една от контрапротеста, разни други "личности" се озоваха на властови позиции, заобикаляйки политическата система и без подкрепата на избирателите. За мен това е задкулисие: назначени от Президента фигури кадруват и определят стратегии 2020, въпреки, че след 30 дни вече трябва да са подали оставка.

Цветлин Йовчев перфектно се справи със изключително предизвикателното поведение на пратените и платените протестиращи. Действията му бяха изключително премерени. За това и не бяха допуснати сакатлъци.

А ако беха преведени хонорарите на "протестиращите" на болниците и за пенсии на пенсионерете, щехме да сме на стандарта на Швейцария!!!!!!

Изразът" цената на протестите срещу Орешарски" означава колко пари са дадени на протестиращите, за да излязат на протест. А разходите на държавата, за да се поддържа реда , би трябвало да се наричат " цената, която българите платиха за "кефа" на платените протестъри"

А тези контрапротестиращите излязоха най смешните от целия цирк

Разбрахме колко пари са получили полицаите.Сега да кажат колко са взели протестърите и ще разберем колко ни струва цялото театро.

а би трябвало да питаш колко са платили и от какъв бюджет за контрапротестиращите, не ги забравяйте и тези актьори

Също така и влака с превоза на циганите ах народе как ги забравяте тези смешни сцени

Изразът" цената на протестите срещу Орешарски" означава колко пари са дадени на протестиращите, за да излязат на протест. А разходите на държавата, за да се поддържа реда , би трябвало да се наричат " цената, която българите платиха за "кефа" на платените протестъри"

Явно с тези данни протестърите се стремят да докажат на своите кукловоди, че са им работили за жълти стотинки.

Б.Б. предложи пеевски

Всъщност, от третия пол е Б.Б. - не знае дали е ляв или е десен . Твърди, че е десен, но милее за правешкия сатрап и комунистическия режи. Твърди, че е човек от народа, а е в приятелски отношение с доста синове, дъщери и внуци на сатрапите от комунистическия режим. Твърди , че е човек от народа, а наливаше държавни пари в банката на Цв. Василев през 2009 - 2012 г., като през това време не даде дори и по 5 лв на пенсионерите за Коледа . Твърди, че бори престъпността , а разтваряше чадър над Миро наденицата и Мишо бирата . Официално бе признат за виновен от Европейския съд в Страсбург за убийството с гранатомет на Тодор Димов - Чакъра . Твърди, че е доктор на науките , а не разбира нищо от математика и финанси , не знае Историята на БГ / бърка битката при Ахелой през 917 г. и битката при Върбишкия проход през 811 г. / . Хвали се, че е пасял и доил овце, а никой не го е виждал да издои една овца или крава , за да помогне на някой възрастен човек в оцеляването . Но какво да се прави ? Вече не може да рита футболна топка, остана му само ходенето на гьола за шарани ... Мисля, че Б.Б. говори нестандартно и неадекватно, защото му се иска да си направи коалиция с Гоце и Доган / вече видяхме коалицията им 'Марковска' в 41 - то НС / , но от Германия и САЩ , може би, го натискат за коалиция с РБ и той затова говори такива глупости ? Има още един вариант - Б.Б. да стане почетен член на партията си , както преди време му препоръчаха от ЕНП . Тогава наистина ще станем Швейцария на Балканите ...

поне борисов не е гей педеруга,като теб и сибиподобните ти ,дето ви оправяха читаците от дпс и нокрая ви теглиха шута в онождания гъз,така,че се обърни назад и помириши,как гадно смърдиш.пък си "прозд" и за наука бос селска тъпа пръчко

свинчо хермафродитов,като хермафродит вярвам,че си добре осведомен за половете,знаеш пола на сър гей,на приятеля ти онождания бис педал,а какъв е пола на приятелката ти брадавица плъхова,гергова ще ли ме осведомиш?

Казах ви, че пак от вашия задник ще одерат кожата, за да си платите глупавите протести. Сега ще ревете още повече, като си го вкарате отзад с поредния си тъп избор - пак друг ще ви е виновен, кого избирате вие самите. И пак ходете да протестирате, пак да ви дерат - хак ви е, просто племе!

