Протестен вот в Сърбия: С 2/3 от гласовете Владислав Даванков победи Путин

За руския президент в единствената в страната секция - в Белград, са гласували 10,8%, а за зам.-председателя на Думата - 67,4% от руските граждани

Обратно в новината

Коментари - Протестен вот в Сърбия: С 2/3 от гласовете Владислав Даванков победи Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказва се опозиция има,гласуването е свободно в Русия и опозицията влиза в парламента на Русия. Е....Защо медиите и политиците лъжат така брутално тогава?

Да обявят тогава този Давидков за президент на тази избирателна секция в Сърбия. Що за идиотска статия?

Чудно ми е от къде го разбрахте това, че чак и статия написахте?! От това което пише в статията надушвам антируската схема на САЩ за дестабилизиране на Русия, която прилагаха чрез Навални. Навални наричаше тази схема "умно гласуване". Схемата е следната. САЩ правят проучвания и анализи къде има по-слаб кандидат на някой от парламентарните партии, за предпочитане единна русия, и дават тази информация на техните агенти в Русия и НПО-та да агитират своите членова да се записват за гласуване в тези секции в които имат шанс да съберат повече хора от местните които там ще гласуват. Работата в Русия по тази схема се координираше от ФБК на Навални. В Сърбия са приложили тази схема, като са събрали всичките антируски агенти живеещи в чужбина да гласуват против Путин в Сърбия. Нарочно са избрали Сърбия, защото в сърбия подкрепят руснаците и Путин. Те не могат да променят абсолютно нищо, но с такава пиар акция сега ни обясняват едва ли не че самите сърби които нямат нищо общо с гласуването са против Путин. Реалността обаче е че Путин няма конкуренция, и резултата от изборите е напълно реален, което не се харесва на губещите световното господство и войната в Украйна. Събрали 3000 продажни руски предателя да отидат в Сърбия за да могат да ни напишат тази смешна статия, как Путин бил загубил. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

512 от 3,824 е 13.38%, а не 10.80% ...

“От правото на глас на изборите за руски президент в Сърбия се възползваха от 4726 граждани на Русия, които успяха да гласуват в една избирателна секция в община Нови Белград. От 3824 валидни бюлетини за Путин са гласували 512 избиратели (10,8 процента)” Имало е близо 1000 бюлетини, които са били невалидни т.е. празни или с няколко селектирани кандидата

А междувременно в София, въпреки протестите подкокоросани от местната колониална администрация, 59,93% гласуваха за Владимир Влаимирович, за Даванков - 12,76%.

И да кликате палци долу и да не кликате - все тая. Изборите показаха, че сред руснаците в България Владимир Владимирович е в пъти по-поулярен от конкурентите.

И кво, в Турция как гласуват при български избори? Забравихте ли вече? Или се правите на тези, които са на принципа Прееби другарчето! Срам ме за вас!

Даванков получи гласовете на руската опозиция НАКАЗАТЕЛНО за Путин. А българските граждани в Турция гласуват за регистрирана партия в България. Вместо да тролите жълто-червено, излезте на улиците и забранете двойното гражданство. Аз живея в чужбина и първи ще се откажа! Защото не плащам данъци в България. Оттам натък се бийте, проверявайте си секса и прочие "политическа" дейност.

Данъци и едва и като си живял в България си плащал. Крал си ,както вероятно и там където живееш крадеш , комуниста без кражби не може

Печели Путин. Това е положението. Всичко друго са злобни лъжи, интриги, клевети и дрисня на натовски пропагандисти, които направо са бесни ))))))

Искаш да ми станеш приятел, блядь? Австралия, Н. Зеландия, Швейцария, Кипър, Малта не са членове на НАТО.

Откачихте напълно. Къв Даванков ви гони? Той е на никого неизвестен статист, пълна нула. Вече се осрахте напълно с идиотските си лъжи! Пълна деградация значи, хем не са в час с реални неща в Русия, хем дращят ли дращят всякакви тъпни.