Затова пък ние, протеституиращите вкарахме много повече сороски пари в България, и ще продължаваме да вкарваме, защото Сорош ни плаща добре.

станишев изкарал института на сорос,взел и дал,това е истината,а,че пръч шебеков се самозалъгва,че като наклевети друг,затова,че се е омазал,много се лъже на необработеното захарче искам да му кажа,че когато фактите говорят другите мълчът,а най-вече мунчо да си трае,знаем кой е соросоид и кои са соросоидите,дементните памперси,подкрепящи сососоида.

Ава сеа ша ви водя аз ша доидете на моита бат ви боико ша ви.... На него след изборите вие ша сте му иЛищни то тва ще му е за последно на власт виве си знаете кой да ви е.......

Целта на протестърите е да докарат държавните разходи до 6 милиона за да са фифти/фифти с финансирането ;)

пацелуйковците на дпс задници да си затварят смрадливите уста и да си изперат кафявите гащи

Ами майка ти трябвашеда ги опере ама беше прекалено заета пере твоите. Малък си , но като пораснеш ще ти кажем истината :) Та какво каза за ония 6 милиона дето гушна Асен Генов и сие ?

За съжаление само това е резултатът от протестите. Не внушавайте, че те са свалили правителството. Човекът, който свали правителството се казва, неговото име е .... АХМЕД ДОГАН!

Комунистите сте навсякъде. Гадни въшки.

Ветринаре/сигурно си ветеринар, но не знаеш как се пише/, ти бъркай в гъза на кравите, където ти е силата , а не се бъркай там където умствения ти потенциал е нулев.

Мога да бръкна и в твоя троле.

Какво ни внушават ? Значи да мълчиме така ли излиза ? А на партиите парите където ги взимат от бюджета /и то 4-5 пъти по-високи от тези на депутати от Германия/,защо с тях не ги съпоставите тези 3-5 млн лв, Техните са малко , а за протестите би ли много.

Тези пари можеха да се усвоят по съвсем друг начин.За нови работни места например,или за други по-хуманни цели.

Удръжте ги от хонорарите на протестната мрежа

не,ще ги удържим от хонорарите на кръга геронтофилкови с опорните точки,да се търси сметка от тези некадърници,които ни докараха дотук,протестиращите не се ограждаха,както о...ното правителство на олигарски,приятеля на черепа,пазеше с милиционери посраните гащи и тичаха в парламента през канализацията,затова си отидоха,хем шутирани от партньорите си,хем осмърдяни от криенето от народната любов в канализацията

Алчноста за власт и тъпотията на умиращата мръсница БСП,бяха обречени ,но комунистическият инат са безгранични и винаги вредни за народа и България!

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

КАТО ПРОТЕСТИРАТЕ - ХАК ДА ВИЕ! ПЛАЩАЙТЕ СЕГА!

АЗ ИРОНИЗИРАМ ТУК БЕ, СМОТАНЯЦИТЕ С МИНУСИТЕ!

Според мен 3,141 млн. лв. означават 3,1 млрд. лв!!! Математикооооо!!! Журналистииии - на такива трикове ли Ви учат?

СИ ТИ СИ ЗА НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ БЕ, НЕГРАМОТНИК!

А пък ти си ЖУРНАЛИСТ, на!

"Грамотнико", в цяла Европа, вкл. и България знакът, разделящ цялото от дробното се нарича десетична ЗАПЕТАЯ. Не е точка. С точка го правят в тъпите щати.

За репликиращите: Ако се приеме, че "," е знак за триада в числата.... а не десетичен знак.... Пък и колко са 3 млн. - има-няма по левче на човек (без циганите и пеленачетата). А на предстоящите избори сигурно ще трябва да се бръкнем по 20-30 лв. на човек (също без циганите и пеленачетата)... Да, ама нали опазиха скъпите ни депутати от линчуване....

6,3 млн.долара за лумпените срещу 5 млн лв. за правителството. Оказва се ,че правителството е по-ефективно от лумпеняците! Пацо от Дупница доказва финансовия си талант. А Саша, Генов и Тони си напълниха джобчетата със бели пари за черни дни които по дефиниция са зелени!