как така Даванков е кръгла нула, ве? Заместник - председателя на Руската дума? Тогава там са 450 КРЪГЛИ НУЛИ. Спасибо Товарищ, за информацию.

Мале, мале......!

Даванков е заместник председател на Държавната Дума. Поради подкрепата си за руската инвазия в Украйна, той е под международни санкции от Европейския съюз, САЩ, Великобритания, Канада и редица други страни Един от създателите на закона, забраняващ смяната на пола.

Един от многото номенклатурни, защото е представител на фракция. Чинийка в сервиза. Иначе е "говоряща глава", за нищо не става, ич и съвсем

как така Даванков е кръгла нула, ве? Заместник - председателя на Руската дума? Тогава там са 450 КРЪГЛИ НУЛИ. Спасибо Товарищ, за информацию.

Ей тъй кат стании. И сеа кво правим с руснаците в Сърбия?

На лъжите тъй лесно и толкова наивен не бъди.

ама информацията е от някакво дружество, а не официална. От Вечер прес. Руското демократско друштво соопшти дека на изборите за претседател на Русија во Белград, Владимир Путин забележал еден од најлошите резултати на избирачките места во странство. Според официјално објавените резултати од гласањето на изборното место во Белград, гласале 4.726 руски граѓани, од кои 512 или 10,8 отсто гласале за Путин. Најголем број гласови, 3.184 или 67 отсто, доби кандидатот Владислав Даванков, како што соопшти Руското демократско општество, „најумерениот“ од тројцата кандидати на кои им е дозволено учество на изборите. Друга информация няма. Къде са тези официално обявени резулатати?

Даванков ще пие един чай.

Бял чай от студена вода

Краля умре. Честито на островните плъхове. Да видим кво ще стане с Принцесата. Либовника го утрепаха.

Едно време имаше лаф, че последния комунист ще умре в България. Дори когато в Съветския съюз не е останал ни един. Та и сега. Дори русофилски нации мразят Путя ама Ганьо си татуира Путин и калашници и вее руското знаме.

Не...ганьо е добиче на евронивата...ма отворил едни уста и се мисли за баш хевропеец

МИЛИОНИ РУСНАЦИ се гордеят с него, най-добрият Президент във всяко едно отношение. ПИЧ И ПОЛОВИНА нашия Путин :)

югославия никога не е позволявяла кремъл да я управлява

.. за разлика но НРБто

кво го кликаш тоя минус .. на Тито кой копче ще му каже ... с бой дойде .. пуцай куме и Сталин никога не посмя копче да му каже.

4726 човека са гласували само в една секция. Това вероятно е световен рекорд. И цели 902 невалидни бюлетини.

невалинната бюлетина е единственото правилно при липса на алтернатива .. какво точно те изненадва тук?

В България, според съобщение на ТАСС, резултатите са на другия полюс. Повечето руски граждани у нас са гласували за Владимир Путин баш подлогите са наще подлоги .. поне в едно сме ненадминати

Все едно кубинските бегалци в Маями да гласуват и да кажеш че това е протестен вот на народа.

За цар не се гласува. Изборите бяха само досадна процедура, остала от други времена. Ако бях руснак не бих си губил неделята с тъпотии. При зор - РДК или емиграция. От 200 години от Кремъл живи са излезли Хрущов (реално свален), Горбачов (СССР се разпадна и стана директнор на водопад), Елцин (тежък алкохолизъм) и Медведев (сол та..ак на полуръста). Изненадани?

Напротив, ако гласуването е като в Сърбия, това означава използване на тактическо ядрено оръжие, както го иска Даванков. Това е основната разлика между Путин и Даванков.

Казвате От 3824 валидни бюлетини за Путин са гласували 512 избиратели (10,8 процента Както и да го смятам все не ми излизат 512 гласа като 10'8 от 3824 бюлетини Опитайте се пак да го сметнете

Те ги смятат от всички гласували, а не от валидните само.

Ако изборите в Русия бяха протекли при нормални обстоятелства,Путин щеше да изгуби много повече пт тези 2/3.Което означава моментално спиране на инвазията във съседната им Украйна,нещо недопустимо за Кремълската жадна за кръв и в;ласт клика.

За теб нормални обстоятелства значи резултатите да се обявяват дни преди да е имало "избори" , защото са подредени от една Галя от едоно краварско посолство , нали ?

За него нормални резултати, когато печели този, който преди избори е пътувал до САЩ и всеки ден посещава Козяк. Както го правят десетки години български "печеливши")))))

Знам Путин е по скоро към умерените.Защото и там си имат военнопромишлен комплекс и недай си боже те да са на власт.Така че радвай се че е Путин.

Така, така ,Путин като стигне до Лвов тогава ще започнат да се понаакват , ще замирише от Запад.. Но те сами си го направиха. ВЕЧНА ДРУЖБА С СССР !

Путин по-далеч от бункера си не е излизал от поне две години насам.Много го било страх от кандаските 50мм снайпери дето улучвали от 2-3 километра във 50-75 процента от случаите.Много бил наплашен,и редовно му водели стари баби да му леят куршум против уплах.Започнал да носи и червен конец на лявата китка за късмет.

Зелката не си показа зелника в София , ходеше като бобър в тунелите под партийния дом....

Постоянно обикаля огромната ни Родина Русия, само ти не си в час и нищо не знаеш. Например, днес Путин бе на концерта на Червения площад, празнувахме 10 ДЕСЕТ години как е освободен Крым. Крым наш!!!!

Каква драма, каква невероятна победа !!!! Егати тъпите малоумници сте с тия идиотски статии!!!

Тези са джендъри либерали напуснали Русия.Наскоро излезе статия 4е властите в Сърбия ще гонят тези който са против специалната операция.Другия вариант е местните да ги потрошат

Ще повторя от друг мой коментар. Путин пренаписва социологията, на изборите 2000г взима 53%, 2004г - 71%, 2024 - 87%. Юлия Навалная каза че одобрението му в Русия е 6% и мисля че с това което показват изборите в Сърбия, не е сгрешила.

100% дебил си!

Само че твоите обиди пълнят коментарите.

Навалная ако бе рускиня като манталитет, нямаше да се среща с корумпето Байдън, Лайнен и така нататък, а човек на Навални на тайна среща с човек от английското посолство.

Това как променя изборните резултати и това че убихте Навални преди тях и да бъде разменен.

Ако е протестен вот, то защо гласуват за наказан от ЕС, САЩ, Англия, Канада и така нататък, подкрепящ операцията в Украйна?

Вота е протестен, а този е по-малкот зло в сравнение с Путин. Ня практика няма избор за такъв който не подкрепя войната.

И Европа са по скоро десиденти?Кубинците в Маями за кого ще гласуват бе балък?Айде не ни излизайте с евтини номера!

Ако искаш да си жив и здрав забрави за обидите. Няма как да стане такъв избнорен резултат в Русия и да ми обяснаваш че чсъм балък. Борисов 9 годни управление, 24% одобрение при 35% активност, Путин 20 години упралвение 87% дособрение при 70% активност.

Кубинците в Маями гласуват за Тръмп защото са прости комунисти. Всички бивши Комунисти са фенове на Тръмп. Говоря за българите в Америка същи. Простия си е прост. Прав беше Бойко за “материала”.

Аре да престанете да ни занимавате с тази руска простотия. То е ясно, че диктатора е до живот там. Само не мога да разбера на кого му е нужна тази пародия на избори. Всеки който му беше алтернатива е или в затвора или в гробищата. Дреме ми кой е гласувал за тоя диктатор като, че ли има значение...

Путин като нищо е искал да се оттегли. Но при такива обстоятелства не става. А и трябва да си намери качествен заместник.