ОПОРНА ТОЧКА!

zeddd

6,3 млн. това сигурно имаш предвид за контра протестите, организацията на циганите да ходят да Бузлуджа, и после и на общото ви шествие с ДПС в София. За кебепчета, за транспорт. За информационно затъмнение. Мда, сигурно стават над 6 милиона.

кой пацо бе дръвник,този който си дръгняше "ентелегентно" гениталите по телевизията пред цяла българия,този пацо,който редовно посещаваше цветан василев в почивните дни,така ли е мутро червенгъзова,отговори,ама няма да го направиш,защото знаеш,че е така и не можеш с куха ти си картуна да ме обориш

Цената ще я плаща единствено мизерстващият български народ, дето го турцизират управляващите- от историята за 3-ти клас: "Левски е арестуван от полицията", ... турско робство не е имало, как ли ще се промени заглавието на романа "Под игото"??? - "Под присъствието" - ли??? Всички май са родоотстъпници - жалко че толкова герои са си дали живота за свободата ни!

Каккви протести, какви 5 лв. Едно време какви протести имашее.

екстра, рекапитулацияте е направена-знае се колко е платила държавата, знае колко са получили НПО-та на ГеновА и БезуханОВ Хайде сега вземете парите на гореспоменатите "умни и красиви" и нещата ще си дойдат на мястото!

Лумпенияда Лумпенияда на площада. Кои герои са тъдява? Радан и скромната кохорта, Натирени от Парламент- комфорта. Евгени -танка е на първа линия, покрай рояла с петолиние?! Сугарев,виден клиновед, гладува все, срещу врага заклет. А Кунувица приласкана, в костюм на дясна повлекана. И Сороските Не-Пе О-та, забъркали за миг комплота. "Протестна мрежа" на невежа, в която липсва мисъл свежа! Сал заклинания във нета, и скука пълна в Интернета. Към всички Цецови отряди, на футболните ретрогради. А разпищолени момчета, замерят всички със павета. Идеи?.. Йок. Навред страдание! За лумпените - състезание!

zeddd

И с петте си акаунта ли си сложи плюсчета? Само толкова ли имаш? Излагаш се. Колегите ти тролове са с по над 50 акаунта.

Протестирали 1 година. Имаше протести в началото. Искрени протести. След това, ако не бяха платените телевизии и незаконното блокиране на пътищата от двайсетина платени калпазани нямаше и да ви забележим. Появяваха се заедно с камерите и журналята и тж екипите бяха повече от протестиращите. Позорна страница за българската демокрация - сваляне на законно правителство с протести на шепа платени от Сорос и ББ.

Познавам човек, който протестира до край, но не е ничий, даже поплюва всеки в издънките му. Ккато всъщност трябва. Но за БСП не поплюване, а ритник трябва. За пследно! Изхарчиха година национален ресурс, но времето не е най-страшното, а това, че вкараха кал и лайна в парламента, които ще чистим десет години. Стил и методи, базирани на толкова пошлост о лъжа не бяхме виждали и по живково време дори. Ето това е по-големият проблем. Пошлостта на комунизма в опит за реставрация на комунистическата гнус в България.

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, на следващите избори ОТНОВО ще "ДУХАТЕ СУПАТА" А това може единствено да ме радва!

Kalin

Тука са отчетени разходите които правителството е направило заради тези протести но са изпуснати разходите на тези които финансираха тези протести а по неофициални данни те са в пъти по големи от държавните.

да не забравяме ,че цената която платихме накрая получихнте шут в посраните задници,след целувките на орлов мост от дпс,вие сте срам за баългария,само и само,да дойдете да крадете целувахте задниците на дпс и сега с гьон суратите си се опитвате да се оправдавате,целите сте в кафяво,ограбихте българите,както винаги когато сте на власт,банките винаги фалират и вие скудоумници,философствате с кухите си картуни,хайде стига сме слушали вашата помия,доникъде не ни доведе,марш в помийната яма,откъдето сте изхвърчали

Поне се научете на елементарна грамотност и тогава пишете по форумите. От написаното ясно личи, че изпитвате панически страх и изпадате в ужас да не ви поискат обратно дадените ви мизерни пари за да "протестирате" и да сте "активен" в "протестната мрежа" и за това надавате този неистов вой.

защото четеш трудно ,но пак не схващащ !

Това е само рестото, сметката още не сме е платили че тия за години откраднаха повече от преишната тройна коалиция Господ да ви пази от комунисти !

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ похарчиха 3,141 млн. лв от НАШИТЕ ПАРИ за да се пазят от НАРОДНАТА ЛЮБОВ към тях! Платиха МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ за да си осигурят време за да се НАГУШАТ ОТНОВО, а същевремено да ни ЗАРОБЯТ за ДЪЛГИ години!!! За ЗАТВОРА сте БЕ БОКЛУУУУУУУУУУУУЦИ!!!!! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКО с ЛИХВИТЕ!!!

ти с този речник ли плащаш данъци?

ДА ПЛАЩАМ! Винаги съм плащал! А най отвратителното е че пещите на такива като мен тежат 99% от мургавите високо интелигентни избиратели на бсп!

Ккаво не ти хареса в речника му? Истината за комунистите ли? И аз не я харесвам, но боклук винаги е имало и ще има. Само да е извън парламента ни. Нека вирее, нека си вони някъде. Но да управляват читави хора, а не уроди. Когато са уроди, ще познаеш по икономическите резултати. от 4 управления 3 кризи и понеже последно ги изритахме навреме, 4-тото е предкризисна ситуация. Друг не е правил икономически спад, освен БСП, пич! Какъв речник очакваш? Някакъв лигав като на цар Плъх Станишев, царя на лумпените ли? С мазан усмивчица ли? Е, не.

Като добавим към това надниците на ПРОТЕСТЪРИТЕ платени им от МУТРАТА, картинката става красива!

мутрата,това си ти червено шимпазе и ти личи,но ми отговори,къде другаде в нормалния свят,включително и в банановите републики,власт имащите се ограждаха с дебела стена,за да пазят гейове,бейове и злодеи от народната любов,когато маймуно проста ми отговориш на този въпрос,ще повярвам,че в дървената ти глава има и мозък,а не мухи

Оставката струва много повече. Както всички виждаме след една година - спрени фондове, разклатена финансова система и банки, изолация от Европа и демократичния свят. И всичко това заради лакомията на БСП, ДПС и АТАКА! НИКОГА ПОВЕЧЕ!

КОЛКО НИ СТРУВА МУТРАТА Б.Б.???

Аз не виждам неща от тези, които си изброил да са се случили заради тази една година. Ама знаеш ли такъв народ си заслужава съдбата. Айде сега нека се сбъднат всичките ти мечти :) Жалко за мислещите...

Как да не е заслужава с платени кремълски подлоги като теб !

Глупости. Шепа платени протестъи струват на държавата много повече от тези 3,5 млн. Струват хаоса, вдигане на цените, лични мои разходи за блокирани улици, струват докарването на един нагъл и жаден режим. И на всичко отгоре платените протестъри имат наглостта да претендират.

си беше тръгнал навреме щяхме да си спестим тези пари ! Моля не измествайте темата .

Не съм привърженик на никоя от сега съществуващите партии и партийни формации, за това задавам и отговарям на този въпрос: А кой и защо организира тези протести? Не искате да го напишете, или признаете, защото бяха организирани от Бойко Методиев Борисов и кръговете около него, по причина недоволство от изборния резултат на ГЕРБ. С този изборен резултат ГЕРБ стана партията спечелила най-много гласове, който осигуряваха правото на съставяне на собствено правителство, но не и пълно парламентарно мнозинство. По тази причина Борисов върна мандата за съставяне на правителство, парламентарната група на ГЕРБ месеци на ред не се явяваше в Народното събрание и саботираше работата му, но си получаваха депутатските заплати и партийната субсидия от държавния бюджет. В стремежа към промяна на новосъзданеното, от следизборните действия на ГЕРБ, политическо статукво в държавата и пълното завземане на властта на всички нива- Президентска институция, Народно събрание, Министерски съвет, Съдебна система, и всички други структури на държавната и местната власт започна провеждането, чрез подставени платени лица, на "спонтанно" организирани протести, с които под маската на демократичното право за свобода на словото и изразяване на мнението безцеремонно се нарушаваха правата на гражданите и които протести в отделни моменти ескалираха до вандалщина. При наличието на тези реални и доказуеми факти следва да се прецени кой/и в същност и защо е/са нанесъл/и тази вреда на държавния бюджет, с което вреди и на всички нас!