По рождение ли си тъп или откак ни сполетя деМОРкрацията ?!?

Бахти Русия пак ни е пратила утаиката си

И у нас половината руснаци не са гласували за него. Познайте какво става в Путинландия. Няма такива будали като руснаците там. Едно ниско джудже от КГБ с куп комплекси, уредено с връзки на сладка служба в ГДР, станало приятел с най-върлите бандити в Санкт Петербург, за да се издигне, сега им е превзело държавата с банда главорези и уверено ги води към своя свят - свят на терор, смърт и вечен тормоз, свят от преди пет века. Нов СССР ли?! Този бандит размина по коварство и жестокост всичките им лидери и офицери, Сталин го сложи в малкия си джоб.

Чакай , още нищо сте видели , джендъри недоклатени . Путин тепърва започва и ще ви върне там , където ви е мястото.

Само, че имам новина... За съжаление на всички тука, които са в еуфория, Путин управлява Русия, не Сърбия, забраихте ли това? Май да... Ами да ви напомня, това колкото и да ви се иска не са избори за ЕС или Сърбия... Е, Путин пак ще си е на власт! Лека вечер!

Щом не харесваш Путин, значи си нацист, нали така? Излиза, че тези гласоподаватели са нацисти. Сега Путин и Сърбия ли ще напада, за да я денацифицира? Моля кажете...

Кой е казвал, който не харесва Путин е нацист? Това което се казва е, че бандеровците са фашисти. Психопата Бандера писал есе "Фашикти ли сме?" и че несъмнено са такива. Слагащи на украинското знаме свастика. А нео-наци АЗОВ батальон (така наричан по държавни документи на САЩ и предлагано да се обявят за терористична организация в конгреса) са с 2 наци символа на емблемата - наци черно слънце и наци вълчи капан завъртян. Бандеровците преди например като видят бременна, са и разрязвали корема и зашивали в него жива котка. Не случайно в УССР/Украйна преди като са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Та този изрод още 2010г провъзгласяват на национален герой. Никога не е имал украинско гражданство. В региони гранични с/в Полша ли живял, с майка проститутка полу еврейка и полу полякиня. От като малък душал котки и гаврел се с по-малки деца. Но провъзгласява независимост, та заради това. Точно бандеровците са унищожителите на Украйна! Без тях нищо от това нямаше да се случи. Където заплашваха руснаците с убийства и да изгонят всички неукраинци.

Путин също е евреин, по майка Шеломов.

Да, но не се брои за фашист. Иначе и Хитлер е имал дядо евреин. Това по много източници, та даже май по изискана от Чърчил биография. То си му личи и визуално. Да ти прилича Хитлер на австриец? Не ти ли прилича повече на Айнщайн например?

Освен това броят за евреи разни приели юдаизма. Те не са истински евреи. В Израел такива към 2 милиона. А семити е езикова група, основно по северна и източна Африка и на арабският полуостров и нагоре. Палестинците като нищо са семити.

Този разказ за Бандера напомня на онези разкази от едно време за това как злите фашисти у нас преди 9-ти септември изкормили 7-те ястребинчета, Митко Палаузов, пияните от Кока-кола моряци в империалистическа САЩ, където е пълно с просяци и несправедливост. После се оказа, че всъщност руската армия е избила 20 хиляди полски войници готови да се бият на тяхна страна в Катинската гора, където случайно загина и полският президент и Путя не допусна полски разследващи както е по международните спогодби. Оказа се, също така, че всъщност е имало споразумение на СССР с фашистка Германия, за което ние никога не учихме в училище...

Вече не разрешават латиница, че да ти дам линкове към снимки и държавни сайтове на САЩ, разните .гов домейни, дето не може да си купиш. А за терористична организация са предлагани, след като един бил се с тях в Донбас, в Крайстчърч Нова Зеландия избива 51 мюсюлмани. Само им ограничават давано оръжие. Терористът от Нова Зеландия носещ при акта символа наци черно слънце.

И кво? И от нашите задгранични секции резултатите са различни от тези в България. Особено от секциите в Турция ...

Квийк квийк, грух грух...

Гласувалите може да са организирани украинци, които са с руски паспорти. За примера в Естония ли даваха към 20-30% руснаци и 78% ли имали руски паспорти. Сега и тези в Украйна в онези региони може да гласуват. Като този Даванков е от привържениците на операцията в Украйна и е от наказваните на запад. Ама за пропагандата, всеки конкурент на Путин бил добър.

Копейки, онемяхте ли? Дайте коментар, да се посмеем. Да ви дам няколко опорки: фалшива новина, предатели на Блатная, подкупени от Америка...

еха - 30% за Даванков си е екстра. Но това означава също, че в България почти няма бежанци от русийката.

русоробите са в шок

Сега Путенцето и тези ли ще самоубива?

Ами погледни си между краката и го питай.

Този Владислав Даванков дори не го знам, но е от наказваните от ЕС, САЩ, Англия, Канада и други държави на запад, защото бил поддръжник на операцията в Украйна. Както и Навалнито е викал, че Крим е руски. На предни избори пък вторият бил комунист. Колкото и да демонизират Путин, който съм обвинявал, че е прекалено мек, като нищо други ще са къде по-крайни от него и нямаше да чакат до 2022г, а веднага да реагират. Да внимават какво си пожелават! С оглед каква пропаганда се води на запад, като нищо там да са най-много гласуващи срещу Путин, но в Русия да е коренно различно.

и там путин нямаше да победи. Даваха кадри как влизат военни с автомати в секциите докато имаше избиратели.

И ти повярва на тоя скеч :)))) Виж какво пишат най- големите блогери в Украйна, дори те се смеят...

Жужето Путин-Шеломов отново нацапа гащичките и отново цял свят му се смее.

"За президента на Русия Владимир Путин в Белград са гласували 10,8 процента от гражданите на тази страна, участвали в изборите за президент на Русия" Хм, излиза, че 10,8 % от населението на Сърбия има право да гласува на изборите в Русия. Сега да не влизаме в подробности при какви варианти е възможно това...

"гражданите на тази страна" има предвид Русия, а не Сърбия.

Ако в Русия имаше демокрация, а не фашистки режим, гласовете за Путин също щяха да бъдат 10%.

Факт

че не са гласували за Вучич

Какво ще правите като ликвидират др. путин, бе копейки. И вие с него в гроба. То живот без Путин живот ли е ?

Жълт, а паве?

Точно до тази статия стои друга, където Гаргамел била осъждала незаконния вот. В тая статия пише, че за Путин са гласували 10%. Са последно, редовни ли са изборите, или не? Слабоумни джендъри...

копейка, я раздуй какво е джендър да се посмеем малко. сигурен съм, че не знаеш какво е .

гласуването в чужбина показва колко са манипулирани изборите в Рашастан.

Ти мислиш, че бюлетините в чужбина се броят....в чужбина? БУХАХАХА, Кире, ти ли си бе, мамин...

ми има разлика в процентите на др. ти Путин, бе копейкаджия пропаднал.

Ей, ама много ги смятате това, процентите бе... Е, все пак сте журналисти, не математици, че сте сбъркали с десетина процента нагоре-надолу, за това ви плащат, в края на краищата...

10,8% от 3824 гласа е 412, а не 512. Ама това кой да го сметне, журналистите ли? Объркали са с някакви си проценти, на кой му пука...

Сърбите по-русофили от руснаците. Малко като нашенските копейки дето са готови да излижат гъза на джуджето докато се изтрие.

Е в статията пише че е точно обратното . Оказва се че в Сърбия емигрират по качествени руснаци докато в задунаиската губерния болни путинисти . После България американска колония но с най Путиницираните руски емигранти. и най богатите руски компании След 30 години се оказа че големите приватизационни сделки са с руски собтвеници с БКП кукли