како Сийке ама ще ти река .....

Да, "не сум като тях"! А твоя милост "како Сийке" може да си речеш.... какво си щеш, но истината е това, което е написано. Ако пък си толкоз мъдър/а и осведомен/а вземи че напиши това, което знаеш и имаш данни за него. За това отново специално на теб ще ти река, ако не бе тази лудост с отказа за съставяне на правителство при реално създалото се положение след изборите нямаше да има тези протести и всички свързани с него дивотии. Но проблемът дали си от някого платен или заблуден не е само твой, а касае всички нас чрез твоите действия и по този начин бъркането в джоба ни чрез данъците ни за пълненето на държавната хазна и покриване безумните разходи за възпиране на "артистичните" изпълнения но платените "протестиращи".

"тези реални и доказуеми факти" Ха-ха ха- колко ви плащат за измислиците? Доста сте се постарали- дълъг коментар- 5 лв като на червен пенсионер стигат ли?

Не зная кой/коя стои зад този ник с амбициозното "аз", но е видно колко е умът и себеуважението, като свободен гражданин и личност, на този/тази който стои зад него, защото всеки уважаващ себе си човек се именува и обявява с "Аз", когато пише или се обявява пред хора или по какъвто и да е друг начин се появява в публично пространство. За сведение на всеки интересуващ се, необходимите данни за реалните и доказуеми факти са общодостъпни. Част от тях бяха публикувани през различните времеви периоди и от самите "протестиращи" и от различните медии.

А каква е цената на една фалирана банка ?? Всички си спомняме откъде започна банкрута на КТБ !! Но нищо и никой не е забравен, нека отрепките от протестната мрежа го помнят добре и завинаги !!

да лапне и тази банка без да примери дали ще и излезе отзад !

Цената на протестите са, че Боко съвсем психяса от нерви и високо кръвно и вече на става даже да го показват по телевизията. Хак да са му милиардите.

Тролчета, изроди мои, знаете си играта по този въпрос - " соросоиди, платени от вражеска Америка; Платени протестиращи от ГЕРБ и т.н." Хайде въртете, балъците трябва да са постоянно в мъгла!

ЧЕРВЕНА ОПОРНА ТОЧКА !

ХИБРИДНИТЕ ТРОЛИКИ ПУТИНА се събудиха !

Ейййй ДИР.БГ , спирайте да пишете к'вото ви кажат отгоре, престъпнициии, за тези неща няма цена, която да би могла да ви купи. Ще дойде денят, в който ще се изправите пред съда обещавам ви!

част от ХИБРИДНАТА ВОЙНА !

КОГА ЩЕ НИ СКРИЯТ КОМЕНТАРА !

Любопиткото от "Продрана мрежа" иска тези справки, за да плати сметката.

пък ако знаете аз колко платих за протестите... много нули има, ама сега като вземем новото заемче от 6 млрд ще се оправиме, че даже и нещо отгоре ще остане за мене, хехе

осъдиха на СМЪРТ двайсетина хитлеристи ,а Народният съд след 44г. 20 000 ??????

трябва да се отговори веднага.Даже на две лъжи. 1.По време и след Нюрнбергския процес в Германия е имало още мноото процеси. Сума ти нацистки престъпници са си го получили. 2.Прочети пак колко са били присъдите на Народния съд ,за да не лъжеш.Съжалявам за дядо ти или прадядо ти ,но не е трябвало да се снима до отрязани глави.

в. ДУМА на българските предатели !

Да поискат и сметка от Фандъкова за ремонта и за почистването

АМИ СЕГА ДА ГИ ВЪРНАТ НАГЛИТЕ ДЕПЕСАРО КОМУНИСТИЧЕСКИ АТАКИСТКИ ЦИРЕИ

Забавно и смешно страхувате се от Сидеров. Подхода ви е да го оплюете на всяка цена и защо ли?

NIKI NIKOLOV

Болният агент на путлер.